Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

gash04 έγραψε:Θέλω να συμβουλέψω τους φίλους μου δημοσιογράφους ότι τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια είναι πολύ ισχυρά και ενοχλητικά αυτήν την φορά.
Υπάρχει κάποιος λόγος να χτυπάτε κάτω απο την ζώνη?
Θα τους συμβούλευα επίσης στο λειτούργημα τους τυχόν γκάλοπ και δημοσκοπήσεις να τις αφήσουν στην άκρη προς το παρόν.
Άν θέλουν να κάνουν δημοσκόπηση ας βγούν στον δρόμο και όχι μέσα απο το Internet.
επιτελους ρε gash!!
να και καποιος που εβαλε το θεμα στη σωστη του διασταση!!
επειδη κι εγω επιφυλασσομαι, ακομα δεν εχω πει την αποψη μου και το εχω παρει τοσο light οσο και τη γιουροβιζιον!!
ιδωμεν...αλλα εσεις ρε ρουφιανοι γαυροβαζελια που μαζοχιζεστε να διαβαζετε παοκμανια (δειτε επισκεψεις σε αυτο το τοπικ)...
ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ Π@@ΣΤΑΡΙΑ!!
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ!!
ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ!!!
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!! :?
:? :?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μπαίνω να διαβάσω για παραλειπόμενα του ματς με το τυρί και βλέπω συνεχόμενα ποστς για το θέμα του Γκαγκάτση, που τελικά, προτίμησε ΠΑΟΚ αντί για θείο..

Δε θέλω να κάνω τον κακό, όμως όλο αυτό το παρασκήνιο με τις εκλογές στον ερασιτέχνη και τώρα το θέμα με τον Γκαγκάτση κι όλα τα συνεπακόλουθα των δύο θεμάτων, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι επιχειρείται, δεν ξέρω αν είναι εσκεμμένο ή όχι, η αποπροσανατόλιση μας από το βασικό στόχο, τα πλέι οφ.

Ασφαλώς και τα αγωνιστικά δεν τίθενται, σε καμία περίπτωση αλληλένδετα με τα διοικητικά και η ομάδα δεν πτοείται, όμως η χρονική συγκυρία με προβληματίζει αρκετά.. Εύχομαι να κάνω λάθος!!

νοίγω τον υπολογιστή και κάθομαι να διαβάσω, λοιπόν, για την (μελλοντική; τετελεσμένη; όπως θέλετε πείτε το) πρόσληψη του τέως προέδρου της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ. Πολλοί επικαλούμενοι την κουμπαριά του Ζαγοράκη με τον Γκαγκάτση άρχισαν ήδη τη χολή. Αλλοι, φοβούνται, κι ορθώς, μήπως ο Γκαγκάτσης προσπαθήσει να κάνει τον ΠΑΟΚ ότι είναι οι τρεις του ΠΟΚ, δηλαδή ευνομούμενο εις βάρων άλλων. Μερικοί, χαιρετίζουν την απόφαση και περιμένουν κάτι καλύτερο..

Από τη δική μου την πλευρά, τάσσομαι υπέρ της τελευταίας, προαναφερθείσας κατηγορίας. Για εμένα, ο Γκαγκάτσης θα αποτελέσει ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Θα κινδυνολογήσω, άλλα θα πρέπει να σας εκμυστηρευτώ ότι ο Ζαγοράκης ήδη προετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αίσθηση που πηγάζει από το μυαλό μου διαβάζοντας το ρεπορτάζ.

Εύχομαι κι ελπίζω, τουλάχιστον, ο ΠΑΟΚ να μη βγει ζημιωμένος από αυτή την απόφαση. Σαφέστατα κι ο Γκαγκάτσης, με την εμπειρία του και τις διασυνδέσεις μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου, μπορεί να μας βοηθήσει ουσιαστικά, όμως σε καμία περίπτωση δε θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να είναι μονίμως ευνοημένος εις βάρων των άλλων ομάδων.

Κι εδώ είναι η διαφορά νοοτροπίας μας με τους άλλους. Δε ζητάμε να φορέσουν όλοι ασπρόμαυρα γυαλιά, ζητάμε την ισονομία κι αυτό είναι κάτι που ο Γκαγκάτσης μπορεί να το φέρει στην Μικράς Ασίας.

Το γεγονός ότι αρνήθηκε την πρόταση του θείου για την ανάληψη της πειραιώτικης θέσης του συμβούλου, δείχνει ότι δεν τον ενδιέφερε το χρήμα και η δόξα. Προφανώς, σημαντικό ρόλο έπαιξε κι ο γιος του, που σίγουρα όλο αυτό το διάστημα τον πίεζε αφόρητα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ειδησεογραφικά σάιτ, ο Γκαγκάτσης φέρεται να έρχεται στην Τούμπα.. με δώρα.. Ηδη κάποιοι κάνουν λόγο για νέους χορηγούς στην ομάδα, ενώ μερικοί μιλούν και για μπάσιμο του Δικεφάλου προς Σειταρίδη και Κατσουράνη, δύο παίκτες οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη σχέση με τον Βασίλη Γκαγκάτση..

ΥΓ. Θέλω να δω τι θα λέει από δω και πέρα ο άσπονδος φίλος του Γκαγκάτση, Βίκτωρας Μητρόπουλος με.. τις γκαμήλες του.

ΥΓ2. Επειδή βλέπω ότι παραλίγο να πέσει και διαδικτυακό.. ξύλο, η φήμη πλέον, μόνο σαν φήμη δε λογίζεται:

Τελικά τον... κέρδισε ο ΠΑΟΚ.

Κατά δήλωση του άλλωστε ήταν ανάμεσα στον «δικέφαλο» και τον Ολυμπιακό. Έτσι ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι προ των πυλών της Τούμπας κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθεί η δικαστική του περιπέτεια. Μόλις αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του, αναμένεται να κάνει τα πρώτα... δώρα που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα είναι ένας εκ των Σεϊταρίδη και Κατσουράνη!

Από την πρώτη μέρα της παραίτησης του Βασίλη Γκαγκάτση από τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέφεραν το όνομα του έμπειρου παράγοντα, είτε για τον Ολυμπιακό (στην μεγάλη πλειονότητα), είτε για τον ΠΑΟΚ. Τελικά όπως όλα δείχνουν σε αυτή την άτυπη... μάχη υπερίσχυσε ο δικέφαλος του βορρά, καθώς ο Γκαγκάτσης θα αναλάβει σύντομα θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η δικαστική του διαμάχη με το δημόσιο. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, να του δώσει την θέση του διευθύνοντα συμβούλου, κάνοντάς τον, όχι μόνο δεξί του χέρι, αλλά ουσιαστικά πρώτο βιολί στην ΠΑΕ, με δεδομένες τις γνώσεις που έχει στο ποδόσφαιρο ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο... δικέφαλος του βορρά, ήθελε και θέλει ικανά και καταξιωμένα στελέχη για να φτιάξει την ομάδα που οραματίζεται ο πρόεδρό του και η λύση του Βασίλη Γκαγκάτση είναι η πλέον ενδεδειγμένη.

Θα φέρει παίκτες και χορηγούς

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν θα πάει μόνος του στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, καθώς από το ξεκίνημα ετοιμάζει κάποια σημαντικά δώρα τόσο για την ομάδα, όσο και για τους φίλους της. Όσον αφορά την ομάδα, σίγουρα η έλευση Γακγκάτση θα φέρει και χορηγούς στον «δικέφαλο», που μπορεί τα τελευταία χρόνια να κάνει μια πολύ σοβαρή δουλειά, όμως οι γνωριμίες του πρώην προέδρου με επιχειρηματίες και οικονομικούς κολοσσούς, θα βοηθήσουν την ομάδα να κάνει όχι απλά άλματα, αλλά την υπέρβαση. Όσον αφορά τους φίλους, η πρώτη κίνηση Γκαγκάτση θα είναι η απόκτηση ενός διεθνούς ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ένας από τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Κώστα Κατσουράνη θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, κίνηση που εκτοξεύσει το ηθικό όλων στα ύψη.

http://www.gazzetta.gr/content/view/33888/2/
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

farmak76 έγραψε:Τελικά δεν κρατήθηκα και άνοιξα το τοπικ για να δω τι λένε για το θέμα οι συνοπαδοί μου. Ξέρω οτι δε σας ενδιαφέρει αλλά εγώ θα σας πω πως ένοιωσα μετά από μισή ώρα διαβάσματος όσων έχουν γραφτεί.
ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...

Είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα προόδου για τον ΠΑΟΚ μας. Ανήκω στη γενιά αυτών που αμυδρά θυμούνται το τελευταίο μας πρωτάθλημα. Επι τόσα χρόνια είμαι παρών στις εξελίξεις του ΠΑΟΚ και στα τσιμέντα των γηπέδων με την ελπίδα ότι θα ξαναζήσω τα συναισθήματα των πρώτων παιδικών μου χρόνων. Ναι φίλοι μου, δεν έγινα ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα. Όταν όμως συμμετέχεις σε διοργανώσεις που το έπαθλο τους είναι ένα τρόπαιο κι εσύ ποτέ δεν φτάνεις ούτε καν κοντά σ' αυτό, κάποια στιγμή ο εγωισμός σου θίγεται.

Όταν ο κος Ζαγοράκης ανέλαβε τη διοίκηση της κατεστραμμένης ομάδας μας και έθεσε τον όρο "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ", πίστεψα ότι όλοι καταλάβαμε τι εννοούσε. Αποδείχτηκε και αποδεικνύεται συνεχώς ότι δεν είναι έτσι. Δεν έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα φίλοι μου. Προτεραιότητα φαίνεται ότι έχουν οι προσωπικές μας συμπάθειες/αντιπάθειες, τα κόμπλεξ μας, τα ιδεολογικά μας συμπλέγματα και τέλος πάντων οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ΠΑΟΚ μας.

Αναφέρω ένα παράδειγμα από την ισπανική Primera Division και κλείνω. Αντίστοιχων με τον ΠΑΟΚ νοοτροπιών και ιδεολογικών κατευθύνσεων ομάδα της Ισπανικής λίγκας είναι η Ατλέτικο Μπιλμπάο. Η ομάδα των βάσκων με το φλογερό Σαν Μαμες ως έδρα και με σύνθεση που αποτελείται αποκλειστικά από βάσκους ποδοσφαιριστές. Έχει πολυετή παρουσία στην πρώτη εθνική της χώρας, χωρίς όμως κανένα μεγάλο επίτευγμα είτε στις εγχωριες είτε στις διεθνείς διοργανώσεις. Είναι μια μέτρια ομαδα.
Εγώ όμως και πολλοί άλλοι πιστεύω δεν βλέπω την Ατλέτικο Μπιλμπάο κάθε Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη βράδυ στην τηλεόρασή μου. Βλέπω την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, ίσως κάποτε την Ατλέτικο Μαδρίτης ή τη Βαλένθια. Αυτές θαυμάζω στις μεγάλες ευρωπαϊκες διοργανώσεις και τις δικές τους πορείες ζηλεύω. Είναι οι ομάδες της Ισπανίας με τα περισσότερα χρήματα και τις μεγαλύτερες "άκρες" στα κέντρα αποφάσεων.
Η διαφορά είναι ότι στη χώρα των βάσκων, οι οπαδοί της Ατλέτικ έχουν αποδεχτεί τη θέση τους και ζουν με αυτό το ποδοσφαιρικό (τονίζω ποδοσφαιρικό γιατί στα πολιτικά είναι αλλιώς) δεδομένο. Δεν γκρινιάζουν για τις διαιτησίες, δεν κατηγορούν ποδοσφαιριστές και προπονητές, εχουν ουσιαστικα συμφιλιωθεί με την ιδέα της ποδοσφαιρικής μετριότητας.

