Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

προσωπικά δε με χαλάει να είναι διοικητικό στέλεχος στον ΠΑΟΚ ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Επειδη μεγαλωσα στα ιδια στεκια με τον Γκαγκατση πατερα (συνομιλικος) εκει γυρω στο 1972, ο ανθρωπος ΗΤΑΝ Παοκτσης.Απο κει και περα μεσω της αθλητικης δικηγοριας εγινε αυτο που εγινε.Πιστευω οτι ηταν επιτυχημενος σ αυτο που εκανε ωστοσο αυτη την στιγμη κατηγορειται για κακουργηματα και δεν νομιζω οτι πριν καθαρισει (αν καθαρισει) δικαστικα , κατι που θα παρει χρονια , μπορει να υπαρξει εστω και σκεψη να ασχοληθει επισημα με τον ΠΑΟΚ.Ο Ζαγορακης δεν ειναι Κοκαλης που ειναι ιδιοκτητης του ακατονομαστου, ειναι διαχειριστης εστω και εν λευκω των δικων μας χρηματων.Εκτος αυτου η μεχρι τωρα λειτουργια του Θοδωρη δειχνει οτι βασιζεται στο ΠΑΟΚτσηδικο ΗΘΟΣ.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

eleos έγραψε:Γιατί, ο κόκκαλης στο γαυρο εξηγεί τι κάνει?

Η Δουλειά όμως γίνεται...

Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει ποιος θαρθει (σε λογικά πλαίσια) άν είναι για το "καλό" της ομάδας.

Δε θαμαι εγώ ο μ@λ@κ@ς μια ζωή που θα κάνω τον καλό σαυτή τη κωλοχώρα και θαμαι πάντα ο ριγμένος.
Και πριν πέσουν όλοι πάνω μου να κράξουν, δε λέω να γίνουμε σιχαμένοι σαν τους άλλους τόσα χρόνια, αλλα να αποκτήσουμε περισσότερο εκτόπισμα και δυναμη πίεσης δε θα πώ όχι.

Αν αυτό θα το φέρει ο γκαγκάτσης ή κάτι άλλο ή καποιος άλλος, το αφήνω στη διοίκηση.
+ 1000 απο μενα eleos...
μια ζωη με το σταυρο στο χερι! κι αντι να ειχαμε 3-4 πρωταθληματα μονο στη δεκαετια του 70, μας εδωσαν ενα να μας βουλωσουν το στομα!
στη εποχη ομως που ζουμε, η λαμογια εχει γινει προτερημα, αν οχι ιδανικο! οποιος ειναι να βοηθησει στο τομεα που γνωριζει, ας το πραξει, αρκει να εξυπηρετει το καλο της ομαδας και οχι το προσωπικο του.
παντως αυτο που επιθυμω για την ομαδα αυτη τη στιγμη (και κατι μαγειρευεται απο οτι μαθαινω!!!) ειναι ενας μεγαλοεπενδυτης με ονειρα και φιλοδοξιες για την ομαδα, παρα γκαγκατσηδες και παραγκουπολεις...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εάν χορτάσαμε από κάτι τόσα χρονια είναι από επενδυτες.Στο τέλος ξέρουμε όλοι ποιος θα πληρώσει τι νύφη...
Ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ναι johny μου στο λαο του ανηκει...αλλα οταν βγαινει ΑΜΚ να το δειχνουμε εμπρακτως και οχι να σφυραμε αδιαφορα!
μηπως περιμενεις ο ζαγορ να κουβαλαει τον σταυρο για πολλα χρονια?
ή μηπως θα μαζευτουμε 200.000 μετοχοι και θα εχουμε χορηγο τη unisef?
no money, no honey!
ελκυστικο προιον προσπαθει να φτιαξει ο σκυλος και ειμαι πεπεισμενος οτι θα τα καταφερει...με ή χωρις γκαγκατσηδες!
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Σε μια ομάδα που διαχειρίζεται σωστά δε χρειάζεται επενδυτης κατά τι γνώμη μου.
Η porto είμαι σίγουρος ότι δεν έχει επενδυτη και έχει πάρει μέχρι και cl και όλα αυτά με σωστή διαχείριση σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό.

