Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Βρε TransferManiac μην αρπαζεσε...καταλαβαινεις την εξαψη και την αγωνια των παιδιων. Επομενο ειναι καθε σου σχολιο να το κρινουν και να το κατακρινουν μεχρι και την τελευταια τελεια.

Για να λεμε και του στραβου το δικιο, οντως εισαι καλα πληροφορημενος... Βεβαια υπαρχουν και αλλοι στοχοι για τους οποιους δε μιλας αν και τους γνωριζεις. Και πολυ καλα κανεις...

ΥΓ Το ψευδονυμο σου δε με αποπροσανατολιζει εμενα.... Ξερω ποιος εισαι.....μαλαγανα... :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ετσι ειναι αδερφε Kos...

Παντως απο τους τρεις που ανεφερε ο ΜεταγραφοΜανιακος...εγω θα προτιμουσα το Βιγιανουεβα...ειναι παικτης που θα ξεσηκωνε ολη την ευρθτερη περιοχη της Θεσσαλονικης κι οχι μονο της Τουμπας....

Παντως κανεις απο τους προαναφερθεντες δε θα ερθει στη Τουμπα...τουλαχιστον οχι τωρα...
TransferManiac

Δημοσίευση από TransferManiac »

Και για να έχουμε να ασχολούμαστε.

Πάμε:

Valdecir de Souza Júnior ο μετονομαζόμενος: Tchô

Κλαμπ: Ατλέτικο Μινέιρο

Πόδι: Και τα δυο

Θέση: Μεσοεπιθετικός

Θα γραφτεί αύριο στα ΜΜΕ...
TransferManiac

Νέο φρούτο...

Έχει ίδιο μάναντζερ με τον Ριβάλντο και τον... Λεοζίνιο
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πωπωπω κανείς δεν ασχολείται πλέον...
βαρεθήκαμε τις εφημερίδες και εμπιστευόμαστε 100% τη διοίκηση.
καλό σημάδι
TransferManiac

Και τα μυαλά μας πονάνε αδέρφια...

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

TransferManiac

Τα λαγωνικά μου στην Βραζιλία μου έστειλαν e-mail στο οποίο αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε να τον πάρει δανεικό για 6 μηνες καθώς είναι ακριβός αλλά ως εκεί...

Περαιτέρω δεν γνωρίζουμε...
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

αδερφέ ο Λαγογιάννης είπε για έναν σέρβο.....Ξες τίποτα περισσότερο?
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

Ενας χρηστης του παοκμανια ειναι που εχει στηλη στην κεντρικη σελιδα ,προκειμένου να μας διασκεδάζει την περίοδο των μεταγραφών.
Τίποτα παραπάνω από εμας δεν ξέρει.
Λέει γενικα και αερολογίες οι οποιες δεν επιβεβαιώνονται.
Και κυρίως μιλάει συνέχεια εκ των υστέρων.

Χαβά μας κάνει και καλά κάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaenaenamail. την Πέμ 08 Ιαν 2009, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TransferManiac

gika έγραψε:
kos έγραψε:gika ο μανιακος ειναι :

α) δημοσιογραφος
β) στελεχος - υπαλληλος της Παε
γ) μανατζερ ή συνεργατης μανατζερ
δ) διανομεας εφημεριδων
ε) τυπογραφος
στ) μεταφραστης

διαλεξε και παρε.
Αν ισχύει το α (δημοσιογράφος) πολύ δύσκολα θα ήξερε πληροφοριες και ονόματα μιας και η προσβαση σε θέματα της ΠΑΕ απο δημοσιογράφους είναι πλεον δύσκολη...

Αν ισχύει το β (στέλεχος- υπάλληλος της ΠΑΕ), μήπως είναι το άτομο που αναφέρετε στην ανακοίνωση της σουπας 3, που έχουν πολλά ράμματα για τη γούνα του?

Αν ισχύει το γ (μανατζερ ή συνεργατης μανατζερ) τότε δεν θα ήξερε πληροφορίες για όλους τους παίκτες που προτείνονται στον ΠΑΟΚ αλλα μόνο για τους πελατες- συνεργάτες του...

Αν ήταν το δ (διανομέας εφημερίδων) δεν πιστευω αυτός ο καταπληκτικός δικτυακός τόπος, να τον είχε για αρθογράφο και μάλιστα για να αναλύει το συγκεκριμένο υπερευάισθητο θέμα ονόματι μεταγραφές...

