Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από shark4 »

Σωστος φιλε Αποστολε. Αν θελει να ερθει ,ας ερθει και ας αποδειξει στο γηπεδο την αγαπη του και την προσηλωση του στην ομαδα της καρδιας του.
Αν θελει η διοικηση να τον φερει για την αγωνιστικη αναταση της ομαδας ας το κανει.
Προς το παρον με απασχολει πολυ περισσοτερο να στηριξω τις προσπαθειες του Κουτσια και του Παπαζογλου και να επεφυμησω τον Ιβιτς και τον καθε Ιβιτς που μου χαριζει νικες και βαθμους στην ομαδα μου. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
teratios

Re: Να έρθει ή να μην έρθει?

Δημοσίευση από teratios »

geo_athens4 έγραψε:Αυτο το οτι πει η διοικηση εχει καταντησει λιγακι γραφικο παντως, ποσο μαλλον που μετα απ αυτο κολλαμε και το "ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα"..Δηλαδη αν μας πει η διοικηση να παμε να πνιγουμε θα παμε επειδη ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα???

Εικόνα
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

τι καθομαστε κ ασχολουμαστε γ@μωτο με εναν ποδοσφαιριστη αλλης ομαδας που τελειωνει το συμβολαιο του και βαζουν τον κοσμο στο παιχνιδη κατι μανατζαρεοι για να βγαλουν και αλλα φραγκα?αν θελει ο σαλπιγγιδης να γυρισει θα μας το δειξει στις 30/6/2010 που τελειωνει και το συμβολαιο του!
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Sera4 έγραψε:δε θα μιλησω για το Δ.Σ. γιατι πελον εχει καταντησει πολυ κουραστικο...χαιρομαι που ανοιξε το τοπικ γιατι τωρα θα μπορεσουμε να διαβασουμε τα υπολοιπα τοπικ του σαιτ χωρις να πονεσουν τα μυαλα μας...αυτο μονο που εχω να πω πανω στο θεμα ειναι οτι λιγοι γνωριζουν πολλοι μιλανε...οποιος καταλαβε καταλαβε..

αυτο που θελω να πω μονο και ειναι και ο λογος που γραφω ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να βεβηλωνετε τη θυρα 4 και να χαρακτηριζεται σουπερ4 ελπιζω καποτε να μπορεσετε να καταλαβετε αυτο που γραφω...θελω να πιστευω πως απλα δε γνωριζετε...

αυτα απο μενα δεν προκειται να ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο τοπικ ουτε καν θα διαβασω τα σχολια του μονο πονοκεφαλο οργη και πικρια μπορει να μου φερει και δε θελω να σκεφτομαι ασχημα για συνΠΑΟΚτσηδες μου οποτε ποιος ο λογος.... :pano: :pano:

1000 ΖΩΕΣ ΠΑΟΚ

[quote="PaokHawk"]Ρε ΠΑΟΚ ειστε ρε...
ΣΤΑΜΤΗΣΤΕ γ@μω
Φτανει.
ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι.
Και η θυρα 4
Και ο υπολοιπος κοσμος
ΕΛΕΟΣ δηλαδη αν ειναι να ασχοληθουμε και να χαλαστουμε για ενα ποδοσφαιριστη
Αντε γιατι ξεφευγουμε εντελως
ΠΑΟΚ εισαι
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τισ μαλ@κιες και σοβαρευτειτε
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ Μ@λαΚΙΑ

ΠΑΟΚ ΡΕ! ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡθΕΙ

.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.Απο τον ζαγορακη,τον βρυζα,τον σαλπιγγιδη,τον γκαρσια...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ(δηλαδη το καλο της ομαδας πανω απο ολα,απο εγωισμους,προσωπικες διαμαχες,αποψεις κτλ.)και παρολο που τον εβριζα θα ειναι σιγουρα προς το καλο του ΠΑΟΚ να γυρισει.Γιατι δεν ειναι ουτε τελειωμενος ουτε κανενας που αρνηθηκε οτι ειναι ΠΑΟΚ.
Ευχομαι αυτη η συζητηση να σταματησει οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι ακουγονται πραγματα μεταξυ ΠΑΟΚτσηδων που δεν θα επρεπε να ειχαν ακουστει ΠΟΤΕ.(σουπερ4,ο γελοιος κοσμος του ΠΑΟΚ,που με ποδοπατανε και βρωμοκοπανε)ΕΛΕΟΣ βουτηξτε λιγο την γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησετε.Εαν ημασταν σαν τους συμπολιτες θα ειχαμε ολοι την ιδια γνωμη και δεν θα μαλωναμε...Εδω φαινεται ποσο διαφορετικοι ειμαστε απο ολους τους αλλους...
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Όταν θα είναι να φύγει ο Γκαρσία, ανοίξτε ένα τόπικ, να φύγει ή να μη φύγει?
Όταν μας καρφώσει το γκολάκι με το βάζελο μες στην Τουμπα, ανοίξτε ένα τόπικ, είναι ΠΑΟΚτσής ή δεν είναι ΠΑΟΚτσής?
Όταν θα είναι να έρθει, ανοίξτε ένα τόπικ, να παίξουμε ή να μην παίξουμε muppes show?
Όταν θα είναι να πέσει το άκυρο από τον θερμοσίφωνα, ανοίξτε ένα τόπικ, να τον παρακαλέσουμε ή να μην τον παρακαλέσουμε?
Αν έρθει, ανοίξτε ένα τόπικ, γιατί ήρθε? Κι ένα άλλο ίδιο για τον ΓΧ.
Αν δεν έρθει, ανοίξτε ένα τόπικ, να πάει ή να μην πάει να γαμηθεί?

