42. Francisco Zuela

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 42. Zuela Francisco

Δημοσίευση από MANIAKOS »

καλος και ο τσιριλο μια χαρα τα πηγε σημερα
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Απ'ότι φαίνεται θα ξεκινήσει βασικός την Κυριακή με τον Stelios! :?:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επιτέλους έπαιξε ο Αγκολέζος! Θα έπρεπε βέβαια να τραυματιστεί όλη η άμυνα για να γίνει, αλλά έστω κι έτσι έπαιξε! Και ήταν και πολύ θετικός. Για πρώτη του επίσημη εμφάνιση θα έλεγα ότι ήταν εγγύηση. Θέλω να τον δω έτσι και με τον Άρη.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Θετικότατος.
Την Κυριακή θα τον προτιμούσα δίδυμο με Τσιρίλο(ο οπόιος με εξέπληξε με την απόδοσή του χθες).
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μου άρεσε γιατί προσέθεσε όγκο κ δύναμη στην άμυνα.

Μου φάνηκε λίγο νταμάρι βέβαια κ ένα ερωτηματικό είναι η ταχύτητά του κ η ευελιξία .

Πάντως το σκυλί είναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ

Από τη τηλεόραση , στο 1ο τακλιν που έκανε , πάθαμε πλάκα με το πόση δύναμη πήγε στη φάση.

Μακάρι να πάει καλά
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Συμφωνω με cronos μαλεζας ζουελα καλυτερα να παιξουν την κυριακη......Ο τσιριλο δεν κανει για βασικος........ :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paok87 έγραψε:Την Κυριακή θα τον προτιμούσα δίδυμο με Τσιρίλο(ο οπόιος με εξέπληξε με την απόδοσή του χθες).
Ναι, ήταν καλός ο Cirillo, απέδειξε ότι δίκαια είναι πρώτη αλλαγή...
Αν και θεωρώ ότι είναι πίσω απο Μαλεζά και Ζούέλα.
Μακάρι όμως να είναι όλοι πάντα καλοί σε απόδοση!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

μπραβο ρε τανκς ... πολυ καλη εμφανιση για πρωτο ματς ... βασικος με κοντρερας πρεπει να παιζει
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Καλος και ουσιαστικος αν και χωρις παιχνιδια...

Περιμενω την Κυριακη να ειναι καλυτερος...
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Ζουέλα : «Εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες…»

Ένα από τα πρόσωπα της χθεσινής αναμέτρησης ήταν και ο Ζουέλα, ο οποίος για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι. Ο κεντρικός αμυντικός μίλησε στο PAOK24.

Ο Ζουέλα μίλησε αρχικά για την αναμέτρηση που έρχεται κόντρα στον Άρη: «Δεν μου αρέσει να λέω πολλά πράγματα. Πιο πολύ μου αρέσει να δείχνω μέσα στο γήπεδο. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει το ματς για εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες και ειδικά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι μέσα στην Τούμπα. Είναι πολύ δύσκολος αυτός ο αγώνας, είναι ένα ντέρμπι και αυτό που κατάλαβα όσο είμαι εδώ ότι δεν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι. Είναι ξεχωριστός ο αγώνας ότι απλός».

Όσον αφορά το αν ενοχλήθηκε από το ότι δεν έπαιζε όλο αυτό το διάστημα, απάντησε ειλικρινά: «Δεν ξέρω κανέναν παίκτη που να είναι ικανοποιημένος όταν δεν παίζει. Ξέρω ότι στην αρχή δεν ήταν εύκολο γιατί ήμουν τραυματίας. Ήθελα χρόνο να βρεθώ σε καλύτερη κατάσταση. Τώρα όμως δεν είμαι κάτω από υπόλοιπη ομάδα. Όλοι με ξέρουν και εγώ ξέρω καλά τον εαυτό μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά για να βοηθήσω στην συνέχεια».

Ο Ζουέλα απέδειξε ότι είναι έτοιμος και σαφώς περιμένει τις επόμενες ευκαιρίες για να δώσει και αυτός τον καλύτερό του εαυτό βοηθώντας τον ΠΑΟΚ.

Τι πραμα αυτοι οι αφρικανοι ρε παιδια.Αμεσως τα μιλανε τα ελληνικα.Πολυ χαρισματικοι ανθρωποι.(μην παει ο νους σας στο πονηρο) :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 01 Οκτ 2010, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βαζουμε ολοκληρη τη δημοσιευση οχι μονο λινκ
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

+4
:o :o Σοκ...

Για να μη πώ για το σοκ μου για τον Ίβιτς που μιλάει καλύτερα ελληνικά και απο μένα :o
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εστία κινδύνων ειδικά στο ψηλό παιχνίδι. Χρειάζεται βελτίωση και παιχνίδια στα πόδια του.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Στο ψηλό παιχνίδι εστία κινδύνων???? :opaokara: :opaokara: Φίλε Κολοκοτρώνη νομίζω έχεις λάθος..
:pano:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ευχάριστη έκπληξη ότι στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι δεν είχαμε τρακαρίσματα και λοιπές ασυνεννοησίες παρόλη την πίεση που δεχθήκαμε.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ζέκα Αμαράλ για τον αγώνα με τη Γουινέα
Ο Ζουέλα, λοιπόν, είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο νέος προπονητής της Εθνικής Αγκόλας, Ζέκα Αμαράλ, για τον αγώνα με αντίπαλο την Γουινέα, στις 9 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παναφρικανικού Κυπέλλου.
Η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή και η προετοιμασία ξεκινά την Δευτέρα. Τον Σεπτέμβριο, η Αγκόλα έχασε από την Ουγκάντα 3-0 και η νίκη για την Εθνική ομάδα του κόντρα στη Γουινέα είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9108-zouela.html
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”