Όταν θα είναι να φύγει ο Γκαρσία, ανοίξτε ένα τόπικ, να φύγει ή να μη φύγει?
Όταν μας καρφώσει το γκολάκι με το βάζελο μες στην Τουμπα, ανοίξτε ένα τόπικ, είναι ΠΑΟΚτσής ή δεν είναι ΠΑΟΚτσής?
Όταν θα είναι να έρθει, ανοίξτε ένα τόπικ, να παίξουμε ή να μην παίξουμε muppes show?
Όταν θα είναι να πέσει το άκυρο από τον θερμοσίφωνα, ανοίξτε ένα τόπικ, να τον παρακαλέσουμε ή να μην τον παρακαλέσουμε?
Αν έρθει, ανοίξτε ένα τόπικ, γιατί ήρθε? Κι ένα άλλο ίδιο για τον ΓΧ.
Αν δεν έρθει, ανοίξτε ένα τόπικ, να πάει ή να μην πάει να γαμηθεί?
Ανοίξτε ένα αντίστοιχο και για τον Σαϊτιώτη, μεγάλο και τρελό ΠΑΟΚτσάκι. Και για τον Ζωγραφάκη, κεντημένο Δικέφαλο είχε κι αυτός.
Είναι η πρώτη φορά που θα γράψω κάτι για τον εν λόγω παίκτη του βάζελου, και η τελευταία, αφού δε συνηθίζεται να ανοίγουν διάφορα θέματα όπως αυτό για παίκτες άλλων ομάδων, και δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξε κατ'εξαίρεση και αυτό.
Αν είναι να έρθει, ας έρθει. Αν είναι να μην έρθει, je m'en fous, στα π@πάρια μου ελληνιστί. Όσοι δεν τον θέλουμε, ας βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας, αφού όλοι μας δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση. Όσοι τον θέλετε, βάλτε λίγο κρασί στο νερό σας, αφού κι εσείς δώσατε την ίδια ψήφο εμπιστοσύνης, και αφήστε το θέμα να κυλίσει από μόνο του. Γιατί αν έρθει, κανένας δε θα κράξει παίκτη με το Δικέφαλο στο στήθος, το πολύ-πολύ να μην τον χειροκροτήσουν. Αλλά αν τελικά δεν έρθει, η 1-2-3-5-6 θα φωνάζει θερμοσίφωνα που@ταρά και η 4 θα φωνάζει θερμοσίφωνας οεοε για να τους πικάρει. Εκεί να δω κωλοτούμπες.
Πάρτε χαμπάρι ότι οι μόνοι κερδισμένοι από την παρούσα κατάσταση είναι οι φυλλάδες και ο μάνατζερ του θερμοσίφωνα. Ούτε ο ΠΑΟΚ κερδίζει κάτι έτσι, ούτε κι ο thermo - γι'αυτόν στα τέτοια μου. Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει κάτι έτσι όπως είμαστε τώρα?
Ψήφισα κατά, ελπίζω να μη μου θυμώσει ο dj. Όχι εγωιστικά, ίσως κατά βάθος να τον θέλω κι εγώ ως παίκτη, αλλά πονάει πολύ ο εμφύλιος.
Φαντάζεσται να σκάσει μούρη στο forum κανένας ξάδερφος του Garcia?

Oh, God! Και να ανοίγει τόπικ, να ανανεώσει ή να μην ανανεώσει?

Εκεί να δω ποιος θα έχει @@ να γράψει..
edit: Α, ναι! Το "ότι πει η διοίκηση" τι είναι? Τη γνώμη σας ζήτησε ο ξάδερφος. Όσοι ψηφίζουν υπέρ ή κατά σημαίνει ότι είναι εναντίον της διοίκησης? Δηλαδή αν σας ρωτήσει κάποιος "είναι μικρό το γήπεδο ή όχι?", τι θα πείτε? Ότι πει η διοίκηση?