Ανοίξτε ένα αντίστοιχο και για τον Σαϊτιώτη, μεγάλο και τρελό ΠΑΟΚτσάκι. Και για τον Ζωγραφάκη, κεντημένο Δικέφαλο είχε κι αυτός.

Είναι η πρώτη φορά που θα γράψω κάτι για τον εν λόγω παίκτη του βάζελου, και η τελευταία, αφού δε συνηθίζεται να ανοίγουν διάφορα θέματα όπως αυτό για παίκτες άλλων ομάδων, και δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξε κατ'εξαίρεση και αυτό.
Αν είναι να έρθει, ας έρθει. Αν είναι να μην έρθει, je m'en fous, στα π@πάρια μου ελληνιστί. Όσοι δεν τον θέλουμε, ας βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας, αφού όλοι μας δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση. Όσοι τον θέλετε, βάλτε λίγο κρασί στο νερό σας, αφού κι εσείς δώσατε την ίδια ψήφο εμπιστοσύνης, και αφήστε το θέμα να κυλίσει από μόνο του. Γιατί αν έρθει, κανένας δε θα κράξει παίκτη με το Δικέφαλο στο στήθος, το πολύ-πολύ να μην τον χειροκροτήσουν. Αλλά αν τελικά δεν έρθει, η 1-2-3-5-6 θα φωνάζει θερμοσίφωνα που@ταρά και η 4 θα φωνάζει θερμοσίφωνας οεοε για να τους πικάρει. Εκεί να δω κωλοτούμπες.

Πάρτε χαμπάρι ότι οι μόνοι κερδισμένοι από την παρούσα κατάσταση είναι οι φυλλάδες και ο μάνατζερ του θερμοσίφωνα. Ούτε ο ΠΑΟΚ κερδίζει κάτι έτσι, ούτε κι ο thermo - γι'αυτόν στα τέτοια μου. Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει κάτι έτσι όπως είμαστε τώρα?

Ψήφισα κατά, ελπίζω να μη μου θυμώσει ο dj. Όχι εγωιστικά, ίσως κατά βάθος να τον θέλω κι εγώ ως παίκτη, αλλά πονάει πολύ ο εμφύλιος.
Φαντάζεσται να σκάσει μούρη στο forum κανένας ξάδερφος του Garcia? :o Oh, God! Και να ανοίγει τόπικ, να ανανεώσει ή να μην ανανεώσει? :o :shock: Εκεί να δω ποιος θα έχει @@ να γράψει..

edit: Α, ναι! Το "ότι πει η διοίκηση" τι είναι? Τη γνώμη σας ζήτησε ο ξάδερφος. Όσοι ψηφίζουν υπέρ ή κατά σημαίνει ότι είναι εναντίον της διοίκησης? Δηλαδή αν σας ρωτήσει κάποιος "είναι μικρό το γήπεδο ή όχι?", τι θα πείτε? Ότι πει η διοίκηση?
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Νομίζω αδερφέ Shark ότι τώρα μπορώ να βάλω πολλά +++++++++++++++++++++++++++++++++στην υπογραφή σου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια φορά είπα να ρίξω ένα σύνθημα και αμέσως το μάτι του Μεγάλου Αδελφού με κονιορτοποίησε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Όταν μας καρφώσει το γκολάκι με το βάζελο μες στην Τουμπα, ανοίξτε ένα τόπικ, είναι ΠΑΟΚτσής ή δεν είναι ΠΑΟΚτσής?

