Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ζούμε με αυτά τα χαζόδιλήμματα
Δηλαδη οι μονοι δυο διαθεσιμοι φορ ειναι αυτοι? Τοσο ανικανοι ειμαστε να βρουμε κατι καλυτερο?Napoli4 έγραψε:Ρενε εσύ προτιμάς Μπράντον;renegade έγραψε:μιλάμε γι ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα , με αντιπάλους 1,60 και με κατι αμυνες να παιζουν ανοιχτά σαν γαρύφαλλα.
ακόμα και ε΄τσι δεν είχε ποτέ το καθαρό μυαλό και τις ανάσες για σωστα τελειώματα.
σε αυτό το πρωτάθλημα ο μπράντον είμαι σίγουρος θα έκανει 30 γκολ
Δεν θες Κρμεντσικ;
Δηλαδη σε καλυπτει καποιος απο τους δυο ως βασικος? Γιατι θα χρειαστει να παιξει σιγουρα κανα 3μηνο ως βασικος με τοσα ματς του χρόνου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
λίγο και από τον Κωστάκη μας τον Σταφ.
Μπορεί για τις ταχύτητες της μπουντεσλιγκα να είναι λίγο αργός ,αλλα αν είναι υγιής κάνει πλάκα στην Ελλαδα
[dailymotion]x8lfod2[/dailymotion]
Μπορεί για τις ταχύτητες της μπουντεσλιγκα να είναι λίγο αργός ,αλλα αν είναι υγιής κάνει πλάκα στην Ελλαδα
[dailymotion]x8lfod2[/dailymotion]
- Kabamaru11
Δύο χρόνια μια θλασουλα είχε το παιδί.
Μην ξεχνάτε ότι η Κούλα με τα σκουπίδια της Μπουντεσλίγκα το σήκωσε
Μην ξεχνάτε ότι η Κούλα με τα σκουπίδια της Μπουντεσλίγκα το σήκωσε
Προσωπικά κανείς από τους 2Gospi έγραψε:Δηλαδη οι μονοι δυο διαθεσιμοι φορ ειναι αυτοι? Τοσο ανικανοι ειμαστε να βρουμε κατι καλυτερο?Napoli4 έγραψε:Ρενε εσύ προτιμάς Μπράντον;renegade έγραψε:μιλάμε γι ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα , με αντιπάλους 1,60 και με κατι αμυνες να παιζουν ανοιχτά σαν γαρύφαλλα.
ακόμα και ε΄τσι δεν είχε ποτέ το καθαρό μυαλό και τις ανάσες για σωστα τελειώματα.
σε αυτό το πρωτάθλημα ο μπράντον είμαι σίγουρος θα έκανει 30 γκολ
Δεν θες Κρμεντσικ;
Δηλαδη σε καλυπτει καποιος απο τους δυο ως βασικος? Γιατι θα χρειαστει να παιξει σιγουρα κανα 3μηνο ως βασικος με τοσα ματς του χρόνου...
Αλλά φαίνεται πως υπάρχει αυτό το δίλημμα
Σε αυτή την περίπτωση, προτιμώ Κρμεντσικ
Έγραψα τις προάλλες γιατί
Αυτή η κίνηση χωρίς την μπάλα, είναι τοπ
Βέβαια τα τελειώματα...
Κλαφ'τα
Έκλεισα το βιντεάκι απο το cringe
Ποσο οξυμωρο αυτο (οχι σε σεση με σενα αλλα σε σχεση με την ΠΑΕ), να ομολογεις οτι φετος είχες θεμα στο γκολ και οι δυο επιλογες σου για του χρονου να ειναι ενας μετριος φορ π δοκιμασες φετος και δεν επεισε και ενας αποδεδειγμενα χασογκολης. Δηλαδη πως ακριβως περιμενουν βελτιωση στο γκολ με αυτες τις επιλογες? Αν ειχαμε εναν ιδιοκτητη γνωστη του ποδοσφαιρου, ολοι μεσα στην ΠΑΕ θα χαν παρει προ πολλου
Έδωσες 6Μ για μεταγραφές ενώ πήρες 6Μ από πωλήσεις.renegade έγραψε:Όχι φίλε δεν γράφω μόνο για να γραφω...απαντάω συγκεκριμένα πάνω σε αυτά που γράφεις. Εσύ έγραψες ότιδεν δόθηκε το συμβόλαιο του Βαρέλα και ήρθε ο Νασμπεργκ.JohnDag έγραψε: Ρε συ Rene, μην γράφεις μόνο για να γράφεις ρε φίλε. Το θέμα δεν είναι ποιος πήρε τι, το θέμα είναι ότι το περσινό μπατζετ ήταν μικρότερο από το προπερσινο.
Ήταν αρκετό από την άλλη το περσινό μπατζετ για να δημιουργηθεί καλύτερη ομάδα από αυτή που εν τέλη δημιουργήθηκε; Προφανώς και ναι.
