Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;
αν ο Γιαννης μπει προεδρος τα επομενα παιχνιδια πρπει να εχω και θα εχω 8000 κομματια στο παλατακι
Απ'το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί....Ο επόμενος πρόεδρος του ερασιτέχνη ποιός θα είναι???

Μπορει κανεις παιδια να μας εξηγησει τι διαδικασιες απαιτουντε για να ξεκινησουν οι διεργασιες για τη διοικηση πρωτοδικειου και σε ποια κατασταση βρισκομαστε αυτη τη στιγμη???
Εγώ ελπίζω πως όλα θα πάνε καλα!!! Οπως ειπε κι ο αδελφός πιο πάνω με τον Γίαννη Παπαδόπουλο και εναν παλιό αγαπημένο μας παίκτη ( Κορφας , Πρελεβιτς η καποιος ανάλογος ) σε πόστο ανάλογο του Ζήση Βρύζα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όλα θα πάνε καλα!
Ενα μόνο σας λέω ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ! Έχει ο Θεός , όλα θα γίνουν φτάνει μόνο να μην απελπιζομαστε! Να είμαστε κοντά στον ΠΑΟΚ μας και όλα θα πάνε καλα!
Ενα μόνο σας λέω ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ! Έχει ο Θεός , όλα θα γίνουν φτάνει μόνο να μην απελπιζομαστε! Να είμαστε κοντά στον ΠΑΟΚ μας και όλα θα πάνε καλα!

- DimisK
- Επικοινωνία:
"Αν δεν υπάρχει δρόμος, θα τον δημιουργήσουμε"
Αννίβας
Αννίβας
Εύχομαι να ισχύουν όσα γράφονται στο site περί παπαδόπουλου,μακάρι να βρει και το basket το δρόμο του,φτάνει πια τόση απαξίωση.
-
ΠΡΟΤΑΣΗ, Στα παιχνιδια που απομενουν ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και ολοι να κοψουμε ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ενδιαφέρουσα πρόταση...
Αλλά σταγόνα στον ωκεανό...
Αλλά σταγόνα στον ωκεανό...
Πρώτα θα πρέπει να κερδηθεί η χαμένη αξιοπιστία της ΚΑΕ στα μάτια του κόσμου και μετά όλα θα γίνουν εύκολα. Όσο για το σχήμα Παπαδόπουλου Μπάνε είναι ιδανικό αλλά δύσκολο το βλέπω να υλοποιείται λόγω του ότι ο Μπάνε είναι σε άλλη ομάδα.
Πάντως είμαστε πολλοί πλέον αυτοί που απαιτούμε την επιστροφή της σημαίας στον ΙΣΤΟ της. Γιατί ο Μπάνε είναι σημαία του τμήματος μπάσκετ με τεράστια προσφορά . Απλά κάποιοι αυτό το τρομερό χαρτί το έκαψαν θυσιάζοντάς το στο βωμό της σκοπιμότητας
Πάντως είμαστε πολλοί πλέον αυτοί που απαιτούμε την επιστροφή της σημαίας στον ΙΣΤΟ της. Γιατί ο Μπάνε είναι σημαία του τμήματος μπάσκετ με τεράστια προσφορά . Απλά κάποιοι αυτό το τρομερό χαρτί το έκαψαν θυσιάζοντάς το στο βωμό της σκοπιμότητας
- paok nafplio
Ρε μαγκες τι παιζει με Αλεξοπουλο ??γιατι εχει τσακωθει με τους συνδεσμους?τι παιζει?
- Isaak the Greek
Απο το μπλοκ του Κολκα...
"Πάμε και στη χθεσινή γενική συνέλευση. Περίπου δύο χιλιάδες κόσμος την παρακολούθησε και το κλίμα ήταν άριστο.
Ήταν ρεκόρ προσέλευσης, αλλά νομίζω πως το θέμα που προέκυψε ήταν καθαρά μπασκετικό.
Στο τέλος της διαδικασίας, σχηματίστηκε πηγαδάκι με παράγοντες της ΠΑΕ και του Α.Σ, με θέμα το τμήμα μπάσκετ.
Αρχικά, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε για την ανάγκη ανεύρεσης πέντε, έξι νέων παραγόντων για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει. Ο Ανδρέας Μανδρίνος είχε μία διαφορετική άποψη.
Πρότεινε, να προσεγγίσουν τον Απόστολο Αλεξόπουλο, να προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν το όνομά του και να τον βάλουν μπροστά. Να αποκαταστήσουν το όνομά του μετά τα μπινελίκια που έφαγε στην τελευταία γενική συνέλευση του ερασιτέχνη.
Ο Μανδρίνος, έλεγε πως είναι πιο σοφό να προσεγγίσουμε τον Αλεξόπουλο που θα μας έχει τουλάχιστον τρίτους και ευρωλίγκα, παρά ένα διοικητικό σχήμα που θα μας έβγαζε δέκατους και καταϊδρωμένους.
Βέβαια, οι σχέσεις Αλεξόπουλου μερίδας οργανωμένων είναι άσχημες. Εγώ ο ίδιος, αμφιβάλω στο κατά πόσο θέλει ο Αλεξόπουλος να μπει μπροστά. Όμως μπορώ να παραμερίσω τον εγωισμό μου, να συμμετάσχω σε μία κίνηση αποκατάστασης του ονόματός του και να τον δεχτώ ως μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ
Το θέμα δεν είμαι εγώ, αλλά το κατά πόσο μπορούν όλοι να παραμερίσουν τον εγωισμό τους, να αποκαταστήσουν το όνομά του Αλεξόπουλου και να κλείσουμε το κεφάλαιο της προβληματικής ΚΑΕ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο."
Παντως - για να πουμε και κανενα ευτραπελο , μεσα σε ολα τ' ασχημα που συμβαινουν στο μπασκετ - αν θελετε τον Αλεξοπουλο , θα βαλω τον πατερα μου να του σφυριξει 2 φωνηεντα.Τι διαολο 20 χρονια στη Δομοτεχνικη δουλεβει!!!

