Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Παιδια ο Μουργκ εχει γραψει 80 συμμετοχες στην ομαδα ,οχι 5-10.Ενα και δυο καλα παιχνιδια δεν μπορει να αποτελουν δειγμα οτι φετος θα ειναι τοσο καλος για να ειναι 4-5ος και μονη αλλαγη του Ντελια στο 10.Παλι εκει που παμε να τα φερουμε ολα τουμπα,αφηνουμε κατι στη μεση...
Ο τάισον έχει καμία 150αρια παιχνίδια καριέρας πίσω από τον φορ
Τέλος ο είμαι πολύ περίεργος να δω κάποια πράγματα
Βέβαια αν είναι να παίζει δεξί εξτρέμ κ με τον κεντζιορα πίσω του... σόρρυ αλλά δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις.
Το παιδί μπορεί να προσφέρει σε συγκεκριμένα ματς ( όπως για παράδειγμα αυτό με την Κηφισιά) και με συγκεκριμένο ρόλο.
Όπως δεν μπορώ να κρίνω σήμερα το ζιβκοβιτς αριστερά, με μία άδεια περιοχή προστάτου ( υπήρχαν στιγμές που είχε την μπάλα στα πλάγια καμιά δεκαπενταριά μέτρα έξω από την περιοχή και δεν πατούσε ούτε μισό παπούτσι δικό μας μέσα σε αυτήν) έτσι δεν μπορώ να κρίνω και τον μουργκ στα δεξιά με τον πολωνό πίσω του
Αυτή τη στιγμή ο μουργκ δεν είναι 4-5ος , είναι ξεκάθαρα 5ος.joshua έγραψε:Παιδια ο Μουργκ εχει γραψει 80 συμμετοχες στην ομαδα ,οχι 5-10.Ενα και δυο καλα παιχνιδια δεν μπορει να αποτελουν δειγμα οτι φετος θα ειναι τοσο καλος για να ειναι 4-5ος και μονη αλλαγη του Ντελια στο 10.Παλι εκει που παμε να τα φερουμε ολα τουμπα,αφηνουμε κατι στη μεση...
Βέβαια αν είναι να παίζει δεξί εξτρέμ κ με τον κεντζιορα πίσω του... σόρρυ αλλά δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις.
Το παιδί μπορεί να προσφέρει σε συγκεκριμένα ματς ( όπως για παράδειγμα αυτό με την Κηφισιά) και με συγκεκριμένο ρόλο.
Όπως δεν μπορώ να κρίνω σήμερα το ζιβκοβιτς αριστερά, με μία άδεια περιοχή προστάτου ( υπήρχαν στιγμές που είχε την μπάλα στα πλάγια καμιά δεκαπενταριά μέτρα έξω από την περιοχή και δεν πατούσε ούτε μισό παπούτσι δικό μας μέσα σε αυτήν) έτσι δεν μπορώ να κρίνω και τον μουργκ στα δεξιά με τον πολωνό πίσω του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 04 Σεπ 2023, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο ταισον εμεινε εκτος αποστολης, αν και ειχε διακοπη μετα..renegade έγραψε:Ο τάισον έχει καμία 150αρια παιχνίδια καριέρας πίσω από τον φορ
Μαλλον δεν πρεπει να τον υπολογιζουμε και τοσο πολυ για συνεχομενα ματς..
- sakis_the_fraud
Μικροπροβλημα ανεφερθηκε για τον Ταισον . Εχει και μια ηλικια, ξερουμε οτι θελει να παιζει, αλλα θελει διαχείριση.
Γενικα, η ομαδα ειχε αδειασει πνευματικα απο την προκριση, ανακατεψε και ο λουτσεσκου την τραπουλα, δεν εδωσε τις ανασες που χρειαζοταν πχ σε Ντελια και Μπραντον και ειδαμε οτι ειδαμε.
Καλο θα ηταν να δουμε και καποια αλλη επιλογη στα εξτρεμ, θα χρειαστει για το βαθος. Θα υπαρξουν πολλα ματς, ντεφορμαρισματα, τραυματισμοι, ολοι θα παρουν χρονο. Μην ακουω για Ρικαρντο και Βρακα, ο κοουτς εμφανως "δεν τους βλεπει".
Γενικα, η ομαδα ειχε αδειασει πνευματικα απο την προκριση, ανακατεψε και ο λουτσεσκου την τραπουλα, δεν εδωσε τις ανασες που χρειαζοταν πχ σε Ντελια και Μπραντον και ειδαμε οτι ειδαμε.
