ΠΑΟΚ και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης

Άβαταρ μέλους
novito

Re: ΠΑΟΚ και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης

Δημοσίευση από novito »

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε για την φετινή πορεία του «δικέφαλου του Βορρά» κατά την παρουσίαση του dvd με όλες τις μεγάλες στιγμές στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «μεγαλέξανδρος» στον Arrena fm

Για το DVD (μια ανθολογία από σπάνιες στιγμές της μεγάλης καριέρας του):

«Μετά από πολύ κόπο και αρκετό χρόνο κατάφερα να συλλέξω πάρα πολύ λίγα πράγματα. Έχω παράπονο από την τεχνολογία, η οποία εμένα και κάποιους άλλους παίκτες εκείνης της γενιάς μας αδίκησε. Δεν υπάρχει η πληθώρα των φάσεων ή των αγώνων που υπάρχει σήμερα και θα μπορούσε να κάνει ένα διπλό και τριπλό DVD από τις φάσεις εκείνης της εποχής. Η παρουσίαση στην Αθήνα θα γίνει την Κυριακή στις 11 το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο, αλλά λόγω της αγάπης και του σεβασμού που τρέφω για έναν μεγάλο δάσκαλό σας, τον Γιάννη Διακογιάννη, ο οποίος έχει εκπομπή εκείνη την ώρα, ίσως το τραβήξω λίγο γιατί θέλω να προλάβει να είναι στην παρουσίαση του DVD».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την απουσία θεάματος:

«Δε θέλω να είμαι μηδενιστής και δε θέλω να κάνω συγκρίσεις της τότε εποχής με σήμερα. Σήμερα έχουν διαμορφωθεί άλλες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο, αλλά σε ορισμένα πράγματα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Όντως, ο φίλαθλος δε βλέπει καλό ποδόσφαιρο, αν εξαιρέσουμε το καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε πέρυσι ο Ολυμπιακός και δυο τρεις εξάρσεις από δυο τρεις ομάδες, δεν είναι αυτό που περιμένει να δει ο φίλαθλος, παρά την επένδυση των μεγάλων ομάδων πηγαίνουν μόνο για αποτελέσματα και αγνοούν τον κόσμο, ο οποίος θέλει να πάει να δει ποδόσφαιρο.

Αυτό που με κάνει να μη θέλω καμιά φορά να πάω στο γήπεδο είναι όταν μια ομάδα έχει έναν, δύο, τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αύριο, μεθαύριο, θα έρθει το επόμενο Πανευρωπαϊκό ή το επόμενο Παγκόσμιο και δεν ξέρω αν θα έχουμε παίχτες για να στελεχώσουμε την Εθνική ομάδα…»

Για τον ΠΑΟΚ:

«Τον περίμενα καλύτερο με τις κινήσεις που έγιναν, βέβαια ο προπονητής δεν έχει μαγικό ραβδάκι, αλλά από την περσινή χρονιά περίμενα να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν μιλάμε για τα αποτελέσματα που, συνήθως, όλες οι ομάδες κυνηγούν, αλλά προχθές (με την Καβάλα) είδα πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ να παίζει ποδόσφαιρο εκτός έδρας. Τουλάχιστον, ποδόσφαιρο που αντιπροσωπεύει εμένα, να κάνεις ευκαιρίες, να ευχαριστήσεις τον κόσμο και από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα έρχεται. Μπορεί να χάσεις. Έχει τρία αποτελέσματα, πρέπει να το καταλάβουν και αυτοί που βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όσοι είναι απέξω».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τη μάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού: «Αυτό είναι ένα μοναδικό στοιχείο για τη χώρα μας. Τουλάχιστον για τα πρωταθλήματα που έχουμε εικόνα και άποψη, βλέπουμε να εναλλάσσονται οι τίτλοι και η κατάταξη των ομάδων. Αυτό, δυστυχώς, δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Βλέπετε ότι από τον πρώτο γύρο που κλείνει το Σαββατοκύριακο, ήδη οι διαφορά των πρώτων δύο με τον τρίτο είναι στους δέκα βαθμούς. Νομίζω ότι θα πάει έτσι μέχρι τέλους, δεν θα ξεχωρίσει μία από τις δύο. Αν δεν δυναμώσουν οι επαρχιακές ομάδες… Στα χρόνια που έπαιζα εγώ υπήρχαν ομάδες που δύσκολα περνούσες. Η Παναχαϊκή, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Δόξα Δράμας, αργότερα η Λάρισα, ομάδες που τροφοδοτούσαν το κέντρο με ταλέντα. Δεν υπάρχουν αυτές οι ομάδες για να υπάρξει ο ανταγωνισμός και δυστυχώς βλέπουμε αυτή την εικόνα».

