ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
2
2%
Ότο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
3
3%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπάμπα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμαρά
1
1%
Οζντόεφ
11
11%
Ντεσποντοφ
5
5%
Κωνσταντέλιας
69
72%
Τάισον
1
1%
Τισουνταλι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσαλόφ
1
1%
Σάστρε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πενια
1
1%
Σορετιρε
2
2%

Σύνολο ψήφων: 96

Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από van rooy »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: που να το είχε κάνει αυτό ο δεσπότοφ..να μην γύριζε να καλύψει ....
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Πάντως κάποιος πρέπει να πεί και στους παίχτες μας, ότι όταν ο αντίπαλος έχει δέκα στην άμυνα και εμείς άλλους πέντε για να βάλουμε κάποιο γκολ, καλό θα ήταν, να αφήναν τις πασσούλες στο ένα μέτρο και τα τσαλιμάκια τύπου Κωνσταντέλια και Τάισον και να σουτάρουν πότε πότε.
Πόσα γκολ φάγαμε εμείς απο τέτοιες κόντρες και στραβοκλωτσιές;
Κάποιος να πεί και στον Κωνσταντέλια, να κάνει προπόνηση στα σούτ, διότι έχει ένα άψυχο σουτ, σαν να παίζει ακόμη στα τσικό.
Δεν ξέρω, τί προπόνηση κάνουν οι παίχτες μας αλλά απο τον Κουλιεράκη έχουμε να δούμε κανονικό σουτ ή κάνω λάθος;
:evil:
Άβαταρ μέλους
van rooy

Τα σουτ απαγορεύονται γιατί μπορεί να μπει γκολ.

Άμα μπεις με τη μπάλα στα δίχτυα μετράει για τρίποντο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

dragon έγραψε:
mbison έγραψε:Τον Λουτσεσκου υποστήριξε για αλλη μια φορα ο aivas γραφοντας αυτό για τον Ντεσπόντοφ.
Εχω βαρεθει αυτήν την αβάντα.
Το "μονα ζυγά δικά μας" σχολίασε ο aivas
Ούτε τον Ντεσπόντοφ έκραξε ουτε αβάντα σε λουτσεσκου έκανε
Εικόνα
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

van rooy έγραψε:Τα σουτ απαγορεύονται γιατί μπορεί να μπει γκολ.

Άμα μπεις με τη μπάλα στα δίχτυα μετράει για τρίποντο.
Ένα από τα αρνητικά της εξέλιξης/υπεραναλυσης του ποδοσφαίρου, το να μετριέται η πιθανότητα να σκοράρεις από διάφορες θέσεις στο γήπεδο.
Ναι, η ξερη πιθανότητα αν σουτάρεις από την απόσταση του πέναλτι σε σχέση με το σουτ εκτός περιοχής είναι μεγαλύτερη. Για να φτάσεις όμως να σουτάρεις από τόσο ευνοϊκή θέση έχουν προηγηθεί έξτρα πάσες σε λίγα τετραγωνικά, και η πιθανότητα να κάνεις λάθος η να σου κλέψουν τη μπάλα είναιτεράστια.
Δεν γινεται να κάνεις το ποδόσφαιρο, που είναι από τη φύση του από τα πιο απρόβλεπτα αθλήματα, σαν το πόκερ.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Να με συγχωρέσεις αλλά η ομάδα μας δεν σουτάρει ΠΟΤΕ!!!

Αυτό δεν είναι ούτε λογικό ούτε φυσιολογικό.

Ότι μπορείς να χάσεις τη μπάλα? τη μπάλα μπορείς να την χάσεις με χίλιους διαφοεριτικούς τρόπους.

Μια ομάδα πρέπει να έχει πλούσιο επιθετικό οπλοστάσιο ώστε να δοκιμάζει ότι απαιτεί το ματς.

Βλέπουμε ματς άλλων πρωταθλημάτων και βάζουν κάτι γκολάρες με σουτ και εμεις ενοχοποιούμε όποιον πάει να κάνει σουτ.
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Μα συμφωνω απόλυτα μαζι σου. Απλώς πριν επισήμανα το πώς φαίνεται να σκέφτεται ο Λουτσεσκου σ αυτόν τον τομέα.
Κι εγώ είμαι κάθετα αντίθετος με αυτό το μονοπατο στυλ που απαιτεί να βάλεις γκολ μόνο μετά από 240 πάσες, αφού βρεθείς στην πιο ευνοϊκή θέση για σουτ. Βλέπουμε ότι αυτό μπορεί να μη συμβεί ποτέ μέσα στο ματς.
Κι εγώ παρακαλάω πόσες φορές κα σουτάρουμε και εκνευρίζομαι με την επιλογή του γύρω γύρω όλοι τη μπάλα σαν μοναδική.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Συγγνώμη
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Υπάρχει κι ένα θετικό μετά το χθεσινό. Καλώς εχόντων των πραγμάτων τελιώσαμε με τα τοξικά μαλακιστήρια για φέτος. Του χρόνου πάλι.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Δεν ξέρω ρε παιδιά,
λέμε για τον Ντεσπότοφ, τον Ντέλια τον έναν τον άλλο...

