Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
gerrard

Re: Π.Α.Ο.Κ.-gayros 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Δημοσίευση από gerrard »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
batzi95

Δημοσίευση από batzi95 »

PARASANDALOS έγραψε:ολη η ελλαδα συζηταει για τη σφαγη ππιστευω οτι αυτη η φορα δε θα τη γλυτωσουν!!!!!!!!!!!!!!! στη θυρα 7 βρηκα εισητηριο για κυριακη οποιος θελει να με γνωρισει απο κοντα αχχαχαχααχαχαχχα :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν στο αβαταρ εχεις την δικη σου φωτο θα σπευσουν ολοι να σε γνωρισουν
παρασανταλε αρρωστησα θελω γιατρο...
ελα πριν το ματς στην φραττελι για σφηνακια

:) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
batzi95

Δημοσίευση από batzi95 »

Owen4 έγραψε:τι λεει παιδια παιζει να κανουμε κατι τετοιο..τι λετε??
http://www.youtube.com/watch?v=zCftSXiNaKQ
το βιντεο μεσα απ'το γηπεδο ο ντερμπισαϊρ το τραβηξε?
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εγω περιμενω απο το Θοδωρο ανακοινωσεις οσο αφορα τα οσα γινανε στον πειραια γιατι μεσω των εφημεριδων τους παιρνανε οτι μυνημα γουσταρουν αυτοι εκει κατω και στην ουσια πανε να βγουνε και απο πανω...
Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ οσο αφορα την αντιδραση σε αυτο που χρονια τωρα προσβαλει τη νοημοσυνη μας...

* Στις εφημεριδες τους λενε οτι ο Θοδωρος δηλωσε οτι κακως εδωσε εισητηρια σε οπαδους του ΠΑΟΚ στα επισημα του γαυρου...δηλαδη μας περνανε μυνημα οτι οι δικοι μας φταιγανε,ειναι δυνατον?επειδη στην Ελλαδα ολα ειναι δυνατα,ο Θοδωρος πρεπει να μη μασαει και να τους απανταει σε οτιδηποτε που αφηνει υπονοιες και βλαπτει το συλλογο μας...
* Λενε οτι στο πρωτο γυρο περασανε κολαση στην Τουμπα...τη στιγμη που δεν συναιβει τιποτα...τοσο κοτες ειναι και κλαιγονται μεσω των εφημεριδων...

θελουν προστασια λεει απο το κρατος και τους πολιτικους....ημαρτον...λες και αυτοι υπαρχουν μονο για να προστατευουν τα γαυρακια και οχι ολου τους Ελληνες...

Πολλα θα ηθελα να γραψω αλλα ας περασει το ματς και τα λεμε αργοτερα...

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η ομάδα σε γενικές γραμμές έκανε ότι μπορούσε, με εξαίρεση τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όπου είχαμε ένα πολύ κακό διάστημα και όλα δείχνανε ότι θα πάρουμε μία άνετη πρόκριση αφού παίζαμε με έναν αντίπαλο εμφανώς κατώτερο. Όταν όμως το πουτανόσπερμα, ο γα. . ..ενός Κουκουλάκης, άφησε τον ΠΑΟΚ με 9 παίκτες (καβατζώνοντας στην ουσία τον αντίπαλο για την παράταση) τότε δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ έπεσε στην παράταση και έτσι χάσαμε τον πιο πολύτιμο φετινό μας στόχο, δηλαδή την κατάκτηση του κυπέλλου και την μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών όλων των εποχών.

Εμείς από την μεριά μας δίνουμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τον χαρακτήρα που έδειξε, απαιτούμε τη νίκη στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος για να μείνουμε μόνοι μας στη δεύτερη θέση και βέβαια υποσχόμαστε μοναδικές στιγμές φιλοξενίας σε όλη την αποστολή του δαφνοστεφανομένου (παίκτες, προπονητές, συνοδούς, γκόμενες παικτών, τον αρχιμπάτσο που παριστάνει τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού, τον πορνόγερο που ηγείται της αποστολής κτλ.). Επιπλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τον τυχερό που θα έρθει να κάνει κόρνερ μπροστά στην 4 και υποσχόμαστε μία κατακόκκινη Κυριακή.

