ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
cronos

Re: αεκ44-ΠΑΟΚ 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από cronos »

Το εχω διαβασει απειρες φορες οτι ο Σαντος διαλεξε τους παικτες,και οτι τρια χρονια τωρα δεν κανει τιποτα.
Ε! Οχι. Ο Σαντος ειναι στην ομαδα ημερολογιακα 2 χρονια και 2 μηνες.
Τους παικτες που διαλεξε σε συνεργασια με την διοικηση τους εχει 1 χρονο και 6 μηνες.
Εννια μηνες απο την θητεια του χαθηκανε με τις σαρδελες.
Τι ζηταμε τωρα!
Πρεπει να βαλουμε δολωμα για καλυτερα ψαρια (παικτες).Οπου αυτο συνεπαγεται,σταθερα καλες χρονιες.

:nairepaok:
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

Orwell έγραψε.
1.Γιατί στις επιθέσεις μας ο ανώτερος αριθμός παικτών που βρισκόταν μέσα στην περιοχή της Κούλας ήταν το νούμερο 2 και συνηθέστερα ο αριθμός 1. Κάποιος μόνος του στην αντίπαλη περιοχή δεν μπορεί να απειλήσει....μόνο από γκέλα της άμυνας θα βάλεις γκολ έτσι.
Ας δούμε λίγο πόσοι της ΑΕΚ ήταν μέσα στην δική μας περιοχή στη φάση του γκολ?? Πέντε
2.Οσους γρήγορους παίκτες και να πάρουμε, άμα υπάρχει στατικότητα και όχι κίνηση,επιθετικά η ανάπτυξη θα είναι ανύπαρκτη όπως πολύ σωστά την περιγράφει κάποιο παλικάρι πιό πρίν....αργή ανάπτυξη,ανεβαίνει ο αντίπαλος, κλείνεσαι και τέλος.
3.Επιθετική ανάπτυξη ΠΑΟΚ =ΓΙΌΜΑ, ΓΙΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΟΜΑ...σε Βιειρίνια,Κούτσια και λοιπά ψηλά παιδιά.

Η αλήθεια φίλε Orwell είναι ότι μας λείπουν παίχτες.Κακά τα ψέματα για να κοιτάξεις το ποκ πρέπει να έχεις ένα 8-10άρο και ένα μεσοεπιθετικό που να ξέρουν κιλά τόπι και δύο ακραία μπακ που να μαμάνε.Και στην κόντρα θα μπορείς να βγείς γρήγορα έτσι ώστε να εκμεταλευτείς τους μικρούς αλλά και στις κλειστές άμυνες με προσωπικές ενέργειες θα τραβήξεις αμυντικούς πάνω σου έτσι ώστε να ανοίξουν χώροι για να βγουν μπαλιές στις πλάτες των αμυντικών.Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι κρίμα για τους ταχύτατους πιτσιρικάδες Κούτσια και Βιερίνια να τους παίζεις όπως πολύ σωστά λες με γιόμες η να τους δίνεις τη μπάλα μετά από ένα απίστευτο τσούκου τσούκου passing game πάντα με τον αμυντικό στην πλάτη.Ο Μούσλι αποκομμένος να το παίζει μοναχικός καβαλάρης σε γουέστερν.Να crossάρει ο Βιερίνια ή ο Κούτσια με πιο μπακ μας?Δεν ξέρω αλλά στα χρόνια μου ήταν ο ασφαλέστερος τρόπος για ένα μέσο να καψονάρει και να εκθέσει ένα εξτρέμ.Κάτι σαν να γυρνάει συνέχεια ο αμυντικός τη μπάλα στο τερματοφύλακα στο ανάποδο πόδι.Και για να μην παρεξηγηθώ αυτοί που παίζουν στις αντίστοιχες θέσεις και πρόσφεραν και προσφέρουν τα μέγιστα που μπορούν για τις δυνατότητές τους.Απλά άποψη μου είναι ότι το να καταλογίζουμε ευθύνες σε αυτούς οι ακόμη χειρότερα στους αποδέκτες αυτών τους αδικούμε εκατέρωθεν.

interad έγραψε
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΑΜΕ ΤΟ ΠΟΚ ΚΛΠ

αλλά όχι και να ζηλύω ομάδες που τερματίζουν από κάτω μου...

