Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 2/11 19:00 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

διπλο ρε το συζηταμε κιολας
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Xαxαxα, παιδιά πραγματικά αισθάνομαι ευτυχής που "γνωρίζω" και επικοινωνώ με τόσα αδέρφια μέσω του Paokmania, είστε όλοι καταπληκτικοί. Όσο για σένα φιλε Πλάτωνα δε χρείαζεται να γράψω κάτι, δεν είσαι τυχαία ο...Πρόεδρος! Τέλος πάντων, σταματάω εδώ γιατί οι οι "πρωινοί" που θα μπούν στο topic θα δυσκολευτούν να καταλάβουν περί τίνος συζητάμε!
Καληνύχτα σε όλους και καλή συνεχεια..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

monsieur cannibale έγραψε:Boreios har... godt ... samarbeider ...seriøse aktører i Kina.
Εγω παλι διαβαζω το εξης...ο Βορειος ειναι καλος σαμαρειτης στη Κινα... :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Καληνυχτα Βορειε αδερφε μου... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

αυτό για τον αδερφό κανίβαλο για να στανιάρει:

ήσυχο ήσυχο το ποταμάκι
αργοκυλάει το γαλάζιο του νεράκι
και τραγουδάει την αγάπη τη χρυσή
μιας κι ήρθες αγαπούλα μου εσύ

και αυτό για το παλιά του αγαπούλα:

ΑΠΟΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΞΩ

ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΘΑΜΠΟΣ ΤΟ ΘΑΜΠΟ
ΠΑΙΡΝΩ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΝΑ ΜΠΩ
ΜΑ ΜΕ ΠΕΤΑΝΩ ΟΞΩ

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Μ ΑΓΝΟΕΙ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΤΗ ΖΩΗ
ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΗ

αλη ααλη και τρισαλη
φερτε αμεσως τον αλη
να με καρατομησει
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Βόρειε? Εγώ για τι λογίζομαι?
Σεκιουριτάς σε διατεταγμένη υπηρεσία διανυκτέρευσης φόρουμ είμαι?? χαχαχαχα :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πολύ δύσκολα ο Γκαρσία

Ελαχιστοποιήθηκαν οι πιθανότητες συμμετοχής του Πάμπλο Γκαρσία στο Κυριακάτικο (2/11, 19:00) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», καθώς ο Ουρουγουανός μέσος ακολούθησε και την Πέμπτη (30/10) ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γκαρσία εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά, την οποία αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Αισιόδοξα μηνύματα ήρθαν από την πλευρά του Κώστα Χαλκιά, ο οποίος ξεκίνησε με ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια πήρε μέρος στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες σε χαμηλότερη όμως ένταση. Το θετικό είναι ότι ο Βαγγέλης Γεωργίου επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και με βάση την εμφάνισή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Μακεδονικό δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού.

Νοκ-άουτ είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τζο Μπιζέρα, που επιχειρήθηκε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα όμως ένιωσε ενοχλήσεις και προφυλάχθηκε. Τέλος, ατομικά προπονήθηκε ο Αναστασάκος

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους παίκτες για θέματα τακτικής, τους έδειξε φάσεις σε βίντεο και ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης και ισορροπίας στο γυμναστήριο, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι από τις 9 το πρωί της Παρασκευής (31/10) από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής εναντίον του Ηρακλή.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1466982

Θα μας τρελάνει ο Πορτογάλος σίγουρα, εκτός κι αν τα σάιτ θέλουν να μας στείλουν μία ώρα αρχύτερα!!
Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

Ο παροξυσμός που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά το σημερινό πρωϊνό. Ένα αρκετά μεγάλο μέρος των 1.500 εισιτηρίων που παρέλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το μεθαυριανό παιχνίδι του Καυτανζογλείο και βγήκαν προς πώληση από τα εκδοτήρια της Τούμπας, εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από 20 λεπτά!!! Πιο συγκεκριμένα, τα εκδοτήρια άνοιξαν στις 9 π.μ. και περίπου στις 9:20 π.μ. τα εισιτήρια που είχαν βγει προς πώληση είχαν εξαντληθεί.

http://www.metrosport.gr/?p=7352

ετσι απλα ΠΑΟΚ :shock:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Σάντος: «Μην κοιτάτε τη βαθμολογία»

Ο Φερνάντο Σάντος είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του για την εμφάνιση στο ματς με το Μακεδονικό για το Κύπελλο. Στο ημίχρονο του αγώνα της περασμένης Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τα «άκουσαν» και παρότι πήραν τελικά την πρόκριση κερδίζοντας με 1-2, χτες τα… «άκουσαν» ξανά, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ηρακλη.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, βρίσκεται μόνος του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς (πίσω μόνο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει 16 βαθμούς) και τώρα ετοιμάζεται να πάει στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή για το ματς με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στοχεύοντας ένα νέο τρίποντο.

