Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ Λ@ΜΟΓΙ@....ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ @ΩΛΟΥ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Thx, AdminTeam
δηλαδη οι δημοσιογραφοι τον εκβιασανε τον ζηση που ειναι αβουλο ον και τον κανανε οτι θελανε ..... Π@ΝΤΑΖΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ......ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ..........ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ......
H συγκεκριμενη φυλλαδα επρεπε να βρισκεται στα σουπερ μαρκετ στο τμημα " ΧΑΡΤΙΑ-ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ-ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ" και οχι στα περιπτερα. Υ.Γ. Καλα ποσοι συγγενεις εχουν απομεινει που την αγοραζουν ακομη ?
Μυνηση αμεσα δεν μπορει το καθε μουν@πανο να διασυρει τον ΠΑΟΚ ελεος πια με της @ωλοφυλαδες ειναι δυνατον να συνεβηκαν ολα αυτα και να ηταν ακομα ο ζησης στην ομαδα? Ποναει μουνι@ η ανοδος του ΠΑΟΚ και που να δειτε τη συνεχεια καταθλιψη θα παθετε απο αυτα που θα ζησετε. Πως επιβιωνει αυτη η κωλοφυλαδα? θα σας πω εγω απο την χρηματοδοτηση καποιων που θελουν το κακο του ΠΑΟΚ και το βγαζουν μεσο αυτου του @λητηριου που κανει οτι μπορει για να συνεχισει να βγαζει χαρτια αλλα να ξερεις ρε @λωρε οτι εισαι πολυ μικρος για να κανεις κακο στο μεγαλο ΠΑΟΚ γιατι με τα χαρτια σου εμεις ουτε το @ωλο μας δεν σκουπιζουμε.
Παιδιά εγώ νομίζω ότι αυτά είναι κατινιές του Πανταζή για να δικαιολογήσει τυχόν τσεκούρι που θα έτρωγε σήμερα από τον Ζαγορ.
Δηλαδή: Ο Πανταζής περιμένοντας την συνέντευξη Ζαγορ άρχισε να χάνει το ύπνο του και περνάει ένα μαρτύριο. Πετάει λοιπόν αυτή τη λάσπη σήμερα ώστε οτιδήποτε και να ακουστεί σήμερα να το διακιολογήσει αύριο ως απάντηση των των όσων λέει σήμερα. Θα πουνε λοιπόν αύριο, γράψαμε αυτά χθες γιαυτό νευρίασαν και μας "στολίσανε" στη συνέντευξη της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Είναι κουτοπόνηρος αλλά όχι έξυπνος.
Ο Πανταζής τα τελευταία χρόνια δείχνει πανικόβλητος. Σαν ποντίκι σε σκοτεινή αποθήκη που κάποιος άνοιξε την πόρτα και μπήκε το φώς μέσα... Εδώ και χρόνια δείχνει ότι δεν ξέρει από που να κρατηθεί λίγο πρίν το κλείσιμο. Τη μια πετάει λάσπη και βρίζει ακόμα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ την άλλη έρχεται στο γήπεδο και βάζει διαφήμιση στα μεγάφωνα του σταδίου... εντάξει, θα δούμε κι άλλα.
Αφήστε τον να κλείσει με την ησυχία του. χα χα χα.
απιστευτα πραγματα... ουτε μηνυση ουτε τιποτα. ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε εκτος απο κατι δημοσιογραφισκους και κατι αθηνεζους.ειναι γνωστο αυτο. φανταζομαι οτι θα τον ξεμπροστιασουν αυτοι οι οποιοι κατηγορει.οι παρευρισκομενοι στην κοπη της πιτας απο τη νεαπολη.αν ισχυει οτι ειπε κατι τετοιο ο βρυζας πρωτοι αυτοι θα το ελεγαν για το καλο του ΠΑΟΚ.δεν θα κουκουλωναν κατι τετοιο.κοινη λογικη ειναι.σιγα μην ξερει τα κακως κειμενα αυτος που ενημερωνεται για τον ΠΑΟΚ απο την ερασπορ(και αν).. και ειπε ο βρυζας να πει τον καημο του και τον ειπε στον πανταζη.καλα που δεν βγηκε και στη λαμπιρη να το πει.
Για να γραψω εγώ σε forum πρέπει να έχει γκρεμιστεί το σύμπαν (μόνο διαβάζω)....ΑΛΛΑ όταν είδα το εξώφυλλο αυτής της ΣΚ@ΤΟ-Γ@ΜΗΜΕΝΟ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ τα'παιξα ρε....δεν πίστευα τι έβλεπα...μήπως σήμερα είναι Πρωταπριλιά?σκέφτηκα...μήπως βάλανε κανένα παλιό εξώφυλλο όταν ο Ζήσης ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής?...τέτοιο σοκ και χάσιμο δεν το΄χω ξαναζήσει ποτέ ρε...ξέχασα και αυτά που ήξερα.... Τι γράψανε τα μουν%&πανα,ρε πουστη μου....απίστευτο!!