Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από sourmenetes »

Athalos έγραψε:Αν καταληξουμε στον μπακαγιοκο,εγω προσωπικα θα το θεωρησω μεγα τρυπημα στον προπονητη.
Και γω λεω να τα πούμε σε καμία βδομάδα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

giapas το βλεπες.. το παιξες?

:lol: :lol:
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

giapas έγραψε:Μάλλον κι αυτός έκανε κοινωνικό πείραμα.
Αν αναφέρεσα στο Ολλανδό είναι πολύ άδικο αυτό. Πριν κανένα μήνα χωρίς να έχει αναφέρθει πουθενά είπε ότι ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο είναι κλεισμένος και ψημένος και έρχεται όποτε θέλει ο ΠΑΟΚ. Πριν λίγες μέρες έγραψε ότι ο ένας κεντρικός αμυντικός θα είναι ο Κολευ. Nothing but net.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

οι μοντσ ξερουν κατι που δε ξερουμε μου φαινεται :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

sourmenetes έγραψε:Επειδή μπαίνουμε στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και επειδή κάποιοι το ξεπατωσαν το τοπικ το βράδυ,

Το οτιδήποτε αβάσιμο και η οποιαδήποτε παρατυπία θα τιμωρείται.

Δε γίνεται να γράφετε ένα κάρο ασχετα ποστ.

Μας γράφετε στα παπαρια σας κάποιοι από το πρωί!!

Δε θα δώσω καμία αναφορά στο επόμενο άσχετο οφτοπικ ή οποιαδήποτε ανακρίβεια που δημιουργεί πρόβλημα.

Θα πέφτει μπαν χωρίς καμία αιτιολογία!
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Επειδή δεν έχω μπει από χθες το βράδυ στο τοπικ και βλέπω απλά άπειρα σχόλια . Πήραμε κανέναν , έχουμε κανένα νέο ή απλά πάλι το λιβανίζουμε ;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ενα γρήγορο refresh...
1. Ο οργανισμός ΠΑΟΚ συνεχίζει να ασχολείται με τον Μπόβε , ο παίκτης έχει μιλήσει με Μαντί και ξέρει τι εστί Νότιχαμ και γάβρος από πρώτο χέρι , δύσκολη περίπτωση αλλά το παλεύουμε ακόμη. Μην τον ξεγράφουμε λοιπόν.
2. Ο Μπακαγιόκο είναι τελευταία λύση αν δεν κάτσουν άλλες από το πάνω ράφι όπως του Μπόβε. Υπάρχει τουλάχιστον άλλος ένας χαφ που μιλάμε και είναι αξιόλογος και γνωστός παίκτης χωρίς να προκύπτει όνομα ακόμη.
3. Στους σέντερ μπακ πέρα από Κόλει μιλάμε και με δεξί στόπερ , τουλάχιστον ένας είναι εγνωσμένης αξίας.
4. Ο Ιβάν θέλει να κάνει τουλάχιστον δύο μπαμ σε χαφ και στόπερ.
5. Ο Μέιτε είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιο κάτω και από Μπακαγιόκο.

αυτά βγαίνουν με ένα αρκετά ενδελεχές ψάξιμο...
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Μακάρι, εστω και....αργά, να ερθουν ποιοτικοί παίκτες, που να ανεβάσουν την ΠΑΟΚΑΡΑ μας..
Ακομα λίγο εμεινε...υπομονή :pano:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ευχαριστουμε για την ενημερωση...Αν ισχυουν αυτα θεωρω σιγουρο οτι ο Μειτε θα συνεχισει στην ελλαδα για αλλη ομαδα..
Αλλη μια μερα περασε χωρις να υπαρχει κρατηση....
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Χαλασε και του χουμελσ στην σοσιεδαδ ε :lol: :opaokara:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Παρά το κλίμα εδώ μέσα και παρά την απογοήτευση που και προσωπικά με διακατέχει ,βγαίνει κλίμα διάθεσης και αισιοδοξίας από τη Μικράς Ασίας. Ας περιμένουμε.. Ειδικά μετά τον επαναληπτικό τα νέα θα σκάνε απανωτά φαντάζομαι.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Daskalos_4 έγραψε:
Aye4 έγραψε:Ο Μειτε τελικά, μάλλον στον βαζελο θα κλείσει?
Καλα, αν και πιστευω πως ειναι μπαρουφες οι φημες περί προτασης του βαζελου, σε περίπτωση παντως που συμβει κατι τετοιο θα προκειται περι τρελης χαστουκας το να χασουμε δηλαδή απο αμεσο συνδιεκδικητη μας έναν παιχτη που κυνηγαμε τρεις μηνες τώρα.
Προφανώς και θα είναι. Δεν ξέρω αν θα κλείσει, point υπάρχει πάντως όσο δεν παίρνει παίκτη στο 8 και όσο ο Σου δεν κλείνει αλλού. Να σου το κάνω ακόμα χειρότερο; Θα είναι ο παίκτης που λέγαμε ότι θα αγοράσουμε, όταν ο ζέλος πάλι έφερε τον Μαξίμοβιτς που επίσης θέλαμε. Σε αυτή την περίπτωση, πως θα αισθάνοταν άραγε και ο Λουτσέσκου;