Καλο θα ηταν να δουμε και καποια αλλη επιλογη στα εξτρεμ, θα χρειαστει για το βαθος. Θα υπαρξουν πολλα ματς, ντεφορμαρισματα, τραυματισμοι, ολοι θα παρουν χρονο. Μην ακουω για Ρικαρντο και Βρακα, ο κοουτς εμφανως "δεν τους βλεπει".
Ρε φίλε ο Τάισον έπαιξε βασικός στης 20,24,27 κ 31 Αυγούστου...ήταν λογικό να πρέπει να πάρει ανάσες αφού ακόμα και από τον 20χρονο Ντελια είχε πολύ περισσότερο χρόνοgiliopoulos έγραψε:Ο ταισον εμεινε εκτος αποστολης, αν και ειχε διακοπη μετα..renegade έγραψε:Ο τάισον έχει καμία 150αρια παιχνίδια καριέρας πίσω από τον φορ
Ειπε ρε παιδιά ο προπονητής...ο Τάισον επρεπε να μείνει πίσω...τι συζητάμε; προφανώς είχε ενοχλήσεις η είχε σκάσει...τέλος
Αν θέλουμε κάτι τέτοιο, ο Κομαν ο Ρουμάνος είναι πολυεργαλείο (εξτρεμοδεκάρι) και σχετικά προσιτός. Αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.joshua έγραψε:Θελουμε επιτελικο...
Συνήθως όταν κάνεις πολλές μεταγραφές , είτε αντικαταστάσεις βασικών που έφυγαν είτε επιπλέον προσθήκες, είναι λογικό να θέλει χρόνο ώστε να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους και να αποδώσουν αυτό που μπορούν.
3 παράγοντες παίζουν ρόλο κατά την άποψή μου στο πόσος χρόνος θα χρειαστεί.
- πόσα παιχνίδια θα παίξουμε ( εδώ πάμε καλά λόγω Ευρώπης).
- ο βαθμός ετοιμότητας και προσαρμοστικότητας των παικτών που έρχονται ( μέχρι στιγμής νομίζω καμία μεταγραφή μας δεν έδειξε ιδιαίτερη ετοιμότητα) .
- Πόσο δεμένη είναι η ομάδα ήδη ( εδώ είμαστε έτσι κι έτσι... ούτε καινούρια είναι η ομάδα ,αλλά ούτε και μπετό ιδίως μετά τη φυγή 4 καραβασικών παικτών).
Η λογική λέει ότι ο ΠΑΟΚ τώρα κάνει τη προετοιμασία που έπρεπε να είχε κάνει πριν 2 μήνες.
Δεν είναι δίκαιο να κριθεί η ομάδα αλλά και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά αν δε περάσει ένα 3μηνο.
3 παράγοντες παίζουν ρόλο κατά την άποψή μου στο πόσος χρόνος θα χρειαστεί.
- πόσα παιχνίδια θα παίξουμε ( εδώ πάμε καλά λόγω Ευρώπης).
- ο βαθμός ετοιμότητας και προσαρμοστικότητας των παικτών που έρχονται ( μέχρι στιγμής νομίζω καμία μεταγραφή μας δεν έδειξε ιδιαίτερη ετοιμότητα) .
- Πόσο δεμένη είναι η ομάδα ήδη ( εδώ είμαστε έτσι κι έτσι... ούτε καινούρια είναι η ομάδα ,αλλά ούτε και μπετό ιδίως μετά τη φυγή 4 καραβασικών παικτών).
Η λογική λέει ότι ο ΠΑΟΚ τώρα κάνει τη προετοιμασία που έπρεπε να είχε κάνει πριν 2 μήνες.
Δεν είναι δίκαιο να κριθεί η ομάδα αλλά και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά αν δε περάσει ένα 3μηνο.
