Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από nunies4 »

Odi έγραψε:Τόση μεγάλη πρεμούρα με τον Τσιγγαρα δεν έχει ούτε ο ίδιος ο Τσιγγαρας.

Ένα καθαρο εξάρι είναι που καλυπτει χώρους και τρέχει.

Γκολ δεν έχει, ασσιστ δεν έχει, key passes δεν έχει, πάσα δεν έχει.

Κράξιμο για το κράξιμο,αρρώστια.
Ακριβώς. Και μιλάμε για ποδοσφαιριστή που φέτος θα έπαιρνε ελάχιστα ματς.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Καλη συνεχεια στο συμπαθη Τσιγγαρα.
Προιον της ακαδημιας και φιλοτιμος αλλα η αληθεια να λεγεται με ενα παιχνιδι την εβδομαδα δε θα εγραφε πολλες συμμετοχες.
Το παιχνιδι του ειναι συγκεκριμενο και ισως μια αλλαγη περιβαλλοντος να τον βοηθησει να εξελιχθει περισσοτερο.

Μακαρι να παει καλα στη Γαλλια το παιδι και να βγει κερδισμενη και η ομαδα.
Αν και αυτοι οι τρομπες στην Τουλουζ καψανε και τον Κουλουρη
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

joshua έγραψε:Να δω ποτε θα καταλαβετε οτι το θεμα που μας απασχολει δεν ειναι η απωλεια του Τσιγγαρα...Το αστειο ειναι οτι σκιζετε τον Τσιγγαρα οι ιδιοι που περσι λεγατε τι παικτουρα ειναι αυτη που μπηκε και μαζεψε το κεντρο...

Υ.Γ Οσον αφορα τον Νταντας 10 χρονια δεν εχουμε ποτε κρατησει δανεικο,αρα οι πιθανοτητες δεν ειναι μαλλον μαζι μας...
Αυτο που θα επρεπε να μας απασχολει ειναι ο τροπος που σκεφτομαστε.
Προσπαθωντας να ειμαι οσο μπορω πιο αντικειμενικος ο Τσιγγαρας ειναι ενα Παοκτσακι, που βοηθησε περσι σε μια περιοδο που το κεντρο μας ηταν στα χαμενα. Παραλληλα δεν πληρει τα στανταρ που εχει θεση η ομαδα -μεσω Λουτσεσκου- γιατι επικεντρωνεται περισσοτερο στα αμυντικα του καθηκοντα χωρις να βοηθαει ιδιαιτερα επιθετικα.

Αν πιστευω περισσοτερο το οτι ο Τσιγγαρας "βοηθησε περσι σε μια περιοδο που το κεντρο μας ηταν στα χαμενα" ή "επικεντρωνεται περισσοτερο στα αμυντικα του καθηκοντα χωρις να βοηθαει ιδιαιτερα επιθετικα" ειναι δικο μου ζητημα. Αν το εκφραζω λεγοντας οτι ο Τσιγγαρας ειναι αυτο που λειπει απο το κεντρο μας ή αντιθετα ο Τσιγγαρας δε θα λειψει απο το κεντρο μας γιατι δεν προσφερει τοτε το προβλημα το εχω εγω, οχι η ομαδα ουτε ο Τσιγγαρας.

Ευχομαι ολοψυχα να κυνηγησει το ονειρο του ο Τσιγγαρας. Ειμαι σιγουρος οτι οσο ο ΠΑΟΚ δινει τετοιες ευκαιριες στα νεα παιδια, ολο και περισσοτερα νεα παιδια θα γεμιζουν τις ακαδημιες μας.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

joshua έγραψε:
kosths BXL έγραψε:
joshua έγραψε:Να δω ποτε θα καταλαβετε οτι το θεμα που μας απασχολει δεν ειναι η απωλεια του Τσιγγαρα...Το αστειο ειναι οτι σκιζετε τον Τσιγγαρα οι ιδιοι που περσι λεγατε τι παικτουρα ειναι αυτη που μπηκε και μαζεψε το κεντρο...

Υ.Γ Οσον αφορα τον Νταντας 10 χρονια δεν εχουμε ποτε κρατησει δανεικο,αρα οι πιθανοτητες δεν ειναι μαλλον μαζι μας...

βασικα κρατησες αυτο το καλοκαιρι....
Ναι τον Σαστρε των 400.000,ιδια περιπτωση ακριβως...

"10 χρονια δεν εχουμε κρατησει ποτε δανεικο παικτη"....κρατησες...τοσο απλα....και περιπτωση σαν του νταντας δεν ηταν ετσι και αλλιως κανεις απο τους δανεικους που ειχες...ουτε ο ολιβειρα...δεν ειχες ποτε εναν παικτη 22 χρονων με τοσο μεγαλες προδιαγραφες...και δεν ειχες ποτε στα 10 χρονια εναν μποτο με τοσο συγκεκριμενο πλανο και νοοτροπια...αρα η περιοδος που ειμαστε τωρα δεν εχει καμια σχεση με καμια αλλη πιο πριν αρα η συγκριση ειναι ακυρη τελειως για οποιοδηποτε θεμα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nαι εχεις δικιο η περιοδος που ειμαστε τωρα δεν εχει σχεση με καμια αλλη...Μονο για 4η-5η περιοδο ο προπονητης ζηταει σχεδον με απελπισια μια μεταγραφη και για καποιο λογο που κανεις δεν μπορει να καταλαβει αυτη δεν γινεται...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

@Joshua

Σου απαντάω σε κάτι συγκεκριμένο που έγραψες και μου απαντάς για σχεδιασμό και αν ήταν πετυχημένος η όχι.

