ΠΑΟΚ-αεκ 1-2 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-αεκ 1-2 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ θα πω ότι πάλι αδικήσαμε τον εαυτό μας. Πετάξαμε ένα ημίχρονο όντας νωθροί και αφήσαμε την Κούλα να κάνει το παιχνίδι της. Δυστυχώς φάγαμε 2 κούφια γκολ (ένα σουτ που μπαίνει μια φορά στα 5 χρόνια και ένα από κόντρα - καραμπόλα) χωρίς η ΑΕΚ να έχει καταφέρει να μετουσιώσει την κυριαρχία της σ αυτά τα 50' σε κάτι φοβερό.
Αντιδράσαμε, βγάλαμε χαρακτήρα, χάσαμε τα άχαστα σε 4 περιπτώσεις τουλάχιστον. Θεωρητικά και 4-3 μπορούσε να λήξει το ματς, υπέρ μας.
Ελπίζω να "μπουν" γρήγορα οι νέοι και να γυρίσει το κλίμα. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει τόσο μεγάλο έλλειμα ποιότητας όσο ότι ψυχολογικά η ομάδα δεν είναι καλά και φαίνεται. Ούτε ο Λούτσος είναι καλά φέτος και η νευρικότητά του φαίνεται και στην ομάδα.
Εγώ τον ΠΑΟΚ πάντως δεν τον έχω ξεγράψει εντελώς.
Αντιδράσαμε, βγάλαμε χαρακτήρα, χάσαμε τα άχαστα σε 4 περιπτώσεις τουλάχιστον. Θεωρητικά και 4-3 μπορούσε να λήξει το ματς, υπέρ μας.
Ελπίζω να "μπουν" γρήγορα οι νέοι και να γυρίσει το κλίμα. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει τόσο μεγάλο έλλειμα ποιότητας όσο ότι ψυχολογικά η ομάδα δεν είναι καλά και φαίνεται. Ούτε ο Λούτσος είναι καλά φέτος και η νευρικότητά του φαίνεται και στην ομάδα.
- DIAMANTIS99
Ετσι!!!Sardan έγραψε:Εγώ θα πω ότι πάλι αδικήσαμε τον εαυτό μας. Πετάξαμε ένα ημίχρονο όντας νωθροί και αφήσαμε την Κούλα να κάνει το παιχνίδι της. Δυστυχώς φάγαμε 2 κούφια γκολ (ένα σουτ που μπαίνει μια φορά στα 5 χρόνια και ένα από κόντρα - καραμπόλα) χωρίς η ΑΕΚ να έχει καταφέρει να μετουσιώσει την κυριαρχία της σ αυτά τα 50' σε κάτι φοβερό.
Διαφωνώ, η ήττα ήταν δίκαιη, στο πρώτο ημίχρονο το γήπεδο έγερνε, θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κι άλλο ή άλλα γκολ. Η ομάδα κυριάρχησε για ένα μικρό διάστημα μεταξύ 55-70' όπου θα μπορούσε να πετύχει και 2ο γκολ αλλά από κει και πέρα τίποτα, οι τελευταίες αλλαγές ουσιαστικά ήταν και λευκή πετσέτα, μάλλον ο προπονητής θεώρησε ότι πρέπει να κρατήσουμε το σκορ βάζοντας Σβαμπ και Μεϊτέ σε αυτό το σημείο.
Ίσως ο θεός της μπάλας τιμωρεί. Μας έδωσε πέρυσι ένα απίστευτα ανέλπιστο πρωτάθλημα και φέτος μας λέει, Ώπα, χαλαρώστε.
Ο ΠΑΟΚ φέτος δεν είναι κακός, ναι υπάρχουν κατηγορίες που υστερούμε, αλλά κακός δεν είναι. Ούτε άτυχος. Γενικά είναι χρόνια που πλέον κοιτάμε Ευρώπη και θα ήθελα πολύ να προχωρήσουμε και στους 16 και στους 8...
Ε ΥΡΩ ΠΗ!
Ο ΠΑΟΚ φέτος δεν είναι κακός, ναι υπάρχουν κατηγορίες που υστερούμε, αλλά κακός δεν είναι. Ούτε άτυχος. Γενικά είναι χρόνια που πλέον κοιτάμε Ευρώπη και θα ήθελα πολύ να προχωρήσουμε και στους 16 και στους 8...
Ε ΥΡΩ ΠΗ!
Έγινε κακός σχεδιασμόs, ο προπονητής δεν κατάφερε να βρει άκρη με το νέο γκρούπ και σε συνδυασμό με τα εξωαγωνιστικά ξεφτιλικια της ελληνικής δικαιοσύνης, επο, κλπ κλόουν, η χρονια καταλήγει απογοητευτική.
Δε χρειάζεται μεταφυσική εξήγηση.
Δε χρειάζεται μεταφυσική εξήγηση.
-
Συμφωνώ, ο ΠΑΟΚ δεν είναι κακός, κάκιστος είναι.Portable έγραψε:Ίσως ο θεός της μπάλας τιμωρεί. Μας έδωσε πέρυσι ένα απίστευτα ανέλπιστο πρωτάθλημα και φέτος μας λέει, Ώπα, χαλαρώστε.
Ε ΥΡΩ ΠΗ!
Η χρονιά δεν τελείωσε, μια χαρά στόχους έχει και πρωτάθλημα και Ευρώπη. Να πω ότι οι τρεις από πάνω παίζουν μπαλάρα - εδώ 2-0 σκορ δεν μπορεί να κρατήσει ο γαύρος.
- kataramenos5
Με 2,5 χαφ δε βγαιναν 3 διοργανωσεις.Με τιποτα.
Τωρα ισως αλλαξει κατι
Τωρα ισως αλλαξει κατι
Ντράπηκε και η ντροπή με την εμφάνισή μας η την απουσία μας στο πρώτο ημιχρόνιο...
-
Μια φορά το ’παθε αυτό. Εμείς και 3-0 να κερδίζουμε, αν δεν έχουμε πατήσει τα 90' δεν είμαστε σίγουροι ότι νικήσουμε.Miles έγραψε:Η χρονιά δεν τελείωσε, μια χαρά στόχους έχει και πρωτάθλημα και Ευρώπη. Να πω ότι οι τρεις από πάνω παίζουν μπαλάρα - εδώ 2-0 σκορ δεν μπορεί να κρατήσει ο γαύρος.
-
Ε και τώρα 2,5 χαφ έχουμε, αφού οι δύο καλοί έχουν κλατάρει ,οι δύο καινούριοι δεν ξέρουμε πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσουν και ο Σβαμπ.kataramenos5 έγραψε:Με 2,5 χαφ δε βγαιναν 3 διοργανωσεις.Με τιποτα.
Τωρα ισως αλλαξει κατι
-
Είναι η πρώτη χρονιά με Λουτσέσκου που η ομάδα ποτέ δεν φορμαρίστηκε. Ακόμα και στις αποτυχημένες χρονιές 21-22 και 22-23 υπήρχαν μήνες που η ομάδα έπαιζε μπάλα. Φαντάσου πόσο μαντάρα τα κάνε ο Γιώργης. Σκόνη και θρύψαλα