Δε λέω συγκρίνω 2 διαφορετικά πράματα αλλα είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και σε εμάς και αυτό νομίζω ότι προσπαθούν στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Φίλε για να φτάσουμε στο επίπεδο της πόρτο θέλουμε 50 χρόνια...!!!!Μιλάμε η ομάδα αυτή έχει κορυφαίο σκάουτινγκ σε ολόκληρο το κόσμο και τους φέρνει στην πόρτο της παίζουν λίγο και τους μοσχοπουλεί βγάζοντας εκατομύρια.Επιπλέον έχει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο(το ντραγκάο) και υποδομές που γαμάνε και δέρνουν όπως και ποδοσφαιρική νοοτροπία ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!!Κάτσε πρώτα να κάνουμε υποδομές και γήπεδο και μετά βλέπουμε..

:?
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Στα γραφεία ο Γκαγκάτσης

Το πρωί εξάλλου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης. Μία επίσκεψη που μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένου ότι έχει δεχτεί πρόταση να αναλάβει θέση στη διοίκηση της ΠΑΕ αν και ακόμα δεν έχει απαντήσει. Παράλληλα είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ μέχρι πριν από δύο περίπου μήνες ο γιος του, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ήταν μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

http://sport24.gr/html/ent/533/ent.288533.asp

Ειλικρινά εύχομαι να είναι βλακεία των δημοσιογράφων..Σε διαφορετική περίπτωση έχουμε μεγάλο πρόβλημα..Κ όταν λέω μεγάλο πρόβλημα εννοώ ότι σαν λαός του ΠΑΟΚ θα κληθούμε να αποδείξουμε ότι όλα αυτά τα ιδανικά και τις αξίες που επικαλούμαστε τόσα χρόνια όντως τα έχουμε και τα πιστεύουμε κ δεν τα λέμε απλά επειδή δεν ελέγχουμε το παρασκήνιο εμείς αλλά κάποιος άλλος..

Ο γκαγκάτσης κ ο κάθε γκαγκάτσης μπορεί να δηλώνει ότι είναι ότι ομάδα θέλει αλλά τον βαραίνουν οι πράξεις του όλα αυτά τα χρόνια..Κ προφανώς δεν εννοώ ότι κάποιος παράγοντας της ΕΠΟ ή κάποιος υπουργός που δηλώνει ΠΑΟΚτσης πρέπει να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ..Εννοώ ότι ακριβώς επειδή δηλώνει ΠΑΟΚτσης ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..Συνεπώς όλοι αυτοί οι τύποι που κατά καιρούς έχουν δηλώσει ΠΑΟΚτσηδες και παρόλα αυτά είχαν δύο μέτρα και δύο σταθμα είναι ανεπιθύμητοι στην τούμπα είτε λέγονται γκαγκάτσηδες είτε βενιζέλοι, φλωρίδηδες, ορφανοί ή δεν ξέρω κ γω τι άλλο..

Τώρα όσον αφορά κάποιους που λένε να έρθει ή ότι εμπιστευόμαστε το ζαγοράκη κ τέτοια δεν θα χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμό γιατί θα γίνω κακός..Το μόνο που θα πω είναι να ψάξουν λίγο καλύτερα τους λόγους για τους οποίους έγιναν ΠΑΟΚ κ αν αυτός ο άνθρωπος εκφράζει αυτό το σάπιο σύστημα που υποτίθεται ότι πολεμάμε τόσα χρόνια..Ίσως έτσι να βρουν μια άκρη..

Κ το τονίζω ότι πολεμάμε αυτό το σύστημα όχι την κεφαλή του..Προσωπικά δεν θέλω να γίνω κόκκαλης στη θέση του κόκκαλη κ γ αυτό ακριβώς δεν θέλω στην ομάδα μου άτομα που έχουν δημιουργήσει αυτό το σύστημα της αδικίας..Θέλω δικαιοσύνηκ όχι να γίνει ο ΠΑΟΚ μας κομμάτι ενός συστήματος εκμετάλλευσης που θα κατασρτέφει ομάδες όπως τόσα χρόνια προσπαθούν να καταστρέψουν εμάς οι αθηναίοι..Κ μάλιστα έχω την αίσθηση ότι όλα αυτά τα χρόνια οι περισσότεροι εδώ μεσα την ίδια άποψη εκφράζουν..Μένει να δούμε κατά πόσο την εννοούσαμε ή αν θα αρχίσουμε να τα γυρνάμε σε περίρτωση που η πλάστιγγα του παρασκηνίου γείρει υπέρ μας..