Αν φίλε συνοπαδέ ΠΑΟΚΤΣΗ έχεις αυτή τη νοοτροπία και αυτό το σκεπτικό τότε δεν μπορώ να σου δικαιολογήσω τις 20τόσες κουραστικές σελίδες που γέμισες με γκρίνια μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αφού θέλεις να είσαι ο αυτόνομος, ανεξάρτητος και ανένταχτος ιδεολόγος, τότε θα αποδέχεσαι και τις αδικίες και τις επιλογές χαμηλού μπάτζετ και τις ήττες. Θα είσαι ο αιώνιος 4-5ος και φυσικά θα έχεις το δικαίωμα να υπερηφανεύεσαι για την ιδεολογία σου.

Αν όμως, θαυμάζεις ή ζηλεύεις ή έχεις ως στόχο να βρεθείς μια μέρα αντίπαλος της Ρεάλ ή της Μπάρτσα σε ευρωπαϊκό γήπεδο (και όχι για φιλικό φυσικά), αν θέλεις να μπαίνει στην τροπαιοθήκη σου και καμιά κούπα που και που, τότε πρέπει να βαδίσεις στα χνάρια της εποχής σου. Πρέπει να αποδεχτείς αυτό που κι εσύ ο ίδιος εφαρμόζεις στην καθημερινή σου ζωή. Και ποιο είναι αυτό?
Πατάς για να μη σε πατήσουν, χτυπάς για να μη σε χτυπήσουν, σκοτώνεις για να μη σε σκοτώσουν, ψάχνεις τρόπους για να φουσκώσεις το πορτοφόλι σου.

Ειλικρινά λυπάμαι γιατί βλέπω τα όνειρα μου τόσων χρόνων, όνειρα που ένοιωθα να πλησιάζουν στην εκπλήρωσή τους, να γκρεμίζονται ακόμα και με μια φήμη. Μπορεί να είναι ντροπή αλλά με πιάνουν τα κλάματα μπροστά στο PC, γιατί με όλα αυτά νοιώθω να χάνεται για μια ακόμη φορά η αισιοδοξία και το όραμα μου. Νοιώθω να σβήνουν όλα αυτά που με οδηγούσαν όλη τη σεζόν στην Τούμπα 4 και 5 ώρες πριν το ματς. Μόνο και μόνο για να χαρώ την ατμόσφαιρα... δυστυχώς δεν είχα καταλάβει ότι για μια ακόμη φορά ο πύργος είναι χάρτινος...

Φιλικά, ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ.

ΥΓ. Θοδωρε σου ζητώ συγγνώμη για όλους και για όλα όσα τυχόν να διαβάσεις ή να ακούσεις σήμερα και το επόμενο διάστημα. Και σ ευχαριστώ που έστω για λίγο μου έδωσες τη δυνατότητα να ονειρεύομαι τον ΠΑΟΚ μας μεγάλο...
Ποιο πολύ δεν μπορούμε να συμφωνούμε φίλε μου.Αυτό κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν.Δεν μπορεί μια ομάδα επ'άπειρο να είναι υπολογίσιμη αν δεν πάρει τίτλους.Καλοί και οι οπαδοί αλλά οι τίτλοι κάνουν τη διαφορά...έτσι πάει δυστυχώς ή ευτυχώς.ΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!!

:?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Καντε λιγο υπομονη... Κρατηστε για λιγο την ψυχραιμια σας...Ο Γκαγκατσης ειναι ενας παρα πολυ εξυπνος ανθρωπος και ενας εκπληκτικος παραγοντας... Γνωριζω το θεμα απιστευτα καλα... Ο ανθρωπος μπορει να βοηθησει παρα-παρα πολυ τον ΠΑΟΚ σε ενα σωρό θεματα... Στο μονο θεμα που δεν μπορει να βοηθησει ουσιαστικα τον ΠΑΟΚ ειναι το θεμα της διαιτησιας... Μην πεφτετε αμεσως θυματα της προπαγανδας των εχθρων μας... Μην τρωτε προλογο τοσο χαλαρα... Ετσι για πλακα... Λιγη υπομονη...

Συντομα εκτενες post σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ο Γκαγκατσης δεν μπορει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ στο θεμα "παρασκηνιο", τουλαχιστον οχι στο βαθμο που νομιζουν πολλοι, μεταξυ αυτων και αλλοθρησκοι. Δε θα ερθει ο Γκαγκατσης και ξαφνικα τα κορακια θα αρχιζουν να σφαζουν τους αντιπαλους μας. Ο ανθρωπος ηλεγχε καποτε τη διαιτησια ως, προεδρος της ΕΠΟ, για λογαριασμο του θειου και οχι για τον εαυτο του! Η διαιτησια συνεχιζει να ειναι οργανο του θειου και τωρα.

Και μια παρομοιωση για να καταλαβετε τι εννοω:
Ο Γκαγκατσης ηταν ο Darth Vader και ο Θειος ηταν o Emperor. Καποια στιγμη εμφανιστηκε ο Luke Skywalker (Ζαγορακης) και επεισε τον Vader να ερθει μαζι του στη Φωτεινη Πλευρα και πολεμησαν μαζι τον Emperor...

...και τελικα το Καλο νικησε το Κακο και η ισορροπια στη Δυναμη επανηλθε!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Δεν μπορώ να καταλάβω από που ακριβώς προκύπτει ότι ο Γκαγκάτσης θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην χρυσή εποχή του....κάτι για Μπαρτσελόνες ακούω και δεν καταλαβαίνω.....
Εγινε καμιά κοσμογονία στην ΕΠΟ και κανείς δεν το κατάλαβε??
Αλλαξε ο Γκαγκάτσης την εικόνα του Ελ. ποδοσφαίρου και δεν το είδαμε??
Στο μόνο που ήταν ικανός ήταν στο να εκβειάζει τις διάφορες ποδοσφαιρικές Ενώσεις να τον ψηφίζουν με δέλεαρ τις χρηματοδοτήσεις-με χρήμα που έπαιρνε από το κράτος φυσικά....και γι' αυτόν τον λόγο κατηγορείται άλλωστε και τρέχει στα δικαστήρια......
Και για την ικανότητα του? να ελέγχει την διαιτησία λόγω της θέσης του...
Αυτές είναι ίσως οι μόνες του ικανότητες....
Σιγά το κατόρθωμα....το ίδιο κάνανε και οι Μητροπουλαίοι παλιότερα και ο Τριβέλας για λογαριασμό του γάβρου και του βάζελου.....μόνο που αυτοί δεν ήταν κουμπάροι του Ζαγοράκη.....
Και επειδή ερχόμενος στον ΠΑΟΚ τίποτα απ' αυτά δεν θα υπάρχει το μόνο που θα μείνει θα είναι η ΡΕΤΣΙΝΙΑ....όσοι εκτός απ' το paokmania μπαίνουν και σε άλλα site βλέπουν ότι την μεγαλύτερη μας επιτυχία-την 2η θέση- μετά από χρόνια πολλοί την απαξιώνουν λόγω του γιού και μόνο...φαντάσου να ερθει και ο μπαμπάς.....
Και ακόμη κι αν κάποιοι νομίζουν ότι έχει ακόμα άκρες στο παρασκήνιο να πω ότι τελικά ο καυμένος ο ΠΑΟΚ μας συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να παίρνει τις στυμένες λεμονόκουπες των Αθηναίων....παλιότερα σε παίκτες τώρα σε παράγοντες.....προσπαθώντας να χτίσει καινούρια παράγκα με παλιά υλικά...
Και τέλος δεν ξέρω με τι να γελάσω περισσότερο.....με το ότι ο Γκαγκάτσης είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ή με το ότι προτίμησε τον ΠΑΟΚ απ' τον γάβρο.....μεγάλο το δίλημμα......
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ηρεμια μαγκες....εχουμε μαχη την Κυριακη....παλι τα ιδια θα εχουμε?
γιατι ασχολειστε τωρα με το θεμα?η ιδια η ομαδα το αφηνει για μετα τα πλει οφ....
Αν ερθει καλως να ερθει ..ξερει ο Ζαγορ πως να τον χρησιμοποιησει και δεν πιστευω να θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη..μαλλον για εξασφαλιση ισονομιας τον θελει
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

farmak76 έγραψε:Τελικά δεν κρατήθηκα και άνοιξα το τοπικ για να δω τι λένε για το θέμα οι συνοπαδοί μου. Ξέρω οτι δε σας ενδιαφέρει αλλά εγώ θα σας πω πως ένοιωσα μετά από μισή ώρα διαβάσματος όσων έχουν γραφτεί.
ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...

Είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα προόδου για τον ΠΑΟΚ μας. Ανήκω στη γενιά αυτών που αμυδρά θυμούνται το τελευταίο μας πρωτάθλημα. Επι τόσα χρόνια είμαι παρών στις εξελίξεις του ΠΑΟΚ και στα τσιμέντα των γηπέδων με την ελπίδα ότι θα ξαναζήσω τα συναισθήματα των πρώτων παιδικών μου χρόνων. Ναι φίλοι μου, δεν έγινα ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα. Όταν όμως συμμετέχεις σε διοργανώσεις που το έπαθλο τους είναι ένα τρόπαιο κι εσύ ποτέ δεν φτάνεις ούτε καν κοντά σ' αυτό, κάποια στιγμή ο εγωισμός σου θίγεται.

Όταν ο κος Ζαγοράκης ανέλαβε τη διοίκηση της κατεστραμμένης ομάδας μας και έθεσε τον όρο "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ", πίστεψα ότι όλοι καταλάβαμε τι εννοούσε. Αποδείχτηκε και αποδεικνύεται συνεχώς ότι δεν είναι έτσι. Δεν έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα φίλοι μου. Προτεραιότητα φαίνεται ότι έχουν οι προσωπικές μας συμπάθειες/αντιπάθειες, τα κόμπλεξ μας, τα ιδεολογικά μας συμπλέγματα και τέλος πάντων οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ΠΑΟΚ μας.

Αναφέρω ένα παράδειγμα από την ισπανική Primera Division και κλείνω. Αντίστοιχων με τον ΠΑΟΚ νοοτροπιών και ιδεολογικών κατευθύνσεων ομάδα της Ισπανικής λίγκας είναι η Ατλέτικο Μπιλμπάο. Η ομάδα των βάσκων με το φλογερό Σαν Μαμες ως έδρα και με σύνθεση που αποτελείται αποκλειστικά από βάσκους ποδοσφαιριστές. Έχει πολυετή παρουσία στην πρώτη εθνική της χώρας, χωρίς όμως κανένα μεγάλο επίτευγμα είτε στις εγχωριες είτε στις διεθνείς διοργανώσεις. Είναι μια μέτρια ομαδα.
Εγώ όμως και πολλοί άλλοι πιστεύω δεν βλέπω την Ατλέτικο Μπιλμπάο κάθε Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη βράδυ στην τηλεόρασή μου. Βλέπω την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, ίσως κάποτε την Ατλέτικο Μαδρίτης ή τη Βαλένθια. Αυτές θαυμάζω στις μεγάλες ευρωπαϊκες διοργανώσεις και τις δικές τους πορείες ζηλεύω. Είναι οι ομάδες της Ισπανίας με τα περισσότερα χρήματα και τις μεγαλύτερες "άκρες" στα κέντρα αποφάσεων.
Η διαφορά είναι ότι στη χώρα των βάσκων, οι οπαδοί της Ατλέτικ έχουν αποδεχτεί τη θέση τους και ζουν με αυτό το ποδοσφαιρικό (τονίζω ποδοσφαιρικό γιατί στα πολιτικά είναι αλλιώς) δεδομένο. Δεν γκρινιάζουν για τις διαιτησίες, δεν κατηγορούν ποδοσφαιριστές και προπονητές, εχουν ουσιαστικα συμφιλιωθεί με την ιδέα της ποδοσφαιρικής μετριότητας.

