ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8 21:30 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Re: ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8 Τούμπα

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Ναι ο παππους μου ηταν απ το αιβαλι.. Κ απ τα λιγα που μου ειχε πει οταν ημουν μικρος ειναι οτι με τους τουρκους δεν ειχαν κανενα προβλημα, οτι οι τουρκοι γειτονες τους βοηθησαν να φυγουν πριν φτασει ο στρατος και οτι ο ελληνικος στρατος ειχε κανει πολλα που δεν κανει να ξερω (βλεπεις ημουν 13 χρονων τοτε που μου τα ελεγε).. Κ οτι οταν ηρθαν εδω οι ντοπιοι τους ελεγαν τουρκου (αυτο νομιζω ειναι λιγο πολυ γνωστο)..

Δεν γενικευσα εγω, εσυ μισεις καθε τουρκο για τα εγκληματα που διεπραξαν καποιοι στρατηγοι και για τα οποια ευθυνονται και οι ελληνες ηγετες της εποχης..

Τελοσπαντων δικιο εχει ο αδερφος.. Υποθετω οτι συμφωνουμε παντως στο να μην τους προκαλεσουμε εμεις κ το τι θα κανουν αυτοι ειναι αλλο θεμα..
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Kolokotronis_4 έγραψε:
Αν πέφταμε με Μπεσίκτας ή Γαλατά δεν θα είχα τόσο πρόβλημα. Αυτούς δεν τους χωνεύω καθόλου.
Για τους διωγμούς και τις γενοκτονίες δεν θα σου πω τίποτα γιατί απλά οι Τούρκοι τότε έδειξαν απίστευτη απανθρωπιά μοναδική στην ιστορία του κόσμου. Το πληρώνουν μέχρι σήμερα και θα το πληρώνουν όσο επιμένουν να μην αποδέχονται το μαύρο κομμάτι της ιστορίας τους. Το πληρώνουν συνεχίζοντας να ζουν με το γεγονός ότι η λέξη τούρκος παγκοσμίως είναι συνόνημη του βάρβαρος (ή κάπως έτσι).

Πρέπει όμως να προσέχουμε και να μη λέμε ανακρίβειες. Η φενέρ δεν είναι το σπίτι των γκρίζων λύκων περισσότερο απ ότι είναι άλλες ομάδες. ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΛΙΜΑ εκεί που δεν υπάρχει. Στη τουρκία οι ομάδες δεν συνδέονται με ιδεολογίες ή πολιτικες ή θρησκευτικες τοποθετήσεις όπως για παράδειγμα στην Ιρλανδία ή τη Σκωτία (όπως γράφτηκε παραπάνω).
Αν θες υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα και αυτή είναι η Μπεσίκτας και όχι η φενέρ. Η μπεσίκτας είναι η ομάδα σύμβολο του τουρκισμού και έτσι δημιουργήθηκε περίπου την ίδια χρονική στιγμή με εμάς. Είναι η ομάδα σύμβολο του κεμαλισμού γι αυτό και στο έμβλημά της περιέχει και το έμβλημα της τουρκίας. Τα χρώματά της δε όταν ιδρύθηκε ήταν τα γνωστά κόκκινο άσπρο και στην πορεία τα άλλαξαν σε μαυρόασπρο στη μνήμη των χαμένων τούρκων στις δικές τους υποτίθεται χαμένες πατρίδες των βαλκανίων.... φαντάζομαι αυτό κάτι σου θυμίζει από την ιστορία του ΠΑΟΚ μας.
Πραγματικά είναι άξιο μεγάλης απορίας πως θεωρούμε τη φενέρ εχθρική και την μπεσίκτας "φιλική" τη στιγμή που ιστορικά βρίσκεται ακριβώς απέναντί μας. Βέβαια την απάντηση την ξέρω. Ημιμάθεια. Η εικόνα και το χρώμα είναι σημαντικότερα της πραγματικότητας. Αν καποια ομάδα θα υποστήριζαν οι λύκοι αυτή θα ήταν η μπεσίκτας και όχι η φενερ (που έχει και ελληνικό όνομα. Φενερ = Φανάρι - ναι το γνωστό της Πόλης), Δεν υποστηρίζουν ομαδικά όμως καμία και μπαίνουν μέσα σε όλα τα ματς για να κάνουν τη δουλειά τους.
Αυτά δε που έγραψες τσουβαλιάζοντας ισλαμιστες και λύκους μαζί είναι ότι ναναι. Μισιούνται θανάσιμα. Αν θες περισσότερες πληροφορίες στη διάθεσή σου αλλά μόνο με πμ

Για μένα ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα είτε με τη φενέρ την ξενέρ ή την πουτσενέρ. Να περάσω θέλω και τίποτε άλλο. Έτσι απλά. Θα χάσει η ομάδα που θα κάνει το λάθος να δώσει σ ένα παιχνίδι μπάλας προεκτάσεις που δεν έχει. Το έχει δείξει η ιστορία.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

από το αϊβαλί! δεν σε τιμούν αυτές οι ισοπεδωτικές απόψεις.
Οι Τούρκοι, μετά το 1453, ήταν οι θύτες και οι Ελληνες τα θύματα πως να το κάνουμε? Αυτή είναι η αλήθεια.
Οι Τούρκοι είναι ο τρομοκράτης της περιοχής. Ψέμα και αυτό? Οι Τούρκοι τόσα χρόνια και δεν αξίωσαν έστω μία κοινοβουλευτική δημοκρατία της προκοπής. Οι στρατηγοί λύνουν και δένουν, ακόμα και τώρα.
Ναι με τους φονταμενταλιστές, τους φασίστες, τους χουντικόυς και τους στρατοκράτορες Τούρκους τα έχω και δεν τους γουστάρω.
Εσύ για τους γκρίζους λύκους θα μας πεις τη θέση σου?

Εντάξει μωρέ χαράματα είναι, αν δεν γουστάρει ας πάει για ύπνο ή να διαβάσει άλλο topic. Δεν είμαστε λεχώνες! Κουβέντα κάνουμε ;)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ρε thrix αυτά που λες εσύ δηλαδή τι εγκυρότητα έχουν και από που?

Να σου πω εγώ τι ξέρω:
1) Γαλατά = κεμαλιστές
2) Φενέρ = Φανατικοί Ισλαμιστές
3) Μπεσίκτας = τουρκιστές ενάντια στους 2 παραπάνω

Γκρίζους λύκους έχει παντού, αλλά περισσότερο μαζεύονται στην φενέρ.
ΜΗ ΔΗΜΟΥΡΓΕΙΣ ΕΣΥ ΚΛΙΜΑ. Αμα τα ξέρεις καλύτερα, ΓΡΑΦΤΑ να τα μάθουμε!

...και αυτό ..το ..
ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΛΙΜΑ εκεί που δεν υπάρχει. Στη τουρκία οι ομάδες δεν συνδέονται με ιδεολογίες ή πολιτικες ή θρησκευτικες τοποθετήσεις όπως για παράδειγμα στην Ιρλανδία ή τη Σκωτία (όπως γράφτηκε παραπάνω).

..είναι τεράστιο ψέμα. Αυτό που το βρήκες και τόγραψες!! Ισα ίσα αν κάποια χώρα που οι ομάδες συνδέονται με ιδεολογίες ή πολιτικες ή θρησκευτικες τοποθετήσεις αυτή είναι η Τουρκία!

thrix συγνώμη που στο λέω, άλλα αυτά που γράφεις ανήκουν εντελώς στην σφαίρα της φαντασίας! σε λίγο θα μας γράψεις ότι οι ισλαμιστές θα συμμαχήσουν με εμάς εναντίον των γκρίζων λύκων!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ας είμαστε λίγο σοβαροί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Σάβ 07 Αύγ 2010, 01:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Kolokotronis_4 έγραψε:

Εντάξει μωρέ χαράματα είναι, αν δεν γουστάρει ας πάει για ύπνο ή να διαβάσει άλλο topic. Δεν είμαστε λεχώνες! Κουβέντα κάνουμε ;)
Αντε γραφτε οτι θελετε αλλωστε εγω ειμαι ο ορισμος του οφτοπικ δεν το κρυβω,απλα η παρατηρηση εγινε για το φορουμ το διαβαζουν μικρα παιδια και δεν ειναι καλο να φανατιζονται πολιτικα και ιδεολογικα με αφορμη εναν ποδοσφαιρικο αγωνα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