Επίσης, μην τρως σκαλώματα. Συμφωνούμε σε αρκετά πράγματα. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε και σε όλα.
Έχεις κανα δυο βδομαδες όπου δεις σχόλιο μου με κυνηγάς από πίσω
Που να έγραφα και συχνά δηλαδή, όλο το φορουμ εμας τους 2 θα διάβαζε, χαχαχα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όπως δεν δόθηκε το συμβόλαιο του Κρεσπο και ήρθε ο Καργας.
Και πάει λέγοντας.
Και γω σου λέω ότι το συμβόλαιο του βαρελα δόθηκε στον Αουγκούστο και το συμβόλαιο του Κρέσπο στον κεντζιορα.
Σου αρέσει δεν σου αρέσει αυτό είναι ένα γεγονός.
Όπως γεγονός είναι το ότι πέρσι έδωσες το καλοκαίρι 0 ευρώ για αγορές ενώ φέτος 6 εκατομμύρια.
Ή μήπως αυτά δεν προσμετρώνται στο μπάτζετ μιας ομάδας?
Θεωρείς ως δεδομένο ότι το περσινό μπάτζετ ήταν μικρότερο από το προπερσινο ( φαντάζομαι ότι εννοείς τις σεζόν 22-23 και 21-22) αλλά ακόμα και με την χειμερινή αγορά του Φελίπε δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο
Άρα πόσα έδωσες;
Μην κανεις συλλογισμούς Κολκα ρε συ, είναι δεδομένο ότι μπορείς καλύτερα.
Πρόπερσι το μισθολογικό μπατζετ ηταν μεγαλύτερο από πέρσι. Απλά πρόπερσι πήρες 22Μ από πωλήσεις και έδωσες 300Κ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- WeWillRockYou
Προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δεν θέλουν και μέσα στην ΠΑΕ αναβάθμιση στην θέση του αναπληρωματικού φορ και ότι οι μόνες επιλογές είναι οι Μπράντον και ο Κρέμτσικ.
Θεωρώ πως αν κλείσει γρήγορα ο βασικός φορ, θα κινηθούμε για κάποιον άλλον αναπληρωματικό.
Η περίπτωση Μπράντον με νορμάλ συμβόλαιο προφανώς συντηρείται λόγω προκριματικών και με τον φόβο του να πάμε και φέτος χωρίς φορ (μέχρι και ο Τζίμας έχει υποχρεώσεις με την εθνική, όπως ο Κούτσιας πέρσι).
Ειλικρινά παρακαλάω να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο βασικός φορ και να μας διαψεύσουν ως προς τον αναπληρωματικό, κλείνοντας κάποιον καλύτερο από τους 2.
Θεωρώ πως αν κλείσει γρήγορα ο βασικός φορ, θα κινηθούμε για κάποιον άλλον αναπληρωματικό.
Η περίπτωση Μπράντον με νορμάλ συμβόλαιο προφανώς συντηρείται λόγω προκριματικών και με τον φόβο του να πάμε και φέτος χωρίς φορ (μέχρι και ο Τζίμας έχει υποχρεώσεις με την εθνική, όπως ο Κούτσιας πέρσι).
Ειλικρινά παρακαλάω να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο βασικός φορ και να μας διαψεύσουν ως προς τον αναπληρωματικό, κλείνοντας κάποιον καλύτερο από τους 2.
Α καλάGospi έγραψε:Ποσο οξυμωρο αυτο (οχι σε σεση με σενα αλλα σε σχεση με την ΠΑΕ), να ομολογεις οτι φετος είχες θεμα στο γκολ και οι δυο επιλογες σου για του χρονου να ειναι ενας μετριος φορ π δοκιμασες φετος και δεν επεισε και ενας αποδεδειγμενα χασογκολης. Δηλαδη πως ακριβως περιμενουν βελτιωση στο γκολ με αυτες τις επιλογες? Αν ειχαμε εναν ιδιοκτητη γνωστη του ποδοσφαιρου, ολοι μεσα στην ΠΑΕ θα χαν παρει προ πολλου
Το καλύτερο θα είναι να φέρουν τον Γκαμπιαντινι
Που δεν τον λες και σκόρερ
Εκεί να δεις γέλιο...ή κλάμα
Μας βλέπω για τρελό τικι τάκα, ροντο κλπ και να φτάνουμε έξω από την περιοχή και να μην είναι κανείς μέσα
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Αμπαλος και άνοιωθος ο Ιβάν δηλαδή;Gospi έγραψε: Αν ειχαμε εναν ιδιοκτητη γνωστη του ποδοσφαιρου, ολοι μεσα στην ΠΑΕ θα χαν παρει προ πολλου
Ανησυχώ πολύ επειδή η ομάδα κάνει κάθε χρόνο μεγαλύτερη χασούρα και τα ποσά για μεταγραφές αναγκαστικά θα ακολουθήσουν. Ο Ιβάναρος δίνει, δίνει αλλά κάποιοι (ποιοί δεν ξέρω) σε διοίκηση και/η τεχνικό επιτελείο δεν ξέρουν τι κάνουν. Ουσιαστικά πιάσαμε πάτο πια (4οι, δεν μπορούμε να πάρουμε Κύπελλο, αποκλεισμοί από Ευρώπη πριν τους ομίλους). Πιο κάτω δεν έχει για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να γίνει κάτι, να ξαναπάρει η ομάδα τα πάνω της. Αλλιώς θα ξενερώσει ο κόσμος, θα ξενερώσει και ο Ιβάν.