φωτοβολίδα και πυροτέχνημα δεν θέλω να ξαναγίνω...

μακάρι να σταθεροποιηθώ για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 χρόνια και να καθαρίζω όλα τα ματσάκια και θα τον βρω τον τρόπο να νικάω και τα ντέρμπυ...

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ...

Έτσι ακριβώς αδερφέ συνεχίζουμε και ψηλά το κεφάλι.Ήδη έχω φτιάξει έναν πολύ δυνατό κορμό.Θέλω ένα βήμα για να τους φτάσω .Τώρα που έφτασα μια ανάσα κοντά τους δε θα τους κάνω τη χάρη.Και υπομονή θα κάνω και θα στηρίξω όσο δεν πάει και τον τρόπο θα βρω και τους παίχτες που χρειάζονται θα βρω και θα σας μαμάω μέσα έξω.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

geoavr έγραψε:Να το βλέπουμε και μεις οι οπαδοί μπας και ξυπνήσει ο εγωισμός κάποιων.

Εικόνα

Υ.Γ. Steen όπως πάντα τσεκουράτος.Όχι φταίει ο Σκόκο,η χαμένη του Μούσλι,ο Ίβιτς,η διαιτησία,το γήπεδο που ήταν άδειο και κρύο,ο αέρας που φυσούσε από Κηφησιά,ο ανάδρομος Ερμής,η πουτ@να η Αφροδίτη........
Κάποτε θα τελειώσουν και αυτές οι δικαιολογίες.
ας μου προτεινουν τι διακοπες μπορώ να κάνω και τι αυτοκίνητα να αγοράσω με 100.000.000 Ε και μετά να μ πούνε πελάτη...
τζάμπα μάγκες....
ξέρετε τι μ θυμίζουν?
τους φλώρους στα λύκεια που πάνε με τους δυνατούς του σχολείου και μετά πουλάνε τρέλα....
ας κάνουν πρώτα γήπεδο...ας τα βρούνε μεταξύ τους...
πελάτης ξεπελάτης κάτω από τα @@ μου είναι...
και εκτός κυπέλλου...
που έχουν να πάρουν τίτλο απο τότε που οι δεινόσαυροι κυριαρχούσαν στη γη...
τι να μας πούν?
που οπαδικά σβήνουν σιγά σιγά?
woodpecker

Δημοσίευση από woodpecker »

cronos έγραψε:Το εχω διαβασει απειρες φορες οτι ο Σαντος διαλεξε τους παικτες,και οτι τρια χρονια τωρα δεν κανει τιποτα.
Ε! Οχι. Ο Σαντος ειναι στην ομαδα ημερολογιακα 2 χρονια και 2 μηνες.
Τους παικτες που διαλεξε σε συνεργασια με την διοικηση τους εχει 1 χρονο και 6 μηνες.
Εννια μηνες απο την θητεια του χαθηκανε με τις σαρδελες.
Τι ζηταμε τωρα!
Πρεπει να βαλουμε δολωμα για καλυτερα ψαρια (παικτες).Οπου αυτο συνεπαγεται,σταθερα καλες χρονιες.

:nairepaok:
Και δυο μηνες τωρα που ηταν τραυματιες οι μισοι παιχτες ? 1 χρονο και τεσσερις μηνες.
Βγαλε τωρα και τις διακοπες που κανανε οι παιχτες . 1 χρονο και δυο μηνες.
Ε λιγο νωρις να τον κρινουμε .
Θελω πενταετες πλανο Μαλεζανι εδω και τωρα .
Άβαταρ μέλους
sidpanos

τι θέλετε ρε παιδιά?
να αρχίσουμε να φέρνουμε παιχταράδες?
να χρεωνόμαστε?
το κάναμε για μια δεκαετία και όλοι σε θυμούνται τέταρτο...
τώρα πάμε για μια νέα αρχή,με παράγοντες που γουστάρουμε...

όσο για το αν θα τους χαριστουν πάλι αφήστε το...ολυμπιάδα μετά απο 100 χρόνια θα ξανακάνουμε...
μέχρι τότε βλέπουμε...
πρωτύτερα χρέη δεν χαρίζονται...
θα αντέξει η ρούλα-44 100 χρόνια?
άντε να δούμε

υγ.στο μπασκετάκι φυτοζωούν...όπως και η γριά εδώ και πάρα πολλά χρόνια..εκεί γιατί δεν χαρίζεται τίποτα?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

novito έγραψε:
woodpecker έγραψε:...
...

