ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 11/1 20:15 Προβλέψεις και σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

DimisK έγραψε:
fofanaserres έγραψε:
free4 έγραψε:Στο 4-2-3-1

Οχι ρε Φερνάντο....Οχι ρε Φερνάντο....
Αφού βλέπεις με 2 φορ η ομάδα κάνει παπάδες....Τι φοβάσαι?Πέτα μέσα 2 φορ...Ζλάταν και Μπάκα και τελείωσέ το το ματς από το ημίχρονο....
Πάλι κανά 0-1 το κόβω και να παθαίνουμε πάλι 42 καρδιακά επεισόδια μέχρι να σφυρίξει την λήξη....
Βρε ας κερδίσουμε και ας είναι 0-1 και ας γίνουμε καρδιακοί! Νέα παιδιά είμαστε, αντέχουμε... :) :) :) :)
Αδερφέ μόνο απ την 11 καταλαβαίνεις ότι το φοβάται το ματς...
Το αεκάκι είναι χειρότερο απ ότι ήμασταν εμείς πέρυσι...Με διαιτησία και κωλοφαρδία έχει τους βαθμούς που έχει...Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι ο Σάντος το φοβάται το ματς...Και το κόβω για κανά 0-1 και από αυτό που είπε ο Σάντος στις δηλώσεις..."Ολοι ξέρουν πόσο σέβομαι την αεκ"
Αρα όσοι θέλουμε εκδίκηση και για το περσυνό 0-4....μη περιμένουμε πολλά....

Εχεις δίκιο στο ότι και 0-1 να πάρουμε καλά είναι...Και με 0-0,5 να πάρουμε δεν με νοιάζει.Μακάρι...Αλλά αν πάει το ματς για περισσότερα γκολ μη περιμένετε τπτ...

Οπως στον πρώτο γύρο...Το αεκάκι περίμενε να φάει το 2ο και ο σάντος τράβηξε την ομάδα πίσω...Οπως και στο ματς με τον βάζελο...Ο τεν τεν χέστικε,έβγαλε Μάντζιο και έβαλε χαφ τον άμπαλο τον Τζιώλη,και ο Σάντος αντί να βάλει δεύτερο επιθετικό και να χτυπήσει το ματς τράβηξε πάλι την ομάδα πίσω για το Χ
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

για την ιστορία και μονο:

από το 60 και μετά ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δυο προωθημένους το Μπακαγιόκο και το muslimovic, σε ένα ημίχρονο που δεν παίζαν οι contreras και garcia (2ο ημίχρονο). και γιαυτο ο φοβισμένος santos αντικατέστησε στο 60 το κωνσταντινίδη με τον αμυντικογενή μπακαγιόκο

ο Μάντζιος έπαιξε όλο το 90lepto και ο Τζιώλης μπήκε στο 72 στη θέση του του Ματός σε ένα straight swap
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Με τα βιας κραταω το μεσημεριανο στο στομαχι, οι πολλοι προπονητες μαζεμενοι παντα μου προξενουσαν αναγουλα...

Ο Σαντος παντως μας εχει φερει 2η θεση,ο ιδιος που κραζετε και ο ιδιος που ξερει καλυτερα απο τον καθενα εδωμεσα το καλυτερο. Και ο ιδιος που αν παιξει "επιθετικα" (βλαμενη εκφραση γιατι ποτε δεν παιζουμε κατ εμε αμυντικα anyway) και χασουμε 3-0 θα κραζετε ΟΙ ΙΔΟΙ.
Οχι οτι ειναι αλανθαστος και δεν εχει κανει τις @@ες του,αλλα θαψιμο για το πως νομιζουμε οτι θα μας παραταξει και μετα κραξιμο ΠΑΝΤΑ οταν δεν ερχεται το αποτελεσμα δε του αξιζει...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

eleos έγραψε:Με τα βιας κραταω το μεσημεριανο στο στομαχι, οι πολλοι προπονητες μαζεμενοι παντα μου προξενουσαν αναγουλα...