Αν ήταν το ε (τυπογράφος δεν θα είχε προσβαση στις πληροφορίες της ΠΑΕ, ΕΚΤΟΣ αν ίσχυε παράλληλα και το β πραγμα που δυσκολεύομαι να πιστέψω... Δεν θα είχε η ΠΑΕ υπάλληλο (υψηλόβαθμο για να έχει τέτοια προσβαση) ατομο που αφήνει επίσημα πληροφορίες να διαρρέουν σε έναν απο τους μεγαλύτερους αθλητικούς ιστιοτοπους...

Τέλος, αν ισχύει η περιπτωση στ (μεταφραστής), θά έπρεπε να είναι σε μόνιμη συνεργασία με την ΠΑΕ (άρα υπάλληλος της, άρα το β), επομένος μήπως ειναι ο ρουφιάνος που αναφέρονται στην ανακοίνωση τους τα αγαπημένα σε όλους μας ερπετα της Παπαναστασίου???
Η φαντασία είναι καλή να την βάζετε και στο σεξ να γουστάρουν οι γκόμενες σας :) (Προτιμούμε γαυρίνες)

Ρε θα μας κουφάνετε εντελώς. χεχεχε

Είπαμε εγώ είμαι ένας απλός ΠΑΟΚΤΣΗΣ που είμαι όμως άρρωστος με τις μεταγραφές και που έχω τα λαγωνικά μου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου για να μου καλύπτουν αυτήν μου την αρρώστια. Και δεν με νοιάζει αν πραγματικά θα πάρουμε κάποιον από όλους αυτούς που με ενημερώνουν καθημερινά. Αρκεί να μου δίνουν τροφή να ζω... :) :)

Γιαυτό και η στήλη αναφέρεται στους ομοιοδεάτες. Οι υπόλοιποι είναι λογικό να με βρίζετε :)

Όσο για ένα παιδί που λέει πως μιλάω εκ των υστέρων... Δικαίωμα του να το πιστεύει και ίσως αν ήμουν στην θέση του εγώ το ίδιο να έλεγα για τον μαλάκα τον TransferManiac όμως να ξέρετε ότι:

1) Πρώτο μέλημα της στήλης είναι ο χαβαλές με τα μεταγραφικά...

2) Δεν πρέπει να κάνουμε κακό στον ΠΑΟΚ και να δημοσοιοποιούμε στόχους αν δεν έχουν γραφτεί πρώτα αλλού, έστω και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού

3) Η φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο (του ΠΑΟΚ) ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλους εμάς που έχουμε τρέλα με τις μεταγραφές...

4)Το καλοκαίρι θα σας κάνω δύο τουλάχιτον μεταγραφές του ΠΑΟΚ δώρο...

:)

:shock:
TransferManiac

http://oglobo.globo.com/esportes/mat/20 ... 922912.asp

Κάντε κλικ στο παραπάνω λινκ και ίσως αύριο να έχουμε και νέο φρούτο...

Πως τον είπαμε αυτόν;

Tchô ...

(Μπορεί να κάνουμε χαβαλέ αλλά ποτέ τίποτα δεν είναι της φαντασίας μου...)

Προς το παλικάρι που είπε για το: transfermarkt.de , να του πω πως όπως μου είπε το λαγωνικό μου στην Γερμανία, δεν είναι πάντα σωστά ενημερωμένο, αν και είναι πολύ καλό σάιτ...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Αποριφθηκε λεει απο την διοικηση της Ατλετικο Μινειρο
διοτι αυτος ο παιχτης μπορει να χρησιμοποιηθει αμα λειψει ο
Renan Oliveira.Αρα παει και αυτος ...Ακου 4 μυρια ...

Για τον Tchο τον Βραζιλιανο μιλαμε
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

TransferManiac έγραψε:http://oglobo.globo.com/esportes/mat/2009/01/07/meia-atleticano-recebeu-proposta-da-grecia-587922912.asp

Κάντε κλικ στο παραπάνω λινκ και ίσως αύριο να έχουμε και νέο φρούτο...

Provável titular no Torneio de Verão, o meia Tchô recebeu proposta do futebol europeu, que foi prontamente recusada pela diretoria.

Segundo Carlos Firmo, representante do jogador, os gregos do PAOK, propuseram um empréstimo gratuito até o meio do ano, com valor dos direitos fixados em quatro milhões de euros, cerca de R$ 12 milhões.

Seria um bom negócio, já que Tchô não vinha sendo aproveitado e tem um salário relativamente alto. Mas a transferência acabou não acontecendo disse ao L! Kalil não aceitou a proposta pois sabe que Tchô pode ser utilizado na ausência de Renan Oliveira.

Κάποιος.......κάποια μετάφραση?????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”