gika έγραψε:kos έγραψε:gika ο μανιακος ειναι :
α) δημοσιογραφος
β) στελεχος - υπαλληλος της Παε
γ) μανατζερ ή συνεργατης μανατζερ
δ) διανομεας εφημεριδων
ε) τυπογραφος
στ) μεταφραστης
διαλεξε και παρε.
Αν ισχύει το α (δημοσιογράφος) πολύ δύσκολα θα ήξερε πληροφοριες και ονόματα μιας και η προσβαση σε θέματα της ΠΑΕ απο δημοσιογράφους είναι πλεον δύσκολη...
Αν ισχύει το β (στέλεχος- υπάλληλος της ΠΑΕ), μήπως είναι το άτομο που αναφέρετε στην ανακοίνωση της σουπας 3, που έχουν πολλά ράμματα για τη γούνα του?
Αν ισχύει το γ (μανατζερ ή συνεργατης μανατζερ) τότε δεν θα ήξερε πληροφορίες για όλους τους παίκτες που προτείνονται στον ΠΑΟΚ αλλα μόνο για τους πελατες- συνεργάτες του...
Αν ήταν το δ (διανομέας εφημερίδων) δεν πιστευω αυτός ο καταπληκτικός δικτυακός τόπος, να τον είχε για αρθογράφο και μάλιστα για να αναλύει το συγκεκριμένο υπερευάισθητο θέμα ονόματι μεταγραφές...
Αν ήταν το ε (τυπογράφος δεν θα είχε προσβαση στις πληροφορίες της ΠΑΕ, ΕΚΤΟΣ αν ίσχυε παράλληλα και το β πραγμα που δυσκολεύομαι να πιστέψω... Δεν θα είχε η ΠΑΕ υπάλληλο (υψηλόβαθμο για να έχει τέτοια προσβαση) ατομο που αφήνει επίσημα πληροφορίες να διαρρέουν σε έναν απο τους μεγαλύτερους αθλητικούς ιστιοτοπους...
Τέλος, αν ισχύει η περιπτωση στ (μεταφραστής), θά έπρεπε να είναι σε μόνιμη συνεργασία με την ΠΑΕ (άρα υπάλληλος της, άρα το β), επομένος μήπως ειναι ο ρουφιάνος που αναφέρονται στην ανακοίνωση τους τα αγαπημένα σε όλους μας ερπετα της Παπαναστασίου???
Η φαντασία είναι καλή να την βάζετε και στο σεξ να γουστάρουν οι γκόμενες σας

(Προτιμούμε γαυρίνες)
Ρε θα μας κουφάνετε εντελώς. χεχεχε
Είπαμε εγώ είμαι ένας απλός ΠΑΟΚΤΣΗΣ που είμαι όμως άρρωστος με τις μεταγραφές και που έχω τα λαγωνικά μου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου για να μου καλύπτουν αυτήν μου την αρρώστια. Και δεν με νοιάζει αν πραγματικά θα πάρουμε κάποιον από όλους αυτούς που με ενημερώνουν καθημερινά. Αρκεί να μου δίνουν τροφή να ζω...
Γιαυτό και η στήλη αναφέρεται στους ομοιοδεάτες. Οι υπόλοιποι είναι λογικό να με βρίζετε
Όσο για ένα παιδί που λέει πως μιλάω εκ των υστέρων... Δικαίωμα του να το πιστεύει και ίσως αν ήμουν στην θέση του εγώ το ίδιο να έλεγα για τον μαλάκα τον TransferManiac όμως να ξέρετε ότι:
1) Πρώτο μέλημα της στήλης είναι ο χαβαλές με τα μεταγραφικά...
2) Δεν πρέπει να κάνουμε κακό στον ΠΑΟΚ και να δημοσοιοποιούμε στόχους αν δεν έχουν γραφτεί πρώτα αλλού, έστω και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού
3) Η φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο (του ΠΑΟΚ) ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλους εμάς που έχουμε τρέλα με τις μεταγραφές...
4)Το καλοκαίρι θα σας κάνω δύο τουλάχιτον μεταγραφές του ΠΑΟΚ δώρο...