Εγώ θα πω το εξής

Αν έχεις ομάδα και όχι απλώς ένα άθροισμα 11 παικτών
μπορεί ο Μπράντον να σου φανεί και Μέσι
Και αν δεν έχεις ομάδα
Ο Ντέλιας να σου φανεί Κοτσιανικούλης.

Φοβάμαι ότι το πρόβλημα μας είναι πιο βαθύ από το αν κάποιοι παίκτες είναι λιγότερο ή περισσότερο καλοί/κακοί.
Και μακάρι το πρόβλημα να είναι αποκλειστικά και μόνο ο Λούτσε (που σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης), γιατί τότε λύνεται εύκολα
Ωστόσο δεν μου κάθεται και πολύ (χωρίς να ξέρω κάτι) ότι απλώς φέτος ο Λούτσε το έλουσε τόσο πολύ αποκλειστικά μόνος του. Ούτε μπορεί ενα κακό φεγγάρι να διαρκεί τόσους μήνες...
Κάπου έχει χαθεί δυστυχώς η μπάλα, αλλά δεν ξέρω που
Μακάρι να λέω βλακείες...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

καθολου βαθυ δεν ειναι το προβλημα

αυτο το ροστερ αυτα μπορει

ας εκανε οτι τους ζητουσε ο προπονητης και οχι της ψωλης τους τον χαβα για ακομα μια φορα
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

thomas Murg έγραψε:Υπάρχει κι ένα θετικό μετά το χθεσινό. Καλώς εχόντων των πραγμάτων τελιώσαμε με τα τοξικά μαλακιστήρια για φέτος. Του χρόνου πάλι.
εσύ κοίταξε να μας αδειάσεις την γωνιά και να πας στην μαγευτική Κόνιασπορτ... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

H ομαδα εχασε

- τον βασικο και στο τελος σταρ σεντερ μπακ της με συμαντικα γκολ
- το βασικο της και κλειδι μεσο
- το βασικο της μεσοεπιθετικο γιατι ο ντελιας στην ουσια δεν μπηκε στη σεζον ΠΟΤΕ
- το βασικο της φορ γιατι ουτε μπραντον στην ουσια δεν υπαρχει φετος.

Οταν εχεις χασει δηλαδη σε σχεση με περσι στην ουσια ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ χωρις να αντικταστησεις με επιτυχια ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ...ε τα αποτελεσματα και η εικονα της ομαδας φετος ειναι απολυτα φυσιολογικα.
23Bron

Δημοσίευση από 23Bron »

Kabamaru11 έγραψε:Ποσο χαιρομαι που δεν ειδα το ματς,το περιμενα για σουπα τυπου 0-0 η 1-1.Κερδισα 2 ωρες εξτρα ξεκουρασης.
δλδ ρε φιλε συγνωμη κιολας γιατι δεν γραφω σχεδον ποτε αλλα δεν αντεξα...δλδ εσυ μπαινεις σε φορουμ του ΠΑΟΚ
την επομενη ενος οαρης-ΠΑΟΚ και γραφεις χαιρομαι που δεν ειδα το ματς????δικαιωμα σου βεβαια και δεν βγαζω ΠΑΟΚομετρο αλλα μου εκανε εντυπωση
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

CCCP έγραψε:H ομαδα εχασε

- τον βασικο και στο τελος σταρ σεντερ μπακ της με συμαντικα γκολ
- το βασικο της και κλειδι μεσο
- το βασικο της μεσοεπιθετικο γιατι ο ντελιας στην ουσια δεν μπηκε στη σεζον ΠΟΤΕ
- το βασικο της φορ γιατι ουτε μπραντον στην ουσια δεν υπαρχει φετος.

Οταν εχεις χασει δηλαδη σε σχεση με περσι στην ουσια ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ χωρις να αντικταστησεις με επιτυχια ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ...ε τα αποτελεσματα και η εικονα της ομαδας φετος ειναι απολυτα φυσιολογικα.
Έτσι ακριβώς. Και μάλιστα σε συνδυασμό με την κακή χρονια των Τάισον και Μπαμπα για τους οποιους δεν υπάρχει εναλλακτική. Ειδικά για τον Μπαμπα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”