Από κει και πέρα, ναι μεν δεν έχεις νίκη για αρκετά παιχνίδια κόντρα στο ΠΟΚ !!!
αρκετα παιχνιδια????? δηλαδη ποτε θα ειναι πολα οταν ο αριθμος γινει τριψηφιος??
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Photis έγραψε:Για την ιστορία απο το 1959 μέχρι σήμερα 6 φορές κερδίσαμε την αεκ44 στην έδρα της.Αυτό για ορισμένους που χαλιούνται συνέχεια με τους 3 του ΠΟΚ.
:pano:
Λοιπόν ας παραθέσω και γω κάποια στατιστικά..όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί μετά το παραμύθι ότι οι σοβαρές ομάδες δεν αλλάζουν συχνά προπονητή-που ο geoavr απέδειξε ότι μόνο έτσι δεν είναι-εδώ και καιρό υπάρχει και ένα ακόμα...ότι με το ΠΟΚ δεν μπορούσαμε ποτέ...άρα δεν τρέχει και κάτι που δεν μπορούμε και σήμερα.

Απ' το 1959 ως το 2007 που ήρθε ο Σάντος λοιπόν σε 144 ματς εκτός έδρας μ' αυτούς είχαμε 102 ήττες, 26 ισοπαλίες και 16 νίκες...όχι κάτι ιδιαίτερο λοιπόν ΑΛΛΑ σε καθε 3,4 ματς εκτός στην Αθήνα 1 θετικό αποτέλεσμα δλδ σε κάθε σεζόν περίπου και από ένα.
Στην ίδια περίοδο εντός έδρας πάλι σε 144 ματς 70 νίκες 32 ισοπαλίες και 42 ήττες δλδ σε κάθε 2 ματς στην Τούμπα είχαμε και μία νίκη.
Και συνολικά 86 νίκες-58 ισοπαλίες και 144 ήττες....
Ας γίνει τώρα η σύγκριση με το 0-4-15 που έχουμε μέσα και έξω με Σάντος....
Αυτά για τα στατιστικά γιατί καλά είναι όταν τα θυμόμαστε να τα θυμόμαστε όλα.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Ενταξει ας κανουμε ομαδα εδω και τωρα φερτε τον Αθανασιαδη τον καθε Αθανασιαδη απο τους διαφορους πανσερραικους,φερτε πισω τους ηλιαδηδες και τους βαγγεληδες και ριχτε τους να παιξουν με το ποκ.
Και αν νικησουν θα εχω να λεω στα παιδια μου μετα απο χρονια:Καποτε το 2009 ειχαμε μια ομαδαρα που κερδισε ΜΙΑ φοραααα τον γαυρο στο τηγανι.Μπορει εμεις να ηρθαμε 9οι αλλα κατα τ'αλλα.......μαμησαμε και δειραμε.

Αυτα.

:pano: :pano: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

sidpanos έγραψε:τι θέλετε ρε παιδιά?
να αρχίσουμε να φέρνουμε παιχταράδες?
να χρεωνόμαστε?
το κάναμε για μια δεκαετία και όλοι σε θυμούνται τέταρτο...
τώρα πάμε για μια νέα αρχή,με παράγοντες που γουστάρουμε...

όσο για το αν θα τους χαριστουν πάλι αφήστε το...ολυμπιάδα μετά απο 100 χρόνια θα ξανακάνουμε...
μέχρι τότε βλέπουμε...
πρωτύτερα χρέη δεν χαρίζονται...
θα αντέξει η ρούλα-44 100 χρόνια?
άντε να δούμε

υγ.στο μπασκετάκι φυτοζωούν...όπως και η γριά εδώ και πάρα πολλά χρόνια..εκεί γιατί δεν χαρίζεται τίποτα?
Για πες μου ποιον παικταρα φεραμε;
Γνωστος να ηταν από την αρχη.
Το μονο ονομα που ηταν γνωστο αυτό του Γιδοπουλου που μας εφερνε κατι νουνιεζ που δεν τον ηξερε η μανα του και μας κοστιζε μυρρια πολλα.
Εαν μιλαμε για αυτους τους παικταραδες...που χρεωθηκαμε παω πάσο.