Εγώ πάντως σε περίπτωση που προσληφθεί αυτό το σίχαμα στον ΠΑΟΚ όχι απλά θα σταματήσω να πηγαίνω γήπεδο, αλλά θα σταματήσω να βλέπω ΠΑΟΚ όσο δύσκολο κ αν μου είναι..Θα βλέπω και θα υποστηρίζω μόνο όσες ομάδες εκφράζουν αυτά τα ιδανικά που εκφράζει από την ίδρυση του ο ΠΑΟΚ..Δε θέλω να προκαλέσω ένταση αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα..

ΥΓ Σχετικά με την εμπιστοσύνη στη διοίκηση προφανώς και εμπιστεύομαι το Ζαγοράκη ότι δε θα φάει λεφτά όπως έκαναν οι παλιότεροι και ότι θα κάνει ότι θεωρεί καλύτερο για την ομάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έιναι θεός ή αλάνθαστος κ γνώμη μου είναι ότι πρέπει να προλάβουμε το κακό μια ώρα αρχύτερα..Στην τελική την ομάδα την κρατάει ζωντανή ο λαός της κ μόνο αυτός άρα είναι χρέος μας να έχουμε γνώμη και να την εκφράζουμε και είναι χρέος της διοίκησης να την ακούει και να τη λαμβάνει σοβαρά υπόψη της..

ΥΓ2 Συγνώμη αν σας κούρασα!!!

Άβαταρ μέλους
gika

Παν μέτρο άριστο…

Δημοσίευση από gika »

Τις τελευταίες ώρες, ακούμε συνέχεια για την συνάντηση Ζαγοράκη- Γκαγκάτση, από όλα τα media της πόλης… Έχοντας λοιπόν ο ΠΑΟΚτσήδικος λαός μέσα του την τάση της διχόνοιας, κάποιοι και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να μπει σε κάποιο πόστο αφηνίασαν, κάποιοι άλλοι το δέχτηκαν, όπως φάνηκε και εδώ μέσα! Και φυσικά ούτε οι μεν, ούτε οι δε, έχουν άδικο, ο καθένας για τους λόγους του!
Θα βάλουμε μέσα στο σπίτι μας έναν απ’ αυτούς που στήριξε την προσπάθεια του ΠΟΚ να μας διαλύσει? Θα του δώσουμε και θέση στην ΠΑΕ? Τι? Όχι στην ΠΑΕ? Αλλά πού? Στη μάνα αυτού του συλλόγου? Στον ΑΣ ΠΑΟΚ? Πάμε καλά? Κάπως έτσι σκέφτηκε το ένα μέρος του λαού μας.
Το άλλο μέρος του λαού, που δηλώνει ότι εμπιστεύεται το Ζαγοράκη και αφού είναι δική του απόφαση, θα κάνουν πίσω, έχει και αυτό ένα δίκιο… (αν και λιγότερο).
Αν σταματούσαμε εδώ και αναλύαμε τις δύο απόψεις, θα κάναμε μία σωστή και εποικοδομητική συζήτηση! Αλλά επειδή ΠΑΟΚ είμαστε, εμείς το προχωρήσαμε παραπέρα. Το πρώτο γκρουπ κατηγορεί τους δεύτερους, λέγοντάς τους πρόβατα! Πρόβατα γιατί ακολουθούν τον τσομπάνη (στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Ζαγοράκη…) χωρίς να έχουν δικιά τους βούληση… Το δεύτερο γκρουπ κατηγορεί τους πρώτους, ότι δηλαδή είναι ανίδεα ζώα, γιατί κρίνουν και κάνουν υποδείξεις σε μία διοίκηση που μας έχει ξελασπώσει, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς παίζεται, αντίθετα με την διοίκηση που ξέρει όλες τις λεπτομέρειες! Και πάλι και οι δυο πλευρές έχουν δίκιο, εν μέρει βέβαια…
Και αφού ανέπτυξα και τις δύο απόψεις, έφτασε η ώρα να πω και ‘γώ τη γνώμη μου… Πιστεύω ότι το σωστό είναι, κάτι ανάμεσα στα δύο… Από τη μία δεν πρέπει να ακολουθούμε το ότι κάνει η διοίκηση χωρίς την παραμικρή κριτική… Όταν δεν μας αρέσει κάτι που γίνεται, πρέπει να το λέμε… Κανένας Ζαγοράκης, όσα καλά πράγματα και να έχει κάνει δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι έχει βοηθήσει απίστευτα πολύ. Αλλά όταν κάνει κάποιο λάθος πρέπει να τον διορθώνουμε. Είμαστε συμμέτοχοι στον ΠΑΟΚ και πάνω απ’ όλα συνοδοιπόροι σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο! Και ο ένας θα βοηθά τον άλλο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα… Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι όταν μπορούμε να τα προλαβαίνουμε… Από την άλλη αυτοί που περιμένουν στην γωνία τον Ζαγοράκη, για να τον… «διορθώσουν», είναι πολύ μ*****ς. Έχει προσφέρει πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ μας! Δεν πρέπει να τον αμφισβητούμε συνέχεια! Όπως είπε και ο Γκαρσία πρόσφατα, όλοι πέφτουμε, το θέμα είναι να ξανασηκωθούμε… Νιώθω ότι πρέπει όταν δω το Ζαγοράκη να πέφτει, να τρέξω να τον σώσω πριν πέσει και πριν χτυπήσει αυτό που κρατάει στα χέρια του. Πριν πονέσει ο ΠΑΟΚ μας. Φυσικά και δεν πρέπει να γινόμαστε υπερπροστατευτικοί…
Μια συμβουλή πρέπει να ακούμε όλοι μας από τους αρχαίους… Πολλά έχουν πει, αυτοί οι αρχαίοι… Το σημαντικότερο είναι ένα… ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟ!