Ο Σαντος παντως μας εχει φερει 2η θεση,ο ιδιος που κραζετε και ο ιδιος που ξερει καλυτερα απο τον καθενα εδωμεσα το καλυτερο. Και ο ιδιος που αν παιξει "επιθετικα" (βλαμενη εκφραση γιατι ποτε δεν παιζουμε κατ εμε αμυντικα anyway) και χασουμε 3-0 θα κραζετε ΟΙ ΙΔΟΙ.
Οχι οτι ειναι αλανθαστος και δεν εχει κανει τις @@ες του,αλλα θαψιμο για το πως νομιζουμε οτι θα μας παραταξει και μετα κραξιμο ΠΑΝΤΑ οταν δεν ερχεται το αποτελεσμα δε του αξιζει...
Αν δεν φοβόταν τα ματς....ΑΝΕΤΑ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ...ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ[/b]
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

eorptol έγραψε: ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ..... :?

Πάντα ήμασταν είμαστε και θα είμαστε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ....

Τέτοιες απόψεις πιστεύω μας μικραίνουν.....Πολύ.....

Είμαι ΠΑΟΚ.
Και το αεκάκι είναι χάλι μαύρο...Και θέλω να πάω και να το διασύρω....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δωσε ρε fofana να γουσταρουμε.... :?

Μαγκες ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει λεμεεεεεεεεεεεεεεε
ο μουσλι και ο παμπλιτο δεν κοιμουνται το βραδυ .......βουντου κανουν οι αντιπαλοι μπας και δεν βρεθουμε σε μερα...γιατι αν βρεθουμε το ποταμι τα παρασερνει οοοολαααααα
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

eleos έγραψε:Με τα βιας κραταω το μεσημεριανο στο στομαχι, οι πολλοι προπονητες μαζεμενοι παντα μου προξενουσαν αναγουλα...
[/b]
Και λίγο πιο ήρεμα....Ετσι????Εγώ ούτε προκάλεσα ούτε την είπα σε κάποιον που έχει την δική του άποψη και αντίθετη απ την δικιά μου.Δηλαδή εσύ όποιος έχει αντίθετη άποψη με εσένα θα τον ειρωνεύεσαι κτλ κτλ κτλ?
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Παντως ενω τους ειχα σε λιγακι μεγαλυτερη υποληψη απο τους βαζελογαυρους, μπηκα σε ενα φορουμ τους να δω τι λενε και διαπιστωσα οτι τα αεκακια ειναι οι χειροτεροι καραγκιοζηδες απ'ολους. Απο παπαρια σε παπαρια πανε τα παιδακια με τις γνωστες κρυαδες περι μπουγατσων και αλλων τετοιων ηλιθιοτητων. Τελικα πρεπει να το εχει το κλιμα εκει στη χαβουζα και τους κατανταει ετσι. Δεν εξηγειται αλλιως. Τεσπα, ριξτε τους μια 3αρα τους πεθαμενους την κυριακη και αστους να μιλανε για μπουγατσες τους καραγκοζοπαικτες
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

fofanaserres έγραψε:

Μαλιστα... Ε να παρουμε εσενα τοτε που δε τα φοβασαι και θα σου βγουν και ολα,τι τον θελουμε το βλακα τον πορτογαλο ενω ολοι οι παιχτες που εχει προπονησει τον εχουν για μεγαλο προπονητη...?
Ουτε οτι η ομαδα δεν ειχε δεσει ακομα αρκετα, ουτε οτι ηταν αρχη ουτε τιποτα,ο Σαντος φταιει. ΜΠΡΑΒΟ.
Και εγω σε λεω αν δε τα φοβοταν θαχαμε -6 γιατι γαμομπαλα ειναι και δε μπαινουν ολα..
Με τη διαφορα οτι εγω ΣΤΗΡΙΖΩ τον προπονητη που ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΑΟΚ και που ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ μας ξαναφερε εδω.
Γανταζομαι τι θαλεγες περσι για το Σαντος.. Αλλα οτι και να πω εγω αν ο ανθρωπος κολλαει σε κατι δεν αλλαζει. Το μελλον θα δειξει ποιος εχει δικαιο.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