ΥΓ: Ο πρωθυπουργός της χώρας Σ. Κόκκαλης έστειλε επιστολές στους υφιστάμενους τσάτσους υπουργούς του και ζητάει αυξημένη προστασία από την αστυνομία για το ματς της Τούμπας. Καλά κάνεις Σωκράτη, αλλά να ξέρεις ότι η ισχύς σου περιορίζεται στον ελλαδικό χώρο. Στη Βουλγαρία δεν περνάει η μπογιά σου

ΥΓ2: Όλα τα λεφτά στο χτεσινό ματς είναι ο επόπτης που λέει μέσω της ενδοσυνεννόησης στον διαιτητή, ότι ο Σορλέν έριξε μπουνιά στον Aγγλο φοιτητή του Ολυμπιακού.

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

Είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω μαζί τους ενώ από παλιότερα ποστ καταστρεμμένα πλεον, ήμουν πάντα αντίθετος στις απόψεις τους διακριτικά, ειδικότερα δε σε θέματα ανούσιας ΒΙΑΣ σε πόλεις μικρές μακρινές και αθώες άσκοπα και χωρίς κανένα λόγο.
Πιστεύω πως είχα δίκιο για τις τότε στιγμές αντιπαράθεσης μου μαζί τους.

Σήμερα ακόμα νηφάλιος και ποτισμένος από την ΟΡΓΗ και το φαρμάκι που απλόχερα και αλαζονικά μου πρόσφεραν φτύνοντας μου την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μου και υποβαθμίζοντας τόσο την νοημοσύνη μου με τις πράξεις τους τις τάσεις ναυτίας και εμετού που μου προκάλεσαν από την γλίτσα που έχει κατακλύσει την ''Ελληνική Δημοκρατία'' σε κουστούμι κομμένο και ραμμένο μόνο για αυτούς δεν μπορώ να μείνω απλά θεατής.
Η αστυνομία καλά θα κάνει να ψάξει για ελικοπτεράκια και ισοβίτες επικίνδυνους κακοποιούς και όχι για οπαδούς με λειζεράκια ή πυρσούς που και ψηφοφόροι σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ανάβουν και που η παιδική ανοησία στο κεφάλι τους να τα ανάψουν τους οδηγεί σε 1 μήνα φυλακή χωρίς το δικαίωμα της ''Δημοκρατίας'' να απολογηθούν ή να εξαγοράσουν την ποινή τους.
Γνωρίζοντας ότι η τιμωρία είναι στημένη έτσι και αλλιώς ενώ η ατιμωρησία βασικό αγαθό για τους ''Δημοκράτες'' με τους γελοίους νόμους τους σε ένα παιχνίδι που δεν ξέρω αν ποτέ τελειώσει στο παραμικρό ''ανθρώπινο λάθος'' του κίτρινου κόραΚάκου για όποια πλευρά και αν είναι, σε ένα παιχνίδι που έπαψε να είναι παιχνίδι ή μια γιορτή πλέον, εξαιτίας των οικονομικών συμφερόντων τους.
Πλέον δεν με ενδιαφέρει ούτε το αγωνιστικό ούτε οι τίτλοι τους διότι γνωρίζω πολύ καλά ποιος είναι ο νικητής φέτος σε κάθε διοργάνωση.
Η ζωή μου όλη τα τελευταία 2 χρόνια επέστρεψε εξ αιτίας ενός ανθρώπου πίσω στην ομάδα μου και τα δικά μου οικονομικά συμφέροντα θέλουν να προστατέψουν την επένδυση μου.
Γνωρίζω σαν Έλλην Μακεδόνας τι θα πει φιλοξενία πολύ καλά και τι θα πει γκαρντάσι.
Καιρός να σας την ανταποδώσω και εγώ με την σειρά μου.
Όσο για τους ''Δημοκρατικούς'' υπουργούς πρωθυπουργούς στο Ενωμένο Βασίλειο της Ελλάδος τους θεωρώ υπεύθυνους για την κάθε πιθανή κατάσταση που μπορεί να συμβεί από εδώ και στο εξής με την ένοχη σιωπή τους.
Τα καπνογόνα πλεον τα συνηθίσαμε τόσο πολύ που τα χρησιμοποιούμε σαν άρωμα κάθε πρωί στην δουλειά μας.
Τα γκλομπς να προσέχετε μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν ερωτικό φετίχ για κάποιους απο εσάς.
Συστρατεύομαι στο πλευρό της ΘΥΡΑΣ 4 ξεκάθαρα αυτήν την φορά ανήμπορος να ελέγξω τον εαυτό μου και να αυτοσυγκρατηθώ όπως έκανα παλιότερα σε ότι και αν συμβεί απο εδώ και στο εξής.
Η αγανάκτηση ξεχείλισε...

ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟ?

ЩЕ ВИ ЕМПАМЕ МАИКИТЕ
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

khaledfreepaok έγραψε:την κυριακη πρεπει να γινει αυτο που επρεπε να ειχαμε κανει εδω και χρονια.να απαιτησουμε διχοτομηση του κρατους.αυτου μας λενε βουλγαρους.εμεις να τους πουμε ελληνες.τερμα πια η ανοχη.ειμαστε διαφορετικοι απο αυτους τους ξεφτυλες.πρεπει τη κυριακη να διαχωρισουμε την ταυτοτητα μας απο την δικια τους.

CATALONIA IS NOT SPAIN
MACEDONIA IS NOT GREECE

ολα τα αλλα για διαιτησιες,παιχτες,ομαδες,οφσαιτ,κοκκινες,πεναλτι,ξυλα,ατμοσφαιρες κτλπ ειναι για εσωτερικη καταναλωση.δεν προσφερουν τιποτα και δεν αλλαζουν τιποτα.δεν δειχνουν οτι διεκδικουμε κατι.

δηλαδη πες οτι μαζευομαστε 50χιλαδες στο ναο,κανουμε την καλυτερη ατμοσφαιρα σε ποδοσφαιρικο αγωνα.αναβουμε 5000000 καπνογονα,τους ριχνουμε 5 μπαλακια.τους δερνουμε ολους,γλιτωνουμε τις τιμωριες και γενικα κανουμε οτι ονειρευεται ο καθενας.ε λοιπον τι εγινε?θα σταματησει το κατεστημενο του κοκκαλη η των αθηνων?
νομιζει κανεις οτι θα αλλαξει κατι?νομιζει κανεις οτι θα ιδρωσει το αυτι του κοκκαλη και θα αρχιζει να μας παιζει 50-50 η διαιτησια?η οτι θα μας φοβηθουν?
τιποτα απο αυτα δεν θα γινει.ολα θα μεινουν τα ιδια και ολα θα ξεχαστουν.και παλι οταν του χρονου η του παραχρονου θα βρεθουμε στον δρομο τους και δεν θα μπορουνε να μασ αντιμετωπισουν παλι τα ιδια θα κανουνε και χειροτερα.οπως συμβαινει απο το '50 οπως ειπε ενας φιλος.αν δεν αντισταθουμε μια ζωη θα μας πατανε στο λαρυγγι.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Είπα να μην ξαναμιλήσω για το θέμα "Βούλγαροι" αλλά όταν διαβάζω τέτοια ποστ, τρελαίνομαι...

Τα αντεθνικά συνθήματα είναι η μεγαλύτερη σαλακία. Η αλήθεια είναι ώρες ώρες σκέφτομαι πως καλά θα κάνουν να μη μιλάνε για Ελλάδα οι απόγονοι του Ιμπραήμ και του Κιουταχή που έχουν 2000 χρόνια να κάνουν κάτι αξιόλογο αλλά όταν ηρεμώ, ξέρω ότι αυτά που σκεφτόμουν πιο πριν ήταν σαλακίες.