Αν φίλε συνοπαδέ ΠΑΟΚΤΣΗ έχεις αυτή τη νοοτροπία και αυτό το σκεπτικό τότε δεν μπορώ να σου δικαιολογήσω τις 20τόσες κουραστικές σελίδες που γέμισες με γκρίνια μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αφού θέλεις να είσαι ο αυτόνομος, ανεξάρτητος και ανένταχτος ιδεολόγος, τότε θα αποδέχεσαι και τις αδικίες και τις επιλογές χαμηλού μπάτζετ και τις ήττες. Θα είσαι ο αιώνιος 4-5ος και φυσικά θα έχεις το δικαίωμα να υπερηφανεύεσαι για την ιδεολογία σου.

Αν όμως, θαυμάζεις ή ζηλεύεις ή έχεις ως στόχο να βρεθείς μια μέρα αντίπαλος της Ρεάλ ή της Μπάρτσα σε ευρωπαϊκό γήπεδο (και όχι για φιλικό φυσικά), αν θέλεις να μπαίνει στην τροπαιοθήκη σου και καμιά κούπα που και που, τότε πρέπει να βαδίσεις στα χνάρια της εποχής σου. Πρέπει να αποδεχτείς αυτό που κι εσύ ο ίδιος εφαρμόζεις στην καθημερινή σου ζωή. Και ποιο είναι αυτό?
Πατάς για να μη σε πατήσουν, χτυπάς για να μη σε χτυπήσουν, σκοτώνεις για να μη σε σκοτώσουν, ψάχνεις τρόπους για να φουσκώσεις το πορτοφόλι σου.

Ειλικρινά λυπάμαι γιατί βλέπω τα όνειρα μου τόσων χρόνων, όνειρα που ένοιωθα να πλησιάζουν στην εκπλήρωσή τους, να γκρεμίζονται ακόμα και με μια φήμη. Μπορεί να είναι ντροπή αλλά με πιάνουν τα κλάματα μπροστά στο PC, γιατί με όλα αυτά νοιώθω να χάνεται για μια ακόμη φορά η αισιοδοξία και το όραμα μου. Νοιώθω να σβήνουν όλα αυτά που με οδηγούσαν όλη τη σεζόν στην Τούμπα 4 και 5 ώρες πριν το ματς. Μόνο και μόνο για να χαρώ την ατμόσφαιρα... δυστυχώς δεν είχα καταλάβει ότι για μια ακόμη φορά ο πύργος είναι χάρτινος...

Φιλικά, ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ.

