Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Re: Αμερικανοί παίκτες(Α1 ή εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Μιας και ανέφερες την Αμερικανό της αεκ ο Τορίν Φράνσις έφθασε τα πέντε νταμπλ φίγκιουρ αλλά δεν ξέρω προτιμώ τον Άρνολντ του Περιστερίου.Ο Ντέιβιντ Γιανγκ των Τρικάλων σε 3 αγώνες έχει βάλει όσους πόντους έβαλε ο Παπαλουκάς στην σεζόν μέχρι τώρα λογικά θα είναι κ φθηνός στα Τρίκαλα παίζει
νομίζω χρειαζόμαστε ένα 4αρι με παιχνίδι και μέσα και απέξω. ο francis είναι πολύ δυνατός παίκτης. κοντά στο καλάθι δεν κόβεται, αλλά μου φαίνεται 5αρι. δεν ξέρω αν θα ταίριαζε με τον λάζο δίπλα.
για τον blakney που λέγαμε πιο πάνω σήμερα στη νίκη μέσα στον νίωνιο είχε: 21 πόντους με 7/15 σουτ και 5/5 βολές, 1 rebound, 1 assist 2 κλεψίματα 0 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής...
Κι εμένα θα με άρεζε αλλά με το μονοδιάστατο μπάσκετ που δείχνουμε μερικές φορές πως παίζουμε, χρειαζόμαστε έναν καλό ρολίστα.. Ο Μίλι αποδίδει καλύτερα σαν 2άρι!palok έγραψε:ο kennedy winston παίζει να μείνει ελεύθερος από roma (http://www.superbasket.gr/?c=263&a=122126)???? δεν θα με χαλούσεκαθόλου να έρθει από φέτος! φανταστείτε περιφέρεια με monroe-winston-gregory...
Δεν ξερω αν εχει αναφερει κανενας τον παικταρα Αρνολντ του Περιστεριου...........Απο τους MVP του πρωταθληματος........Παιζει στο 3 με τρομερη εφεση στο σκοραρισμα αλλα και στα ριμπαουντ......Φανταζει εφικτη λυση.......Μονο 24 ετων........
- vouts_charis
Re: Αμερικανοί παίκτες(Α1 ή εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑ
Makis4444 έγραψε:Δεν ξερω αν εχει αναφερει κανενας τον παικταρα Αρνολντ του Περιστεριου...........Απο τους MVP του πρωταθληματος........Παιζει στο 3 με τρομερη εφεση στο σκοραρισμα αλλα και στα ριμπαουντ......Φανταζει εφικτη λυση.......Μονο 24 ετων........
den einai 3ari o arnold...
πωπω είναι τραγικό, καλούμαστε να λάβουμε μέρος σε μία συζήτηση που έχει επαναληφθεί!!! επιστροφή στο μέλλον...δεν είναι 3αρι ο arnold αλλά 4αρι, δεν είναι 24 ετών αλλά 35... έλεος novi μας κατέστρεψες τη χαρά μας!!!!

Να συμπληρώσω πως έχει διαβατήριο του Ισραήλ
άρα προς ρούλα τον βλέπω...
what about keekee clarck??? μπορεί να τον βάλει σε καλούπι ο σούλης????

what about keekee clarck??? μπορεί να τον βάλει σε καλούπι ο σούλης????
Συνεχίζουμε να γράφουμε για μη Αμερικάνους σε αυτό το topic ο Κίκι έχει διαβατήριο Βουλγαρίας
Δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι(όχι λόγο ύψους 1,80) και αφού συζητάμε για τον Λιθουανό ποιος θα παίζει άμυνα στην περιφέρεια μας???
Ξέχασα ο αρχηγός μας

Δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι(όχι λόγο ύψους 1,80) και αφού συζητάμε για τον Λιθουανό ποιος θα παίζει άμυνα στην περιφέρεια μας???
Ξέχασα ο αρχηγός μας

- KalamarGiannis
επιτέλους συνδέθηκα!
Ταπούτος ρε ...άμα φύγει ο Λάζος θα είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην ομάδα...χε χε
Τώρα ο αρχηγός καλά θα κάνει να πάει να γίνει πρώτος σκόρερ στην Γ εθνική...
Οντόπικ: βλάκας είναι ο Κίκι, καταστροφικές επιλογές, την έχει δει τζόρνταν που είπε κι ο Κακιούσης...
άμα θέτε αμερικανό καλό, φέρτε τον δοκιμασμενο στο περιστέρι Μichael...
Ταπούτος ρε ...άμα φύγει ο Λάζος θα είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην ομάδα...χε χε
Τώρα ο αρχηγός καλά θα κάνει να πάει να γίνει πρώτος σκόρερ στην Γ εθνική...

Οντόπικ: βλάκας είναι ο Κίκι, καταστροφικές επιλογές, την έχει δει τζόρνταν που είπε κι ο Κακιούσης...
άμα θέτε αμερικανό καλό, φέρτε τον δοκιμασμενο στο περιστέρι Μichael...
Τον Πιτ Μαικλ? Που ήταν δίδυμο στον Μακεδονικό με τον Χατσον?

- KalamarGiannis
ακριβώς!!
αμαν είχαν και τον Χάτσον γιατί θυμάμαι στην Κοζάνη καμιά 45αριά πόντους στο κεφάλι μας είχαν ρίξει!
αμαν είχαν και τον Χάτσον γιατί θυμάμαι στην Κοζάνη καμιά 45αριά πόντους στο κεφάλι μας είχαν ρίξει!
pete michael? pete michael? Που τον θυμηθήκατε αυτόν ρε??? πού παίζει??? πού??? βασικός στην πρωταθλήτρια ευρώπης barcelona??? α...