Π.Α.Ο.K. - Valerenga 6/8 21:45 Nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: ΠΑΟK-Valerenga 6/8, 21:45 Νόβα1

Δημοσίευση από gash04 »

Έχασε και ένα απίστευτο γκολ απο τον χώρο της άμυνας όμως έ?
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ναι όντως. Κακά τα ψέματα αγωνιστικά ένας Σαλπιγγίδης είναι ταμάμ για την επίθεση μας...
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

gash04 έγραψε:Έχασε και ένα απίστευτο γκολ απο τον χώρο της άμυνας όμως έ?

Αν έμπαινε αυτό το goal θα ήταν φοβερό...ακόμα και εγώ θα τον χειροκροτούσα από το σπίτι. :) :)
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

evans4 έγραψε:στο δευτερο γκολ αναψαν τουλαχιστον δεκα πυρσοι :) :)
gash04 έγραψε:Νομίζω πως είσαι σε λάθος τόπικ.
gash04 έγραψε:Έχασε και ένα απίστευτο γκολ απο τον χώρο της άμυνας όμως έ?

α ρε κολοτουμπα :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Να επανέλθω σύντομα για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Προφανώς ήθελα με το post μου ως ένα βαθμό να προκαλέσω και εννοείται ότι δεν πρόκειται να ανάψω πυρσό, ούτε ξέρω καν που τους πουλάνε! Είμαι 35 χρονων, στην Τούμπα έχω αφήσει πολλές φορες και την ψυχή μου, αλλα δεν έχω πετάξει ούτε στραγάλι, που έλεγε κι ο Μανάβης.
Απλά ήθελα να θέσω γενικότερα το θέμα "συμπεριφορά στο γήπεδο", καθώς, όπως προέγραψα, μου φαίνεται υποκριτικός και κοντόφθαλμος ο τρόπος που προσεγγίζουμε (έστω κάποιοι από εμάς) το ζήτημα. Διαβάζω (κι εδώ μέσα πολύ συχνά) διθυράμβους για την εικόνα της Τούμπας και το τρελαμένο και μοναδικό λαό μας, βλέπω βιντεάκια από το "φλεγόμενο Ναό" να κινούνται και να ανταλλάσσονται με αστραπιαία ταχύτητα και να μας πιάνει όλους παροξυσμός! Να στέλνονται για παράδειγμα link στους οπαδούς από τη νορβηγία, για να θαυμάσουν κι αυτοί την τρελα μας και την ατμόσφαιρα στην Τούμπα. θυμάμαι μια ολόκληρη πόλη, μια ολόκληρη Μακεδονία να είναι επί ποδός πολεμου για το παιχνίδι πέρυσι με το γαύρο και εκεί να είμαστε όχι απλά έτοιμοι να δεχτούμε πυρσούς και κροτίδες, αλλα και βία! Αυτό που λέω λοιπόν είναι, ότι εκπτώσεις σε αυτό το ζήτημα δεν μπορούν να γίνονται, όχι τη μια "μπράβο στα παλληκάρια", "στους ταλιμπάν", "οι γαύροι δε θα φύγουν ζωντανοί" και τα λοιπά, και μετά ξαφνικά να την πέφτουμε και να τη λέμε στους ιδιους ανθρώπους, να τους θεωρούμε ανεγκέφαλους και καρκινώματα, επειδή άναψαν ένα κώλοπυρσό σε ευρωπαϊκό παιχνίδι! θαυμάζουμε τα ντού και τους τσαμπουκάδες εδώ και δεκαετίες σε όλη την ελλάδα και μετά (όταν μας βάλουν το αυγό στον πωπω), θέλουμε να γίνουμε αμέσως ευρωπαίοι! E δε γίνετε ρε παιδιά, πως να το κάνουμε. Η θα τα κάνουμε και θα πληρώνουμε το τίμημα ή δε θα τα κάνουμε, ποτε και πουθενά! Αυτή είναι η άποψη μου.
Και αδερφέ thrix, ούτε στην ελλάδα επιτρέπεται να ανάψεις πυρσό, μέχρι φυλακή μπαίνεις! Χωρίς αναστολή!
:shock:
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Και εγω οφτοπικ αλλα που να τη γραψω την απορια μου αυτη?
Θα την πεταξω εδω και ελπιζω ο Gash να μη τη διαγραψει αφου ειναι αδερφος...

Απορια:
Γιατι δε ξεκιναει ο Σαντος μεσυστημα 2-5-6-4 ωστε να χωρεσουν ολοι οι παικτες και να μην εχουμε γκρινιες?
-Ξεκινας με 2 τερματοφυλακες Χαλκια-Κρεσιτς (μπορει να γκρινιαξει καποιος γιατι δε βαζει τον νεαρο τερματοφυλακα ωστε να μπει σε κλιμα,αλλα ειναι μεγαλη μειωψηφια οποτε κλεισαμε στο τερμα)
-Βαζεις αμυνα αυτους που βαζει ο Σαντος: Σναουτσερ-Λινο-Κοντρερας-Μπιζερα και ριχνεις κληρωση για Τσιριλο και Μαλεζα ωστε να ειναι καθαρη η διαδικασια..ή το πας εναλλαξ ανα ματς..
-Στο κεντρο Σερτζιο Παμπλο Ιβιτς Φωτακη Σορλεν Κουτσι για να αποφυγεις τις γκρινιες,αν και χωρις Βερον σε βλεπω να τρως κραξιμο Κυριε Σαντος..
-Επιθεση πιο ανετα με Μουσλι-Φιλομενο-Βιερινια-Παπαζογλου (τον Αναστασακο δεν τον εχει σε εκτιμηση η πλειοψηφια οποτε θα θυσιαστει σαν 5ος επιθετικος)...

Σε περιπτωση που ξεχασα κανεναν παικτη,δε ξερω αν επιτρεπεται να μπορει να προσθεσει εναν ακομη σε καθε ματς σαν μπαλαντερ...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

:) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

8emis4 έγραψε:Να επανέλθω σύντομα για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Προφανώς ήθελα με το post μου ως ένα βαθμό να προκαλέσω και εννοείται ότι δεν πρόκειται να ανάψω πυρσό, ούτε ξέρω καν που τους πουλάνε! Είμαι 35 χρονων, στην Τούμπα έχω αφήσει πολλές φορες και την ψυχή μου, αλλα δεν έχω πετάξει ούτε στραγάλι, που έλεγε κι ο Μανάβης.
Απλά ήθελα να θέσω γενικότερα το θέμα "συμπεριφορά στο γήπεδο", καθώς, όπως προέγραψα, μου φαίνεται υποκριτικός και κοντόφθαλμος ο τρόπος που προσεγγίζουμε (έστω κάποιοι από εμάς) το ζήτημα. Διαβάζω (κι εδώ μέσα πολύ συχνά) διθυράμβους για την εικόνα της Τούμπας και το τρελαμένο και μοναδικό λαό μας, βλέπω βιντεάκια από το "φλεγόμενο Ναό" να κινούνται και να ανταλλάσσονται με αστραπιαία ταχύτητα και να μας πιάνει όλους παροξυσμός! Να στέλνονται για παράδειγμα link στους οπαδούς από τη νορβηγία, για να θαυμάσουν κι αυτοί την τρελα μας και την ατμόσφαιρα στην Τούμπα. θυμάμαι μια ολόκληρη πόλη, μια ολόκληρη Μακεδονία να είναι επί ποδός πολεμου για το παιχνίδι πέρυσι με το γαύρο και εκεί να είμαστε όχι απλά έτοιμοι να δεχτούμε πυρσούς και κροτίδες, αλλα και βία! Αυτό που λέω λοιπόν είναι, ότι εκπτώσεις σε αυτό το ζήτημα δεν μπορούν να γίνονται, όχι τη μια "μπράβο στα παλληκάρια", "στους ταλιμπάν", "οι γαύροι δε θα φύγουν ζωντανοί" και τα λοιπά, και μετά ξαφνικά να την πέφτουμε και να τη λέμε στους ιδιους ανθρώπους, να τους θεωρούμε ανεγκέφαλους και καρκινώματα, επειδή άναψαν ένα κώλοπυρσό σε ευρωπαϊκό παιχνίδι! θαυμάζουμε τα ντού και τους τσαμπουκάδες εδώ και δεκαετίες σε όλη την ελλάδα και μετά (όταν μας βάλουν το αυγό στον πωπω), θέλουμε να γίνουμε αμέσως ευρωπαίοι! E δε γίνετε ρε παιδιά, πως να το κάνουμε. Η θα τα κάνουμε και θα πληρώνουμε το τίμημα ή δε θα τα κάνουμε, ποτε και πουθενά! Αυτή είναι η άποψη μου.
Και αδερφέ thrix, ούτε στην ελλάδα επιτρέπεται να ανάψεις πυρσό, μέχρι φυλακή μπαίνεις! Χωρίς αναστολή!
:shock:
Πολύ σωστό το ποστ. Τουλάχιστον ρεαλιστικό. Θα ανάψουν πυρσοί και τότε θα το θέλουμε όλοι. Θα δείτε. Και οι περισσότεροι από αυτούς που κράζουν τώρα για τους πυρσούς θα τραβάνε και βιντεάκια. Κ γω δεν έχω κρατήσει ποτέ μου πυρσό αλλά ξέρω την ψυχολογία του κόσμου στον οποίο συμπεριλαμβάνομαι και γω και το 99% όλων μας.
:x
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Να σε συμπληρώσω Lakistuta

Πιστεύω πως δίπλα στον Μουσλίμοβιτς θα έπρεπε να βάλεις έναν γρήγορο επιθετικό σαν τον Σαλπιγγίδη για παράδειγμα.
Είναι κάτι που μας λείπει.
Με τον Αναστασάκο που πάμε ε?
Επίσης θα έπρεπε να ανάψουμε και καμιά 500ρια πυρσούς μιας που και οι βάζελοι ανάψανε μερικούς χθες.
Ακόμα καλύτερα όταν θα είναι και ο Πλατινί να μας τραβήξει με το κινητό του.
Τι λες?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το θέμα δεν είναι αν μας αρέσουν οι πυρσοί ή όχι. Θεωρώ ότι αρέσουν σε όλους μας. Αλλά αν είναι να βλάψουμε τον ΠΑΟΚ μας, καλύτερα να συγκρατηθούμε σ'αυτόν τον τομέα. Έστω και για ένα μόνο ματς!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

παιδια μια ερωτηση θελω να κανω γιατι μου φαινεται χαζο,δεν επιτρεπεται να υπαρχουν πυρσοι στο καγκελο δεμενοι? ή να αναψουν πυρσοι οι οποιοι να σβηστουν μεσα στην κερκιδα? στο οακα χθες αναψαν πυρσους. μηπως ειμαστε λαθος ενημερωνενη,μηπως το πεταγμα του πυρσου στον αγωνιστικο χωρο και στο ταρταν απαγορευεται
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Οι φυλλάδες γράφουν ότι ο βάζελος θα φάει μία αγωνιστική για τους πυρσούς και ότι στο επώμενο κρίσιμο παιχνίδι θα είναι χωρίς κόσμο.

Να θυμίσω ακόμα ότι για μας αν συμβεί αυτό θα ισοδυναμεί με τεράστιο πρόβλημα μια που κα΄θε ματς στην Τούμπα μπαίνουν στα ταμεία μας περίπου 1,5 εκ. Όποιος λοιπόν ονειρεύεται Ρικέλμε Λεγκιζαμόν κλπ ας το σκεφτεί καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Τελικά τι έγινε με τα εισητήρια; Πόσα μένουνε;
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Για να πάρετε μια ιδέα του πως μας θέλει ο monsieur στο γήπεδο διαβάστε αυτό.
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 69772.html

Με λίγα λόγια έχει βγει από το 2005 ένα βραβείο για τους φιλάθλους που συμπεριφέρονται με παραδειγματικό τρόπο. :)

Εδώ είναι οι μέχρι τώρα νικητές:
Peña Multicolor (Spain), Amalgamation of Northern Ireland Supporters Clubs (Northern Ireland), Genoa Club for Children (Italy) and the National Association for Disabled Supporters (England).

Με άλλα λόγια μας θέλουν σε αναπηρικό καροτσάκι. να μοιάζουμε με παιδάκια και να έχουμε χρωματιστές κορδέλες. Επίσης θέλουνε όλους όσους τους χωρίζουν πολιτικοκοινωνικές διαφορές να κάθονται αγκαλίτσα και να χειροκροτούν μαζί.

Γουστάρω, κι εγώ έτσι θέλω να είμαι, γι αυτό άλλωστε έγινα ΠΑΟΚ.
:) Α σιχτίρ
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

thrix έγραψε:Οι φυλλάδες γράφουν ότι ο βάζελος θα φάει μία αγωνιστική για τους πυρσούς και ότι στο επώμενο κρίσιμο παιχνίδι θα είναι χωρίς κόσμο.

Να θυμίσω ακόμα ότι για μας αν συμβεί αυτό θα ισοδυναμεί με τεράστιο πρόβλημα μια που κα΄θε ματς στην Τούμπα μπαίνουν στα ταμεία μας περίπου 1,5 εκ. Όποιος λοιπόν ονειρεύεται Ρικέλμε Λεγκιζαμόν κλπ ας το σκεφτεί καλύτερα.
Αν αληθεύει αυτό και φάει όντως 1 αγωνιστική τότε θέλει στάνταρ προσοχή. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι θα κληρωθούμε με καμιά Βέρντερ ή Ρόμα (απευκταία σενάρια) και να είμαστε χωρίς κόσμο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”