Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής-2
Και εγω θα συμφωνησω με τη σειρα μου με το γερικο αλογο νομιζω οτι οι σημερινες δηλωσεις του δερμιτζακη δειχνουν οτι δεν ειναι η πρωτη επιλογη (ευτηχως) καποιος αλλος ψηνετε ελπιζω αν ειναι ετσι να μην χαλασει οπως του κοστα και να κλεισει συντομα.
Α και κατι αλλο ο συμπαθης κατα τα αλλα δερμιτζακης εμενα μου εβγαλε μια πικρια προς εμας και τα μιντια.
Η αληθεια ειναι οτι ξερει οτι δεν τον εμπιστευετε κανεις και μιλησε για τα πτυχια του και τις φιλοδοξιες του εγω θα του πω να μαθει πρωτα καλο "κολυμπι" σε ομαδες μικρομεσαιες της Α εθνικης να αφησει καποιο εργο και μετα ας ερθει να κολυμπησει στα παγωμενα και βαθια νερα του ΠΑΟΚ γιατι φιλε παυλο αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ ειναι σε τετοιο σταυροδρομι που δεν μπορεις να το διαβεις.
Α και κατι αλλο ο συμπαθης κατα τα αλλα δερμιτζακης εμενα μου εβγαλε μια πικρια προς εμας και τα μιντια.
Η αληθεια ειναι οτι ξερει οτι δεν τον εμπιστευετε κανεις και μιλησε για τα πτυχια του και τις φιλοδοξιες του εγω θα του πω να μαθει πρωτα καλο "κολυμπι" σε ομαδες μικρομεσαιες της Α εθνικης να αφησει καποιο εργο και μετα ας ερθει να κολυμπησει στα παγωμενα και βαθια νερα του ΠΑΟΚ γιατι φιλε παυλο αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ ειναι σε τετοιο σταυροδρομι που δεν μπορεις να το διαβεις.
Άσε αδερφέ, ένα χρόνο μετά τις βγάλαμε όλες άχρηστες.Platon έγραψε: Περυσι τετοιο καιρο ειχαμε κλεισει 4 μεταγραφες αν θυμαμαι και φετος δε ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο.
Εγώ πάλι βλέπω ότι ο Ζαγοράκης απολαμβάνει την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ στήριξη. Καλύτερα να μην θυμήσω αντίστοιχες επιλογές του παρελθόντος...Platon έγραψε:Δε βλεπω ο Ζαγορακης και οι επιλογες του να τυγχανουν τις ιδιας στηριξης με τις αντιστοιχες του παρελθοντος.
moican4 εχω διαβασει ολα σου τα post εδω και αρκετες μερες
και κατεληξα στο συμπερασμα οτι, ή εισαι συγγενης του Δερμιτζακη ή manager του
και περιμενεις να παρεις την προμηθεια.
τετοιον ερωτα με καποιον προπονητη που δεν εχουμε δει ουτε 10-15 παιχνιδια στην σουπα-λιγδα
δεν εχω ξαναδει.
μακαρι να δικαιωθεις για το καλο του ΠΑΟΚ μας...
και κατεληξα στο συμπερασμα οτι, ή εισαι συγγενης του Δερμιτζακη ή manager του
και περιμενεις να παρεις την προμηθεια.
τετοιον ερωτα με καποιον προπονητη που δεν εχουμε δει ουτε 10-15 παιχνιδια στην σουπα-λιγδα
δεν εχω ξαναδει.
μακαρι να δικαιωθεις για το καλο του ΠΑΟΚ μας...
99% παμε με δερμιτζακη....μην ελπιζετε σε κτ μεγαλο......αυτο ειναι...τα αποτελεσματα θα δειξουν αν ηταν σωστη ή οχι η κινηση........
Ακριβως αυτο πιστευω και εγω. Αν ηταν πρωτη επιλογη ο Δερμιτζακης θα ανακοινωνοταν αμεσα. αφου δεν ανακοινωνεται, σημαινει οτι η διοικηση περιμενει καποιον αλλον. Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο αλλος.ioanmits έγραψε:Η διοίκηση έχει κάνει 2 προτάσεις σε προπονητές του εξωτερικού (ένας είναι ο Λίνεν) και περιμένει τις απαντήσεις. Αν και οι δύο είναι αρνητικές θα προσληφθεί ο Δερμιτζάκης... για αυτό θα περιμένουμε ακόμη 1-2 μέρες και θα ξέρουμε. Ο Δερμιτζάκης δεν είναι η πρώτη επιλογή.
