Μπαίνω να διαβάσω για παραλειπόμενα του ματς με το τυρί και βλέπω συνεχόμενα ποστς για το θέμα του Γκαγκάτση, που τελικά, προτίμησε ΠΑΟΚ αντί για θείο..
Δε θέλω να κάνω τον κακό, όμως όλο αυτό το παρασκήνιο με τις εκλογές στον ερασιτέχνη και τώρα το θέμα με τον Γκαγκάτση κι όλα τα συνεπακόλουθα των δύο θεμάτων, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι επιχειρείται, δεν ξέρω αν είναι εσκεμμένο ή όχι, η αποπροσανατόλιση μας από το βασικό στόχο, τα πλέι οφ.
Ασφαλώς και τα αγωνιστικά δεν τίθενται, σε καμία περίπτωση αλληλένδετα με τα διοικητικά και η ομάδα δεν πτοείται, όμως η χρονική συγκυρία με προβληματίζει αρκετά.. Εύχομαι να κάνω λάθος!!
νοίγω τον υπολογιστή και κάθομαι να διαβάσω, λοιπόν, για την (μελλοντική; τετελεσμένη; όπως θέλετε πείτε το) πρόσληψη του τέως προέδρου της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ. Πολλοί επικαλούμενοι την κουμπαριά του Ζαγοράκη με τον Γκαγκάτση άρχισαν ήδη τη χολή. Αλλοι, φοβούνται, κι ορθώς, μήπως ο Γκαγκάτσης προσπαθήσει να κάνει τον ΠΑΟΚ ότι είναι οι τρεις του ΠΟΚ, δηλαδή ευνομούμενο εις βάρων άλλων. Μερικοί, χαιρετίζουν την απόφαση και περιμένουν κάτι καλύτερο..
Από τη δική μου την πλευρά, τάσσομαι υπέρ της τελευταίας, προαναφερθείσας κατηγορίας. Για εμένα, ο Γκαγκάτσης θα αποτελέσει ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Θα κινδυνολογήσω, άλλα θα πρέπει να σας εκμυστηρευτώ ότι ο Ζαγοράκης ήδη προετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αίσθηση που πηγάζει από το μυαλό μου διαβάζοντας το ρεπορτάζ.
Εύχομαι κι ελπίζω, τουλάχιστον, ο ΠΑΟΚ να μη βγει ζημιωμένος από αυτή την απόφαση. Σαφέστατα κι ο Γκαγκάτσης, με την εμπειρία του και τις διασυνδέσεις μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου, μπορεί να μας βοηθήσει ουσιαστικά, όμως σε καμία περίπτωση δε θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να είναι μονίμως ευνοημένος εις βάρων των άλλων ομάδων.
Κι εδώ είναι η διαφορά νοοτροπίας μας με τους άλλους. Δε ζητάμε να φορέσουν όλοι ασπρόμαυρα γυαλιά, ζητάμε την ισονομία κι αυτό είναι κάτι που ο Γκαγκάτσης μπορεί να το φέρει στην Μικράς Ασίας.
Το γεγονός ότι αρνήθηκε την πρόταση του θείου για την ανάληψη της πειραιώτικης θέσης του συμβούλου, δείχνει ότι δεν τον ενδιέφερε το χρήμα και η δόξα. Προφανώς, σημαντικό ρόλο έπαιξε κι ο γιος του, που σίγουρα όλο αυτό το διάστημα τον πίεζε αφόρητα.
Μάλιστα, σύμφωνα με ειδησεογραφικά σάιτ, ο Γκαγκάτσης φέρεται να έρχεται στην Τούμπα.. με δώρα.. Ηδη κάποιοι κάνουν λόγο για νέους χορηγούς στην ομάδα, ενώ μερικοί μιλούν και για μπάσιμο του Δικεφάλου προς Σειταρίδη και Κατσουράνη, δύο παίκτες οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη σχέση με τον Βασίλη Γκαγκάτση..
ΥΓ. Θέλω να δω τι θα λέει από δω και πέρα ο άσπονδος φίλος του Γκαγκάτση, Βίκτωρας Μητρόπουλος με.. τις γκαμήλες του.
ΥΓ2. Επειδή βλέπω ότι παραλίγο να πέσει και διαδικτυακό.. ξύλο, η φήμη πλέον, μόνο σαν φήμη δε λογίζεται:
Τελικά τον... κέρδισε ο ΠΑΟΚ.
Κατά δήλωση του άλλωστε ήταν ανάμεσα στον «δικέφαλο» και τον Ολυμπιακό. Έτσι ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι προ των πυλών της Τούμπας κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθεί η δικαστική του περιπέτεια. Μόλις αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του, αναμένεται να κάνει τα πρώτα... δώρα που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα είναι ένας εκ των Σεϊταρίδη και Κατσουράνη!
Από την πρώτη μέρα της παραίτησης του Βασίλη Γκαγκάτση από τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέφεραν το όνομα του έμπειρου παράγοντα, είτε για τον Ολυμπιακό (στην μεγάλη πλειονότητα), είτε για τον ΠΑΟΚ. Τελικά όπως όλα δείχνουν σε αυτή την άτυπη... μάχη υπερίσχυσε ο δικέφαλος του βορρά, καθώς ο Γκαγκάτσης θα αναλάβει σύντομα θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η δικαστική του διαμάχη με το δημόσιο. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, να του δώσει την θέση του διευθύνοντα συμβούλου, κάνοντάς τον, όχι μόνο δεξί του χέρι, αλλά ουσιαστικά πρώτο βιολί στην ΠΑΕ, με δεδομένες τις γνώσεις που έχει στο ποδόσφαιρο ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο... δικέφαλος του βορρά, ήθελε και θέλει ικανά και καταξιωμένα στελέχη για να φτιάξει την ομάδα που οραματίζεται ο πρόεδρό του και η λύση του Βασίλη Γκαγκάτση είναι η πλέον ενδεδειγμένη.
Θα φέρει παίκτες και χορηγούς
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν θα πάει μόνος του στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, καθώς από το ξεκίνημα ετοιμάζει κάποια σημαντικά δώρα τόσο για την ομάδα, όσο και για τους φίλους της. Όσον αφορά την ομάδα, σίγουρα η έλευση Γακγκάτση θα φέρει και χορηγούς στον «δικέφαλο», που μπορεί τα τελευταία χρόνια να κάνει μια πολύ σοβαρή δουλειά, όμως οι γνωριμίες του πρώην προέδρου με επιχειρηματίες και οικονομικούς κολοσσούς, θα βοηθήσουν την ομάδα να κάνει όχι απλά άλματα, αλλά την υπέρβαση. Όσον αφορά τους φίλους, η πρώτη κίνηση Γκαγκάτση θα είναι η απόκτηση ενός διεθνούς ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ένας από τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Κώστα Κατσουράνη θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, κίνηση που εκτοξεύσει το ηθικό όλων στα ύψη.
http://www.gazzetta.gr/content/view/33888/2/