Ο Δικέφαλος σε τρεις φετινές εξόδους στο πρωτάθλημα μετράει δύο νίκες (0-2 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και 0-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή) και μία ισοπαλία (0-0 με Εργοτέλη στην Κρήτη) και δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ.

Ο Σάντος μίλησε χτες στους παίκτες του για την ερχόμενη αναμέτρηση και με τη βοήθεια βίντεο και μονταρισμένων στιγμιοτύπων των αγώνων του Ηρακλή και αναφέρθηκε στις ιδιατερότητες του αντίπαλου.
Καταρχάς εξέφρασε τα παράπονά του για την εμφάνιση στον αγώνα Κυπέλλου. «Σε γενικές γραμμές μου θυμίσατε το κακό πρόσωπο που δείχναμε εκτός έδρας στα περσινά παιχνίδια. Δεν είχαμε καλή οργάνωση και μας έλειπε ο αγωνιστικός προσανατολισμός που δουλεύουμε από το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας», τόνισε χαρακτηριστικά και προσπάρασε το Μακεδονικό για να φτάσει γρήγορα στον Ηρακλή.

«Προσοχή στον Ηρακλή»

«Θέλω να πιστεύω ότι το ματς με το Μακεδοκινό ήταν μία παρένθεση και απέναντι στον Ηρακλή θα δείξετε όλοι τη δέουσα προσοχή. Δε θέλω να κοιτάτε τη βαθμολογία. Θέλω να αντιμετωπίσετε το ματς όπως όλα τα προηγούμενα, με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα και ψάχνει την πρώτη του νίκη. Χρειάζεται προσοχή όπως κάθε αντίπαλος και βέβαια εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Πρέπει να διατηρήσουμε την καλή μας άμυνα, αλλά επιμένω ότι πρέπει να πιέζουμε πιο ψηλά όλη η ομάδα, και σίγουρα πρέπει να παραταχθούμε πιο οργανωμένα, να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και μεγαλύτερη υπομονή», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σάντος.

Ίδιο σχήμα με Λεβαδειακό

Βάση και της χτεσινής προπόνησης, όπου φάνηκε ότι ο Γκαρσία δεν είναι ακόμη έτοιμος να προσφέρει (συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα έχοντας πρόβλημα από το κτύπημα που είχε δεχθεί από το Σιμάο στο ματς με τον Παναθηναϊκό) ο Σάντος προσανατολίζεται να παρατάξει στο ματς με τον Ηρακλή το ίδιο σχήμα με εκείνο που ξεκίνησε απέναντι στο Λεβαδειακό.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει (εφόσον προλάβει να είναι έτοιμος…), ο Χαλκιάς. Στο κέντρο της άμυνας ο Μαλεζάς θα είναι παρτενέρ του Μάρκος Αντόνιο, ενώ δεξιά τους θα έχουν τον Σνάουτσνερ και αριστερά τον Δάρλα.

Απόντως του Γκαρσία δίπλα στο Βερόν θα παίξει ο Ίβιτς, πιο μπροστά τους από δεξιά θα είναι ο Κονσεϊσαο, αριστερά ο Κωνσταντινίδης και κεντρικά ο Μπακαγιόκο, σε έναν ελεύθερος ρόλο λίγι πιο πίσω ή και δίπλα στο Μουσλίμοβιτς.

http://www.metropolisradio.gr/9863
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

Οποιος δεν εχει εισητηριο μην τολμησει και πατησει στο γηπεδο της γριας.
Μην αναψετε ποτε ξανα πυρσους.
Μην λετε υβριστικα συνθηματα.
Να ντυνεστε ευπρεπως στο γηπεδο.
Να καθεστε στα καρεκλακια και οταν μπαινει γκολ απλα να χειροκροτατε.
Απαγορευεται το καπνισμα στο γηπεδο.
Απαγορευονται τα ντου,τα ντι, τα ου και γενικα ολες οι ενεργειες βιας.
Ο λαος του ΠΑΟΚ δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε κανεναν.
ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

VoRtx έγραψε: Ο Κοντρέρας δε θα παίξει? :roll:
Μαλλον μπερδευτηκαν ..Παιζει κανονικα ο Παμπλο !!
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ

Δημοσίευση από nyxteridas »

Αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ (και πολύ λογικό είναι), ο οποίος σαφώς κι έχει αντίκτυπο και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, εντός κι εκτός. Η μουρμούρα και η γκρίνια μετατρέπονται σε φωνές και χαμόγελα κι ασφαλώς το γενικότερο αυτό κλίμα αποτελεί μία επιπλέον ώθηση προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Σάντος μπορεί να έχει επικριθεί από αρκετούς και να συνεχίζει να γίνεται δέκτης κριτική(μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό και υγιές), ωστόσο με ένα κομμάτι της τακτικής του, δεν μπορώ παρά να μην είμαι απόλυτα σύμφωνο. Κι αυτή είναι ή τακτική των ήπιων τόνων, η αλλιώς του «λάου λάου». Ούτε μεγάλα λόγια ούτε φλύαρες δηλώσεις, κάτι που βέβαια έχει αντίκτυπο και μέσα στο γήπεδο, καθώς η ομάδα μπορεί να μην παίζει μεγάλη μπάλα, αλλά ούτε φλύαρα, απλά μεστά ουσιαστικά κι εκ του αποτελέσματος δικαιώνεται, άσχετα που σε πολλούς μπορεί να μην μας αρέσει και πολύ αυτό. Κι αυτή η τακτική των ήπιων τόνων, θα πρέπει να γίνει βίωμα όλων και συνείδηση. Κι ακριβώς πάνω σε αυτό διακρίνω, μία λάθος αντιμετώπιση του επερχόμενου παιχνιδιού με τον Ηρακλή. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ σε αυτό το ματς και κατ’ επέκταση ο κόσμος του, έπρεπε να πάει με πολύ χαμηλούς τους τόνους. Από την στιγμή που επισήμως τα εισιτήρια, δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών του, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να απορρίψει και τα 1500. Κανείς στο γήπεδο ως απάντηση σθένους, στα μικροσωματιακά παιχνίδια των αντιπάλων, κι άστους να φαγώνονται μόνοι τους και να τρώγονται με τα ρούχα τους. Μία πλήρης απουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ από το Καυτατζόγλειο αφενός ξεγυμνώνει τον αντίπαλο, αφού παραπάνω από 8000 δεν θα κόβανε κάτι που σαφώς δεν θα είχε θετικό αντίκτυπο στην διοίκησης του Ηρακλή, που όπως κάθε χρόνο περίμενε τα παιχνίδια αυτό και τα λεφτά των φίλων του ΠΑΟΚ ως μάνα εξ ουρανού. Κι αφετέρου θα εκτονώνονταν το κλίμα εντός αγωνιστικού χώρου, αφού με έναν «λαό» στο γήπεδο, άπαντες θα ήταν επικεντρωμένοι στα του παιχνιδιού καθαρά. Και πριν βιαστεί κάποιος να πει ο «ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και ο λαός πρέπει να βρίσκεται σε κάθε γήπεδο», έχω να του πω ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι το ίδιο κι ότι η απόλυτη κλισέ ποδοσφαιρική δήλωση «κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά», βρίσκει πλήρη εφαρμογή. Η τακτκική που πρέπει να ακολουθείται σε κάθε παιχνίδι αγωνιστικά και εξαγωνιστικά πρέπει να είναι διαφορετική και πρώτα από όλα να ερμηνεύονται οι συνθήκες και να αντιμετωπίζονται οι ιδιαιτερότητες στην κάθε περίπτωση. Δεν ξέρω αν ξενίζουν οι απόψεις μου, αλλά ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή διεξάγει ένα μικρό ποδοσφαιρικό αντάρτικό, σε σχέση με τις αναλογίες των τριών των Αθηνών και θα πρέπει άπαντες να παραμείνουν προσγειωμένοι και προσηλωμένοι σε αυτήν την μέθοδο, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ευνοεί την κατά μέτωπον επίθεση. Λάου λάου παιδιά κι όταν οι άλλοι το καταλάβουν θα είναι πολύ αργά…
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

συμφωνω και εγω με τον αδερφο nyxterida,πολυ πρσγειωμενος και σωστος..λαου λαου το πραγμα και οπου βγει...στο ανταρτικο που ανεφερες με βρισκεις απολυτα συμφωνο και συμβαδιζουν οι σκεψεις μας...μπραβο

:?:
comealot

Δημοσίευση από comealot »

μια ερώτηση θέλω να κάνω,σε διαφορετικό κλίμα...
άκουσα κάτι πέρι face control και πόρτας στην Μίκρα...
Ξέρει κανείς τι έγινε?
comealot

Δημοσίευση από comealot »

ναι ρε,ότι να ναι.
Λένε πως θα αναγνωρίζουν τους "ουγκ"
μουααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

(είναι αστείοι,και ολίγον αφελείς,και ολίγον φασίστες)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”