Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- thomas Murg
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Ο Παπαγιάννης εάν δεν ήταν Έλληνας δεν ξέρω εάν θα τον είχαν στα υπόψη. Εδώ έφτασε ο Κουζέλογλου να πάει στον βάζελο για να συμπληρώνει τον αριθμό για τις προπονήσεις τους.
Επίσης, πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη ότι στον βάζελο, οι περισσότεροι παικτες, με έναν "μαγικό" τρόπο εμφανίζονται πολύ καλύτεροι από τις ομάδες που ήταν πριν ή που πήγαν μετά. Κάποιοι μάλιστα πηγαίνοντας σε άλλη ομάδα στη συνέχεια, και όχι όσο έπαιζαν στον βάζελο, βρέθηκαν ντοπέ (π.χ. Καλάθης, Μήτογλου).
Επίσης, πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη ότι στον βάζελο, οι περισσότεροι παικτες, με έναν "μαγικό" τρόπο εμφανίζονται πολύ καλύτεροι από τις ομάδες που ήταν πριν ή που πήγαν μετά. Κάποιοι μάλιστα πηγαίνοντας σε άλλη ομάδα στη συνέχεια, και όχι όσο έπαιζαν στον βάζελο, βρέθηκαν ντοπέ (π.χ. Καλάθης, Μήτογλου).
- paok-porter1337
Ειναι απο τα πραγματα που μου αρεσουν αρκετα σε αυτη τη νεα μας εποχη. Πρεπει ομως να βρεθει και ενας τροπος να μην χανεις ετσι ευκολα αυτα τα ταλεντα λογω NCAA και δεν ξερω εγω τι αλλο.freemind έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 09:06 εμένα μου αρέσει που λένε ότι θα κυνηγήσουν πολύ στο να κάνουν ακαδημίες δυνατές και να κλείσουν και ότι καλύτερο μπορούν από ταλέντα
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post (total 2):
- george188, freemind
Eιναι ζορικο, αρχισαν τα κολλέγια να δινουν παρανοικά λεφτά
- These users thanked the author george188 for the post:
- paok-porter1337
Υπαρχει περιπτωση το "ναυαγιο" (αν ισχυει) με τον Φοστερ να εχει να κανει με την χθεσινη φημολογια περι wild card για Euroleague και να πηγαινουμε πλεον για αλλα πιο μεγαλα;
Αυτο που και εγω μαθαινω ειναι οτι υπαρχει χοντρο θεμα με τις Γαλλικες ομαδες. Οι θεσεις που θα ανοιξουν μπορει να ειναι και πανω απο 2.
Αυτο που και εγω μαθαινω ειναι οτι υπαρχει χοντρο θεμα με τις Γαλλικες ομαδες. Οι θεσεις που θα ανοιξουν μπορει να ειναι και πανω απο 2.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- PAOKevolution, paok-porter1337
-
john4serres
- PAOKevolution
Πολύ πιθανό nunies. Η Ευρωλίγκα πέραν από τη wild card θέλει να δει και ρόστερ αντίστοιχο. Γιατί είμαστε μια ομάδα Europe Cup που ζητά να μπει στην κορυφαία διοργάνωση. Επομένως πρέπει να πληρώσουμε υπεραξία ακόμα και στην Ευρωλίγκα.
Θεωρώ πως γι' αυτό ίσως ο Φόστερ να έχει μπει στον πάγο. Δε ξέρω βέβαια πόσο έτοιμοι είμαστε να ψάξουμε τώρα για παίκτες Ευρωλίγκας.
Θεωρώ πως γι' αυτό ίσως ο Φόστερ να έχει μπει στον πάγο. Δε ξέρω βέβαια πόσο έτοιμοι είμαστε να ψάξουμε τώρα για παίκτες Ευρωλίγκας.