Αν δε ο γαύρος με το γνωστό Νότιγχαμ τρόπο, φέρει τον Μποβέ το μεγάλο πρόβλημα μου, εννοείται είναι ότι ο Μποβέ είναι παικτάρα, όμως και επικοινωνιακά είναι άσχημο.

Γενικά αρεσκόμαστε στο πως βγάζουμε προς τα έξω και πως επικοινωνούμε ή δεν επικοινωνούμε τα πράγματα, να βγάζουμε τα ματάκια μας. Είχα γράψει και σε άλλο ποστ, ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα της διοίκησης να αποφασίζει σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα, θα έπρεπε όμως η στρατηγική ή τουλάχιστον τα βασικά της σημεία να επικοινωνουνται και να ξέρουμε που βαδίζουμε, άρα και τι να περιμένουμε.

Πέρυσι αν θυμάμαι καλά, έγινε απλά αποτίμηση στο τέλος από τον Κυριάκο.

Σε κάθε περίπτωση το μείζον θέμα/πρόβλημα είναι ότι πάει να φύγει και η 28η Αυγούστου και δεν έχουμε καμία ανακοίνωση ή έστω κάτι τελεσίδικο, για θέσεις που δεδομένα χρειαζόμαστε ενισχυση σε βασικούς ρόλους και οχι συμπληρώματα.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Λοιπόν εδώ και 8 μήνες σκίζω τα ιμάτια μου για την αξία του Μειτε και το ποσο χαφαρος είναι. Όπως πέρσι το καλοκαιρι έλεγα σε ολους εδω μέσα που ήθελαν καλύτερο αριστερό μπακ και μαλωνα οτι ο Μπαμπά είναι το καλύτερο αριστερό μπακ που είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρονια .ΠΡΙΝ το πρωτάθλημα και ΠΕΡΣΙ το καλοκαιρι.
Ο άνθρωπος κράτησε ένα κέντρο πρωταθλήματος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Ο νέος και καλά καλύτερος χαφ θα έχει και το πλεονέκτημα να έχει δίπλα του τον Μάντι Καμαρά, άλλο χαφαρο.
Επίσης λογικά ο Μειτε θα ενισχυσει ανταγωνιστή μας. Για να δούμε αν μπορεί η ΠΑΕ να φέρει καλύτερο. Εγώ πάντως σε αξία παιχτών, έξω δεν έχω πέσει .

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Στο κανάλι Viber του γνωστού δίδυμου ένας συνοπαδος έστειλε μήνυμα ότι ο Ζιγκο πάγωσε τις επαφές με Λατσιο
Επίσης αυτό του Μειτε με θυμίζει άπειρα το σκηνικό με Πασχαλακγ. Έμπαινε Σεπτέμβριος και δεν έκλεινε πουθενά και τσουπ στη γαυριελα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Τετ 28 Αύγ 2024, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

sourmenetes έγραψε:
Athalos έγραψε:Αν καταληξουμε στον μπακαγιοκο,εγω προσωπικα θα το θεωρησω μεγα τρυπημα στον προπονητη.
Και γω λεω να τα πούμε σε καμία βδομάδα.

Σε μία χρονιά που ο κάθε τυχαίος Ουρουγουανός φέρνει στον βαζελο 2-3 συμπατριώτες του και που Αλμέιδα που τον έκανε κουδούνια ο λουτσεσκου φέρνει μέχρι και πρώην συμπαίκτες του, ο λουτσεσκου δηλώνει δημόσια ότι θεωρεί τον μειτε μέρος του γκρούπ και δεν ικανοποιούν την επιθυμία του.
Τρύπημα από τα λίγα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”