7. Χρήστος Ταπούτος
-
Re: Χρήστος Ταπούτος
Φίλε sidpanos. Δεν σου έτυχε ποτέ να μαλώσεις ή να βρίσεις ή να πεις κάτι τέλος πάντων, σε κάποιον και αργότερα να το μετανιώσεις? Θέλει καρύδια να ζητήσεις συγνώμη. Αυτά, άσχετα με το θέμα Ταπούτου, μιας και δεν ξέρω κατά πόσο μετάνοιωσε πραγματικά για ότι έγινε. Απλά δεν τον "πυροβολώ" γιατί θα κάνω κακό στην ομάδα
- sidpanos
καλά κώστα ας παίζει καλά και να βγώ τρίτος εγώ...
και μετά θα κάνω μια κωλοτούμπα νααααα
και μετά θα κάνω μια κωλοτούμπα νααααα
Τρίτος??????????
Πολύ ψηλά βάζεις τον πήχη. Το δικό μας μπάτζετ είναι περίπου ίσο με τα χρήματα που πήρε το σκουλήκι από τον γαύρο (900.000€ περίπου). Ένα απλό παράδειγμα είναι αυτό, για να δεις την αφετηρία εκκίνησης των δύο ομάδων.

Πολύ ψηλά βάζεις τον πήχη. Το δικό μας μπάτζετ είναι περίπου ίσο με τα χρήματα που πήρε το σκουλήκι από τον γαύρο (900.000€ περίπου). Ένα απλό παράδειγμα είναι αυτό, για να δεις την αφετηρία εκκίνησης των δύο ομάδων.
στα μάτια μας ο ΠΑΟΚ είναι πάντα πρώτος και οι φιλοδοξίες μας φτάνουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μόνον!!!Απο εκεί και πέρα το να παρακολουθείς μπάσκετ πολύ και να έχεις μια εικόνα για όλες τις ομάδες σου επιτρέπει εύκολα (σχετικά) να κάνεις μια μικρή ανάλυση των πιθανοτήτων. Δεν μου φαίνεται λοιπόν καθόλου παράλογο να πιστεύουμε/ελπίζουμε στην 3η θέση μιας και το υλικό μας μπορεί να μας δώσει άνετα μια θέση από 4 έως 8 (γνωρίζοντας οτι καλές- ίσως καλύτερες- ομάδες από εμάς όπως νιώνιος, πανελλήνιος, μαρούσι δεν έχουν το ειδικό βάρος της φανέλας μας). Δε μου φαίνεται παράλογο. ΑΠό εκεί και πέρα κώστα καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Οτι θα αρχίσουν οι γκρίνιες και τα λοιπά αν βγούμε για παράδειγμα 6οι (ή κάνουμε χαζές ήττες στη μέση της χρονιάς). Νομίζω οτι εμείς οι λίγοι που βλέπουμε το άθλημα καταλαβαίνουμε αν ο σούλης και τα παιδιά του φέτος θα δώσουν το καλύτερο εαυτό (που λεεί και ο ρουβάς) και ο,τι και να βγούνε, εμείς θα είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθειά τους. ΑΥτό θέλουμε νομίζω βασικά: να παίζουμε μπάσκετ και να πεθαίνουμε στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα (καλά ή κακά) έρχονται. Για εμάς τους παλαιότερους (και ωριμότερους ελπίζω...) μια τρίτη θέση δε λέει και τίποτα.Αλλά και η 12η πάλι δε λεει αφού πρόπερισυ φτάσαμε 5 λεπτά πριν την Α2. Τα δαμε όλα στη ζωή με αυτόν τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς...
Μη παίρνεις κι όρκο γι αυτό Κώστα...kostasff έγραψε:...Το δικό μας μπάτζετ είναι περίπου ίσο με τα χρήματα που πήρε το σκουλήκι από τον γαύρο (900.000€ περίπου)...
Φεύγει εύκολα τ άτιμο το χρήμα...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αυτή είναι η...πικρή αλήθεια. Γι΄αυτό πονάμε....palok έγραψε:στα μάτια μας ο ΠΑΟΚ είναι πάντα πρώτος .
- Pegasus1589
Το "σκουλήκι" όπως έλεγαν μερικοί μια χαρά έπαιξε αν κι έβαλε κι ένα... αυτοκαλάθι σε μια διεκδίκηση. Να τα λέμε αυτά. Μακάρι να συνεχίσει το ίδιο ορεξάτος.
4άρι από παλιές καλές αποχές μου θύμισε αμυντικά. μπράβο του. αν βρει και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο χέρι του (ρε χρήστο με τέτοιο άλμα κάνε αγόρι μου ότι και ο Gregory- βάλτους στα καλάθια απλά, άσε τα σουτάκια) θα βοηθήσει πολύ. ας τον χειροκροτάμε λοιπόν και να μην του βρίζουμε τη μάνα (όπως στην Κυψέλη κάναν μερικοί...)
Στο ζέσταμα έλεγα εκεί στη παρέα μου: "Το σκουλήκι να δείτε θα βάλει κανά αυτοκαλάθι"Pegasus1589 έγραψε:Το "σκουλήκι" όπως έλεγαν μερικοί μια χαρά έπαιξε αν κι έβαλε κι ένα... αυτοκαλάθι σε μια διεκδίκηση. Να τα λέμε αυτά. Μακάρι να συνεχίσει το ίδιο ορεξάτος.
Τελικά έβαλε.Παρόλαυτα έπιξε πολύ καλά για το σύνολο, έτσι όπως πρέπει να προσπαθούν και να παίζουν όλοι.

Είναι η δεύτερη πολύ καλή εμφάνιση (με Πανελλήνιο η άλλη). Μην ξεχνάμε πως έχασε πολύ μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.
Και το είπα στο Νόβι στη διάρκεια του αγώνα..
Ο Ταπούτος, πέραν των άλλων χαρακτηριστικών που τον βοηθά να αγωνίζεται εξίσου καλά και σαν 3άρι και σαν ελαφρύ 4άρι, διαθέτει ίσως ένα από τα πιο "γλυκά" σουτ.. Πραγματικά καλά κάνει και σουτάρει από έξω όταν δείχνει πως είναι ζεστός.. Χρήσιμος παίκτης που θα βοηθήσει κι επιθετικά κι αμυντικά (έπαιξε ένα ημίχρονο και μάζεψε 10 σκουπίδια!!)
Ο Ταπούτος, πέραν των άλλων χαρακτηριστικών που τον βοηθά να αγωνίζεται εξίσου καλά και σαν 3άρι και σαν ελαφρύ 4άρι, διαθέτει ίσως ένα από τα πιο "γλυκά" σουτ.. Πραγματικά καλά κάνει και σουτάρει από έξω όταν δείχνει πως είναι ζεστός.. Χρήσιμος παίκτης που θα βοηθήσει κι επιθετικά κι αμυντικά (έπαιξε ένα ημίχρονο και μάζεψε 10 σκουπίδια!!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Τρί 03 Νοέμ 2009, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- KalamarGiannis
Αδελφέ φυστίκι στο μπάσκετ λέμε την τάπα
αν εννοείς τα ριμπάουντ = σκουπίδια...
αν εννοείς τα ριμπάουντ = σκουπίδια...