ΥΓ: Το κείμενο το έγραψα με αφορμή την επίσκεψη Γκαγκάτση. Ίσως μας απασχολήσει και σε άλλες περιπτώσεις, διαφωνίας διοίκησης-οπαδών (Σαλπιγγίδη ας πούμε???)
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

δεν είπα κανένας ότι Ζαγοράκης είναι ο Θεός και δεν κάνει λάθη...

ούτε ο Βρύζας είναι...

ούτε ο Σάντος είναι...

ΕΜΕΙΣ είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε τα λάθη τους και να τους αφήσουμε ΜΟΝΟΥΣ τους να λειτουργήσουν με ηρεμία και να τα διορθώσου;;;; (ΑΝ και ΟΤΑΝ τα κάνουν)

δηλαδή είμαστε τόοοοσο μάγκες όλοι μας που 2 σχεδόν χρόνια δε μας απασχολούν οι χιλιάδες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ "λεπτομέριες" που λύνουν αυτοί οι άνθρωποι και ξαφνικά θα πάμε να τους ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ πως να διοικήσουν, ποιους παίκτες θα πάρουν, πως θα προπονήσουν και πως θα κατεβάσουν την ομάδα;;;

όταν εμείς (οι οπαδοί) αποτύχαμε (λίγο ή πολύ) σχεδόν σε όλα;;;;

και εξηγώ:

1. οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουμε παραδεχτεί ότι φέτος δε μας άρεσε σε πολλά ματς η κερκίδα (μόνο με τον gay στο κύπελλο ήταν πολύ καλή)

2. εμείς δεν επιβαρύναμε την όλη προσπάθεια της διοίκησης με τα ηλίθια πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων που επιτρέψαμε να ας επιβάλουν;;;

3. οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουμε παραδεχτεί ότι στην ΑΜΚ θα θέλαμε πολλοί περισσότερους από 10.000 ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ;;;

άρα φίλοι μου όταν εμείς σε 3 μόνο καυτά και βασικά θέματα δεν περάσαμε τον πήχη της μέτριας απόδοσης, πως πάμε να κάνουμε κριτική για την κριτική όπως είπε και ένα παιδί πιο πριν;;;

και ναι εγώ προσωπικά το Ζαγοράκη τον εμπιστεύομαι τυφλά για τα πάντα... και με τις μέχρι τώρα κινήσεις του και επιδόσεις του μου έχει αποδείξει ότι όχι απλά ξέρει τι κάνει, αλλά είναι και έτη φωτός μπροστά από όλους εμάς...