Αν οντως εχουμε δικιο, τοτε νομιζω μετα τα λαθη στην περιπτωση Ζορζε Κοστα, χειριζομαστε το θεμα πολυ καλα επικοινωνιακα μιλωντας.
Υπομονη και να περιμενουμε τις οποιες εξελιξεις, μπορει και να εχουμε εκπληξεις, και πανω απο ολα μην πιστευετε κανεναν δημοσιογραφο.
To πιο αστείο που είπε πάντως ο Δερμιτζάκης είναι ότι, έχει λέει και το ανώτατο πτυχίο προπονητή, το UEFA Pro Licence.
Εδώ γελάμε παιδιά. Για να μην κλαίμε.
Πάλι καλά.
Γιατί θα πηγαίναμε για νέο σκάνδαλο Λιάσου Λουκά μετά.
Γιατί από το 2010 άμα δεν έχεις το UEFA Pro Licence δεν μπορείς να είσαι προπονητής σε ομάδα που συμμετέχει στο UEFA Champions League or UEFA Cup.
A UEFA Pro Licence is required by anyone who wishes to manage a football club in the top level of the nation's league system on a permanent basis (i.e. more than 12 weeks – the amount of time an unqualified caretaker manager is allowed to take control). This applies to both the head coach or team manager, and such a licence is also required to manage in the UEFA Champions League or UEFA Cup.
Each current manager of a top-flight team in Europe was set a deadline of 2010 to acquire the licence, or else face losing his post.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Pro_L ... licences-0
ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ???????????????????
Jesualdo Ferreira λέμε.
Εδώ γελάμε παιδιά. Για να μην κλαίμε.
Πάλι καλά.
Γιατί από το 2010 άμα δεν έχεις το UEFA Pro Licence δεν μπορείς να είσαι προπονητής σε ομάδα που συμμετέχει στο UEFA Champions League or UEFA Cup.
A UEFA Pro Licence is required by anyone who wishes to manage a football club in the top level of the nation's league system on a permanent basis (i.e. more than 12 weeks – the amount of time an unqualified caretaker manager is allowed to take control). This applies to both the head coach or team manager, and such a licence is also required to manage in the UEFA Champions League or UEFA Cup.
Each current manager of a top-flight team in Europe was set a deadline of 2010 to acquire the licence, or else face losing his post.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Pro_L ... licences-0
ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ???????????????????
Jesualdo Ferreira λέμε.
- Caballo Viejo
Το αυτό (θέλω) να πιστεύω και γω...αν είχε αποφασίσει Δερμιτζάκη, θα το είχε ήδη ανακοινώσει.
Δεν βλέπω γιατί να καθυστερεί.
Τουλάχιστον έτσι ελπίζω
Από κει και πέρα η διοίκηση έχει δείξει στα 3 αυτά χρόνια, ότι όποιον βάζει μέσα στον ΠΑΟΚ σε οποιαδήποτε θέση πρέπει να είναι εκτός της ίδιας φιλοσοφίας και γνωστός ή φίλος ή έστω φίλος του συνεργάτη.Ετσι έγινε και η επιλογή Γκαγκάτση, Σάντος, Κονσεισάο και η επιλογή Costa ως φίλος του συνεργάτη.Το ίδιο γίνεται τώρα και με τον Δερμιτζάκη.
Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό, το αντίθετο.Πρέπει μ' αυτόν που θα συνεργαστείς να ταιριάζουν και τα χνώτα σου.
Φτάνει βέβαια αυτό να μην είναι το μοναδικό και κύριο κριτήριο όμως γιατί τότε παγιδεύεσαι....
Δεν βλέπω γιατί να καθυστερεί.
Τουλάχιστον έτσι ελπίζω
Από κει και πέρα η διοίκηση έχει δείξει στα 3 αυτά χρόνια, ότι όποιον βάζει μέσα στον ΠΑΟΚ σε οποιαδήποτε θέση πρέπει να είναι εκτός της ίδιας φιλοσοφίας και γνωστός ή φίλος ή έστω φίλος του συνεργάτη.Ετσι έγινε και η επιλογή Γκαγκάτση, Σάντος, Κονσεισάο και η επιλογή Costa ως φίλος του συνεργάτη.Το ίδιο γίνεται τώρα και με τον Δερμιτζάκη.
Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό, το αντίθετο.Πρέπει μ' αυτόν που θα συνεργαστείς να ταιριάζουν και τα χνώτα σου.
Φτάνει βέβαια αυτό να μην είναι το μοναδικό και κύριο κριτήριο όμως γιατί τότε παγιδεύεσαι....
