20/12 16:45 πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ προβλέψεις και σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Μολις βρηκα κι εγω εισιτηριο και νομιζω οτι επιασα το joker!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Πρίν από λίγο τσίμπησα και εγώ εισιτηριάκια!!Δεν παίζει πρόβλημα με την ταυτότητα και η δική μου Θεσ/νικης ειναι αλλά πήρα κανονικά!
:) :) :)
Xpander

Δημοσίευση από Xpander »

Εχουν μείνει εισιτήρια τι παίζει;Θα ξεκινήσω από Θεσσαλονίκη γύρω στις 6.Θα έχω πρόβλημα;Τα καρντάσια απο Σέρρες να μου πούνε.....
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Εισιτήρια εχει αδερφέ.Πριν απο καμιά ωρίτσα που πήγα είχε κόσμο αλλα δεν νομίζω να εξαντληθούν μέχρι το απόγευμα.Και αν εξαντληθούν για τις 7-8 έχει κ σε άλλες θύρες! :D
Άβαταρ μέλους
paokbulgaria

Δημοσίευση από paokbulgaria »

can anyone tell me our squad for tomorrow game ??? PAOK PANO APO OLA !!!! :? :? :?
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός κάνει έκκληση προς τους Σερραίους φιλάθλους να προσέλθουν στο δημοτικό γήπεδο Σερρών για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις πέντε παρά τέταρτο το απόγευμα.

Με το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα να έχει εξαντληθεί, για τα εναπομείναντα εισιτήρια της αναμέτρησης τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοιχτά έως και τις έντεκα το βράδυ.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της θύρας 7 θα προσέλθουν από τη θύρα 5. Επίσης, οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήρια για τις θύρες 1, 1 α, 2 και 4, παρακαλούνται όπως κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου ώστε να καθίσουν στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο.

(19-12-08, 14:58 μ.μ.)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Το ματσακι κλειδωσε !!

1..Το Σαββατο εχουμε 6-1-0 ...6 νικες -1 ισοπαλια και 0 ηττες ..
2...2 γευματα καναμε πριν απο το ματς με αρη και ενα αλλο και τα νικησαμε ...
Προχθες η ομαδα γευματισε παλι πριν το ματς με τα Σερρας ...
3...Παιξαμε με τους 2 που ανεβηκανε κατηγορια περσι ,Πανθρακικο ,Θρασυβουλο εκτος εδρας
και τους νικησαμε ...Τωρα παιζουμε και με τον τριτο τον Πανσεραικο ...
4...0-2 στην πρεμιερα με ΟΦΗ εκτος ,0-2 και στο φιναλε του 1ου γυρου εκτος ...
5...Τρενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ο Π.Α.Ο.Κ. !!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δεν ξερω παντος χωρίς εισιτήρια προβλέπω καμια 2000 για πλακα + ποσα εισιτήρια βγαζουν εκει :) :)

πως θα μπουμε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
paokleme

Δημοσίευση από paokleme »

Σε ποιά θύρα θα είμαστε μάγκες??? Ξέρει κανείς?
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H ΠΑΕ Πανσερραϊκός κάνει έκκληση προς τις λέσχες, τους συνδέσμους και τους φίλους του ΠΑΟΚ της Θεσ/νίκης και των όμορων νομών να μην προσέλθουν στον αγώνα Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ διότι δεν θα μπορέσουν να προμηθετούν εισιτήρια λόγω εξαντλήσεώς τους.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Tι εντός τι εκτός,sold out κάνουμε και δεν γίνεται αλλιώς....

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

στο κεντρικο διαζωμα απεναντι απο τα επισημα θα εχει παοκτσακια?εγω εκει εχω εισιτηριο.αν ειναι να παω πεταλο.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Να πας πέταλο δυσκολούτσικο γιατί πρέπει να πηδήξεις κάγκελα και να σκαρφαλώσεις επάνω. Ωστόσο και στην 1 που αναφέρεις θα έχει αρκετά ΠΑΟΚια. Στο κάτω κάτω η πόλη μας είναι ασπρόμαυρη οπότε μην αγχώνεσαι.
Xpander

Δημοσίευση από Xpander »

Μεγάλη προπαγάνδα απο την ΠΑΕ Πανσεραικός...Πήγα Σέρρες με ένα φιλαράκι και τσιμπήσαμε 7 εισιτήρια...ρώτησα τον τυπο πόσα μένουν κ είπε για τις 7-8 μένουν 1100 και βάλε...Μετά απο 5 λεπτά στο ραδιόφωνο άκουσα ανακοίνωση της ΠΑΕ πανσερραικός οτι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και κανείς να μη μπει στο κόπο να ερθει...Παιδια εισιτήρια υπάρχουν.Πήραμε χωρίς κανένα πρόβλημα του είπαμε οτι ειμαστε Παοκτσήδες...και ο ταμίας Παοκτσής ήταν...Οι ταυτότητες γράφανε Θεσσαλονίκη και ΤΟΥΜΠΑ...χαχαχαχαΑΧ
:twisted:
Xpander

Δημοσίευση από Xpander »

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”