Παράπονα για το Paokmania
- PRAKTORINOS
Re: ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
"... Τα αγγλικά σού πάγωσαν το αίμα..."
ενώ λιγο παρακάτω
"...κόβεις και το λαιμό σου...".
Λίγο σπλάτερ το παρθενικό σου μήνυμα,
γραμμένο όλο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα.
Ασέβεια πρώτη.
Τα παιδιά που μεταφράζουν τα θεματα στα Αγγλικά θα χαρούν να εχουν τη βοήθειά σου.
Ηταν το δεύτερο ατόπημά σου.
Καλως όρισες στο φορουμ!
Παρά λίγο να σε περάσω για promoter εταιρείας στοιχημάτων.
Διάβασε την αρχική σελίδα της κοινότητας πριν ξανανοίξεις καινούριο θέμα.
ενώ λιγο παρακάτω
"...κόβεις και το λαιμό σου...".
Λίγο σπλάτερ το παρθενικό σου μήνυμα,
γραμμένο όλο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα.
Ασέβεια πρώτη.
Τα παιδιά που μεταφράζουν τα θεματα στα Αγγλικά θα χαρούν να εχουν τη βοήθειά σου.
Ηταν το δεύτερο ατόπημά σου.
Καλως όρισες στο φορουμ!
Παρά λίγο να σε περάσω για promoter εταιρείας στοιχημάτων.
Διάβασε την αρχική σελίδα της κοινότητας πριν ξανανοίξεις καινούριο θέμα.
-
Φίλε Πρακτορινέ δεν ήξερα οτι πρέπει να γράφω με μικρα-sorry λοιπόν.
Θa χαρώ να βοηθήσω με τα Αγγλικα αν μου δείξεις πως. To κόβω τον λαιμό μου δεν ξέρω που κολάει . Δηλαδή αν έλεγα ' είμαι σίγουρος ΄θα ήταν καλλίτερα ?
Οσο για το promoter που λες εκτος απο ευθικτος μου φαίνεσαι και καχυποπτος.Παλι καλά που μου είπες το καλως ηλθες στο φορουμ.
Θa χαρώ να βοηθήσω με τα Αγγλικα αν μου δείξεις πως. To κόβω τον λαιμό μου δεν ξέρω που κολάει . Δηλαδή αν έλεγα ' είμαι σίγουρος ΄θα ήταν καλλίτερα ?
Οσο για το promoter που λες εκτος απο ευθικτος μου φαίνεσαι και καχυποπτος.Παλι καλά που μου είπες το καλως ηλθες στο φορουμ.
Μη δινεις σημασια στον PRAKTORINO, ετοιμο για μπαν τον εχουν οι mods. Σπαμαρει συνεχως με ανουσιες πληροφοριες και εχει κανει ρδελομπου το paokmania. 

Αδερφέ, ναι, ο πρακτορίνος είναι καχύποπτος... Όπως και εγώ. Οπωςκαι όλοι μας... Δεν ξες τι έχουμε δει εδώ μέσα... Για τα αγγλικά θα μπορούσες να μιλήσεις με έναν αντμίν αλλά η έκφραση που χρησιμοποιεις μειώνει ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ τα οποία εθελοντικά μετις όσες γνώσεις τους μεταφράζουν... Καλώς ήρθες λοιπόν... Κάποιος μοντ να σβήσει το τόπικ ή να το συγχωνεύση σε αλλο πιο καταλληλο...
-
Praktorinos κατσε καλα γιατι πολυ καχυποπτος μου φαινεσαι,για σκουλικι σε κανω...Η θα φερεσαι ωραια στο φορουμ ή να μας σπιτι σου!!!
σκουληκι προκτορινε ξερω που μενεις

μακεδωνα καλωσηρθες....το θεμη τον λουκετιδη τον εχεις ξαδερφο?

μακεδωνα καλωσηρθες....το θεμη τον λουκετιδη τον εχεις ξαδερφο?
γκαααας ... που είσαι γκααααας.....?
ένα πατριωτάκι έχασε το λουκετάκι
και δεν ξέρει και να διαβάζει
γκαααααας
ένα πατριωτάκι έχασε το λουκετάκι
και δεν ξέρει και να διαβάζει