μικρά παιδιά, στις 1:55 ????? :shock: :shock: :shock:
ε ρε ΠΑΟΚάρα και νέκρούς ανασταίνεις!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ασε ρε οπλαρχηγε τις ειρωνιες παρασκευη βραδυ ειναι στην καρδια του αυγουστου.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Διάβασα τα σχόλια από την αρχή και είδα πολλούς απαισιόδοξους.Που να δείτε και τι γίνεται απέναντι.Αυτή την στιγμή η Φενέρ είναι κυριολεκτικά γιά τον φούτσο.Τραγική άμυνα(3 γκολ από Γιουγκ Μπόυς) και μεγάλο πρόβλημα στο γκολ.Ο Ισπανός που τον είχαν χρυσοπληρώσει όλο το καλοκαίρι κάνει καραγκοζλίκια γιά να τον διώξουν αλλά ακόμα δεν έχει φύγει και δεν πήραν σέντερ φορ όπως επίσης και σέντερ μπακ αξιώσεων.Επίσης υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα με τον προπονητή τους που παίζει το κεφάλι του.Και γιά του λόγου το αληθές
http://forums.soccerfansnetwork.com/sho ... s.-PAOK-FC

''First game in Greece on August 19th and the second one will be at SSS on August 26th. We drew the strongest team out of the pot. If we don't get our shit together, I don't see us advancing to the group stages. We are still waiting on our much needed transfers. I got a feeling our stupid board will again say that with the returning players, our squad is good enough and all that BS and not transfer a CB and a Forward. We are screwed.''

''Πρώτο παιγνίδι στην Ελλάδα στις 19 και το δεύτερο στις 26 Αυγούστου.Πέσαμε στην πιό δυνατή ομάδα του ομίλου.Αν δεν συμμαζευτούμε δεν βλέπω να περνάμε στην επόμενη φάση.Ακόμα περιμένουμε τις μεταγραφές που τόσο έχουμε ανάγκη.Αλλά έχω την αίσθηση ότι η διοίκηση θα πει ότι με τους παίκτες που θα επιστρέψουν(από τραυματισμό ?) η ομάδα θα είναι αρκετά καλή και τέτοιες μ@λακίες και δεν θα πάρουμε έναν σέντερ μπακ και έναν επιθετικό.ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΜΕ....''

''dont lose 4-1 like you lost to Panathinaikos''

Μην χάσετε με 4-1 όπως με τον Παο.(και αναφέρετε στους παίκτες της Φενέρ)

''I wouldn't be surprised if we did with this defense and mentality.I hate to be a pessimist, but there's no indication of us getting better.''

Δεν θα παραξενευόμουν (αν χάναμε με 4-1) με αυτήν την άμυνα και μ'αυτήν την ψυχολογία.Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά δεν υπάρχει καμμιά ένδειξη ότι θα πάμε καλύτερα.

Μας φοβούνται χωρίς να ξέρουν ακριβώς την δυναμικότητα μας αλλά περισσότερο γιατί ξέρουν τα χάλια τα δικά τους.Το παν είναι το πρώτο παιγνίδι όπου πρέπει να καθαρίσουμε την πρόκριση και μετά να πάμε γιά τουρισμό.
Αν το πιστέψουμε εμείς θα το πιστέψουν και οι παίκτες μας.
Είναι μιά καλή περίπτωση γιά μιά πολύ μεγάλη πρόκριση.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

obanebane έγραψε:Ασε ρε οπλαρχηγε τις ειρωνιες παρασκευη βραδυ ειναι στην καρδια του αυγουστου.
ε τι να σε πω για?
μου λες για παιδιά που διαβάζουν στις 2:00 π.μ. το φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

και για να μαθαίνουν οι νεώτεροι, αυτό το πανό είχαν αναρτήσει οι "καλοί" μας αντίπαλοι στο παιχνίδι με τον βάζελο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ είμαι παιδί και διαβάζω το φόρουμ ρε... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε ποια Φενερ..το μπελά τους βρήκανε με εμάς...μόνο εμάς δε θέλανε...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Σε αυτό δεν έχεις και άδικο!!! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πάλι δεν είμαστε φαβορί και αυτό θα μας δώσει αβαντάζ απέναντι σε μία κατεστραμμένη ψυχολογικά ομάδα....Βέβαια όλα αλλάζουν αλλά δεν υπάρχει παίκτης που να με φοβίζει όπως ο Σουαρέζ του Άγιαξ....Άλλωστε μη ξεχνάμε ττην επιστροφή του Λίνο και την μεσοεπιθετική εικόνα της ομάδας που έχει αναίβει πάρα πολύ, όπως και τις πολύ καλε΄ς σέντρες του Τυνήσιου...Πολλά θετικά βλέπω και δε μασάμε...