Για τη διακοπή της συνέντευξης του Ντέμη Νικολαΐδη:

«Το πρωτόγνωρο σήμερα για την Ελλάδα είναι ότι το ποδόσφαιρο έχει μπει στον επαγγελματισμό. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν απατεώνας. Δούλεψε εκεί, μπορεί να έκανε λάθη, αλλά αυτό ήταν. Δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις την αγάπη του, από την αρχή που είπε ότι εγώ θέλω να πάω στην ΑΕΚ, παρά τις προτάσεις που είχε από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή τον αμφισβητεί το παιδάκι ή όποιος είναι αυτός, που σήμερα πλήρωσε ένα εισιτήριο για την ΑΕΚ και νομίζει ότι ξέρει όλα και θα μπορούσε να τα κάνει καλύτερα όλα, από τον κάθε Νικολαΐδη ή κάθε παράγοντα που είναι στη διοίκηση της ομάδας».

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CE%BA
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άρχισαν οι βετεράνοι τα όργανα να παίζουν.
Καλά τα είχε πει η Θύρα 4 αλλά που μυαλό οι συνταξιούχοι.

Φτιάξτε άλλο ένα DVD.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εικόνα

ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Τελικά ήταν στην αποστολή.
Χωρικος

Δημοσίευση από Χωρικος »

είδα πριν τα αθλητικά του σκάι. Μιλάμε καμία σχέση με την αλητική Κυριακή. Στην ΕΡΤ που πληρώνουμε όλοι, ένας οπαδός π.χ του ΠΑΣ , πρέπει επί τρεις ώρες να ακούει παπαρολογίες για να δεί στιγμιότυπα της ομάδας του. λες και δεν υπάρχουν άλλες ομάδες πλην Γαύρου και Βάζελου. Έχουν πλάκα κιόλας όταν μιξοκλαίνε ο Μίχος με τον Καρούλια, για το ποιός είναι πιό αδικημένος από τη διαιτησία!Ωραίος ο Λαγωνίδης!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

ναι αλλά και ο ΣΚΑΙ έβαλε "αγία τριάδα" δίπλα σε Σκουντή και Καρμοίρη. Άσε που ρώτησαν το Λαγωνίδη για τον Άρη :lol:

Ωραία τους τα είπε ο παιχταράς όμως.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Που πας ρε Πατέραααα... (photostory)

http://sportonio.gr/index.php?option=co ... &Itemid=81

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Τι έγινε free;

Ποστάρεις ντυμένος nagbe;
Τελείωσαν τα καρναβάλια, εεεεεεε :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ε όχι και Νάγκμπε!
Κομίνχες! χαχαχα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Τι γίνεται, σε όλα τα site ο ίδιος γράφει;
Όχι ότι με πειράζει, αλλά τα γράφει και λάθος

Ολιβιέρ Σορλέν
Έβγαλε ενέργεια στο γήπεδο, αλλά υστέρησε σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού, όπως στο καθαρό μυαλό. Πιστώνεται αναμφίβολα το δεύτερο γκολ, μια και από τα πόδια του προήλθε η ασίστ.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 64301.html

Απ’ την βαθιά μπαλιά του Σορλέν, ο Βόσνιος επιθετικός βγήκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τζόρβα νικώντας τον με πλασέ, «γράφοντας» το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

http://www.sport-fm.gr/article/218549
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για διασκέδαση καλή είναι..

