Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
4/10/99 - 27/01/26
9612 ημέρες διαφορά.
Αλλάξτε λίγο τα νούμερα.
Η ζωή ποτέ δεν ήταν και ούτε θα γίνει δίκαιη, καλά καλά ούτε το 50-50 δεν μπορούμε να έχουμε!
Με έχει πιάσει πονοκέφαλος από τα νεύρα.
9612 ημέρες διαφορά.
Αλλάξτε λίγο τα νούμερα.
Η ζωή ποτέ δεν ήταν και ούτε θα γίνει δίκαιη, καλά καλά ούτε το 50-50 δεν μπορούμε να έχουμε!
1 κλάσμα του δευτερολέπτου και χάνονται 7 ζωές... Ζωή είναι αυτή που έχουμε; Δε μπορώ να φανταστώ καν τον πόνο των οικογενειών τους
- Kabamaru11
Τι ωραια που θα ηταν αν μεθαυριο τρωγαμε μια 7αρα στο κεφαλι,γκρινιαζαμε για την ομαδα,για τον προπονητη,τον προεδρο,γιατι ετσι γιατι γιουβετσι,αλλα ολοι να γυρνουσαν πισω.Ανετα το ανταλλαζα διχως σκεψη.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 33):
- Dimitrisou, katafraktos, Piero, Ιάσονας, Azrael, ramboutla, Maklaz, navigator11, Napoli4, paoki19 and 23 more users
- katafraktos
«ΠΑΟΚ παίξε για το λαό σου που πέθανε στο δρόμο για να 'ναι στο πλευρό σου»

- These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
- paoki19, st4this
Γιατί δεν υπάρχει καθυστέρηση στα σύνορα.Athens έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 16:32 Γιατί ρε παιδιά οδικός από Ρουμανία μπορεί να απαντήσει κάποιος;
δεν μπορω να δεχτω οτι μπορει τα αδερφακια μας να εφυγαν ετσι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Τρί 27 Ιαν 2026, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author tasso85 for the post:
- JORDAN THOMAS FAN
Κύριοι, ειναι μια πολύ δύσκολη μέρα, ας αφήσουμε τις πραγματογνωμοσυνες και τις θεωρίες μας απέξω και ας επικεντρωθουμε στο πένθος μας.
7 συνοπαδοι μας, 7 αγγελούδια φύγανε.
Προσωπικά αισθάνομαι πολύ άδειος για να ασχοληθώ με οτιδήποτε αλλο.
7 συνοπαδοι μας, 7 αγγελούδια φύγανε.
Προσωπικά αισθάνομαι πολύ άδειος για να ασχοληθώ με οτιδήποτε αλλο.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 7):
- Maklaz, pagotatzis, embuji, Mica, tad, Aigle_Noir, Dimpatra
Δεν είναι ώρα για υποθέσεις και εικασίες.
Τελείως καλοπροαίρετα στο λέω!
Τελείως καλοπροαίρετα στο λέω!
- WeWillRockYou
Κρίμα, κρίμα, κρίμα... Ένα ατελείωτο κενό από την ώρα που διάβασα την είδηση για το δυστύχημα, διαβάζω τώρα και αυτό και δεν μπορώ να το χωνέψω.Είναι από εκείνες τις ιστορίες που μοιάζουν με ψέμα, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινές.
Ο 54χρονος άνδρας που έμαθε για τον θάνατο των 7 συνοπαδών του, κατέρρευσε. Αντμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, είχε ήδη προγραμματιστεί η εγχείρηση, μόλις όμως άκουσε το όνομα του φίλου του που βρισκόταν στο μοιραίο βαν, έχασε τις αισθήσεις του.
Όσες προσπάθειες κι΄ αν έγιναν προκειμένου να τον επαναφέρουν, ήταν άκαρπες.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα στοιχεία του ανθρώπου που ήταν γνωστός στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες.
Προσέξτε τους εαυτούς σας και τα κοντινά σας άτομα τέτοιες μέρες.
-
john4serres
Σήκωσε το στην Πόλη, μεγάλε ΠΑΟΚkatafraktos έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 21:04 «ΠΑΟΚ παίξε για το λαό σου που πέθανε στο δρόμο για να 'ναι στο πλευρό σου»
![]()
- These users thanked the author john4serres for the post:
- gervasio artigas
Ακριβως αυτο σκεφτομουν πριν διαβασω το ποστ σου..Kabamaru11 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 20:33 Τι ωραια που θα ηταν αν μεθαυριο τρωγαμε μια 7αρα στο κεφαλι,γκρινιαζαμε για την ομαδα,για τον προπονητη,τον προεδρο,γιατι ετσι γιατι γιουβετσι,αλλα ολοι να γυρνουσαν πισω.Ανετα το ανταλλαζα διχως σκεψη.
