Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27

Δημοσίευση από Taseos »

Ερώτηση. Θα πρέπει να αγοράσουμε και κάρτα δικού του ας ΠΑΟΚ μαζί ; Ή στο μπάσκετ δεν ισχύει;
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Δεν ισχυει για το μπασκετ.
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Εγω λογικά δεν θα ανανεώσω, πέρυσι αγόρασα πρώτη φορά για να ευχαριστήσω την ομάδα για την πορεία μέχρι τον τελικό αλλά και για να στηρίξω στη μεγάλη προσπάθεια του Χατζόπουλου. Πλέον ο μπασκετικός ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη τα δικά μου χρήματα οπότε ίσως πάρω για τον ΑΣ αν κάνουν το ίδιο με πέρυσι που ίσχυε για τα περισσότερα τμήματα.

Αν ποτέ μετακομίσω σε απόσταση μιας ώρας από τα γήπεδα του ΠΑΟΚ, ίσως πάρω και σε μπάλα και σε μπάσκετ και παντού, μέχρι τότε όπου υπάρχει ανάγκη :|
These users thanked the author st4this for the post:
Maurice_Escargot
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

rockcity4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 10:50 Εγώ θα πάρω το βάπτισμα του πυρός και θα πάρω το πρώτο μου ever. Θα προσπαθήσω μαζί και μπάλα :D
Ωπα ρε Πετρουπολη ιδια ηλικια εχουμε, εχεις μηπως και Twitter; Μπορει να εχουμε μιλησει ποτε χωρις να το καταλαβουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ είμαι της άποψης ότι διαρκείας πρέπει να παίρνει κάποιος που όντως γουστάρει και μπορεί να πάει σε αγώνες. Γενικά γουστάρω κόσμο στα γήπεδα που πάνε γιατί γουστάρουν αυτή την φάση είτε λέγεται μπάσκετ είτε λέγεται μπάλα. Θεωρώ ότι 28 Ιουλίου μετά τα εγκαίνια του μετρό πολλοί θα πάρουν διαρκείας γιατί θα φαίνεται πιο εφικτό το να πας στο κλειστό. Αρκεί μέχρι να ανοιχθεί η πόντου να υπάρχει κάνα μικρό δρομάκι για να μην κάνει ο κόσμος τον γύρο και τρώει κάνα χιλιόμετρο επιπλέον στο κεφάλι περπάτημα. Αν ήμουν ΚΑΕ ήδη θα είχα έρθει σε επαφή με εταιρία για λεωφορεία και από Μικρα για κλειστό. Επίσης γίνεται πολύ πιο εύκολη η πρόσβαση στα κλειστά της μικρας για αθλήματα του ας .
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
Maurice_Escargot, katafraktos, rockcity4, paok-porter1337
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 10:46 Αυριο κυκλοφορουν τα διαρκειας.

Παμε λοιπον να πιασουμε το κλιμα.

1.Ποιοι θα ανανεωσετε το διαρκειας σας? Εαν το κανετε, θα το κανετε στην ιδια θεση η θα αλλαξετε?
2.Ποιοι θα παρετε νεο διαρκειας?
3.Ποιοι δεν θα ανανεωσετε και γιατι?
4. Ποιοι απο εσας που δεν ειχατε δεν θα παρετε και φετος?
Θα ανανεώσω, είμαι ακόμη σε δίλημμα να μείνω στο white ή να πάω σε silver.
These users thanked the author PablitoV2 for the post:
Maurice_Escargot
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Θα ανανεωσω προφανως κι εγω και θα παω στα BLACK απο WHITE.
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

st4this έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 11:17 Ωπα ρε Πετρουπολη ιδια ηλικια εχουμε, εχεις μηπως και Twitter; Μπορει να εχουμε μιλησει ποτε χωρις να το καταλαβουμε :lol:
Ναι πρέπει να έχουμε μιλήσει! Είχα παλιά νμζ koukaros4 ή κάτι παρόμοιο, αλλά το έσβησα να βρω την υγειά μου και απλά μπαίνω από το ακκαου του μπλογκ πια!
These users thanked the author rockcity4 for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Ειναι οντως τοξικο οσο δεν παει, ξανα κατεβασε το ρεσυ, μπορει να παμε σε κανενα ματς του ΑΣ who knows :lol: Αντε να ξεκινησει το βολει να παμε Κηφισια που ειναι κοντα :|
rockcity4
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