ΥΓ. Θοδωρε σου ζητώ συγγνώμη για όλους και για όλα όσα τυχόν να διαβάσεις ή να ακούσεις σήμερα και το επόμενο διάστημα. Και σ ευχαριστώ που έστω για λίγο μου έδωσες τη δυνατότητα να ονειρεύομαι τον ΠΑΟΚ μας μεγάλο...
Αδελφέ ακούω αυτά που λες κι αν μου επιτρέπεις έχω μερικές ενστάσεις.
1. Το ότι έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να ανταλλάσουμε απόψεις πάνω σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ δεν μπορώ να το βαφτίσω "γκρίνια" και να το αφορήσω έτσι με τη μία. Υπάρχει γενικά μια τάση στους ανθρώπους να ονοματίζουν "γκρίνια, μιρμιρίαση εσωστρέφεια ή οπως αλλιώς θες πές το" τη διαφωνία και αυτό που στα ελληνικά λέμε debate. Συγνώμη αλλά δεν το δέχομαι με τίποτα. Δηλαδή τι θα προτιμούσες. Να καθόμασταν όλοι με τα στόματα κλεισμένα να μη λέγαμε τίποτα για τίποτα παρά μόνο για γλυκανάλατα θεματάκια του τύπου το νέο σύνθημα τάδε ή αν θα μείνει ο Μπακαγιόκο? Δε λέω κι αυτά ωραία είναι και τα γουστάρω αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε εκεί. Έχουμε χρέος σα σκεπτόμενοι άνθρωποι να έχουμε γνώμη και για άλλα θέματα όπως είναι αυτά της διοίκησης της ΑΜΚ κλπ. Η διαφωνία είναι υγεία όχι πρόβλημα. Μέσα από τη διαφωνία υπάρχει η ελπίδα να βρεθεί η καλύτερη λύση. Σε αυτό το τόπικ έχουν γραφτεί πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και απόψεις και θέσεις. Τις διαβάζω όλες με προσοχή προσπαθόντας να σχηματίσω δική μου άποψη.
Έχω δει πολλούς εδω μέσα να αλλάζουν άποψη ακούγοντας τους άλλους και αυτό είναι φανταστικό. Δεν είναι κωλοτούμπα. Αν το αντίθετο του κωλοτούμπα είναι ο στεοκέφαλος τότε διαλέγω το πρώτο.
2. Δεν ξέρω ακόμα αν θέλω να έρθει ο γκαγκάτσης ή όχι (αν και βασικά μου είναι αντιπαθής). Ξέρω όμως ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να αποφασίσω αν δε διαβάσω απόψεις, αν δεν ακούσω σχόλια, αν δεν δω κι έναν virtual έστω καβγά. Εσύ αλήθεια πως μπορείς?
3. Υπάρχει κα μια άλλη παράμετρος που πρέπει να μας απασχολήσει περισσότερο και είναι αυτή του "ΑΝ πραγματικά μπορεί ο γκαγκάτσης να μας βοηθήσει σε κάτι και τί είναι αυτό" Αυτό το ερώτημα δεν έχει απαντηθεί επαρκώς κατά τη γνώμη μου.
Λένε ότι αμα έθρει θα φέρει τον Κατσουράνη πχ. Δυσκολεύομαι να καταλάβωτο πως θα γίνει αυτό. Δλδ ο γκαγκάτσης έχει τον Κατσουράνη στην κώλότσεπη και μόλις έρθει θα κάνει μια έτσι και θα μας τον ακουμπήσει στο τραπέζι ως άλλος Χουντίνι???? Δηλαδή αυτός έχει άκρες με τον Κατσουράνη και οι Βρύζας-Ζαγοράκης που φάγανε μαζί ψωμί κι αλάτι δεν έχουν? Ή μήπως ο γκαγκάτσης θα έρθει και θα ακουμπήσει στο τραπέζι τα 2,5 εκ που ζητάει η Μπεμφίκα?
Λένε πως αμα έρθει ο εν λόγο, θα φέρει σπόνσορες με πολλά φράγκα. Οι σπόνσορες είναι εταιρείες κι από εταιρείες γνωρίζω καλά μια και τυχαίνει και είμαι ένα αρκετά μεγάλο στέλεχος σε μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Δεν πιστεύω ότι οι εταιρείες παίρνουν αποφάσεις για το που θα βάλουν τα λεφτά τους μόνο και μόνο γιατί υπάρχει στη διοίκηση ένας τύπου γκαγκάτση. Θέλω να πω, αν υπάρχει αυτό που λέμε business reason να επενδύσεις τα λεφτά σου στην προβολή μέσα από μια συγκεκριμένη ομάδα θα το κάνεις ανεξάρτητα από τον γκαγκάτση. Οι σπόνσορες θα έρθουν γιατί βλέπουν μια δυναμική και ένα καλύτερο μέλλον στον ΠΑΟΚ και άρα αν κλείσουν σήμερα μια συμφωνία για 3 χρόνια θα την πληρώσουν το χ ποσό και στο τέλος της 3ετίας θα χρειάζονται για να την ανανεώσουν το διπλάσιο λογω της μεγάλης ανάπτηξης του συλλόγου (προιόντος) το οποίο διάλεξαν. Με αυτό το σκεπτικό μια εταιρεία θά προτιμούσε έναν λαοπρόβλητο Ζαγοράκη στο τιμόνι και τίποτα δεν της λέει το όνομα γκαγκάτσης.

Αυτά. Α! και όπως κατάλαβες αδερφέ είσαι μόνο η αφορμή γι αυτά που ήθελα να γράψω κι όχι η αιτία, οπότε σε παρακαλώ μην το πάρεις προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Καποιοι αναγκασαν τον ΠΑΟΚ μας,τα τελευταια 25 χρονια στην απολυτη μετριοτητα.
Το κακο ειναι οτι πολυ απο εμας,αυτην την μετριοτητα την εχουμε αποδεχτη.Για αυτο και αντιδρουμε σε καθε τι γινετε,που στοχο εχει να μας βγαλει απο αυτη και να μας παει μπροστα.
Καποιοι μαλιστα λενε οτι δεν τους ενδιαφερουν ουτε τα πρωταθληματα ουτε τα κυπελα.
Εμενα με ενδιαφερουν.Και πρωταθλημα θελω και κυπελα και φανταστικη πορεια στα Ευρωπαικα κυπελα και να χτυπαω εγω στην πλατη τους αλλους οπαδους των αλλων ομαδων και να χαζογελαω οπως κανουν αυτοι με εμενα ολα αυτα τα χρονια.
Αν δεν με ενδιαφερανε αυτα δεν θα γινομουνα ΠΑΟΚ,αλλα ουτε και γαυρος και βαζελος οπως λενε μερικοι.
Πιερικαρα θα γινομουνα και θα ετρωγα σπορακια στο γηπεδο μαζι με αλλους 46 με τα ιδια μυαλα με εμενα.
Αν αυριο αποφασιση καποιος να τα χωσει στον ΠΑΟΚ εμεις θα αντιδρασουμε,γιατι μετα θα μας την λενε οι αλλοθρησκοι οτι γιναμε μαγκες με τα λεφτα του ταδε.
Μη μου την ανυπαρξεια ταρατε.

Ζαγορακη κανε μας παλι αυτο που ειμασταν οταν ειμασταν στην ηλικια του gika.
Tωρα στο κεφαλι μας εχουμε περισσοτερα ασπρα μαλλια απο οτι μαυρα.
Ειναι τοσσα πολλα τα ασπρα οσα και τα χρονια της ανυπαρξιας του ΠΑΟΚ.
Μαζι σου γιατι ξερουμε οτι οτι κανεις το κανεις για το καλο της καψουρας μας.