Συμφωνω στο... τώρα πάμε για μια νέα αρχή,με παράγοντες που γουστάρουμε...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

τετρατζε
βαλεντσια
καμπς
γεωργιάδης

που μ έρχονται στο μυαλό...
κατι μπραντιτς κτλ που ήρθαν,δεν είδαν και απείλθαν είναι οι μίζες στις τσέπες...
τους πρώτους όμως θα μπορούσες να τους πάρεις και φθηνότερα..
woodpecker

sidpanos έγραψε:τετρατζε
βαλεντσια
καμπς
γεωργιάδης

κατι μπραντιτς κτλ που ήρθαν,δεν είδαν και απείλθαν είναι οι μίζες στις τσέπες...

Για το μπραντιτς θα συνφωνισω 100% . Κατι τετοια ηταν που χρεωσαν τον ΠΑΟΚ. Καμπς μεγαλη παιχτουρα αλλα δεν την κρατισαμε .
woodpecker

cronos έγραψε:Ενταξει ας κανουμε ομαδα εδω και τωρα φερτε τον Αθανασιαδη τον καθε Αθανασιαδη απο τους διαφορους πανσερραικους,φερτε πισω τους ηλιαδηδες και τους βαγγεληδες και ριχτε τους να παιξουν με το ποκ.
Και αν νικησουν θα εχω να λεω στα παιδια μου μετα απο χρονια:Καποτε το 2009 ειχαμε μια ομαδαρα που κερδισε ΜΙΑ φοραααα τον γαυρο στο τηγανι.Μπορει εμεις να ηρθαμε 9οι αλλα κατα τ'αλλα.......μαμησαμε και δειραμε.

Αυτα.

:pano: :pano: :nairepaok: :nairepaok:
Ποσο χρονων εισαι ; Γιατι οταν κερδιζα τον Γαυρο και τον Βαζελο ενατος δεν ερχομουνα . Η θεσης του ΠΑΟΚ οταν ανεπνεε οικονομικα και ειχε σχεδιο ητανε 1-2-3. Οταν ειχε προβληματα 4-5-6 . Το 2 ειχε παιξει αρκετες φορες και πολλες ηταν οι φορες που δεν με αφησανε να παρω πρωταθλημα . Το 9 ενας το καταφερε .
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Μάγκες ήρεμα...Βρισκόμαστε στο 2009 και σε λίγο καιρό στο 2010...Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε...Εχουμε την τρίτη θέση,θα μπούμε Play off,θα παίξουμε ευρώπη,μπορούμε το κύπελλο,και για παραπάνω σιγά σιγά...Εχουμε ανθρώπους που ξέρουν από μπάλα και θα φτιάξουν όλα...Θα ρθει και το πρωτάθλημα και το τσου λου και όλα...ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...Αν κάνουμε ένα σερί τώρα με το βατό πρόγραμμα που έχουμε,αυτά που λέμε τώρα θα τα ξεχάσουμε.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ένας με τι ομάδα τότε όμως έτσι?
γιατί αν δεν ήταν ο ζαγόρ και ήταν κανένας απο τους τρείς,θα σ έλεγε...πάρε τον χ παιχταρά απο αργεντινή...βγες πέμπτος και χρεώσου κι'άλλα 5 μύρια Ε...
κάνω λάθος τρυποκάρυδε ή οχι?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

woodpecker έγραψε:
sidpanos έγραψε:τετρατζε
βαλεντσια
καμπς
γεωργιάδης

Για το μπραντιτς θα συνφωνισω 100% . Κατι τετοια ηταν που χρεωσαν τον ΠΑΟΚ. Καμπς μεγαλη παιχτουρα αλλα δεν την κρατισαμε .
Το κλεινω λέγοντας ότι ο καμπς μας στοιχισε 1,6 Δις και κοιτα σε τι ομαδες επαιξε ο ανθρωπος
1991-1994 Velez Sarsfield Buenos Aires
1994-1995 CA Banfield
1995-2000 Velez Sarsfield Buenos Aires
2000-2001 ΠΑΟΚ
2001-2002 Velez Sarsfield Buenos Aires
2002-2003 Tecos UAG Guadalajara
2003-2004 Quilmes AC
2004-2005 Olimpia Asuncion
Δηλαδη τραβαμε και ας κλαιω!!!
Οπως λεει και ο αδερφος εχουμε 2009 και παμε στο 2010.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”