Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Re: Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Ioannis82 έγραψε: Praktorine plz θέλω φώτο από το ματς αν υπάρχει γιατί έχω μια γριά που με πρήζει ότι δεν έχει γίνει αυτό.

Γειασάν του Γκόρδονα!

Εικόνα

Πες της γριάς να μη σου τα πολυπρήζει
γιατί το "Αλτσχάιμερ κατά παραγγελία" είναι εντελώς passέ
στους οπαδικούς κύκλους.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

[youtube]vPvqlCJs3DQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Aureliano Buendia έγραψε:
Αγαπητέ μου φίλε έχεις μπερδευτεί κάπου.
Το ματς δεν είχε καθόλου βροχή.
Ούτε η εξέλιξη του σκορ ήταν αυτή που λες.
Προηγήθηκε η ΑΕΚ με 0-1 και στο Β' ημίχρονο το γυρίσαμε με 2 γκολ του Φρούσου (το ένα με πέναλτυ)
Pegasus έγραψε:Είναι απίστευτο ότι δε θυμάμαι :mrgreen: μια τόσο σημαντική λεπτομέρεια του παιχνιδιού όπως η καταρρακτώδης βροχή... :oops: Έχασα και το εισιτήριό μου απ' το παιχνίδι εκείνο, πάλι καλά που θυμάμαι ποιο είναι. Κατά τα άλλα αυτό ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Δεν τη θυμάσαι, επειδή...απλούστατα δεν έβρεχε εκείνη τη μέρα.
Αναγνωρίζω το λάθος μου όσον αφορά στην εξέλιξη του σκορ (θυμόμουν απλώς ότι σε κάποια προς το τέλος το σκορ ήταν 1-1) αλλά θυμάμαι πεντακάθαρα πως έβρεχε καρέκλες, τουλάχιστον μέχρι τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Είχα αρρωστήσει και έχασα περίπου μια βδομάδα μαθημάτων στο σχολείο.

Παρακαλώ οι γνωστοί άγνωστοι να επιβεβαιώσουν τα περί μετεορολογικών συνθηκών εκείνη την ημέρα
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

http://www.youtube.com/watch?v=KG9RLWZAY2Y
Aυτο ηταν το δευτερο ματς που πηγα στην Τουμπα,το πρωτο ηταν με την αεκ την προηγουμενη χρονια,αλλα δε θυμαμαι σκορ.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Αν ήταν ο αγώνας πρωταθλήματος (27 Ιανουαρίου 2002)
κερδίσαμε 3-2 (ΓΧ, Κατσαμπής, Οκκάς).

Τρεις μέρες μετά παίξαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια,
αγώνα κυπέλλου και χάσαμε 2-1.
Καλό σκορ για πρώτο ματς.

Αν η ρεβάνς (6/2/2002) ήταν ο παρθενικός σου αγώνας,
τι να πω,
φάγαμε τέσσερα, δεν βάλαμε κανένα,
και αποκλειστήκαμε παρά τα "Ντούσαν-Ντούσαν".
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Με την κόκκινη στον Κουλακιώτη βέβαια και με δέκα παίκτες από το 0-1 που έγινε με το πέναλτυ και αποβολή. Μιλάω για την ρεβάνς με την κούλα που αναφέρει ο PRAKTORINOS.
Δίκαιο πέναλτυ και κόκκινη απλά όταν σε βρίσκουν χάλια σε ποδοπατάνε, ενώ εμείς μέχρι και φερ πλέυ κάναμε στο 4-1 επί του λαγού το 2002.
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Ναι ρε μαν.Το 3-2 θυμαμαι οτι κερδισαμε!Ε το 0-4 θα το θυμωμουν.Ηταν δωρο για τα γενεθλια εκεινο το εισητηριο απο τον bro που σπουδαζε θεσσαλονικη.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

kotsos έγραψε: Παρακαλώ οι γνωστοί άγνωστοι να επιβεβαιώσουν τα περί μετεορολογικών συνθηκών εκείνη την ημέρα
14 Γενάρη 2001. Δυνατή βροχη, εξ ου και τα μόλις 7.038 εισιτήρια.

Για την εξέλιξη του αγώνα, εδώ:
http://www.paokmania.gr/stiles/archives ... e-aek.html
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Ηταν και ολίγον μουσαντένια τα εισιτήρια
εκείνη την Μπατατουδικής οικονομολογιστικής περιόδου.

Περίεργες μηδενικές προσκλήσεις,
πολλά μαύρα εισιτήρια,
σίγουρα μέσα σε αυτά,
ατόφιος ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας.

Μανούλες ήταν σε αυτά οι επιτελείς
της Batman λαίλαπας.

