80. Δημήτρης Πέλκας
Re: 80. Δημήτρης Πέλκας
Ευτυχώς που δεν χτύπησε στο δοκάρι η μπάλα και να γυρίσει μέσα, γιατί ο Ντεσπόντοφ ήταν οφσάιντ.
Είσαι μορφή φιλαράκι Miles.
Πρωί πρωί, πριν ακόμα ρίξω νερό στα μούτρα μου, αυτό ακριβως σκέφτηκα.
Και μάλιστα το προχώρησα σκεπτόμενος το εξης, φαντάσου να πήγαινε πιο αργά η μπάλα και να ερχόταν στον Κύριλλο φλασια να σκίσει τα δίχτυα..
Πρωί πρωί, πριν ακόμα ρίξω νερό στα μούτρα μου, αυτό ακριβως σκέφτηκα.
Και μάλιστα το προχώρησα σκεπτόμενος το εξης, φαντάσου να πήγαινε πιο αργά η μπάλα και να ερχόταν στον Κύριλλο φλασια να σκίσει τα δίχτυα..
Εξαιρετική η μεταγραφή τού Πέλκα. Σα να μην έφυγε ποτέ από την ομάδα ενώ με τις παραστάσεις που είχε μεγάλωσε σαν παίκτης.
Συνέχισε Δημήτρη!
Συνέχισε Δημήτρη!

Νομίζω Σπαρτάκ Μόσχας ήταν η ομάδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός είχε κάνει και το 3-2 στην Ευρωπαϊκή ανατροπή με CSKA Moscow (από 0-2 σε 3-2).
Τελικά έχουμε κάνει αρκετές ανατροπές σε επίσημα παιχνίδια από 0-2 σε 3-2 (είναι και στο Αμπερντίν και στον Αθηναϊκό). Διάβασα όμως οτι με ομάδα τού ΠΟΚ εκτός έδρας πρώτη φορά το κάνουμε. Άντε και ένα θετικό ρεκόρ σε μια χρονιά με πολλά αρνητικά ρεκόρ.
- ΑποστόληςΑ
Ναι.flash4 έγραψε:Νομίζω Σπαρτάκ Μόσχας ήταν η ομάδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός είχε κάνει και το 3-2 στην Ευρωπαϊκή ανατροπή με CSKA Moscow (από 0-2 σε 3-2).
Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε άλλο ένα 0-2 που έγινε 3-2.
Στο κύπελλο με τον οσφπ, στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή λόγω κορωνοϊού.
Στο κύπελλο με τον οσφπ, στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή λόγω κορωνοϊού.
Κακος. Αλλα να τα λεμε ολα, η αλλαγη του Ντελια επρεπε να ειναι οχι το αριστερο μας εξτρεμ. Σε αυτο δε φταιει αυτος απο εκει και περα τρομακτικη αποδοση σημερα.
Και τι σημαίνει αυτό?
Ούτε μια φορά δεν γύρισε να μαρκάρει σωστά. Ο βαγιαννιδης πάρτι έκανε
Ούτε μια φορά δεν γύρισε να μαρκάρει σωστά. Ο βαγιαννιδης πάρτι έκανε
- ΑποστόληςΑ
Ο Πελκίνιο ξαναπήρε το 10!
- These users thanked the author Τρόμος for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19