eorptol βγαίνεις off side εσύ τώρα φίλε....Αυτά που λες είναι ανώριμα πράγματα.Το ότι μας έχει στην 2η θέση δεν σημαίνει ότι θα γίνω γαύρος και σκουλίκι και θα κάνω ότι με διατάζουν....Δεν σημαίνει ότι θα κάνω ντουμπεκί επειδή μας έχει στην 2η θέση και δεν θα μιλήσω για τα λάθη του.Οταν βλέπω ότι η ομάδα έχει παραπάνω δυνατότητες και ο Σάντος τις στερεί κατά κάποιον τρόπο δεν θα ντουμπεκιαστώ.Και κόψε τις ειρωνείς φύγε Σάντος,έλα Αγγελε κτλ κτλ κτλ και τέτοιυ είδους μικροπάθεις...Δεν ζήτησα να φύγει ο Σάντος ούτε να ρθει κάποιος άλλος,ούτε σημαίνει το ότι λέω κάποια αντίθετα πράγματα με εσένα πολεμάω τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του και την διοίκηση κτλ κτλ κτλ.Αν εσύ πιστεύεις ότι είμαστε μικρή ομάδα,κάτσε να χαρείς με το αν πάρεις το Χ μέσα σε αυτό το αεκάκι.Και κάτσε να χαρείς αν τερματήσουμε 4οι.Κι όταν σου δίνουν γάιδαρο κάτσε και κοίταζέ τον και στα δόντια....
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

eorptol έγραψε:fofana περσυ αγωνιστικα εισουν μεγαλη ομαδα?
Αυτή η σύγκριση με τα περσυνά θα μας φάει αδερφέ μου....
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

eleos έγραψε:
fofanaserres έγραψε:

Μαλιστα... Ε να παρουμε εσενα τοτε που δε τα φοβασαι και θα σου βγουν και ολα,τι τον θελουμε το βλακα τον πορτογαλο ενω ολοι οι παιχτες που εχει προπονησει τον εχουν για μεγαλο προπονητη...?
Ουτε οτι η ομαδα δεν ειχε δεσει ακομα αρκετα, ουτε οτι ηταν αρχη ουτε τιποτα,ο Σαντος φταιει. ΜΠΡΑΒΟ.
Και εγω σε λεω αν δε τα φοβοταν θαχαμε -6 γιατι γαμομπαλα ειναι και δε μπαινουν ολα..
Με τη διαφορα οτι εγω ΣΤΗΡΙΖΩ τον προπονητη που ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΑΟΚ και που ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ μας ξαναφερε εδω.
Γανταζομαι τι θαλεγες περσι για το Σαντος.. Αλλα οτι και να πω εγω αν ο ανθρωπος κολλαει σε κατι δεν αλλαζει. Το μελλον θα δειξει ποιος εχει δικαιο.
Εσένα στην δουλειά σου όταν σου μιλάνε για τα λάθη σου σημαίνει ότι δεν σε στηρίζουν,ότι σε πολεμάνε και ότι θέλουν να σε διώξουν ε?
Οχι ότι πιστεύουν ότι έχεις παραπάνω δυνατότητες κτλ...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

novi τρέλανες κοσμο τωρα :) :) :)

γιαυτο σε παω (......)

ρε παιδια κοιμήθηκε η ΠΑΟΚΑΡΑ για 2-3 χρονια.....ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙΣ????

ΤΩΡΑ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΟΙ ΚΥΝΗΓΆΝΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ???????????
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

μπράβο ρε tsi
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Fantomas έγραψε:Και περιμένουν στην γωνία μια ισοπαλία ή ήττα του ΠΑΟΚ με Σάντος για να χαλάσουν το κλίμα στην ομάδα.Μερικοί ΠΑΟΚτσίδες δυστυχώς είναι πολύ μεγάλα πρόβατα! Καλά να πάθετε !
Ναι φαντομά...Εγώ ειδικά είμαι τόσο πολύ δυσαρεστημένος με την 2η θέση που θέλω το κακό του ΠΑΟΚ.Πολεμάω την διοίκηση και την ομάδα και τον Σάντος και όλους.Αντε φιλαράκο σε παρακαλώ πολύ που θα μας πεις και πρόβατα.Τα μυαλά σας και μια λίρα αν πιστεύεται ότι πολεμάω τον ΠΑΟΚ και τον Ζαγοράκη κτλ.

Φιλαράκι ευτυχώς η δυστυχώς για εσένα,ούτε ράδια ακούω χρόνια τώρα,ούτε κωλοφυλάδες αγοράζω.
Και το ξαναλέω....Το να κάνει κάποιος κρητική σε κάτι δεν σημαίνει ότι πολεμάει τον Σάντος και τον ΠΑΟΚ και τον Ζαγόρ και όλα.
Και το πα και πιο πάνω.Επικροτώ τον Σάντος για την δεύτερη θέση.Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω και την κριτική μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”