ΠΑΟΚ γερά ρε...

υγ. Το θέμα της Ευρωπαϊκης πορείας με την υπόσταση του συλλ΄γου οικονομικά πρέπει να σταματήσει να είναι τόσο άρρηκτα συνδεδεμένο..Πρέπει να παίζουμε Ευρώπη για καταξίωση και να αλλάζουμε επίπεδο κι όχι για να μπορούμε να υπάρχουμε ως σύλλογος...Δύσκολο αλλά δε γίνεται να είμαστε και πληρωτές και ταμείες......
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Καλό είναι να μην υπολογίζουμε και πολύ στη κακή ψυχολογία της φενέρ γιατί αυτό μπορεί να γυρίσει και μπουμεραγκ. Για μπανανόφλουδα το κόβω.

Όσο για το υστερόγραφό σου, και εγώ σκέπτομαι κάτι ανάλογο. έχουμε κολήσει στη ευρώπη και αυτό μας κάνει κακό. Καλή η Ευρώπη αλλά όχι ότι ο ΠΑΟΚ εξαρτά την ύπαρξή του από αυτήν. Και φτάνει πια οι λογιστές.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kos έγραψε:
bL4cK_religion έγραψε: Για μένα παίζεται η ποιο μεγάλη ΗΘΙΚΗ πρόκριση στην ιστορία του συλλόγου....
οσο και να μην αρεσει σε ορισμενους ετυχε να κλεισουμε ενα ραντεβου με την ιστορια.
αυτες οι ψευτοκυριλε, ψευτοκουλτουριαρικες, ψευτοπολιτισμενες υποδειξεις αλλου.

γουσταρουμε και να τους πεταξουμε εξω, και γουσταρουμε ολα οσα λεμε και γραφουμε μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα.
και για την πολη, και για την αγια σοφια και οτι αλλο θελει ο καθενας.

εαν θελετε να διδαξετε πολιτισμο να το κανετε αλλου.

να πατε στην σκοτια να τους εξηγησετε οτι ο αθλητισμος δεν εχει καμια σχεση με θρησκευτικες εχθρες.
να πατε στην βορεια ιρλανδια να τους εξηγησετε οτι το ποδοσφαιρο ειναι απλα ενα αθλημα και οτι ετσι πρεπει να το βλεπουν οταν παιζουν με τους αγγλους.
να πατε στην ιταλια να εξηγησετε στους οπαδους της λιβορνο και της λατσιο οτι το ποδοσφαιρο δεν πρεπει να εχει σχεση με πολιτικη.

οταν κατεφερετε ολα τα παραπανω ελατε να μας κανετε μαθημα για το πως θα αντιμετωπισουμε τον αγωνα του ΠΑΟΚ με μια τουρκικη ομαδα.

καλα ρε μαν,χαλαρωσε.εσυ μπορεις να κατασκηνωσεις απο τωρα εξω απο το τουρκικο προξενειο και να λες τα δικα σου μεχρι την ωρα του αγωνα.δε θα σε κρινει κανεις γι'αυτο.εγω,που φερω ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΑΜΙΓΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,δεν επιθυμω να προσδοθουν μυστηριες προεκτασεις σε 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.χρηματα για να ταξιδεψω εκει που γραφεις δικην ιεραποστολου και να αρχισω τις διδαχες τυγχανω μη διαθετων.εκφραζω απλα μια επιθυμια να μην ξεφυγει το ολο πραγμα περαν του λογικα επιτρεπτου.αλλωστε νομιζω οτι θα προνοηθει να ληφθουν τα αναγκαια μετρα προς αποφυγη καθε προκλησης και στους 2 αγωνες απο τη διοργανωτρια αρχη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”