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο γκαγκατσης αν ερθει θα κριθει στην πορεια σαν μια επιλογη του ζαγορ που ολοι αγαπαμε και εμπιστευομαστε καποτε ειχε πει ο ζαγορ "o ΠΑΟΚ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ"........ΤΕΛΟΣ .....
οι οποιεσδηποτε επιλογες του σκυλου θα κριθουν απο μας αν ειναι επιτυχημενες στην πορεια μεχρι τωρα ο ζαγορ εχει κανει απολυτα επιτυχημενες επιλογες........
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Kaτι άσχετο... Αυτό το εμότικον ( :x ) καινούργιο είναι???
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πτω΄καν πολλά καινούργια εμότικον...
PAOKmadness

Δημοσίευση από PAOKmadness »

Εκει που πάμε να ηρεμήσουμε και να καλμάρουμε μετά την Κυριακάτικη ήττα απο τον βάζελο τσούπ νέο θέμα νέα μουρμούρα νέες συζητήσεις ...Κερδισμένος ποιός είναι?? Μήπως κάποιοι ραδιοφωνατζήδες μήπως κάποιες εφημερίδες που τρίβουν τα χέρια τους και γελάνε πίσω απ'την πλάτη μας για το κουτόχορτο που θα μας ταϊσουν?? Έλεος ρε παιδιά το δέχομαι να γίνεται κουβέντα μεσα στο φορουμ αλλά χαλαρά ..Ψύχραιμα..Δηλαδή η ομάδα έχει μπεί σ'ενα σωστό δρόμο σ'ένα σωστό προγραμματισμό και εμείς πάλι θέλουμε να τρωγόμαστε με ανούσιες καταστάσεις και φήμες εν μέσω σημαντικών υποχρεώσεων της ομάδας ...Αντί να καθόμαστε να γελάμε και να τρίβουμε τα χέρια μας με όσα συμβαίνουν στο χανουμακι και στον πολυμετοχικό δημιουργούμε και εμείς δικό μας θέμα έτσι για το γαμώτο!Γιατί δηλαδή να έχουν μόνο αυτοί προβλήματα να έχουμε και εμείς...είμαστε λίγο μαλακούληδες...
Στο θέμα Βασίλη Γκαγκάτση τώρα..
Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Πολύ διαφωνούν πολύ γελάνε και πανηγυρίζουν!Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.Η δική μου άποψη και με τις λίγες γνώσεις που έχω στον χώρο του εμπορίου είναι ότι μια ανώνυμη εταιρία δεν μπορεί να την κάνει μεγάλη μόνο ο πρόεδρος της.Πρέπει να υπάρχουν γύρω του κάποιοι συμβουλάτορες που θα του προτείνουν, θα τον κατευθύνουν θα λύνουν προβλήματα και θα δημιουργούν προβλήματα στους ανταγωνιστές και πολλά άλλα πραγματάκια που θα κάνουν την επιχείρηση να αλλάξει επίπεδο.Βέβαια μπορεί να συμβεί και το αντίθετο και έχει συμβεί και αυτό στο εμπόριο δηλαδή αυτοί που συμβουλεύουν να είναι μάπες και να σε χαντακώσουν.Οι επιχειρήσεις σφάζονται στα πόδια ενός πετιχυμένου ανθρώπου με πλούσιο βιογραφικό αυτό είναι το μόνο σίγουρο και είτε έχετε σχέση με εμπόριο είτε όχι αυτό το ξέρετε όλοι!!!
Λέτε πολλοί ότι όχι δεν θέλουμε μπορεί ο Ζαγόρ και ο Βρύζας μόνοι τους δεν χρειαζόμαστε κανένα. Για μένα είστε λάθος .. Θα μείνουμε στάσιμοι δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω.Η ΠΑΕ θέλει την κατάλληλη στελέχωση με τεχνοκράτες έξυπνους πονήρους και στην ανάγκη και βρώμικους .Και μην μου πείτε για βρωμιά και ότι όχι εμείς είμαστε καλοί χριστιανοί και ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και δεν θέλουμε τέτοια και είμαστε επαναστάτες ..Η κοινωνία μας έχει γίνει τόσο βρωμερή που δεν αφήνει και πολλές επιλογές.Ή γίνεσαι βρώμικος και εσύ και επιβιώνεις ή σηκώνεις το λάβαρο της επανάστασης στην βρωμιά και μένεις στην αφάνεια..Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό παιδιά δύο είναι οι δρόμοι που μπορούμε να επιλέξουμε δεν υπάρχει άλλη επιλογή όσο και να το θέλουμε όλοι.
Θα μου πείτε τώρα τι αξιά θα έχουν οι τίτλοι αν έρχονται βρώμικα και το ένα και το άλλο δεν ξέρω ρε παιδιά βαρέθηκα .Και εγώ αυτό το δόγμα ακολούθουσα τόσα και τόσα χρόνια αλλα βαρέθηκα. Θέλω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου μεγάλη και την θέλω με όποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό.όπως είπε και ο πρόεδρος "θα συμμαχίσω μέχρι και με τον διάβολο για το καλό του ΠΑΟΚ".
Μαζί σου Ζαγόρ !!! Κλωνοποίησε στην ανάγκη τον Γκαγκάτση να έχουμε δύο!!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

adam04 έγραψε:Καποιοι αναγκασαν τον ΠΑΟΚ μας,τα τελευταια 25 χρονια στην απολυτη μετριοτητα.
Το κακο ειναι οτι πολυ απο εμας,αυτην την μετριοτητα την εχουμε αποδεχτη.Για αυτο και αντιδρουμε σε καθε τι γινετε,που στοχο εχει να μας βγαλει απο αυτη και να μας παει μπροστα.
Καποιοι μαλιστα λενε οτι δεν τους ενδιαφερουν ουτε τα πρωταθληματα ουτε τα κυπελα.
Εμενα με ενδιαφερουν.Και πρωταθλημα θελω και κυπελα και φανταστικη πορεια στα Ευρωπαικα κυπελα και να χτυπαω εγω στην πλατη τους αλλους οπαδους των αλλων ομαδων και να χαζογελαω οπως κανουν αυτοι με εμενα ολα αυτα τα χρονια.
Αν δεν με ενδιαφερανε αυτα δεν θα γινομουνα ΠΑΟΚ,αλλα ουτε και γαυρος και βαζελος οπως λενε μερικοι.
Πιερικαρα θα γινομουνα και θα ετρωγα σπορακια στο γηπεδο μαζι με αλλους 46 με τα ιδια μυαλα με εμενα.
Αν αυριο αποφασιση καποιος να τα χωσει στον ΠΑΟΚ εμεις θα αντιδρασουμε,γιατι μετα θα μας την λενε οι αλλοθρησκοι οτι γιναμε μαγκες με τα λεφτα του ταδε.
Μη μου την ανυπαρξεια ταρατε.