και για υ.γ. αυτό:

όταν πέρυσι τέτοιο καιρό (και νωρίτερα) λέγαμε Santos go village και go home και κάποιοι από εσάς πιάσατε και το Ζαγοράκη μετά από ματς και του τα "ψάλατε" για τον Δον Φερνάντο είχε τα @ρχίδια να σας απαντήσει ότι εγώ αυτόν θα στηρίξω και θα κάνω αυτό που ΕΓΩ θεωρώ σωστό... επίσης απάντησε ότι "αυτή την πουτάνα την ομάδα δεν ξέρετε πόσο την αγαπάω και πόσο αρρωσταίνω όταν δεν πάμε καλά"

και φέτος μας έκανε όλους να καταπιούμε τα λαρύγγια ας από τη γαργάρα και την κωλοτούμπα που μας ανάγκασε να κάνουμε...

εν κατακλείδι γιατί παρά σεντόνιασε το ποστ...

αφήστε τον να κάνει ότι αυτός νομίζει και κυρίως όπως αυτός νομίζει...

και φροντίστε να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα λάθη τους (όταν γίνουν) και να τους δώσουμε τη δύναμη να τα διορθώσουν...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

gika

+ όσα θες...

έχεις κερδίσει το σεβασμό μου!!!
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

Μπράβο Παλλικαρε....
Αψογος.

Χιλια Μπράβο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν είναι στο χέρι μου να προλάβω κάποιο λάθος θα το κάνω... Όπως έγραψα στο προηγούμενο ποστ... Μια οικόγενεια είμαστε ολοι, γυρο απο τον ΠΑΟΚ.... Και όλοι μαζί θα τον πάμε ψηλά! Ο άλλος πριν που είπε ότι ούτε ο Κοκκαλης δίνει αναφορά... Ρε συ ο Κόκκαλης δινει τα λεφτά του... Ο ΖΑΓΟΡ τα δικά μας... Και μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλα... Αλλα αν μπορώ να βοηθήσω στο να μην αλοιώσει το χαρακτήρα της ομάδας μου??????
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

geo_athens4 έγραψε:έχουμε μεγάλο πρόβλημα..Κ όταν λέω μεγάλο πρόβλημα εννοώ ότι σαν λαός του ΠΑΟΚ θα κληθούμε να αποδείξουμε ότι όλα αυτά τα ιδανικά και τις αξίες που επικαλούμαστε τόσα χρόνια όντως τα έχουμε και τα πιστεύουμε κ δεν τα λέμε απλά επειδή δεν ελέγχουμε το παρασκήνιο εμείς αλλά κάποιος άλλος..
Ακριβώς αυτό...Κάποιοι κάνετε Θεό το Ζαγορακη και τον θεωρείτε πιο σημαντικό και απο τα ιδανικά μας...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

μη βγαζετε ρε συμπερασματα απο την ΤΡΙΤΗ συναντηση που εγινε στη Τουμπα μεταξυ Τεο και του αλλου.....
αν παραιτηθηκε ο Μακης (διευθυντης γραφειων) και εγινε αποδεκτο απο το Ζαγορ επειδη λεγεται Γκαγκατσης (λαθος για μενα) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να προσλαβουμε το πατερα Γκαγκατση που ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...προσοχη: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΠΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΑΝΘ-ΟΠΟΥΛΟ-ΤΟ ΠΗΛΑΛΑΕΙ-ΤΟ ΣΟΥΒΛΑ-ΚΟ-ΜΠΟΤΗ .....ουτε φυσικα λιγοτερο.....

εγω προτεινω να μιλαμε μονο με γεγονοτα.....και το γεγονς ειναι οτι δεν υπαρχει εργασιακη σχεση του ΠΑΟΚ με τον ακατανομαστο ψευδο-ΠΑΟΚ-τση

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΟΙΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ 100% ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”