- paok kerkyra
εμένα γιατί με εξιτάρει και το σενάριο προπονητής απο εξωτερικό με βοηθό-συνεργάτη Παύλο...
Α ρε Phantoma.
Εάν αυτό που γράφεις, όντως το είπε ο Δερμιτζάκης μιλάμε για μεγάλο ΦΙΑΣΚΟ αν θα έρθει....
Ελπίζω να μην ισχύει πάντως και να έρθει....κάτι από Πορτογαλία
Εάν αυτό που γράφεις, όντως το είπε ο Δερμιτζάκης μιλάμε για μεγάλο ΦΙΑΣΚΟ αν θα έρθει....
Παιδιά ο Δερμιτζάκης θα είναι. Τον στηρίζουμε μέχρι θανάτου. ΤΕΛΟΣ!!! Ο μόνο τρόπος να ξενερώσω αυτή τη στιγμή είναι να μην γίνει η μετεγγραφή του Σαλπιγγίδη επειδή έτσι θέλουν 200 άτομα στις Δυτικές Συνοικίες ή αλλού.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
και ο αγγελος απο τον εδεσσαικο ηρθε δεν τελειωσε την ανωτατη τσομπανικη ηρθε και αποδειχθηκε προπονηταραςlamosas έγραψε:Α ρε Phantoma.
....μπορει και αυτος να αποδειχθει πολυ καλος εχει ρισκο αλλα τα ατομα που θα τον επιλεξουν ξερουν πολυ καλλιτερα απο μας.......
- DaFFy_NaSH
Ρε παιδιά, χωρις παρεξήγηση, σταματήστε αυτον τον φαύλο κύκλο,
-ειναι φιασκο
-ο αναστασιαδης απο τον εδεσσαικο ηρθε
-τον κρινω απειρο
-κι ο γκουαρντιολα απειρος ηταν
-ας γεμισει το βιογραφικο του σε ομαδα α εθνικης κ μετα ας ερθει
-και ο αναστασιαδης απο τον εδεσσαικο ηρθε
-ειναι λιγος
-ειναι πολυς
και τσοντα καμια φορα μεσα, θα τον στηριξω επειδη στηρίζω τον Ζαγορακη
Δηλαδη αναλωνόμαστε και λέμε ΤΑ ΙΔΙΑ και ΤΑ ΙΔΙΑ ανα 5 ποστ.. δεν κουραστήκατε; δεν διαφωνώ με καμία απο τις αποψεις που προανέφερα, με μερικες βέβαια ισως διαφωνω λιγο τωρα που το ξανασκεφτομε, αλλα δεν θέλω να στοχεύσω στην αποψη σας αλλα σε αυτον τον φαυλο κυκλο που έχουμε κανει και λεμε τα ιδια κ τα ιδια. ειδικα αυτο για τον πατερ ημων απο τον εδεσσαικο βαρέθηκα να το διαβαζω κ να το ακουω σημερα. Μεχρι και στην ΕΡΑ σπορ το ειπε καποιος. Σε λιγο θα γίνει αντικαταστατης του "δεν παταει περιοχη"
-ειναι φιασκο
-ο αναστασιαδης απο τον εδεσσαικο ηρθε
-τον κρινω απειρο
-κι ο γκουαρντιολα απειρος ηταν
-ας γεμισει το βιογραφικο του σε ομαδα α εθνικης κ μετα ας ερθει
-και ο αναστασιαδης απο τον εδεσσαικο ηρθε
-ειναι λιγος
-ειναι πολυς
και τσοντα καμια φορα μεσα, θα τον στηριξω επειδη στηρίζω τον Ζαγορακη
Δηλαδη αναλωνόμαστε και λέμε ΤΑ ΙΔΙΑ και ΤΑ ΙΔΙΑ ανα 5 ποστ.. δεν κουραστήκατε; δεν διαφωνώ με καμία απο τις αποψεις που προανέφερα, με μερικες βέβαια ισως διαφωνω λιγο τωρα που το ξανασκεφτομε, αλλα δεν θέλω να στοχεύσω στην αποψη σας αλλα σε αυτον τον φαυλο κυκλο που έχουμε κανει και λεμε τα ιδια κ τα ιδια. ειδικα αυτο για τον πατερ ημων απο τον εδεσσαικο βαρέθηκα να το διαβαζω κ να το ακουω σημερα. Μεχρι και στην ΕΡΑ σπορ το ειπε καποιος. Σε λιγο θα γίνει αντικαταστατης του "δεν παταει περιοχη"