κάτι άσχετο γιατί το διαβάζω συνέχεια μην είστε τόσο σίγουροι ότι θα παραδοθεί η γραμμή Καλαμαριά στις 28/7
εγώ προσωπικά θα ήθελα να πήγαινα στα black αλλά θα παραμείνω στα white γιατί έχω και του ποδοσφαίρου οπότε χαμηλά η μπάλα
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

st4this έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 11:49 Ειναι οντως τοξικο οσο δεν παει, ξανα κατεβασε το ρεσυ, μπορει να παμε σε κανενα ματς του ΑΣ who knows :lol: Αντε να ξεκινησει το βολει να παμε Κηφισια που ειναι κοντα :|
Ήμουν στον Μίλωνα στο γκειμ 5 αλλά δεν σε πέτυχα :mrgreen:
These users thanked the author rockcity4 for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Panx Romana έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 11:50 κάτι άσχετο γιατί το διαβάζω συνέχεια μην είστε τόσο σίγουροι ότι θα παραδοθεί η γραμμή Καλαμαριά στις 28/7
εγώ προσωπικά θα ήθελα να πήγαινα στα black αλλά θα παραμείνω στα white γιατί έχω και του ποδοσφαίρου οπότε χαμηλά η μπάλα
Οκτώβρη ξεκινά το μπάσκετ. Ο,τι και να γίνει δε νομίζω να το σύρουν μετά την έκθεση!
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Panx Romana, katafraktos
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Μενω διπλα ακριβως στην σταση ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ, δουλευουν μεχρι το βραδυ και οντως μεσα στον επομενο μηνα θα εχει παραδωθει. Προφανως η κατασταση στην Μικρα ειναι τραγικη, δεν θα υπαρχει παρκινγκ για ενα διαστημα, θα εχουμε πολυ-πολυ μεγαλο βαρος εκει κυκλοφοριακα και η Ποντου ως εργο θα παραδωθει του χρονου, αρα το θεμα προσβασης στο Παλατακι εαν καποιος παρει το μετρο - λογου χαριν - απο τον Σιδηροδρομικο ειναι ενα θεμα ακομα, καθως θα πρεπει να περπατησει αρκετα.
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 12:00 Μενω διπλα ακριβως στην σταση ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ, δουλευουν μεχρι το βραδυ και οντως μεσα στον επομενο μηνα θα εχει παραδωθει. Προφανως η κατασταση στην Μικρα ειναι τραγικη, δεν θα υπαρχει παρκινγκ για ενα διαστημα, θα εχουμε πολυ-πολυ μεγαλο βαρος εκει κυκλοφοριακα και η Ποντου ως εργο θα παραδωθει του χρονου, αρα το θεμα προσβασης στο Παλατακι εαν καποιος παρει το μετρο - λογου χαριν - απο τον Σιδηροδρομικο ειναι ενα θεμα ακομα, καθως θα πρεπει να περπατησει αρκετα.
υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δοθεί με μόλις δύο σταθμούς διαθέσιμους στο κοινό
υπάρχουν άλλα θέματα που άπτονται της λειτουργίας πέρα από την εξωτερική κατάσταση των σταθμών
θα δούμε αν όλα πάνε καλά υπάρχει Και η περίπτωση να δοθεί τέλος Ιουλίου μέσα Αυγούστου
These users thanked the author Panx Romana for the post:
Maurice_Escargot
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

rockcity4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 11:50
st4this έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 11:49 Ειναι οντως τοξικο οσο δεν παει, ξανα κατεβασε το ρεσυ, μπορει να παμε σε κανενα ματς του ΑΣ who knows :lol: Αντε να ξεκινησει το βολει να παμε Κηφισια που ειναι κοντα :|
Ήμουν στον Μίλωνα στο γκειμ 5 αλλά δεν σε πέτυχα :mrgreen:
Ελα ρε πετσι ωραιος :mrgreen: :|. Ημουν κατω κατω στο καγκελο, αντε να ξεκινησει η σεζον να μαζευτουμε ξανα σε κανα γηπεδο :opaokara:
rockcity4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”