Η μπάλα στην εξέδρα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη εσυ νιωθεις ασφαλης με τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας? Πιστευεις οτι θα ειμαστε οκ στα χαφ με 4 συμβολαια να ληγουν.Ναι αυτη τη στιγμη η απωλεια Τσιγγαρα δεν επηρεαζει ιδιαιτερα την ομαδα αν και πχ ενας παικτης οπως ο Τσιγγαρας θα ηταν μαλλον η πιο ασφαλης λυση για αλλαγη σε παιχνιδια οπως αυτα απεναντι στον ατρομητο στη χρονικη στιγμη που χρειαστηκε να βγουν οι Αγκουστο,Κουρτιτς. Δεν γινεται μια ομαδα να μην εχει εναν παικτη που να εξαριζει λιγο περισσοτερο απο τους αλλους.Το διδυμο Σβαμπ,Σοαρες σε καλυψε φανταζομαι...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ωραία όλα αυτά όμως τυγχάνει να είμαστε σε περίοδο rebuild που σημαίνει ότι αρκετούς παίκτες είμαστε υποχρεωμένοι να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ για να δούμε αν μας ικανοποιούν ή όχι

Εγώ ας που τον Φελίπε τον πιστεύω πάρα πολύ, αδυνατω να πιστέψω ότι δεν θα παίξει μπάλα και ειλικρινά θεωρώ ότι φέρει ευθύνη ο Λουτσεσκου που ο παίκτης δείχνει τόσο εκτός κλιματος
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Κ αν το ματς ήταν στο 1-1 στο 70 πάλι Τσιγγαρα θα εβαζες; Το χει ξαναπεί αυτό ο Λουτσεσκου για τον Τσιγγαρα. Θέλει παικτες στον πάγκο να τους έχει σε περίπτωση που δεν πάει καλά το ματς.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

joshua έγραψε:Nαι εχεις δικιο η περιοδος που ειμαστε τωρα δεν εχει σχεση με καμια αλλη...Μονο για 4η-5η περιοδο ο προπονητης ζηταει σχεδον με απελπισια μια μεταγραφη και για καποιο λογο που κανεις δεν μπορει να καταλαβει αυτη δεν γινεται...

φιλε εισαι ο ορισμος αυτου που απλα θελει να κραξει χωρις καμια συνεχεια στη συζητηση...καταλαβαινεις τι γραφω ναι η οχι ? η δομη και ο τροπος λειτουργιας της ομαδας ειναι διαφορετικος πλεον το βλεπεις η δεν το βλεπεις ? αλλα επειδη λες κατι σου το απανταω και δεν εχεις μετα εκει βημα να συνεχισεις το κραξιμο πετας κατι αλλο ....αυτην η μεταγραφικη ειναι η πρωτη καλοκαιρινη του μποτο...ΑΝ ΔΕΝ φερει δεκαρι μεχρι 15 σεπ τοτε θα μπορεις να πεις οτι συνεχιζονται λαθη του παρελθοντος...τωρα εχουμε 30 αυγουστου...και αν ρωτας για το αν ειμαστε ευχαριστημενοι με τον σχεδιασμο εγω ναι ειμαι ειδικα αν ερθει και ενα δεκαρι...σε μια περιοδο ολικου ριμπιλντ η μονη κακη κινηση ηταν ο σαστρε...ναρει, τομας, κοταρσκι, νταντας, φελιππε, ρικαρντο, κουαλιατα ολοι εχουν πολυ καλα στοιχεια...καποιοι ειναι ηδη βασικοι καποιοι θελουν χρονο ...αλλα κανεις δεν ειναι εσιτι, μουργκ , τσολακ , νινουα κτλ κτλ...και βλεπω στο γηπεδο μια ομαδα που εχει δυνατοτητα σε λιγο καιρο να τους παταει ολοκληρωτικα ολους τους ανταγωνιστες της για το πρωταθλημα....αν σε ολο αυτο μπει και ενα δεκαρι με ποιοτητα και δουμε καλα πραγματα και απο τον νασμπεργκ τοτε εγω λεω οτι μποτο παιρνει 8/10 αν οχι 9 και οτι η ομαδα μπορει και με λιγη τυχη στις επομενες 2 αγωνιστικες (γτ θα παιξει ρολο στην σιγουρια που θα αποκτησουν οι παικτες για το τι μπορουν) να παει για το πρωταθλημα ανετα συμφωνα με αυτο που βλεπω απο τους αλλους....εσυ πες το αντιθετο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Χθες στην αρχικη παραπληροφορηση της υποχρεωτικης ρητρας 2εκ κραζαμε για το ξεπουλημα του Χαρη παρολο που παραδεχομασταν οτι φετος θα ηταν σχεδον αδυνατο να παρει παιχνιδια και να βελτιωσει αδυναμιες.
Τελικα δεν φευγει με υποχρεωτικη ρητρα και η συμφωνια μοιαζει win win για την ομαδα. Αν ενεργοποιηθει η ρητρα θα αγξιξει η πωληση τα 3εκ (σχεδον το ποσο για τον Νταντας) + 25% μεταπωληση, αν δεν ενεργοποιηθει στην χειροτερη των περιπτωσεων ο Χαρης θα εχει παρει ματς σε πολυ πιο υψηλο επιπεδο απο το Ελληνικο.
Υπαρχει φυσικα και το ενδεχομενο να μην παρει καθολου ματς και να μεινει στασιμος κατι που ομως θα συνεβαινε και στον ΠΑΟΚ φετος.