Είναι επαγγελματίας και το να σέβεσαι την ομάδα στην οποία παίζεις είναι πιο δυνατό από την αγάπη σου για την ομάδα που έχεις αντίπαλο. Αλλιώς κάνεις σαμποτάζ.
Σαφώς και θα σκοράρει. Κατά τη γνώμη μου αυτό πρέπει να κάνει. Δεν θα πανηγυρίσει βέβαια έξαλλα, αλλά όταν παίζεις ποδόσφαιρο παίζεις για την ομάδα που ανήκεις ή αλλιώς φεύγεις...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Το οτι πει η διοικηση μαλλον αναφερεται σ'αυτο
" Όσοι δεν τον θέλουμε, ας βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας, αφού όλοι μας δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση."
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ως τώρα τα ποσοστά δείχνουν προσωπολατρεία
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Όταν θα είναι να φύγει ο Γκαρσία, ανοίξτε ένα τόπικ, να φύγει ή να μη φύγει?
Όταν μας καρφώσει το γκολάκι με το βάζελο μες στην Τουμπα, ανοίξτε ένα τόπικ, είναι ΠΑΟΚτσής ή δεν είναι ΠΑΟΚτσής?
Όταν θα είναι να έρθει, ανοίξτε ένα τόπικ, να παίξουμε ή να μην παίξουμε muppes show?
Όταν θα είναι να πέσει το άκυρο από τον θερμοσίφωνα, ανοίξτε ένα τόπικ, να τον παρακαλέσουμε ή να μην τον παρακαλέσουμε?
Αν έρθει, ανοίξτε ένα τόπικ, γιατί ήρθε? Κι ένα άλλο ίδιο για τον ΓΧ.
Αν δεν έρθει, ανοίξτε ένα τόπικ, να πάει ή να μην πάει να γαμηθεί?

Ανοίξτε ένα αντίστοιχο και για τον Σαϊτιώτη, μεγάλο και τρελό ΠΑΟΚτσάκι. Και για τον Ζωγραφάκη, κεντημένο Δικέφαλο είχε κι αυτός.

Είναι η πρώτη φορά που θα γράψω κάτι για τον εν λόγω παίκτη του βάζελου, και η τελευταία, αφού δε συνηθίζεται να ανοίγουν διάφορα θέματα όπως αυτό για παίκτες άλλων ομάδων, και δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξε κατ'εξαίρεση και αυτό.
Αν είναι να έρθει, ας έρθει. Αν είναι να μην έρθει, je m'en fous, στα π@πάρια μου ελληνιστί. Όσοι δεν τον θέλουμε, ας βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας, αφού όλοι μας δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση. Όσοι τον θέλετε, βάλτε λίγο κρασί στο νερό σας, αφού κι εσείς δώσατε την ίδια ψήφο εμπιστοσύνης, και αφήστε το θέμα να κυλίσει από μόνο του. Γιατί αν έρθει, κανένας δε θα κράξει παίκτη με το Δικέφαλο στο στήθος, το πολύ-πολύ να μην τον χειροκροτήσουν. Αλλά αν τελικά δεν έρθει, η 1-2-3-5-6 θα φωνάζει θερμοσίφωνα που@ταρά και η 4 θα φωνάζει θερμοσίφωνας οεοε για να τους πικάρει. Εκεί να δω κωλοτούμπες.

Πάρτε χαμπάρι ότι οι μόνοι κερδισμένοι από την παρούσα κατάσταση είναι οι φυλλάδες και ο μάνατζερ του θερμοσίφωνα. Ούτε ο ΠΑΟΚ κερδίζει κάτι έτσι, ούτε κι ο thermo - γι'αυτόν στα τέτοια μου. Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει κάτι έτσι όπως είμαστε τώρα?

Ψήφισα κατά, ελπίζω να μη μου θυμώσει ο dj. Όχι εγωιστικά, ίσως κατά βάθος να τον θέλω κι εγώ ως παίκτη, αλλά πονάει πολύ ο εμφύλιος.
Φαντάζεσται να σκάσει μούρη στο forum κανένας ξάδερφος του Garcia? :o Oh, God! Και να ανοίγει τόπικ, να ανανεώσει ή να μην ανανεώσει? :o :shock: Εκεί να δω ποιος θα έχει @@ να γράψει..

edit: Α, ναι! Το "ότι πει η διοίκηση" τι είναι? Τη γνώμη σας ζήτησε ο ξάδερφος. Όσοι ψηφίζουν υπέρ ή κατά σημαίνει ότι είναι εναντίον της διοίκησης? Δηλαδή αν σας ρωτήσει κάποιος "είναι μικρό το γήπεδο ή όχι?", τι θα πείτε? Ότι πει η διοίκηση?

Μεγάλε άψογος + 'οσα γουστάρεις!!