"Πάμε και στη χθεσινή γενική συνέλευση. Περίπου δύο χιλιάδες κόσμος την παρακολούθησε και το κλίμα ήταν άριστο.
Ήταν ρεκόρ προσέλευσης, αλλά νομίζω πως το θέμα που προέκυψε ήταν καθαρά μπασκετικό.
Στο τέλος της διαδικασίας, σχηματίστηκε πηγαδάκι με παράγοντες της ΠΑΕ και του Α.Σ, με θέμα το τμήμα μπάσκετ.
Αρχικά, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε για την ανάγκη ανεύρεσης πέντε, έξι νέων παραγόντων για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει. Ο Ανδρέας Μανδρίνος είχε μία διαφορετική άποψη.
Πρότεινε, να προσεγγίσουν τον Απόστολο Αλεξόπουλο, να προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν το όνομά του και να τον βάλουν μπροστά. Να αποκαταστήσουν το όνομά του μετά τα μπινελίκια που έφαγε στην τελευταία γενική συνέλευση του ερασιτέχνη.
Ο Μανδρίνος, έλεγε πως είναι πιο σοφό να προσεγγίσουμε τον Αλεξόπουλο που θα μας έχει τουλάχιστον τρίτους και ευρωλίγκα, παρά ένα διοικητικό σχήμα που θα μας έβγαζε δέκατους και καταϊδρωμένους.
Βέβαια, οι σχέσεις Αλεξόπουλου μερίδας οργανωμένων είναι άσχημες. Εγώ ο ίδιος, αμφιβάλω στο κατά πόσο θέλει ο Αλεξόπουλος να μπει μπροστά. Όμως μπορώ να παραμερίσω τον εγωισμό μου, να συμμετάσχω σε μία κίνηση αποκατάστασης του ονόματός του και να τον δεχτώ ως μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ
Το θέμα δεν είμαι εγώ, αλλά το κατά πόσο μπορούν όλοι να παραμερίσουν τον εγωισμό τους, να αποκαταστήσουν το όνομά του Αλεξόπουλου και να κλείσουμε το κεφάλαιο της προβληματικής ΚΑΕ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο."
Παντως - για να πουμε και κανενα ευτραπελο , μεσα σε ολα τ' ασχημα που συμβαινουν στο μπασκετ - αν θελετε τον Αλεξοπουλο , θα βαλω τον πατερα μου να του σφυριξει 2 φωνηεντα.Τι διαολο 20 χρονια στη Δομοτεχνικη δουλεβει!!!

Ρε παιδες τι γινεται με τον Γαλατσοπουλο και το επιτελειο του που ειχε εκφρασει ενδιαφερον πριν ερθει ο Δροσος το καλοκαιρι? Δεν φαινεται πουθενα? Αν και η καλυτερη λυση τελικα ειναι να μπει μεσα Παπαδοπουλος, Βιολιδης και ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ! 

Ελα μην ξεχνιομαστε με το μπσκετ επειδη καναμε μια νικη!!!περιμενουμε εξελιξεις ...καμια ευδομαδα ακομα με τους λογιστες θα την φαμε μαλλον....
- sidpanos
Αν μπεί βιολίδης,παπαδόπουλος ΚΑΙ αλεξόπουλος πιστεύω πως οι έχοντες πρόβλημα θα πειστούν.....
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ....
υγ..και ο μπάνε φυσικά όπου χρειάζεται....
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ....
υγ..και ο μπάνε φυσικά όπου χρειάζεται....