-
Polichni1926
Ειναι 16 χρονων παιδι απο την ακαδημια του χατζηβρεττα (το δεκα) εκανε πλακα στην ηλικια και λογω σωματοδομης και υψους σε πολλα ματς τελειωνε με 30+ ποντους και 15+ ριμπαουντ αλλα ειναι παιδι δεν θεωρω οτι θα παρει πολυ χρονο ενδεχομενως καποια δευτερολεπτα σε καποια τελειωμενα ματς . αλλα ειναι μια κινηση που δειχνει οτι θα υπαρξει ενεργοποιηση και στις ακαδημιες . Οταν ημουν εγω στο εφηβικο τοτε ο αρης και ο μαντουλιδης επαιρναν ολους τους καλους πιτσιρικαδες , ο ΠΑΟΚ μονο απο κατι χωρια της ηπειρου και της κρητης (βλεπε κονιαρη) εχει μια 10ετια που το δεκα του χατζηβρεττα παιρνει ολη την κρεμα στις ακαδημιες μακαρι ο ΠΑΟΚ να τους περασει κιολας !
- thomas Murg
Δεν θυμάμαι εάν το είχα διαβάσει εδώ μέσα ή στο Χ για τη σκέψη που υπάρχει για ομάδα ΠΑΟΚ Β. Δεν ξέρω βέβαια εάν αυτό είναι εφικτό.
Εγώ αυτό πάντως έμαθα, ότι υπάρχει περίπτωση να είναι 3 οι θέσεις και ότι υπάχει σοβαρή πιθανότητα να είμαστε από του χρόνου στην ευρωλίγκα. Και ότι το πάγωμα της περίπτωσης Φόστερ είναι ότι κοιτάνε για κάτι καλύτερο. Θα δείξειnunies4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 09:26 Υπαρχει περιπτωση το "ναυαγιο" (αν ισχυει) με τον Φοστερ να εχει να κανει με την χθεσινη φημολογια περι wild card για Euroleague και να πηγαινουμε πλεον για αλλα πιο μεγαλα;
- Maurice_Escargot
Ο Τόνυ Πάρκερ έχει σκοπό να προπονει αυτός την Βιλερμπάν και να μείνει στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα από το 2021 είναι License A shareholder.
Η φήμη περί ΝΒΑ Europe υπήρχε από τον Οκτώβριο ενώ ο ίδιος ο Πάρκερ (που είναι και ιδιοκτήτης της) φέρεται να έχει δυσαρεστηθεί με την Ευρωλίγκα αλλά μεταξύ μας δεν υπολογίζω αυτούς να μην βρίσκονται εκεί.
Η Μπουργκ εάν αποφασίσει να πάει, θα πρέπει να παίζει σε ένα από τα γήπεδα της Βιλερμπάν.
Η Μονακό είναι ερωτηματικό για την ώρα. Εγώ ξέρω από φίλο μου Γάλλο από την περιοχή του Πριγκηπατου που είναι μέσα στις εργασίες ανανέωσης του Louis II, συμπεριλαμβανομένου της σάλας του μπάσκετ, ότι όλα προχωρουν κανονικά προς αυτήν την κατεύθυνση ενώ μόλις έχει εγκριθεί και η δημιουργία του νέου γηπέδου τους χωρητικότητας 16 000 θεατών. Το πριγκηπάτο θα συνεχίζει να πληρώνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Εάν δεν βρουν επενδυτή το καλοκαίρι, δεν είναι δεδομένο πως το πριγκηπάτο θα συνεχίσει να στηρίζει. Επισης, όλα τα γραφεία αποφεύγουν την σκέψη να προωθήσουν παίκτες εκεί. (βλέπε: https://www.lequipe.fr/Basket/Article/L ... ns/1674437)
Εν ολίγοις οι αποφάσεις των ίδιων των γαλλικών ομάδων θα κρίνουν εάν κι εφόσον θα ανοίξουν 1-2 η 3 θέσεις. Η και καμία.