γκαααααας
- PRAKTORINOS
Οι προλαλήσαντες παρακαλούνται να πάρουν πίσω τις προσβολές τους.
(Πού είναι εκείνο το μενού να καταχωρήσω κανα-δυο εχθρούς;)
(Πού είναι εκείνο το μενού να καταχωρήσω κανα-δυο εχθρούς;)
Τι έγινε ξεσαλώσαμε Παρασκευιάτικα;
Καλώς ήρθες μακεδόνα. Αν ψάξεις θα βρεις και αντίστοιχο topic για το επίσημο καλωσόρισμα.
Καλώς ήρθες μακεδόνα. Αν ψάξεις θα βρεις και αντίστοιχο topic για το επίσημο καλωσόρισμα.
makedon_2002 έγραψε:Φίλε Πρακτορινέ δεν ήξερα οτι πρέπει να γράφω με μικρα-sorry λοιπόν.
1ον μήνυμα σου με κεφαλαία
2ον τίτλος επίσης με κεφαλαία και άνοιγμα τόπικ σε λάθος σημείο
3ον διάβασε τους κανόνες
viewtopic.php?f=1&t=2&p=17#p17
4ον για περισσότερα
http://paokmania.gr/index.php/terms-of-use.html
5ον αν θέλεις να βοηθήσεις μπορείς να στείλεις στους διαχειριστές της σελίδας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα και όχι να κάθεσαι να σχολιάζεις την δουλειά που κάνει κάποιος.
tip
Όταν σχολιάζεις την δουλειά κάποιου πρώτα σκέψου αν εσύ μπορείς να την κάνεις.
Αν δεν μπορείς καλύτερα σιώπα.
6ον Συγχωνεύεσαι στο σωστό τόπικ
7ον καλώς όρισες.
makedon_2002 έγραψε:
ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ http://www.greekvoodoobet.com ΚΟΒΩ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ MANAGE YOUR MONEY EXOYN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗ ΘΥΡΑ 4 .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ .
Δίκιο έχεις. ΠΑΟΚ-udineze:
http://greekvoodoobet.com/yahoo_site_ad ... 608ab7ef59paok-undineze-2008-09-friendly8.20373533.jpg
-
που ειναι το post μου οεο ?
την παρασκευη εβαλα ενα κειμενάκι με τιτλο αποψεις ενος νεου μελους,η κατι τετοιο.Ειδα οτι γινοταν τζερτζελες ,σε μια ωρα το ειχαν διαβασει καμια 150 ρια ατομα και ειχαν απαντησει καμια 10 ρια ,και χαρηκα.
Πριν μια ωρα γυρισα απο Καβουροτρυπες και εψαξα να βρω το θεμα.ΔΕΝ το βρισκω,μαλλον το διεγραψαν η το μετακινησαν.Εψαξα στα εμαιλ και καποιος gash me eixe κραξει γιατι το κειμενο ηταν σε κεφαλαια και γιατι ειχα προσβαλλει τους κειμενογραφους για τα Αγγλικα τους.
Αφου ρε παιδια ,με την πρωτη απαντηση που πηρα οπου καποιος Πρακτορινος με εκραζε για το ιδια ακριβως θεματα ειχα διευκρινησει αμεσως οτι ευχαριστως να βοηθουσα αν μου δειχναν πως ( με τα Αγγλικα ), γιατι τοση πρεμουρα να διαγραψουν το θεμα ?
Ευχαριστω τον φιλο που μου ειπε οτι η φωτο στο σαιτ greekvoodoobet.com ηταν απο τον αγωνα ΠΑΟΚ-Ουντινεζε
Πριν μια ωρα γυρισα απο Καβουροτρυπες και εψαξα να βρω το θεμα.ΔΕΝ το βρισκω,μαλλον το διεγραψαν η το μετακινησαν.Εψαξα στα εμαιλ και καποιος gash me eixe κραξει γιατι το κειμενο ηταν σε κεφαλαια και γιατι ειχα προσβαλλει τους κειμενογραφους για τα Αγγλικα τους.
Αφου ρε παιδια ,με την πρωτη απαντηση που πηρα οπου καποιος Πρακτορινος με εκραζε για το ιδια ακριβως θεματα ειχα διευκρινησει αμεσως οτι ευχαριστως να βοηθουσα αν μου δειχναν πως ( με τα Αγγλικα ), γιατι τοση πρεμουρα να διαγραψουν το θεμα ?
Ευχαριστω τον φιλο που μου ειπε οτι η φωτο στο σαιτ greekvoodoobet.com ηταν απο τον αγωνα ΠΑΟΚ-Ουντινεζε
- PAOKfanAthens
Re: που ειναι το post μου οεο ?
αδερφε αν και δεν ειμαι μοντ μπορω να καταλαβω γιατι σου διεγραψαν το τοπικ.καταρχην ηταν ξεμπαρκο στα αγωνηστικα ενω ουδεμια σχεση ειχε με τα αγωνηστικα της ομαδας μας.ακομη προσεβαλλες(μπορει και αθελα σου) εκεινα τα παιδια τα οποια με την καλη τους την καρδια κανουν τις μεταφρασεις...και αυτο πιστευω ηταν το βασικοτερο που εκνευρησε πιο πολλους και τελος πιστευω πως δεν ηταν αναγκαιο να γινει ολοκληρο τοπικ το θεμα...με ενα πμ σε μοντ και σε αντμιν μπορουσες να το εχεις συζητησει.
Υ.Γ1:δεν στην πεφτω οπως λες οτι εκαναν gash και PRAKTORINOS απλα λεω οτι ειδα
Υ.Γ2:Μods & admins,σορρυ για την παρεμβαση αλλα ειναι και η ωρα τετοια και με πιασε ιστρος!
Υ.Γ1:δεν στην πεφτω οπως λες οτι εκαναν gash και PRAKTORINOS απλα λεω οτι ειδα
Υ.Γ2:Μods & admins,σορρυ για την παρεμβαση αλλα ειναι και η ωρα τετοια και με πιασε ιστρος!

Μακεδόνα το post σου έχει μεταφερθεί εδώ: viewtopic.php?f=3&t=2583&p=208552#p208552
Αδερφέ το τόπικ που άνοιξες συγχωνεύτηκε στο τόπικ που σου δίνουν τα παιδιά για οργανωτικούς λόγους. Το θέμα δε διαγράφτηκε όπως βιάστηκες να κατηγορήσεις, απλά μεταφέρθηκε στην ενότητά με τα παράπονα για το φόρουμ...
topic locked!
topic locked!