Όταν παίζεις με 3 παίκτες πίσω από τον επιθετικό και έχεις να παίξεις σεζόν 55 αγώνων χρειάζεται οπωσδήποτε 6-7 λύσεις σ αυτές τις θέσεις και μεις φαίνεται να έχουμε 5 ...αν υπολογίζουμε ότι μπορεί μια λύση να είναι ο Βρακάς σε βάθος χρόνου τότε θα πρέπει να έρθει είτε ένας ταλαντούχος μικρός με καλό potential που δε βρίσκει χρόνο συμμετοχής σε καλή ομάδα λόγω πληθώρας λύσεων, είτε κάποιος 35αρης που θα βοηθήσει σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά...πχ να είναι ένας σπεσιαλίστας σε εκτελέσεις φάουλ...ή να πατάει περιοχή σε στιλ Ίβιτς ...Δεν χρειάζεται απαραίτητα να δηλωθεί στην Ευρωπή...6 ματς είναι αυτά...σημασία έχει να υπάρχει στο rotation γιατί δεν είναι απίθανο να προκύψουν 1-2 τραυματισμοί - ενπχλήσεις κλπ οπότε πηγαίνεις εντελώς στο όριο...Αν δούμε τις αντίπαλες ομάδες έχουν πάρα πολλές λύσεις για τα συστήματα που παίζουν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι...Από κει και πέρα φωνάζει η έλλειψη καθαρού φορ κι αυτό ανεξάρτητα πως θα πάει ο Σαμάτα που ελπίζω να ανέβει στην πορεία όταν προσαρμοστεί και αποκτήσει χημεία με τους μεσοεπιθετικούς...μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες Λουτσέσκου στηρίζονται πολύ στην τακτική κι αργούν να βρουν ρυθμό
Μην φέρνουμε την καταστροφή, επειδή σε ένα ματς είχαμε έναν συνδυασμό παραγόντων που δεν θα τον ξαναδούμε. Και 6 και 7 και 17 παίχτες δεν γίνεται, και οι αντίπαλοί μας στους ίδιους αριθμούς είναι από άποψη βάθους.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει 4-5 καινούργιους παίχτες που πρέπει να μπουν στο σύνολο, αυτό είναι το πιο βασικό από όλα, δεν υπάρχει λόγος για καταστροφολογίες.
Με την ενσωμάτωση Οζντόεφ & Σαμάτα, και μετά Μειτέ, Μάρκος Αντώνιο και Δεσπότη, θα μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο.
Ο μόνος προβληματισμός είναι το δεξί μπακ, όπου θεωρώ αδιανόητο οι μέχρι στιγμής επιλογές μας να είναι ο Κεντζιόρα και ο Βιερίνια που όσο ποιοτικές και να είναι οι επαφές του, θέλει κανένα 5έπτο να γυρίσει στη θέση του. Δε γίνεται να συνεχίσει να μένει εκτός εξίσωσης ο Σάστρε για παράδειγμα, που ήταν από τους πιο σταθερούς πέρσι και ο Λύρατζης. Πρέπει να ξαναμπούν στην εξίσωση, αλλιώς μιλάμε για τη νο1 ανάγκη ενίσχυσης τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει 4-5 καινούργιους παίχτες που πρέπει να μπουν στο σύνολο, αυτό είναι το πιο βασικό από όλα, δεν υπάρχει λόγος για καταστροφολογίες.
Με την ενσωμάτωση Οζντόεφ & Σαμάτα, και μετά Μειτέ, Μάρκος Αντώνιο και Δεσπότη, θα μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο.
Ο μόνος προβληματισμός είναι το δεξί μπακ, όπου θεωρώ αδιανόητο οι μέχρι στιγμής επιλογές μας να είναι ο Κεντζιόρα και ο Βιερίνια που όσο ποιοτικές και να είναι οι επαφές του, θέλει κανένα 5έπτο να γυρίσει στη θέση του. Δε γίνεται να συνεχίσει να μένει εκτός εξίσωσης ο Σάστρε για παράδειγμα, που ήταν από τους πιο σταθερούς πέρσι και ο Λύρατζης. Πρέπει να ξαναμπούν στην εξίσωση, αλλιώς μιλάμε για τη νο1 ανάγκη ενίσχυσης τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Εχουμε κανα inside info για εξτρα κινηση; Θα αναγκαστω να βαλω ραδιοφωνο παλι δευτερη φορα μεσα σε μια εβδομαδα. 

Δεν πιστεύω πως παίχτης επιπέδου θα έρθει και να μείνει εκτός ευρωπαικής λίστας.
Μπορεί να κάνω λάθος.
Θεωρώ δεν θα γίνει άλλη κίνηση, άντε τύπου Λημνιού που είναι ανενεργός επί της ουσίας και γνωρίζει την ομάδα και πιθανό να μην έχει θέμα το παιδι.
Οχι πως θα είναι κακή επιλογή, αλλά εκεί στο 10 όπως ανέφεραν πολλά παιδια, αν δεν είναι στα καλά του ο Ντέλιας, δεν έχουμε κάτι άλλο.
Ο Ταισον αποδίδει αριστερά, ο Μουργκ είναι ο Μουργκ...
Ισως ο Ντεσπότοφ ως δεύτερος φορ με καλό συνδυασμό αμυντικών χαφ να δώσει εκεί, δεν ξέρω, ο προπονητής πρέπει να βρει την χημεία.
Μπορεί να κάνω λάθος.
Θεωρώ δεν θα γίνει άλλη κίνηση, άντε τύπου Λημνιού που είναι ανενεργός επί της ουσίας και γνωρίζει την ομάδα και πιθανό να μην έχει θέμα το παιδι.