Η Μάιρα μερακλώνει με ...καπουτσίνο! (SPORTDOG TV)

Η νέα εκπομπή "Σκίστε τα δίχτυα", που ετοιμάζει το zoo.gr για τον sportdog, κάνει ...τούμπες, μαζί με το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Η ...τιγρέ Μάιρα προτείνει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τοιχοκολλήσουν τη φωτογραφία του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ μερακλώνει με το αγαπημένο τραγούδι του Αλέξη Τζόρβα.

Ποιο είναι αυτό; Ακούστε το και για να σάς προϊδεάσουμε έχει σχέση με τα γκολ που δέχτηκε στα διαδοχικά ματς με Ρόμα και ΠΑΟΚ.

Όσο για την αποκλειστική(;) συνέντευξη της εβδομάδας; Η Μάιρα υποδέχεται έναν ...καπουτσίνο, που πίνει εσπρέσο στρέτο και κερνάει φραπέδες!

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα εκπομπή του Sportdog TV, στο βίντεο που ακολουθεί...
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dK0QrcD93Wg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dK0QrcD93Wg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=124454
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γιαυτό δεν θα πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ παρότι έχει ομάδα!

Δύο άνθρωποι παίζουν μπάλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Βίκτωρας Μητρόπουλος.
Όταν λοιπόν η εφημερίδα "Άποψη" του Μητρόπουλου γράφει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει τον τίτλο παρότι έχει ομάδα σημαίνει ...

ότι ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα πάρει τον τίτλο. Τον έχουν στημένο στο γραφείο και έχει χρέη λέει ο Βίκτωρας Μητρόπουλος όμως αυτή είναι η επίσημη εκδοχή. Την παρασκηνιακή που την γνωρίζει δεν θα την πει. Όμως σου δίνει την είδηση. Ότι ο ΠΑΟΚ παρότι έχει ομάδα δεν θα πάρει τον τίτλο.
Καταλάβατε πως παίζεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Δεν λέμε ότι έχει εμπλοκή ο Β.Μητρόπουλος αλλά ότι έχει άριστη πληροφόρηση.

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/bl ... _4980.html
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

o μητροπουλος εφερνε και τους αραβες ο εγκυρος παπαρας βικτωρας........
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ποιος από τους τρεις πρωτοπόρους στη βαθμολογία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ;
Παναθηναϊκός 985
51,06%
Ολυμπιακός 372
19,28%
ΠΑΟΚ 486
25,19%
Κανένας, θα γίνει η έκπληξη 66
3,42%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 20
1,04%
Σύνολο: 1929
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Αποτυπώνει τις γνώμες εκείνων μόνο των χρηστών που επιλέγουν να ψηφίσουν, και όχι των χρηστών εν γένει ή του κοινού ως συνόλου.

http://www.in.gr/sports/
dion4

Δημοσίευση από dion4 »

καλησπερα μαγκες
θελω να αναφερθω στο σαιτ gazzetta.gr λοιπον εχει 3 μερες που εκανα εγγραφη γιατι ειχα σπαστει καθε φορα που διαβαζα θεμα της ομαδας μου,να βλεπω σχολια σκουληκιων κ πρασινων λαγων κ πως τυχαινει τα πρωτα σχολια στα θεματα μας να σχολιαζουν αυτοι πρωτοι,τυχαιο???.αφου εκανα την πρωτη μερα ενα απλο σχολιο για την ομαδα μου χωρισ να πικαρω κανεναν μου το δημοσιευσαν κ μαλιστα σε γρηγορο χρονο.αλλα εχει δυο μερες τωρα που ενω παω να γραψω κατι υποτιμητικο για τα σκουληκια κ τους βαζελουσ χωρις να βρισω κ οι κυριοι δεν το δημοσιευουν.

Γ@ΜΩ τα σπιτια τους γ@μω .κ@ρ@γκιογκαζεττα,μαυρο ρε την γ@μημενη,κανενας αδερφος να μην την διαβαζει
.εχουμε τα δικα μας σαιτ οπως το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, που 2 χρονια τωρα που εχω ιντερνετ το εμπιστευομαι οσο κανενα αλλο.μαγκες συνεχιστε την καλη δουλεια.
Διονυσης Γιαννιτσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Παρ 09 Ιούλ 2010, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μαζεύτηκαν κάποιες εκφράσεις για να μην έχουμε θέμα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά sites”