Εγω ακουω τον προβληματισμο του Τζος περι ποσους ενεργους χαφ θα εχεις του χρονου τον Ιουνιο. Αλλα ας περιμενουμε λιγο. Θεωρω πολυ πιθανο ο Νταγκλας να ανανεωσει.

Κατα τα αλλα.......ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΒΡΕ!!!! ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ; :cry:
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εγώ προσωπικά νιώθω οκ με όλο αυτό . Έτσι και αλλιώς τα χάφ μας δεν μου αρέσουν . Για του χρόνου θέλω Νταντάς αγορά ,ο υπάρχον Σοαρες ,ανανέωση φέτος Αουγκουστο και πωληση του .
Θα έχω 2,5 από Τσιγγαρα , Χ από Αουγκουστο και συμβόλαια Σβαμπ ,Κουρτιτς ,Καντουρι να δώσω .
Κοινώς για αγορές γύρω από 5-6,5 και από συμβόλαια γύρω στα 3,5.
Εκεί θα χτίσω κέντρο με 3 καινούριους όπως το θέλω . Έναν για βασικό δίπλα στο Νταντάς και οι υπόλοιποι συμπληρώνω backup χαρακτηριστικά .
Όλο αυτό πιστεύω γίνεται για καλο .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Τρί 30 Αύγ 2022, 08:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Luigi Vampa έγραψε:Κ αν το ματς ήταν στο 1-1 στο 70 πάλι Τσιγγαρα θα εβαζες; Το χει ξαναπεί αυτό ο Λουτσεσκου για τον Τσιγγαρα. Θέλει παικτες στον πάγκο να τους έχει σε περίπτωση που δεν πάει καλά το ματς.
Για αυτο θα ειχα στον παγκο Σοαρες και Τσιγγαρα,ενα χαφ που να εξαριζει και ενα χαφ που να δεκαριζει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτος γιατι ξεπεσε ετσι και δεν εχει βρει ομαδα ακομα?

https://www.transfermarkt.com/zakaria-l ... aison=2020
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

joshua έγραψε:Δηλαδη εσυ νιωθεις ασφαλης με τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας? Πιστευεις οτι θα ειμαστε οκ στα χαφ με 4 συμβολαια να ληγουν.Ναι αυτη τη στιγμη η απωλεια Τσιγγαρα δεν επηρεαζει ιδιαιτερα την ομαδα αν και πχ ενας παικτης οπως ο Τσιγγαρας θα ηταν μαλλον η πιο ασφαλης λυση για αλλαγη σε παιχνιδια οπως αυτα απεναντι στον ατρομητο στη χρονικη στιγμη που χρειαστηκε να βγουν οι Αγκουστο,Κουρτιτς. Δεν γινεται μια ομαδα να μην εχει εναν παικτη που να εξαριζει λιγο περισσοτερο απο τους αλλους.Το διδυμο Σβαμπ,Σοαρες σε καλυψε φανταζομαι...
Τον μεταγραφικό σχεδιασμό δεν μπορείς να τον κρίνεις ΤΩΡΑ ούτε εσύ ούτε εγώ. Του χρόνου τον Μάϊο μπορούμε να πούμε τι έγινε σωστό η λάθος.
Τώρα εικασίες κάνουμε, γιατί μπορεί εγώ να λέω ότι ο Κοταρσκι είναι πολύ καλύτερος του Πασχαλάκη και εσύ το αντίθετο. Εγώ μπορεί να λέω ότι θα πάω καλά και άλλος να λέει ότι θα βγω πέμπτος. Είναι θέμα οπτικής και καλοπιστης ή καλοπιστης κριτικής.

Το Σβαμπ -Σοάρες δίδυμο το επέλεξε ο προπονητής, αυτός ξέρει αυτός διαλέγει. Ο ίδιος ο προπονητής που ζητάει δεκαρι γιατί δεν του κάνει ο Κουαλιατα. Ο ίδιος ο προπονητής που δεν τρελαινοταν για τον Τσιγγαρα. Τι να κάνουμε δηλαδή;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”