Οχι πως θα είναι κακή επιλογή, αλλά εκεί στο 10 όπως ανέφεραν πολλά παιδια, αν δεν είναι στα καλά του ο Ντέλιας, δεν έχουμε κάτι άλλο.
Ο Ταισον αποδίδει αριστερά, ο Μουργκ είναι ο Μουργκ...
Ισως ο Ντεσπότοφ ως δεύτερος φορ με καλό συνδυασμό αμυντικών χαφ να δώσει εκεί, δεν ξέρω, ο προπονητής πρέπει να βρει την χημεία.
Επιασα χθες τον εαυτο μου μετα απο χρονια να ειμαι ηρεμος μετα απο ηττα.
Δεν μπορω να συμμεριστω την καταστροφολογια για ενα στραβο αποτελεσμα
Η ιδια ηττα περυσι και εχοντας σαν δεδομενο το περυσινο ροστερ θα με εριχνε στην μαυριλα γιατι δεν θα εβλεπα εξοδο απο το τουνελ.
Τωρα οχι απλα βλεπω φως στο τουνελ αλλα ειμαι βεβαιος για το τι ομαδα θα φτιαχτει οταν θα μπουν Μειτε, Μαρκαντωνης και Ντεσποτοφ.
Για να ειμαστε και ον τοπικ νομιζω χθες εγινε φανερο γιατι χρειαζεται ακομα ενας μεσοεπιθετικος.
Ιδανικα χρειαζεται και ενα δεξι μπακ ισοροπημενο σε αμυνα και επιθεση αλλα αντιλαμβανομαι οτι αυτη ειναι μια αβολη συζητηση μεσα στην ομαδα οταν στο ροστερ εχεις ηδη 4.
Δεν μπορω να συμμεριστω την καταστροφολογια για ενα στραβο αποτελεσμα
Η ιδια ηττα περυσι και εχοντας σαν δεδομενο το περυσινο ροστερ θα με εριχνε στην μαυριλα γιατι δεν θα εβλεπα εξοδο απο το τουνελ.
Τωρα οχι απλα βλεπω φως στο τουνελ αλλα ειμαι βεβαιος για το τι ομαδα θα φτιαχτει οταν θα μπουν Μειτε, Μαρκαντωνης και Ντεσποτοφ.
Για να ειμαστε και ον τοπικ νομιζω χθες εγινε φανερο γιατι χρειαζεται ακομα ενας μεσοεπιθετικος.
Ιδανικα χρειαζεται και ενα δεξι μπακ ισοροπημενο σε αμυνα και επιθεση αλλα αντιλαμβανομαι οτι αυτη ειναι μια αβολη συζητηση μεσα στην ομαδα οταν στο ροστερ εχεις ηδη 4.
- Metagrafakias
Μακαρι να γινει κινηση για τον Ρουμάνο της Στεαουα!!
Θα ταιριάξει απολυτα στην ομαδα αυτος ο παικτης αλλα ο Μπεκαλι δεν θα τον δωσει ευκολα σιγουρα….
Μπορεις να κανεις προταση δανεισμού με υποχρεωτική ρητρα για του χρονου!!
Κι εχεις μια τρομερη 3αδα Βαλκανίων πισω απο το φορ Ντεσποτοφ,Κόμαν,Ζιβκο
Θα ταιριάξει απολυτα στην ομαδα αυτος ο παικτης αλλα ο Μπεκαλι δεν θα τον δωσει ευκολα σιγουρα….
Μπορεις να κανεις προταση δανεισμού με υποχρεωτική ρητρα για του χρονου!!
Κι εχεις μια τρομερη 3αδα Βαλκανίων πισω απο το φορ Ντεσποτοφ,Κόμαν,Ζιβκο
-
Μα δε λεω κατι το αντιθετο..renegade έγραψε:Ρε φίλε ο Τάισον έπαιξε βασικός στης 20,24,27 κ 31 Αυγούστου...ήταν λογικό να πρέπει να πάρει ανάσες αφού ακόμα και από τον 20χρονο Ντελια είχε πολύ περισσότερο χρόνοgiliopoulos έγραψε:Ο ταισον εμεινε εκτος αποστολης, αν και ειχε διακοπη μετα..renegade έγραψε:Ο τάισον έχει καμία 150αρια παιχνίδια καριέρας πίσω από τον φορ
Τωρα θα εχεις ματς συνεχεια ομως.. Αρα ακομα και αν ειναι εκτος 1 στα 4 ματς, η μονη σου λυση πισω του ειναι ο μουργκ!! και ο κανενας..