Διάβαζες στη φυλλάδα : 7038 εισιτήρια.
Ήξερες οτι στην Τούμπα είχε μια δωδεκάρα.
Μες στο νερό!
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

GORDON σε ευχαριστώ. Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις και πόσους επιβάτες είχε το 14 που κατεύθασε στο γήπεδο με τη σέντρα. 8-)

κ.Aureliano Buendia καλό θα ήταν όταν δε γνωρίζετε ένα θέμα να μη φυτρώνετε εκεί που δε σας σπερνουν.
niks

Δημοσίευση από niks »

GORDON έγραψε:
Ioannis82 έγραψε:Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-2 (1994-95) με προπονητή τον Άρι Χάαν,όπου όλο το γήπεδο(απέναντι κεντρική θύρα και όλο το πέταλο αριστερά) ήταν γεμάτο ΠΑΟΚτσήδες και μόνο το πέταλο με το ρολόι είχε κάποιες γριές.Εμείς καθήσαμε σε μια θύρα δεξιά από την κεντρική όπου καθόμασταν ανάμεικτοι.Praktorine plz θέλω φώτο από το ματς αν υπάρχει γιατί έχω μια γριά που με πρήζει ότι δεν έχει γίνει αυτό.
Δείξε της γριάς αυτές κι αν δεν πειστεί πες μου να ποστάρω κι άλλες... ;)

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ωραιο ματσακι,καλη μπαλα και επρεπε να ειχαμε πετυχει περισσοτερα γκολ, εν ολιγοις τους πατησαμε κυριολεκτικα
το 2-1 πλασματικο μιας και δεχτηκαμε το γκολ σχεδον με τη ληξη
μεγαλο ματς απο Ζαγορ-το πρωτο μεγαλο δειγμα του ταλεντου του

φοβερη κερκιδα,το δειχνει αλλωστε και η τελευταια φωτογραφια
ημασταν στο πεταλο
παθαμε χοντρη πλακα οταν εκδηλωθηκε και το υπολοιπο γηπεδο
οντως οι γριες ειχαν περιοριστεί σχεδόν μονο στο δικο τους πεταλο
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

kotsos έγραψε:κ.Aureliano Buendia καλό θα ήταν όταν δε γνωρίζετε ένα θέμα να μη φυτρώνετε εκεί που δε σας σπερνουν.
Ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων δεν είναι του επιπέδου μας ΑΛΛΑ καλούμαστε να κάνουμε μία εξαίρεση γιατί κάποιοι βαφτίζουν την παραχωρητικότητα αδυναμία, την ανοχή παραίτηση.

Αγαπητέ κύριε kotsos,
1) καταρχάς βεβαιωθείτε ότι μιλάμε όλοι για το ίδιο παιχνίδι. αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ενώ επρόκειτο για ένα κοσμοιστορικό για εσάς συμβάν, το πρώτο σας ματς του ΠΑΟΚ δηλαδής, στην περιγραφή της εξέλιξης του σκορ μας τα είπατε άρτζι μπούρζι και λουλάς για να μιλήσω σε μία λαϊκή γλώσσα την οποία και κατανοείτε.
2)Κάποιοι από εμάς μαλλον δεν πτοούνται από 2-3 ψιχάλες και δεν βιάζονται να βαφτίσουν μία βροχούλα θεομηνία ούτε όταν ακούνε μία μακρινή βροντή αναφωνούν έντρομοι "Oh dear Lord, it is about to rain cats and dogs", πώς τα λετε εσείς εκεί στα Εδιμβούργα.
3)εικάζω πως μάλλον έβρεξε πολύ πριν από το παιχνίδι και οι δύσμοιροι φίλοι σου, έρμαια των αγχωτικών ψυχαναγκαστικών σου εμμονών με την πρόληψη, τη συνέπεια, τον προγραμματισμό και τη σύνεση, πλήρωσαν το μάρμαρο καθότι μάλλον τους ανάγκασες να προσέλθουν στο γήπεδο πριν απο τους καντινιέρηδες και τους μαξιλαράδες.

Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο μέσο αν η λασπολογία εκ μέρους σας συνεχίσει αμείωτη.

ΥΓ Τρίτη 22 του μηνού βραδάκι, αν όλα πάνε καλά, skype για εισιτήριο και vol. 2 μετά το μαγευτικό Villareal ;)
niks

Δημοσίευση από niks »

αν ντε και καλα θελετε ματς με καταρρακτωδη βροχη και ασταματητες καρεκλες ,καναπεδες και ντιβανια
υπαρχει και το ματς με τον Ο.Φ.Η. φθινοπωρο του ΄90
μετα την αποχωρηση από το ΟΑΚΑ
0-0 δεν εμπαινε με τιποτα
Effrem1

Δημοσίευση από Effrem1 »

Εγώ πρώτη φορά δεν θυμάμαι καθόλου πότε είδα από την Τιβί τον ΠΑΟΚ..πρέπει να ήμουν κοντά 8-9-10 χρονών..θυμάμαι κάτι μάτς με Παναχαϊκη το 3-3 και έντονα τα κύπελλα αλλά πρώτη φορά πήγα στον ναο σε ενα ματς ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 0-2..την πρώτη χρονια του τέλη στην Α' Εθνική τότε...νμζ Ογκουνσότο σκοραρε κ τα δύο ή μπορεί να ΄΄εβαλε ενα ο Γκονιοτάκης που βγαίνοντας έκανε καραγκιοζιλικια και τον βρίζανε όλοι...με τον μπαμπα μου που μετά από χρόνιο πρήξιμο με πήγε Τουμπα..δεν τν αφήναν οι δουλειές...μετά πήγα σε ένα ΠΑΟΚ νιονιος..1-0..από κει και πέρα πηγαινα σε αρκετα παιχνίδια για να φτάσω σε σημείο να μην χανω ούτε σημαντική προπόνηση τα τελευταία 5-6 χρόνια.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

ΠΑΟΚ - αεκ 0-4

Τραγικος τροπος να ξεκινησουμε, ευτυχως αλλαξα θυρα και αρχισε το νικηφορο σερι :twisted: :twisted: :twisted:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”