Αν κάποιοι εδώ είναι αντιεθνίκια ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, ας αφήνουν την ιδεολογία τους εκτός ΠΑΟΚ, όπως την αφήνω κι εγώ και όλοι. Μιλάτε για ξεχωριστό πρωτάθλημα. Ποια ομάδα της Β. Ελλάδος θα το ήθελε αυτό; Πείτε μου μία (1)! Άντε να σοβαρευόμαστε λέω εγώ...

Η ηχητική βία δεν αλλάζει το κατεστημένο, είναι όμως μέρος του ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ. Κανείς δεν περνά νικητής από εδώ, τέλος. Τόσο απλά. Και όταν δεν πάει η ομάδα, θα της δίνουμε εμείς τα φτερά μας...

Όσο για το πώς θα αλλάξει το νοσηρό φαινόμενο των διαιτητών που έχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, μία είναι η απάντηση: Θα αλλάξει όταν αλλάξει όλη η Ελλάδα. Ως τότε, και όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, κάνουμε υπομονή αλλά απαιτούμε να έχουμε μια ομάδα που θα νικά τόσο την αντίπαλη ομάδα όσο και τον αστάθμητο, συχνά εχθρικό παράγοντα που λέγεται διαιτησία.

Την Κυριακή θα είμαι κι εγώ εκεί. Θα είναι μια αξιομνημόνευτη βραδιά αλλά το ξαναλέω: Φάπες σε όσους πετάξουν αντικείμενα. Πρώτη φορά πουλάω τρελίτσα μέσω πληκτρολογίου αλλά η ανάγκη για άψογη εικόνα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και δυστυχώς οι πανηλίθιοι δε λείπουν από ανάμεσά μας.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Συμφωνω..οχι βια..αλλα οχι και φλωρια..Εγω παιδια δε θα αντεξω να βλεπω τον Θεωδοριδη να πουλαει τρελα..Και αν δεν γουσταρει το κλιμα να μην κατεβουνε στο γηπεδο..ΣΤΑ @@ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
komotini

Δημοσίευση από komotini »

Το σωστό ξέρετε ποιο είναι? Αυτό:

Να τους πετάξουμε ΕΞΙ (6) γκολ και να λήξει 6-0 ..να αφήσει ιστορία

ΠΑΟΚ-γαυρος 6-0 τελεία και παύλα
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

4-4-2
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

Όσο δικαιολογημένη οργή κι αν έχουμε όλοι, δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό.
Αν γίνει, είναι σίγουρο ότι θα τιμωρηθούμε και όχι με πρόστιμο αλλά ίσως και με αφαίρεση βαθμών ή αποκλεισμό της έδρας μας, ενόψει των play off. Θα πληρώσουμε τέτοιο τίμημα ουσιαστικά για χάρη του θρήνου; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ!
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Ότι είναι να γίνει ας γίνει έξω απο το γήπεδο, η υπομονή τελείωσε με τους μπάσταρδους του στόλου!

Μέσα στο γήπεδο ΚΟΛΑΣΗ , με ηχητική βία , να μην μπορούν να παίξουν τα νιαμού απο το χαμό που θα γίνεται απο τις φωνές 30,000 τρελαμένων!

ΠΑΟΚ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

:?
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Και εκεί που υπάρχει μια συγκεκριμένη ροή στο τόπικ
Νατος ο παρασάνδαλος που μας επαναφερει :P
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Βασικά το κλίμα είναι πάρα πολύ τεταμένο...
Το βλέπεις και εδω μέσα που ο καθένας γράφει αραχτός σπίτι του, ότι δε καταπίνεται ότι έγινε..
Βασικά το νοιώθω και μέσα μου, ένα βαρύ συναίσθημα αδικίας, αχαριστίας, και αβάσταχτης στεναχώριας που ότι και αν σκεφτώ δε μπορω να αποβάλλω..

Μέχρι την κυριακή θα το αποβάλλουμε?

Και άν νοιώθουμε εμείς έτσι φανταστείτε πως θάναι οι παίχτες.

Τώρα θα φανεί κατα πόσο αλλάξαμε σελίδα.
Γιατι στις νίκες και στις χαρές στηρίξαμε και με το παραπάνω.

