Βαθμοι μελων ΠΑΟΚμανια - Στοιχημα Πρωταθλημα 08/09

Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

gash042 έγραψε:Η ασθένεια του agave πέρασε σε μένα.

4
Δώστε το 5 στον γκάς και βάλτε μου 4. Δε θέλω να γίνω καλά........
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

μήτσε κάτσε καλά μη πάρω και το 4άρι από το nick σου.

:) :)
Nasos4

Δημοσίευση από Nasos4 »

Μπράβο ξανά για τον κόπο σας ρε παιδιά
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Δημοσίευση από Alexakisg4 »

βαρέα ανθυγιεινά ένσημα πρέπει να κολαει φιλέ Nasos4 :lol: :lol: . Ελπίζω αυτό το γειτονάκι να μην ήταν σπόντα για το ποιος θα κάνει την σούμα πάλι την επόμενη φορά :) :) :)
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

έλα τώρα αφου θες.....απλά δε το ξες... :) :)
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καταρχήν μπράβο στα εκάστοτε τσακαλάκια που κάνουνε την καταμέτρηση κάθε αγωνιστική. Olivares αυτό που λες δε στέκει (εκτός αν μιλάμε για κάποιο όριο συμμετοχών τουλάχιστον). Και εξηγούμαι: Σε ένα υποθετικό παράδειγμα όπου θα ψηφίσει κάποιος και θα κάνει την μαγκιά να πιάσει 7/8 και δε ξαναψηφίσει, αυτός θα έχει Μέσο Όρο 7.. Ένας που ψηφίζει ανελλιπώς, είναι αδύνατον να έχει Μ.Ο. 7... Ακόμα και ο Μητσάρας που είναι πρώτος δεν έχει Μ.Ο ούτε καν 4...

Υ.Γ.1 Όποιος έκανε την καταμέτρηση ας διορθώσει τις συμμετοχές μου. Ούτε την 6η αγωνιστική πόσταρα (12 σύνολο). Έτσι, για να φαίνεται το μέγεθος του αποτελέσματος. :lol:

Υ.Γ.2 Απορώ πως μπορείτε ορισμένοι και ποντάρετε κατά του ΠΑΟΚ έστω και για πλάκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Τρί 16 Δεκ 2008, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Παιδία έτσι οπός το μετράμε τώρα είναι το ποιο δίκαιο και γω αργά όρχησα να ποστάρω και με συμφέρει αυτό με το μ.ο αλλά ένταξη δεν είναι και πολύ δίκαιο κατά την γνώμη μου..
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

απ'οτι βλεπω,τουλαχιστον στην 1η 20αδα,το μεγαλυτερο προβλημα προκυπτει απο την 1η αγωνιστικη.
μπορει να αφαιρεθει απ'ολους ωστε να στρωσει καπως η κατασταση.
μπορει να προκυψουν αδικιμενοι αλλα εχει μια λογικη γιατι αφθορμητα προεκειψε το topic και καποιοι αιφνιδιαστικαν.
για την 4η αγωνιστικη οπου τα προβληματα προεκειψαν απο λαθος εσωτερικο χωρις ευθυνη των παικτων προτεινω να προστεθει στους αδικιμενους ο μεχρι τωρα μ.ο. τους.
εως αυτο το σημειο βλεπω οτι ειναι εφικτη η διορθωση χωρις να χαλασει το παιχνιδι και χωρις πολλα παραπονα και παντα με την θετικη προαιρεση των παικτων και την καλη τους διαθεση.
προτεινω επισης να κλεισει το παιχνιδι με πρωταθλητη χειμωνα για λογους ευκολιας επιβλεψης και στο τελος να εχουμε νικιτη 1ου,2ου γυρου
και τον μεγαλο νικητη....
extra bonous...
αν θελετε μπορουμε να βαλουμε και βραβειο...
εχω την δυνατοτητα να εξασφαλισω για τον νικητη 3-5 μερες δωρεαν σε δικλινο στη χαλκιδικη με πρωινο και γευμα με ελαστικη ημερομηνια για τον επομενο μηνα απο την ληξη της αγωνιστικης....
....με απλη επιδειξη τουλαχιστον 100 μετοχων απο την ΑΜΚ. :wink:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

πεστα ρε αρχοντα σαββα ...
εδω ειχαν φτιαξει το τοπικ και μεις παραθεριζαμε καλοκαιριατικα(1η αγωνιστικη)... 8)
αμεση αφαιρεση τωρα!!

η χαλκιδικη δικλινο αληθευει?? :) :) :)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

επισης για κυπελλο γιατι δεν καναμε προβλεψεις..??
ελπιζω απο του χρονου να εχουμε και εκει....
για να κανουμε και σουπερ καπ.. :lol:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

οκ.το περνω πισω.σκεφτηκα οτι ^καποιοι^
πραγματικα μοχθουν για να βγαλουν τη βαθμολογια :(
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Ωραίος ο Novi με τα Bwin League κτλ και ακόμα πιο ωραίος ο savvas53. Άμεση κατάργηση της 1ης αγωνιστικής τώρα!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Χαχαχα, κάπως έτσι... Ευτυχώς τα δικά μου της 4ης δε σβήστηκαν. Αλλά γαμώ τον μπελά μου πως ξέχασα και δε πόσταρα και την 6η αγωνιστική. Τώρα θα ήμουν ένας μοναχικός cowboy εκεί στην κορυφή. Πάντως πρέπει να βρούμε κάτι καλό για έπαθλο για τον νικητή και τον δευτεραθηλτή των play-off.
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

novito έγραψε:για τον νικητή προτείνω ρομαντικό δείπνο με την ψυχολόγο της ομάδας μας.... :) :) :)

Ποια είναι η ψυχολόγος για πείτε γιατί εγώ είμαι καινούργιος και δεν ξέρω :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΧΑΧΑΧΑ Σάντυ νομίζω τη λένε..

Οσο για το τρόπαιο.. Καλό θα είναι και οι επόμενοι δύο του.. πόντιουμ να πάρουν κάτι, τιμής ένεκεν.. (όχι αυτό που σκέφτεστε να δώσετε!!) χαχαχα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ στοίχημα”