Και γω λεω να τα πούμε σε καμία βδομάδα.Athalos έγραψε:Αν καταληξουμε στον μπακαγιοκο,εγω προσωπικα θα το θεωρησω μεγα τρυπημα στον προπονητη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και γω λεω να τα πούμε σε καμία βδομάδα.Athalos έγραψε:Αν καταληξουμε στον μπακαγιοκο,εγω προσωπικα θα το θεωρησω μεγα τρυπημα στον προπονητη.
Αν αναφέρεσα στο Ολλανδό είναι πολύ άδικο αυτό. Πριν κανένα μήνα χωρίς να έχει αναφέρθει πουθενά είπε ότι ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο είναι κλεισμένος και ψημένος και έρχεται όποτε θέλει ο ΠΑΟΚ. Πριν λίγες μέρες έγραψε ότι ο ένας κεντρικός αμυντικός θα είναι ο Κολευ. Nothing but net.giapas έγραψε:Μάλλον κι αυτός έκανε κοινωνικό πείραμα.
Μας γράφετε στα παπαρια σας κάποιοι από το πρωί!!sourmenetes έγραψε:Επειδή μπαίνουμε στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και επειδή κάποιοι το ξεπατωσαν το τοπικ το βράδυ,
Το οτιδήποτε αβάσιμο και η οποιαδήποτε παρατυπία θα τιμωρείται.
Δε γίνεται να γράφετε ένα κάρο ασχετα ποστ.
Προφανώς και θα είναι. Δεν ξέρω αν θα κλείσει, point υπάρχει πάντως όσο δεν παίρνει παίκτη στο 8 και όσο ο Σου δεν κλείνει αλλού. Να σου το κάνω ακόμα χειρότερο; Θα είναι ο παίκτης που λέγαμε ότι θα αγοράσουμε, όταν ο ζέλος πάλι έφερε τον Μαξίμοβιτς που επίσης θέλαμε. Σε αυτή την περίπτωση, πως θα αισθάνοταν άραγε και ο Λουτσέσκου;Daskalos_4 έγραψε:Καλα, αν και πιστευω πως ειναι μπαρουφες οι φημες περί προτασης του βαζελου, σε περίπτωση παντως που συμβει κατι τετοιο θα προκειται περι τρελης χαστουκας το να χασουμε δηλαδή απο αμεσο συνδιεκδικητη μας έναν παιχτη που κυνηγαμε τρεις μηνες τώρα.Aye4 έγραψε:Ο Μειτε τελικά, μάλλον στον βαζελο θα κλείσει?
Σε μία χρονιά που ο κάθε τυχαίος Ουρουγουανός φέρνει στον βαζελο 2-3 συμπατριώτες του και που Αλμέιδα που τον έκανε κουδούνια ο λουτσεσκου φέρνει μέχρι και πρώην συμπαίκτες του, ο λουτσεσκου δηλώνει δημόσια ότι θεωρεί τον μειτε μέρος του γκρούπ και δεν ικανοποιούν την επιθυμία του.sourmenetes έγραψε:Και γω λεω να τα πούμε σε καμία βδομάδα.Athalos έγραψε:Αν καταληξουμε στον μπακαγιοκο,εγω προσωπικα θα το θεωρησω μεγα τρυπημα στον προπονητη.