Για την ακριβεια... Γινεται να φαμε 10 μεθαυριο;;;Να φαμε αλλα τοσα απ τον βαζελο στο κυπελλο;;; και να μην παρουμε ουτε ενα ματς μεσα στο 26 και να γυρισουν ολα τα παιδια πισω;;;;
Εχει 5 ωρες προσπαθω να γραψω κατι...
Δεν μπορω με τιποτα...
Πατησα στο ποστ του kabamaru...
Μπορει να ειναι και μαλακια το ποστ μου...αυτο μου βγηκε αυτο εγραψα...
- These users thanked the author psykoman for the post (total 5):
- Kabamaru11, katafraktos, paokkerkir, paoki19, Mica
Όντως είναι έτσι με τις ημερομηνίες στις 2 τραγωδίες! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, απλά δεν γίνονται!Maklaz έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 19:26 4/10/99 - 27/01/26
9612 ημέρες διαφορά.
Αλλάξτε λίγο τα νούμερα.
Έτσι απλά έφυγαν 7 νέοι άνθρωποι, σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου! Αν στις 10 ώρες που ταξιδεύανε είχαν καθυστερήσει κάπου για ένα λεπτό τώρα θα ήταν μαζί μας. Δεν μπορώ να καταλάβω...
Πάω να διαβάσω παραμύθι στον γιο μου για να κοιμηθεί, με παίρνουν τα κλάματα. Μου λέει μπαμπά γιατί κλαίς? Γιατί παιδί μου το πρωί έμαθα ότι κάποιες μανάδες δε θα ξαναπάμε στα παιδιά τους και κάποια παλικάρια στους γονείς τους....Τι τραγωδία είναι αυτή σήμερα ρε πουστη μου....
Βγαίνω για τσιγάρο να ηρεμήσω και να διαβάσω παρηγορια...ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ορισμενοι...γιατί πήγαν από κει και το Λέιν ασσίστ? Μα τόσο χοντροπετσοι γαμω την τρέλα μου? Ημαρτον δηλαδή...ημαρτον....κλαίει όλη η χώρα απ' το πρωί πάει κόσμος άδικα και μας νοιάζει ποιος και τι φταίει...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ....
Βγαίνω για τσιγάρο να ηρεμήσω και να διαβάσω παρηγορια...ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ορισμενοι...γιατί πήγαν από κει και το Λέιν ασσίστ? Μα τόσο χοντροπετσοι γαμω την τρέλα μου? Ημαρτον δηλαδή...ημαρτον....κλαίει όλη η χώρα απ' το πρωί πάει κόσμος άδικα και μας νοιάζει ποιος και τι φταίει...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ....
Δεν ξέρω που να το γράψω οπότε θα το γράψω εδώ
Είναι ένα κωλοπαιδο στο φέισμπουκ, οπαδός του αρη, ο οποίος ανέβασε μετά το ατύχημα ποστ χλευάζοντας τα θύματα και λέγοντας μακάρι να ήταν περισσότερα
Έσβησε τα περισσότερα από αυτά εχει ακόμα δυο ανεβασμένα και πιστεύω θα κινηθεί η ΠΑΕ νομικά
Πόσο σκατανθρωπος πρέπει να σαι ρε πουστη; Είναι δυνατόν να λέγεσαι άνθρωπος και να βγαίνεις να λες τέτοια πράγματα; Δε το διανοούμαι πραγματικά. Δεν αξίζουν να ζουνε τέτοια σκουπίδια
Είναι ένα κωλοπαιδο στο φέισμπουκ, οπαδός του αρη, ο οποίος ανέβασε μετά το ατύχημα ποστ χλευάζοντας τα θύματα και λέγοντας μακάρι να ήταν περισσότερα
Έσβησε τα περισσότερα από αυτά εχει ακόμα δυο ανεβασμένα και πιστεύω θα κινηθεί η ΠΑΕ νομικά
Πόσο σκατανθρωπος πρέπει να σαι ρε πουστη; Είναι δυνατόν να λέγεσαι άνθρωπος και να βγαίνεις να λες τέτοια πράγματα; Δε το διανοούμαι πραγματικά. Δεν αξίζουν να ζουνε τέτοια σκουπίδια