Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
γιατρε δεν κλανω πια!γιατρε πεσ'μου μηπως δεν ειμαι αλανι πια?????
αυτο που ειπες κασσ μου το κανει κι εμενα!επισης δεν μπορω να σχολιασω τα κεντρικα αρθρα....για καποιο λογο με δειχνει μη συνδεδεμενο ενω εχω κανει λοτζιν....
ααααυτα!!!!
χαχαχααχαχχαχ!!!!λες???ρε δεν μου βγαζει καν το μερος για να γραψω....
λεει χαρακτηριστικα:
"Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ κάντε login ή εγγραφείτε."
βασικα μια ερωτηση θελω να κανω..
ειναι εφικτο να ποσταρει κανεις ενα βιντεο (π.χ youtube) και να μην φανει η διευθυνση του βιντεο αλλα να φαινεται κατευθειαν η εικονα του βιντεο και να πατας πλει και να παιζει απο το ιδιο το σαιτ μας χωρις να χρειαστει να πας στο youtube??
ευχαριστω.
Υ.Γ:απο οτι εψαξα σε αλλα φορουμ ειναι με την επιλογη [yt]http......[/yt]
Επισης και κατι αλλο πανω σ'αυτο που λεει ο Σλιπερ .
Εχεις να μπεις 2 μερες στο φορουμ...Για να μη χανεις τον υρμο , υπαρχει δυνατοτητα οταν ξαναμπαινεις , τα νουμερα της σελιδας που ησουν για τελευταια φορα να φαινονται με διαφορετικο χρωμα , ωστε να ξεκινας να διαβαζεις και παλι απο κει που το αφησες?
Π.χ.:Εισαι στο τοπικ "Πανσεραικος - ΠΑΟΚ σχολια κλπ" και το χεις αφησει στη σελιδα Νο 3.....Οταν ξαναμπεις μετα απο 2 μερες και σου δειχνει οτι πλεον το τοπικ εχει 10 σελιδες , γινεται η σελιδα με το Νο 2 να ειναι πορτοκαλι χρωμα για να ξερεις οτι εκει ησουν την τελευταια φορα?
Παιδια το φορουμ ειναι πολυ καλο ...
Αλλα πιστευω πως το γκρι φοντο που εχει αμα ηταν ασπρο
το φορουμ σε εμφανιση θα αλλαζε παρα πολυ προς το καλυτερο ...
Και δεν νομιζω να ναι δυσκολο αυτο και περιπλοκο ...
Tυγχάνει στιγμές να ψάχνω θέματα στο φόρουμ και να μην τα βρίσκω..
Για παράδειγμα τώρα ψάχνω για να ανανεώσω κάτι σε ένα τόπικ που αφορά μάνατζερ..
Υπάρχει η δυνατότητα, Στάλλιον, ή οποιοσδήποτε άλλος, να βάζουμε μια λέξη σε ένα ευρετήριο για να βρούμε που μπορεί να αντιστοιχεί το όνομα του σε ποια ενότητα??? Το λέω αυτό για να μην ψάχνουμε ολόκληρο φόρουμ για ένα τόπικ..
Αν είναι απολύτως απαραίτητως να γίνει. Από την άλλη έχουν υποθεί πάρα πολύ ουσιαστικά πράγματα στο forum τα οποία αποτελούν μια πολύ σημαντική παρακαταθήκη για το site. Το να χαθούν τα πάντα θα είναι σαν να χαθεί ένα μέρος του site. Άποψή μου είναι πως το forum είναι αρκετά λειτουργικό με την υπάρχουσα μορφή του και όπως να' χει το έχουμε συνηθίσει εμείς που μπαίνουμε κάθε μέρα.
καταλαβαινω οτι για τεχνικους λογους ειναι ποιο ευκολο να ξεκινησουν τα παντα απο το μηδεν. απλα δεν ειμαστε στο μηδεν για να ξεκινησουμε απο εκει.χιλιαδες posts εχουν γραφει εχουν διαφορφωθει αποψεις εχουν βγει συμπερασματα για παρα πολλα θεματα και θα ηταν κριμα να σβηστουν ετσι απλα.αλλα επειδη προχωραμε μπροστα αν και μονο αν δεν γινεται διαφορετικα τοτε θα συμφωνουσα..
Ρε παιδιά κάντε ένα ρημάδι back up και βάλτε το σε μια γωνιά του site για όποιον θέλει να το κατεβάζει σε doc μορφή, και μετά αν θέλετε σβήστε το!! (που δεν θα το ήθελε κανένας μας νομίζω). Κάντε ένα καινούργιο forum αλλά κρατήστε και το παλιό. Πάντως είναι κρίμα να χαθούν τόσες ΠΑΟΚτσήδικες απόψεις. Γιατί που αλλού εκτός από το ναό μαζεύονται τόσα αδέρφια για να μιλήσουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας?
εγω ςιμαι υπερ του να διαγραφει το ιστορικο και απο εδω και περα να υπαρχουν αυστηροτεροι κανονες για σεβασμο σε παικτες και προπονητες καθως και σε μελη του φορουμ..
Υπάεχουν πολλά θέματα μέσα από το φόρουμ που, αν είναι εφικτό, καλό θα είναι να παραμείνουν ή τουλάχιστον, με κάποιον τρόπο να μπορούμε να τα ξαναδούμε..
Πολλές ασπρόμαυρες ιστορίες, που για εμάς τους νεότερους ακούγονται ανέκδοτες, πολλά εγκυκλοπαιδικά θέματα γύρω από τον ΠΑΟΚ κι όχι μόνο και φυσικά, πολύς ΠΑΟΚ μέσα από εικόνες, ήχους, βίντεο..
Αν μπορούμε, καλό θα είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε αυτά που όλα τα παιδιά έχουν βάλει τη χρονική διάρκεια που το φόρουμ παραμένει ανοικτό για όλους μας..
Πιστευω οτι θα ηταν κριμα κι αδικο να χαθουν τοσοι πολλοι θυσαυροι ΠΑΟΚτσηδικης ιστοριας. Γιατι εδω, ολο αυτο το διαστημα, εμεις ολοι γραψαμε ιστορια, ο καθενας με το τροπο του.
Σε καμια 10 τοσα χρονια θα ειναι ομορφο να βλεπουμε το τι γραφαμε "εκεινο" το καιρο...
Ειναι σα να καιμε βιβλια κι αρχαια κειμενα...
Αν ειναι δυνατον παιδια, κρατησστε το με οποιον τροπο ειναι εφικτο, ισως οι προτεινωμενες λυσεις καποιων παιδιων παραπανω, να βρουν εφαρμογη και στο νεο σαϊτ/φορουμ.