ΚΑΤΑ!!
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Σέβομαι και αγαπάω την διοίκηση της ομάδας. Αναγνωρίζω την προσφορά της και τη στηρίζω με τις μικρές μου δυνάμεις. Σε λειτουργικά - αγωνιστικά ζητήματα, ακόμα κι αν δεν μου αρέσουν οι αποφάσεις της θα είμαι «ότι πει η διοίκηση».
Όμως σε ζητήματα που ξεφεύγουν από τα παραπάνω –και το θέμα Σαλπιγγίδη δεν είναι μόνο αγωνιστικό- θέλω να έχω γνώμη, όχι φυσικά να την επιβάλλω σώνει και καλά, αλλά να μπορώ να την εκφράζω και κυρίως να την διαμορφώνω μόνος μου (άλλωστε δεν ήμουν ποτέ «ότι πει ο μπαμπάς, ο δάσκαλος ή το κόμμα»).
Έτσι αφού το θέμα καλώς ή κακώς έχει τεθεί, δεν θέλω να κάνω την στρουθοκάμηλο. Στις γιορτές ζήτησα από ένα καλό παλικάρι της θ4 να μου εξηγήσει, να μου πει ότι ήξερε για την ιστορία της υπόθεσης, να καταλάβω γιατί αυτή η μανιασμένη αντίδραση στην πιθανή επιστροφή του. Κατανόησα αλλά δεν πείστηκα για το μέγεθος των αντιδράσεων.
Γι αυτό και παίρνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα και με την προϋπόθεση ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει με μια δήλωση του να κατευνάσει τον πληγωμένο εγωισμό όσων μπλέχτηκαν στο παρελθόν στην προσπάθεια παραμονής του, είμαι υπέρ της επιστροφής του Σαλπιγγίδη.
.
Υ.Γ. ελπίζω να μη ξαναδιαβάσω σαχλαμάρες τύπου «οι σύνδεσμοι θέλουν να γίνουν διοίκηση, η θ.4 έγινε σούπερ4» ή άλλες παρόμοιες αστειότητες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Νομιζω ειναι λαθος και το παρων τοπικ και το αλλο........Καλυτερα ας ηρεμησουν τα πνευματα.....Τα πραγματα ειναι δεδομενα και μη αναστρεψιμα, η διοικηση δε μπηκε για να κανει οτι θεμε εμεις....αλλα θα κριθει βαση αποτελεσματος του σχεδιου που εχει για τη νεα χρονια
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

να και αν ερθει να και αν δεν ερθει
καθόμαστε και μαλώνουμε μεταξύ μας για ποιον? για αυτον που μας παράτησε και έφυγε......τόσο ζωωωωα ήμαστε
στα παπαρια μας μάγκες πραγματικά...εκει γράψτε το ολοι.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

tolis14 έγραψε:Το οτι πει η διοικηση μαλλον αναφερεται σ'αυτο
" Όσοι δεν τον θέλουμε, ας βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας, αφού όλοι μας δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση."

Δεκτό. Το "ότι πει η διοίκηση", καλώς ή κακώς, είναι μια στάση που κρατάει το 80% του κόσμου. Παρ'ολα αυτά, ο καθένας έχει άποψη, η οποία στην προκειμένη μεταφράζεται σε ψήφο. Προσωπικά θέλω να διαβάσω τις απόψεις αυτών που ψηφίζουν, το σκεπτικό τους. Έχουν ψηφίσει πάνω από 50 άτομα, αλλά ούτε οι μισοί δεν εκφράστηκαν. Κι εγώ που ψήφισα κατά, κι ο άλλος που ψήφισε υπέρ, στηρίζει τη διοίκηση. Δε θα παω να πετάξω ποπ-κορν επειδή θα πάρουν μια απόφαση που δε μ'αρέσει.

Θεωρώ ανούσια την συγκεκριμένη επιλογή, αφού όλοι μας θεωρούμε αυτονόητη τη στήριξη στη διοίκηση, εκτός αν δεν είναι έτσι. Μη φοβάστε να πάρετε θέση, δε δαγκώνει κανένας. Και προπάντως, αναπτύξτε το σκεπτικό σας. Να δούμε όλοι με τι γνώμονα προχωράει ο Λαός του ΠΑΟΚ. Το να γράψεις ένα ΥΠΕΡ ή ένα ΚΑΤΑ, ασχέτως αν με βρίσκει σύμφωνο ή όχι, δε με ικανοποιεί.

Και ακόμα ακόμα, το να έχεις μια άποψη αντίθετη με τη διοίκηση, δε σε καθιστά υποψήφιο για επίσκεψη στη Μακρόνησο, υγεία είναι ο αντίλογος και η αντιπαράθεση. Καλό σε όλους κάνει. Κρατάει τους πάντες σε εγρήγορση. Αρκεί να μην έχει δόλο, να μην αποσκοπεί αλλού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”