Ζαγορακη κανε μας παλι αυτο που ειμασταν οταν ειμασταν στην ηλικια του gika.
Tωρα στο κεφαλι μας εχουμε περισσοτερα ασπρα μαλλια απο οτι μαυρα.
Ειναι τοσσα πολλα τα ασπρα οσα και τα χρονια της ανυπαρξιας του ΠΑΟΚ.
Μαζι σου γιατι ξερουμε οτι οτι κανεις το κανεις για το καλο της καψουρας μας.

Eίναι νομίζω παραπάνω από προφανές ότι όσοι δεν γουστάρουμε Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι τίτλοι και οι διακρίσεις.....γι' αυτό θα παρακαλούσα να σταματήσετε ανάλογα post καθότι δεν έχουν βάση....δεν είμαστε ούτε μιάς άλλης εποχής ούτε υπεράνω τίτλων....φαντάζομαι ότι αν καθίσεις και διαβάσεις λεπτομερώς και όχι επιφανειακά μπορείς εύκολα να το καταλάβεις.
Και εγώ και πολλοί άλλοι κατ'αρχήν δεν πιστεύουμε ότι ο Γκαγκάτσης θα προσφέρει προστασία στον ΠΑΟΚ γιατί πλέον δεν μπορεί και ως εκ τούτου θα μας μείνει μόνο το όνομα-το οποίο φέτος μας έχει πιστωθεί λόγω του γιού-και κατά δεύτερον δεν νομίζω ότι ο Γκαγκάτσης είναι ο μονόδρομος που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στις επιτυχίες.....γιατί αν συμβαίνει το τελευταίο ίσως είναι ώρα να πάψουμε να ασχολούμαστε....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεύτερη ημέρα μετά από την "επισημοποίηση" της συνεργασίας με Βασίλη Γκαγκάτση.

Εχθές προσπαθήσαμε να βάλουμε την κουβέντα σε κάποιες σωστές βάσεις. Βλέπω γενικά και ακούω πολλά χαζά. Επειδή με αυτήν την διοίκηση τα χαζά όχι μόνο έχουν περιοριστεί αλλά έχουν εξαφανιστεί και μας επανέφεραν την αξιοπρέπειά μας θα ήθελα να πω κάποια από τα βασικά δεδομένα μας τα οποία θεωρώ αδιαπραγμάτευτα άσχετα ποιος θά έρθει ή όχι στον ΠΑΟΚ:

1. Πρόεδρος και καθοδηγητής του ΠΑΟΚ είναι ο Ζαγοράκης και ο σφυγμός του μεγαλοεπενδυτή που είμαστε όλοι εμείς. Επειδή ο σφυγμός μας είναι κάτι πραγματικό αλλά αόριστο εγγυητής της καθοδήγησης είναι μόνο ο Θεόδωρος Ζαγοράκης. Κανένας άλλος τουλάχιστον μέχρι να δημιουργηθούν οι δομές για κάτι άλλο. Ή τουλάχιστον μέχρι το ενδεχόμενο να έρθει στον ΠΑΟΚ κάποιος οικονομικά ισχυρός. Αυτή η ξεκάθαρη οργάνωσή μας δεν πρέπει να αλλάξει ούτε εκατοστό. Άλλη επιλογή στο θέμα για εμένα είναι αυτόματα διάλυση του οράματος. Δεν συμβιβάζομαι.

2. Πλήρης διαφάνεια και αλήθεια για όλα. Το γεγονός αυτό είναι κάτι που πρέπει να επιβεβαιώνετε καθημερινά και συνεχώς.

3. Εξυγίανση χρεών. Έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα είτε για την ρύθμιση είτε για την νέα ΑΜΚ. Είχα στο μυαλό μου ότι η νέα ΑΜΚ θα ξεκινήσει Μάϊο. Όσο δεν ενημερώνομαι ανησυχώ γιατί τα χρέη που εξακολουθούμαι να έχουμε είναι ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος παράγοντας ανασφάλειας του γνήσιου Παοκτσή. Μπορούμε να τρυπηθούμε ανά πάσα στιγμή. Εξού και η ανακοίνωση του Πατέρα.

4. Συνεχής προσπάθεια και δουλειά. Για αυτό δεν ανησυχώ καθόλου γιατί το βλέπω καθημερινά με αποτελέσματα.

Επειδή καταλαβαίνω ότι το βάρος που αισθάνεται ο πρόεδρος είναι τεράστιο να του πω για ακόμα μία φορά ότι έχει την αγάπη και την στήριξή μας. Δεν χρειάζεται επομένως να κάνει καμία κίνηση όπως του Γκαγκάτση με κίνητρο κάποια ανασφάλεια εκ μέρους του κόσμου. 99% του απλού βιοπαλαιστή παοκτσή είναι μαζί του και μάλιστα με πράξεις άσχετα αν είναι λίγες δεκάδες ευρώ. Αν κάνει οποιαδήποτε κίνηση για άλλους ρεαλιστικούς λόγους πρέπει να είναι νοιώθει ελεύθερος να την κάνει !!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”