παιδιά sorry μπορείτε να μου πείτε τι έγινε?
δεν κατάλαβα
Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 6/1 19:00 Nova
- pagotatzis
- PABLO GARCIA1
Re: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, 6/1 19:00 Nova
άντε το μόνο που μένει είναι να βγεί καμιά φήμη ότι έρχεται και ο Αγγελος και μετά θα μιλάμε για πολύ sureal καταστάσεις...ο ΠΑΟΚ που όλοι αγαπήσαμε..
The future is uncertain and the end is always near.
Allahu akbar
Allahu akbar
Εχουμε και την καλυτερη αμυνα πλεον αλλα ποιος τα λογαριαζει αυτα .....
Caballo Viejo έγραψε:Αυτή τη φορά κερδίσαμε με λιγότερο άγχος από άλλες φορές. Μάλιστα, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στη βαθμολογία, αν είχαμε μερικά ποντάκια παραπάνω (π.χ. Αστέρας, Ατρόμητος, Νιόνιος Α΄, Γάβρος) θα μπορούσαμε σήμερα να είμαστε μια ανάσα από το Τσάμπιονς Λιγκ.
Έτσι και αλλιως εχει play-off οπότε παλι ελπιζεις για Τσαμπιονς Λιγκ.
Το α ημίχρονο καλό αλλα δεν μπαρω να καταλαβω γιατι η ομαδα επεσε στο β ημιχρονο.
Μάλλον η γαλοπούλα ηταν βαρια

Καλή συνέχεια στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!!

-
arisk έγραψε:elvetos giatros έγραψε:Οι οπαδοί έχουν άποψη και η καλύτερη δυνατότητα που τους προσφέρεται να την εκφράσουν είναι κακά τα ψέματα κατά την διάρκεια του αγώνα (αρκεί να μην το κάνουν με μπουκάλια...)
Φάνηκε λοιπόν τι επιθυμεί η πλειοψηφία. Τέλεια και παύλα.
Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία μου φάνηκε ότι φώναζε υπέρ του θερμοσίφωνα... Κσκώς που έκαναν κάτι τέτοιο, αλλά προκλήθηκαν απο τους γνωστούς 200... Απο εκεί που ξεκίνησαν όλα σήμερα... Απο εκεί που προήλθαν και τα μπουκάλια...
Προφανώς η ώριμη πλειοψηφία τη μεταγραφή του Σαλπιγγίδη υποστήριζε...
Κουπόνι υποστήριξης του Ερασιτέχνη για κάθε διαρκείας στο ποδόσφαιρο
σίγουρα και έχει σημασία και ένα λεπτό να έδωσε κάποιος ΑΠΟ τον ιδρώτα του είναι σημαντικό
αλλά στην τελική ρε παιδιά.. ας κάνουν τουμπεκί οι 500-1000 στους 30.000 στο γήπεδο...
δημοκρατία έχουμε.
δηλαδή τι είναι το σωστό οι 100 - 500 να πετάνε μπουκάλια ( για σάντος κοντό και γω δεν ξέρω τι άλλο) και οι άλλοι να τους βαράνε ?
πάμε για το διπλό στο Λιβάδι τώρα.... και τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση!!
αλλά στην τελική ρε παιδιά.. ας κάνουν τουμπεκί οι 500-1000 στους 30.000 στο γήπεδο...
δημοκρατία έχουμε.
δηλαδή τι είναι το σωστό οι 100 - 500 να πετάνε μπουκάλια ( για σάντος κοντό και γω δεν ξέρω τι άλλο) και οι άλλοι να τους βαράνε ?
πάμε για το διπλό στο Λιβάδι τώρα.... και τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση!!