Paokmania Τράπεζα Αίματος
Yiankos έγραψε:Το κοινωνικό έργο του Paokmania συνεχίζεται. Δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 13/12 ημέρα του αγώνα με την Ξάνθη στις 10 το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θες/νικης για αιμοδοσία.
Η συνάντηση γίνεται από την κάτω πλευρά του νοσοκομείου. Επί Κωνσταντινουπόλεως. Μπαίνεις μέσα και μετά δεξιά.
Σας περιμένουμε!
Aparadektos
Yiankos
Free
Vaggt
Nirvana
NeptuneGr
- Alexakisg4
!!!
Ρε παίδες εγώ δεν έχω δώσει ποτέ αίμα τι φάση είναι βασικά ζαλίζεσαι με έχουν πει έχω καιρό να κανό και εξετάσεις αίματος να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε αλλά άμα είχα καμία αναιμία θα το καταλάβαινα λογικά .. Ρε agave πως καταλαβαίνεις άμα σου λύπη κάνα ενζυμο μην πάμε και από αιμοδοσία χάχα.. Άμα είναι βαλτέ και έμενα παιδία το πολύ άμα δω ότι με χάνουν το σταματώ χάχα βαλτέ και αλεξακις αφού είναι για καλό άντε να έρθω άμα πατέ ..
- Alexakisg4
!!!
Νεπτουρ πηγές ρε φιλέ και έδωσες η πηγές και δεν βρήκες κανέναν και έφυγες...
τέσπα φρεε αφού δεν έπαθα κάτι με τον περσινό παοκ δεν θα κολλήσουμε εκεί χαχα
Τωρα απο ηρεμία ε θα το παλεπσουμε οποτε εχουμε και λεμε
Aparadektos
Yiankos
Free
Vaggt
Nirvana
NeptuneGr ?
Alexakisg4
τέσπα φρεε αφού δεν έπαθα κάτι με τον περσινό παοκ δεν θα κολλήσουμε εκεί χαχα
Τωρα απο ηρεμία ε θα το παλεπσουμε οποτε εχουμε και λεμε
Aparadektos
Yiankos
Free
Vaggt
Nirvana
NeptuneGr ?
Alexakisg4
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
YiankosYiankos έγραψε:Το κοινωνικό έργο του Paokmania συνεχίζεται. Δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 13/12 ημέρα του αγώνα με την Ξάνθη στις 10 το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θες/νικης για αιμοδοσία.
Η συνάντηση γίνεται από την κάτω πλευρά του νοσοκομείου. Επί Κωνσταντινουπόλεως. Μπαίνεις μέσα και μετά δεξιά.
Σας περιμένουμε!
Free
Vaggt
Nirvana
Alexakisg4
thanasakiss4
Νeptune αφού έδωσες με βάζελο άστο .. μην έρχεσαι.
Επίσης δε θα έρθει ο aparadektos γιατί φτάνει Θεσσ το μεσημέρι ..
Άρα είμαστε έξι .. για να δούμε πόσοι θα εμφανιστούμε από τους έξι!
Yiankos έγραψε:Το κοινωνικό έργο του Paokmania συνεχίζεται. Δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 13/12 ημέρα του αγώνα με την Ξάνθη στις 10 το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θες/νικης για αιμοδοσία.
Σας περιμένουμε!
aparadektos
ypobrixios
Yiankos
Free
Vaggt
Nirvana
Alexakisg4
thanasakiss4
Δυστυχώς, και πάλι δε φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών.
Από τα 4 μέλη που πήγαμε στο Ιπποκράτειο (Γιάνκος, Θανασάκης, Νιρβάνα και Φρη), μόνο ο Γιάνκος και ο Νιρβάνα έδωσαν, όμως αυτό που μετράει είναι η πρόθεση..
Τους ευχαριστούμε..
Νομίζω ότι επόμενη ημερομηνία για συγκέντρωση θα είναι η 8η Μαρτίου, πριν το ματς με το γαύρο..
Από τα 4 μέλη που πήγαμε στο Ιπποκράτειο (Γιάνκος, Θανασάκης, Νιρβάνα και Φρη), μόνο ο Γιάνκος και ο Νιρβάνα έδωσαν, όμως αυτό που μετράει είναι η πρόθεση..
Τους ευχαριστούμε..
Νομίζω ότι επόμενη ημερομηνία για συγκέντρωση θα είναι η 8η Μαρτίου, πριν το ματς με το γαύρο..
Στη μια βδομάδα κολλάς ρε συ?
Το τρίμηνο, ως τότε, θεωρητικά θα έχει τελειώσει..
Δε νομίζω να 3σας δημιουργήσει τόσο μεγάλο πρόβλημα..
Ας έρθει ο καιρός τότε κι ελάτε να δούμε..
Και όλοι οι υπόλοιποι, μπορείτε να πηγαίνετε στα νοσοκομείο στις περιοχές όπου διαμένετε και να δώσετε αίμα για τον σύνδεσμο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Το τρίμηνο, ως τότε, θεωρητικά θα έχει τελειώσει..
Δε νομίζω να 3σας δημιουργήσει τόσο μεγάλο πρόβλημα..
Ας έρθει ο καιρός τότε κι ελάτε να δούμε..
Και όλοι οι υπόλοιποι, μπορείτε να πηγαίνετε στα νοσοκομείο στις περιοχές όπου διαμένετε και να δώσετε αίμα για τον σύνδεσμο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.