Η φήμη περί ΝΒΑ Europe υπήρχε από τον Οκτώβριο ενώ ο ίδιος ο Πάρκερ (που είναι και ιδιοκτήτης της) φέρεται να έχει δυσαρεστηθεί με την Ευρωλίγκα αλλά μεταξύ μας δεν υπολογίζω αυτούς να μην βρίσκονται εκεί.
Η Μπουργκ εάν αποφασίσει να πάει, θα πρέπει να παίζει σε ένα από τα γήπεδα της Βιλερμπάν.
Η Μονακό είναι ερωτηματικό για την ώρα. Εγώ ξέρω από φίλο μου Γάλλο από την περιοχή του Πριγκηπατου που είναι μέσα στις εργασίες ανανέωσης του Louis II, συμπεριλαμβανομένου της σάλας του μπάσκετ, ότι όλα προχωρουν κανονικά προς αυτήν την κατεύθυνση ενώ μόλις έχει εγκριθεί και η δημιουργία του νέου γηπέδου τους χωρητικότητας 16 000 θεατών. Το πριγκηπάτο θα συνεχίζει να πληρώνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Εάν δεν βρουν επενδυτή το καλοκαίρι, δεν είναι δεδομένο πως το πριγκηπάτο θα συνεχίσει να στηρίζει. Επισης, όλα τα γραφεία αποφεύγουν την σκέψη να προωθήσουν παίκτες εκεί. (βλέπε: https://www.lequipe.fr/Basket/Article/L ... ns/1674437)
Εν ολίγοις οι αποφάσεις των ίδιων των γαλλικών ομάδων θα κρίνουν εάν κι εφόσον θα ανοίξουν 1-2 η 3 θέσεις. Η και καμία.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- paok-porter1337
- PAOKevolution
Θεωρώ απίθανη τη συμμετοχή της Μπουργκ στην Ευρωλίγκα.
Η Ευρωλίγκα θέλει μπάτζετ και κόσμο. 0/2 για την Μπουργκ.
Τώρα αν την αναλάβει κανείς το καλοκαίρι, ίσως.
Αλλά και στο Γιουροκαπ δεν ήταν ούτε καν μέσα στα φαβορί.
Η Ευρωλίγκα θέλει μπάτζετ και κόσμο. 0/2 για την Μπουργκ.
Τώρα αν την αναλάβει κανείς το καλοκαίρι, ίσως.
Αλλά και στο Γιουροκαπ δεν ήταν ούτε καν μέσα στα φαβορί.
- Montrealiotis
Επειδή εγώ το εψαξα μέσω του Κυπριακού εμπορικού μητρώου, και μπορεί να εννοείς εμένα, θα σου πω ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο. Κανένα.Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 06:14 Το είχε ανεβάσει εδώ μέσα ένα παλικάρι με έγγραφο που το αποδεικνύει.
Επίσημο έγγραφο του Κυπριακού κράτους.
Όταν θα έχω χρόνο θα ψάξω να βρω και το ποστ
Και εφόσον δεν ξέρεις κάτι, καλό θα ήταν να μην το γράφεις τόσο απόλυτα, όπως την προηγούμενη φορά, που έλεγες για άγραφα δάνεια (κάπως έτσι).
-
makispaspartou
- Montrealiotis
Επειδή τα εταιρικά δεν είναι μου είπε κάποιος, έχω κάποιον από μέσα κλπ, αν έχεις στοιχεία, να τα παραθέσεις. Εγώ λοιπόν το έψαξα πριν μερικά χρόνια, χωρίς να λέω ότι μου κατέβει στο κεφάλι, σου λέω ότι δεν έχεις.makispaspartou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 12:27 Δηλαδή θα συζητήσουμε αν το SDNA είναι του Ιβάν ?
Οκ ..
Αφού το έψαξες, πες μας σε ποιόν ανήκει η PARALOT MEDIA AND MARKETING LIMITED που είναι ο επίσημος ιδιοκτήτης και δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name) της ιστοσελίδας του πορτοκαλί
.