Γι αυτούς τους λόγους θεωρώ οτι η τωρινή μεταγραφική περίοδος είναι από τις σημαντικότερες τής ιστορίας μας, αν την σπαταλήσουμε κι αυτή, χαθήκαμε.
Γι αυτούς τους λόγους θεωρώ οτι η τωρινή μεταγραφική περίοδος είναι από τις σημαντικότερες τής ιστορίας μας, αν την σπαταλήσουμε κι αυτή, χαθήκαμε.
Ε τοτε τι συζηταμε. Μηπως τελικα δεν φταινε αυτοι π βρίσκουν τους παιχτες αλλα αυτος που προσδιοριζει τα χαρακτηριστικα τους? Μηπως τελικα το ποδοσφαιρο Λουτσεσκου για να εφαρμοστεί σωστα απαιτει επενδυση ανω των 2 μυριων για την θεση του φορ ωστε να χει και ολα τα υπολοιπα στοιχεια αλλα και το γκολ?
Γιατι μεχρι στιγμης ολο για παιχτες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα διαβαζουμε και ολο ημιτελείς παιχτες μας ερχονται.
Οχι αμυντικους που να παιζουν καλα την μπαλα, οχι φορ π να παιζουν ως δεκαρια, οχι εξτρεμ π να παιζουν κι αυτοι ως δεκαρια κλπ
Ποτε θα αρχισουμε να παιρνουμε παιχτες π κανουν εξαιρετικα την βασική τους δουλεια?
Γιατι μεχρι στιγμης ολο για παιχτες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα διαβαζουμε και ολο ημιτελείς παιχτες μας ερχονται.
Οχι αμυντικους που να παιζουν καλα την μπαλα, οχι φορ π να παιζουν ως δεκαρια, οχι εξτρεμ π να παιζουν κι αυτοι ως δεκαρια κλπ
Ποτε θα αρχισουμε να παιρνουμε παιχτες π κανουν εξαιρετικα την βασική τους δουλεια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Πέμ 01 Ιουν 2023, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τον λες και μπαλαδοφατσα κατα την γνωμη μουthanasakiss4 έγραψε:Αμπαλος και άνοιωθος ο Ιβάν δηλαδή;Gospi έγραψε: Αν ειχαμε εναν ιδιοκτητη γνωστη του ποδοσφαιρου, ολοι μεσα στην ΠΑΕ θα χαν παρει προ πολλου
- sourmenetes
- Moderator
Ρε gospi γιατί θεωρείς δεδομένο αυτό που ακούς;Gospi έγραψε:Ποσο οξυμωρο αυτο (οχι σε σεση με σενα αλλα σε σχεση με την ΠΑΕ), να ομολογεις οτι φετος είχες θεμα στο γκολ και οι δυο επιλογες σου για του χρονου να ειναι ενας μετριος φορ π δοκιμασες φετος και δεν επεισε και ενας αποδεδειγμενα χασογκολης. Δηλαδη πως ακριβως περιμενουν βελτιωση στο γκολ με αυτες τις επιλογες? Αν ειχαμε εναν ιδιοκτητη γνωστη του ποδοσφαιρου, ολοι μεσα στην ΠΑΕ θα χαν παρει προ πολλου
Το πρωί ακούσαμε από αρδ ότι θέλουν να ανανεώσουν τον Μπισεσβαρ και βγήκεε και είπες αν το κάνουν θα είναι τραγικοί κτλ κτλ.
Λίγο κοντά στην ομάδα να είσαι ξέρεις ότι ο μπισε είναι τελειωμένος εδώ και καιρό.
Εμείς που ούτε δημοσιογράφοι είμαστε ούτε είναι δουλειά μας ξέραμε ότι ο μπισε τέλειωσε οριστικά εδώ και 2 μέρες. Ετοιμαζαν το video.
Και δεν το ξέρουν αυτοί που κάνουν, υποτίθεται, ρεπορτάζ;;
Και καθόμαστε και θεωρούμε δεδομένο το κάθε άρθρο τους;;
Τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι μια χαρά παίκτες είναι.
Ακόμα και ο Τσέχος κανονικος παίκτης. Το αν θα ταιριάξει αυτός που θα έρθει είναι άλλο θέμα.
Επίσης ποιος ξέρει ακριβώς τις επιλογές;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk