Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ήδη ο κόσμος διχάστηκε πριν καλά καλά οριστικοποιηθεί η μεταγραφή. Φαντάζεστε να γίνει καμιά στραβή ειδικά σε κανένα ντέρμπυ!!! Κρεμασμένο τον βλέπω ή να παίζουμε ξύλο στις κερκίδες μεταξύ μας...
ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΟΞΟΥΜΕ. ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 5, ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Πιστευα ότι θα ηταν καλη μεταγραφη αλλα από τις αντιδράσεις και τον εκνευρισμό που δημιουργησε η είδηση σε πολλούς αδελφούς θεωρώ ότι δεν πρέπει να έρθει . Δεν έχουμε καιρό για νέους διχασμούς και εξιλαστήρια θύματα,
Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί, απαράδεχτοι όσοι δεν συμφωνούν με την μεταγραφή. Μπράβο σε όλους για την μεταγραφή. ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕ.... Χαλκιά καλή επιτυχία στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας. O Χαλκιάς είναι 3 φορές καλύτερος από τον υπερτιμημένο ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ... ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ...
Πιστεύω ότι ο Χαλκιάς δεν είναι ο τερματοφύλακας που θέλουμε στον ΠΑΟΚ μας... Ασταθής, αναξιόπιστος, έχει μια ιδιαίτερη τάση να δέχεται γελοία γκολ (όπως με Μπάγερν)... Δεν είναι αυτός που θα ήθελα για μια τέτοια νευραλγική θέση όπως αυτή του τερματοφύλακα.
Γενικά δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου.Τουναντίον, απογοητεύτηκα πολύ.Περίμενα το κάτι παραπάνω έστω και σε αυτή την οικονομική κατάσταση.
Βεβαια η διοίκηση ξέρει κι αυτή αποφασίζει αλλα εγώ προσωπικά διαφωνώ.
Δεν πιστευω στις ικανοτητες του Χαλκια, και η μεταγραφη του δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα. Παρ ολα αυτα, σαν παικτη του ΠΑΟΚ θα προσπαθησω να τον στηριξω οσο γινεται.
δεν υπαρχει τερματζης που δεν κανει γκελες!η εθνικη βγηκε εκτος μουντιαλ απο τις γκελες του νικοπολιδη!ο χαλκιας ηταν ενας μετριος τερματζης που στον ρουλη μεταμορφωθηκε εντελως!μη κρινετε ενα τερματοφυλακα απο 1 και2 παιχνιδια!μη ξεχνατε οτι την πρωτη χρονια ο ρουλης βγηκε ουεφα καθαρα απο τον χαλκια!πιστευω οτι θα βοηθησει ,δεν ειναι τυχαια στην εθνικη,και προς θεου μη τον συγκρινετε με τον ντανι.ο ντανι ειναι ντουγανι,και καλα που βρεθηκαν οι γερμανοι και θα ησυχασουμε!4 χρονια ουτε κοντρολ δεν εμαθε να κανει
Αδέρφια, κι εγώ όπως είναι λογικό ακούω για Χαλκιά και ασυναίσθητα η πρώτη μου αντίδραση είναι αρνητική και καχύποπτη. Ναι, δεν μ αρέσει να πάρω παίκτη από τον Άρη και θυμάμαι ότι ο Χαλκιάς στον Βάζελο ήταν ανύπαρκτος και στην Πόρτσμουθ γελοιποιήθηκε.
Όμως αν το δούμε πιο ψύχραιμα δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το παλικάρι έκανε 2 εξαιρετικές χρονιές στον Άρη. Με εξαίρεση κάποια λάθη που κάνει κάθε τερματοφύλακας ήταν πολύ σταθερός. Ήταν αναμφίβολα ένας απ τους 2-3 καλύτερους τερματοφύλακες στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτές τις 2 χρονιές και βάσει απόδοσης πολύ ανώτερος του Ντάνι, ειδικά του φετινού Ντάνι που δεν βλεπόταν και μας έκανε να νοσταλγούμε τον Ατματζίδη!
Συνεπώς αν προχωρήσει μια τέτοια συμφωνία το σίγουρο είναι ότι θα ενισχυθούμε στην θέση του τέρματος!
Η πρώτη αντίδραση αρνητική!! Μετά το ματς της Εθνικής εχθες ακόμα πιο αρνητική!! Αλλά νομίζω πως κ να τον πάρουμε δεν θα είναι ο 1ος καθώς έχει φύγει εκτός του Ντάνι κ ο Τοχού κ έτσι πιστεύω πώς θα υπάρχει ακόμα μια μεταγραφή στην θέση του τερματοφύλακα, που είμαι σίγουρος πως θα είναι μακράν καλύτερος!!! Έτσι θα υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός στην θέση αυτή!! Γιατί όσες γκέλες κ να έκανε ο Χαλκιάς δεν πιστεύω να συμβιβαστεί με το να είναι 2ος κ έτσι μπορεί να βγεί κάτι καλό!!
Άντε να δούμε!! Πάντως για 2ος αντί του Τοχού είμαι ΥΠΕΡ με ΧΙΛΙΑ!!
Για 1ον τερματοφύλακα είμαι ΚΑΤΑ!!!
Ο Χαλκιάς στήριξε μόνος του τον ρούλη σε πολλά παιχνίδια την προηγούμενη χρονιά. Εκτός από τα παιχνίδια με ΕΜΑΣ. Δηλαδή επαιξε 20 φορές με καλή απόδοση τις 18. Ιδιαίτερα σε εκτός έδρας παιχνίδια ήταν αποφασιστικός, (σε αυτά έπρεπε ο Ρούλης να χάσει 3-1, 3-0 και έφερνε Χ ή κέρδιζε. Τώρα ΜΗΝ αναφέρει κανένας την ΜΠΑΓΕΡΝ γιατί μιλάμε για άλλο επίπεδο. Δυστηχώς μερικοί απαράδεχτοι έχουν λάθος νοοτροπία και κοιτουν το δέντρο (προηγούμενη ομάδα Χαλκιά ρούλης) και χάνουν το δάσος αξιόπιστος τερματοφύλακας. ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ KAI ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.