Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

georgefr

Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

Δημοσίευση από georgefr »

Πλακα κανετε οτι σας φαινονται ακριβα τα διαρκειας!!!Εγω για να βλεπω την ΠΑΟΚΑΡΑ και με μισθο στα 900 ευρω θα βαλω ΝΟVA και θα δινω 60 ευρω το μηνα!Που σημαινει 60*12=720 ευρω!Και ολα αυτα επειδη μενω Αθηνα και δεν μπορω να ερχομαι...Αλλιως σιγουρα θα αγοραζα διαρκειας χωρις συζητηση!!Εξαλλου δειτε ποσο τα εχουν τα διαρκειας τους αλλες μεγαλεσ ομαδεσ της Ελλαδος!
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Tad μου φαινονται υπερβολικές οι κρίσεις σου. Εγώ βλέπω πρωτοφανή ηρεμία στον ΠΑΟΚ και στους ΠΑΟΚτσήδες!

19.200 διαρκείας πέρσι.
2 εκατ. € στην AMK και 10.000 μέτοχοι.

21.000 διαρκείας που θα εξαντληθούν μέχρι ενός. Εχουμε 3 μηνες μπροστά μας για να εξαντληθούν βέβαια. Οι καιροί είναι χαλεποί αλλωστε. Τι σχέση έχει που το τόπικ δεν τραβαει; Μεχρι χθες παιζαμε για την περσινή σεζόν. Θα φυγούν όλα τα διαρκείας μέχρι τον Αυγουστο και δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς.

Μιλας για γκρίνια και μιζέρια για ένα λαό που γράφει ιστορία για τα Ελληνικά (και όχι μόνο) οπαδικά δεδομένα και μας αδικείς 100%.
Τώρα επιμέρους κρίσεις για παίκτες, προπονητή, επιλογές διοίκησης είναι μερος του παιχνιδιού και είναι το αλατοπίπερο των οπαδών.Θεμιτό και επιθυμητό!

(Σίγουρα δεν αναφέρομαι σε μερικούς ξερόλες που μονίμως μουρμουρίζουν αλλά αυτοί υπάρχουν παντού και πάντα. Σε κάθε κοινωνικό φασμα υπάρχουν αυτοί που ξέρουν μόνο να ειρωνεύονται και να μηδενίζουν, βγάζοντας δικά τους προσωπικά συμπλέγματα, ε τι να κάνουμε μερικοί θα υπάρχουν και στην ομάδα μας!).
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

Nτου απο σημερα στα διαρκειας!!!Να παρει η ΠΑΕ ρευστο για να μπορεσει να κανει υπερβαση!!!Sold out!!!Nα μην μεινει τπτ!!!!
:? :? :?
Άβαταρ μέλους
Giannisk

Δημοσίευση από Giannisk »

Παιδιά καλημέρα.

Κάνω όλη την διαδικασία, φτάνω στην φόρμα ανανέωσης, συμπληρώνω τα στοιχεία της θύρας, σειράς, θέσης και κολλάει.
Δεν προχωράει στην πληρωμή.

Ξέρει κανείς τι γίνεται?
Εχει κανεις από εσάς ανανεώσει μέσω Internet???
Άβαταρ μέλους
anestis_trelopaoki

Δημοσίευση από anestis_trelopaoki »

Παιδια μπορει να μ πει κανεις αμα παιρνουμε κατευθειαν κ το καρτελακι ή θα χρειασει να περιμενουμε κ να ξαναπαμε?????

Αντε μωρε παμε να τα εξαντλησουμε!!!!!!!
:? :?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Απο ότι λέει στην κεντρική το παίρνεις κατευθείαν... :shock:
Άβαταρ μέλους
Giannisk

Δημοσίευση από Giannisk »

Giannisk έγραψε:Παιδιά καλημέρα.

Κάνω όλη την διαδικασία, φτάνω στην φόρμα ανανέωσης, συμπληρώνω τα στοιχεία της θύρας, σειράς, θέσης και κολλάει.

Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Καμμία γνώμη για το ανωτέρω, για ανανέωση μέσω internet??
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ δεν έχω ιδέα... Ισως μπήκαν πολλοι μαζί και μπλοκαρε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Giannisk έγραψε:
Giannisk έγραψε:Παιδιά καλημέρα.

Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Καμμία γνώμη για το ανωτέρω, για ανανέωση μέσω internet??
Δεν ξερω φιλε μου αλλα 2310 954050 για να ενημερωθεις απο την παε...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΛΛΗΣΑ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

οι τιμες ειναι μια χαρα!το ξερω οτι ειναι εποχη (κρισης) αλλα αφου ζηταμε πρωταθλημα και πρωταθλητισμο πρεπει να στηριξουμε σκεφτητε οτι η ομαδα που πρεπει να διεκδικησουμε το πρωταθλημα εχει πολυ πιο ψηλες τιμες διαρκειας(θα πειτε οτι παιζει τσου λου αλλα θα απαντησω οτι εχει και τον θειο και βαζει τα φραγκα)εμεις δεν εχουμε κανενα θειοουτε μπατζανακη εχουμε μονο τον ΛΑΟ ΜΑΣ και εδω θα δειξουμε την δυναμη μας.abalaea και ντου τσα διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

ntinos έγραψε:
- Αν κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε άλλη θύρα, θα μπορεί να το κάνει από τις 7.Ιουλ.2009. Επισημαίνεται, ότι είναι δυνατή η ακύρωση εισιτηρίου διαρκείας που ανανεώθηκε κατά την πρώτη περίοδο, προκειμένου να γίνει αλλαγή θύρας κατά τη δεύτερη περίοδο, με την προϋπόθεση ότι δεν απαιτείται επιστροφή χρημάτων.
Πείτε μου τι καταλάβατε εσείς.... Δηλαδή κάνουμε ανανέωση του παλιού διαρκείας και απο τις 7 Ιουλίου μπορούμε πάμε να αλλάξουμε θύρα πληρώνοντας τη διαφορά;
Τελικά πήρα τηλέφωνο και ρώτησα. Στην ουσία καβατζώνουμε την παλιά μας θέση στην θύρα που είχαμε πέρυσι και αν θέλουμε αλλαγή θύρας πάμε από 7 Ιουλίου και κάνουμε αλλαγή του διαρκείας για άλλη θύρα. Το έκαναν έτσι για να υπάρχει μια εξασφάλιση. Απλά αν πας σε φτηνότερη θύρα χάνεις τη διαφορά. Αν πας σε ακριβότερη απλά πληρώνεις τη διαφορά. :shock:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ο ΠΑΟΚ έχει 8.000 - 10.000 περίπου οπαδούς οι οποίοι αλλάζανε περίπου ανά 5τια-10τια ...
Ο ΠΑΟΚ όμως έχει και 100.000 φιλάθλους οι οποίοι όταν η ομάδα θα πάει καλά, θα θέλουν να βρεθούν στην Τούμπα για κάποιο ντέρμπι.
Συγγνώμη αν ακούγεται σκληρό, αλλά δεν μπορώ να λυπηθώ τους 100.000 που θα θέλουν να πάνε σε ένα ντέρμπι τη χρονιά και θα λένε μαμουσουτού είναι ακριβά τα εισιτήρια και περιμένω στην ουρά με άλλους 3.000 και βαράει και ο ήλιος και δε την παλεύω!
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

+10000000000000000
Άβαταρ μέλους
xristosnikomidia

Δημοσίευση από xristosnikomidia »

obanebane έγραψε:αυτο που θα πω εγω με σιγουρια ειναι οτι τα 21.000 διαρκειας ειναι ελαχιστα και θα το δουμε ολοι τις επομενες μερες.
+123456789
οσοι δεν εχουν διαρκειας μαλλον δεν προκειται να παρουν ποτε αφου οι προηγουμενοι κατοχοι θα ανανεωνουν συνεχως(χαζοι ειναι να χασουν την θεση τους)
Πιστευω οτι μεχρι και 35000 διαρκειας μπορουμε να πουλησουμε.
Η τουμπα δεν μας χωραει πλεον,αναγκη για νεο γηπεδο
ΠΑΟΚ εισαι :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”