Τώρα που θα πρέπει να ελέξουμε τους εαυτούς μας και να κάνουμε ΕΜΕΙΣ το κάτι παραπάνω να μας δω.
Όσο τους αγνοήσουμε τόσο το καλύτερο. Φωνές να ακουστούν ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΚΑΤΟΠΟΛΗ ΤΟΥΣ απο το 1 μέχρι το 90φευγα ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Και πάντα στο μυαλό ο δικέφαλος, ποτέ τα νεύρα ή η αγανάκτηση..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

να φερθουμε εξυπνα να μην καταστρεψουμε οτι χτισαμε 2 χρονια....
ηχητικη τρομοκρατια μεσα στην τουμπα .....τιποτε αλλο εξω απο την τουμπα δεν με ενδιαφερει τι θα γινει......
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Άσβεστο μίσος!

Εικόνα

Στιγμές του παρελθόντος ζούμε και πάλι τις τελευταίες ημέρες με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Το μίσος ανάμεσα στις δύο πλευρές με την πρώτη... ευκαιρία ξανά μεγάλωσε. Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης ζήτησε ηρεμία εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα αλλά έριξε... λάδι στη φωτιά θυμίζοντας τι αδικίες που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» στις ομάδες της συμπρωτεύουσας. «Μοναδικές στιγμές φιλοξενίας περιμένει την αποστολή του Ολυμπιακού», ανέφερε η Θύρα 4.

Τον ρόλο του πυροσβέστη θέλησε να παίξει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε:
«Εμείς στη Θεσσαλονίκη έχουμε μάθει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στο γήπεδο, όχι με επιστολές εντυπωσιασμού και παρασκήνιο. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την εμπλοκή του Ολυμπιακού, τις συνεχείς αδικίες σε βάρος του Ηρακλή, τη σφαγιαστική διαιτησία κατά του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό πριν από τρεις εβδομάδες και την τελευταία κατάφωρη αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ. Όμως οι φίλαθλοι της Θεσσαλονίκης έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να συμπεριφέρονται στο γήπεδο, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, όταν πράγματι η ομάδα τους έχει αδικηθεί. Ως νομάρχης και ως άνθρωπος του αθλητισμού, απευθύνω έκκληση να επικρατήσει και πάλι ήρεμο κλίμα γιατί οφείλουμε όλοι, αθλητές και φίλαθλοι, να περιφρουρήσουμε την αθλητική μας αξιοπρέπεια».

«Μοναδικές στιγμές φιλοξενίας»
Η Θύρα 4 στην επίσημη ιστοσελίδα της εύχεται «μοναδικές στιγμές φιλοξενίας σε όλη την αποστολή του Ολυμπιακού» αλλά η διοίκηση του ΠΑΟΚ με «πυροσβέστη» τον Θοδωρή Ζαγοράκη θέλει να κατευνάσει τα πνεύματα και θα βγάλει ανακοίνωση απευθύνοντας δημόσια έκκληση. Σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών καταδικάστηκε 35χρονος φίλος του «δικεφάλου» επειδή βρέθηκε στην κατοχή του λέιζερ.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ψάχνει τρόπο να αποφευχθούν τα χειρότερα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να βγάζει ανακοίνωση, πιθανότατα αύριο, και να απευθύνει δημόσια έκκληση προς τους φίλους της ομάδας του. Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» θα καλέσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μην αντιδράσουν στις προκλήσεις και θα προσπαθήσει να τους πείσει πως η μοναδική ομάδα που θα χάσει εντός του γηπέδου της Τούμπας θα είναι η δική τους.

Άγνωστο το βραβείο του Μπακαγιόκο
Ο Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο αναδείχτηκε ως ο ΜVP για την αγωνιστική που μας πέρασε αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα παραλάβει το βραβείο του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκέφτονται ο παίκτης τους να μην πάρει το βραβείο ως άλλη μια ένδειξη απαξίωσης του θεσμού της Σούπερ Λιγκ αλλά αυτό θα αποφασιστεί σήμερα.

Εικόνα

http://www.gazzetta.gr/content/view/27088/2/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Παρ 06 Μαρ 2009, 13:38, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”