42. Dominik Kotarski

Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: 42. Dominik Kotarski

Δημοσίευση από john4serres »

renegade έγραψε:Εμένα που είμαι λίγο retarded , μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό " Το μόνο προσόν που έχει ο τύπος για να βρεθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ότι είναι Γεωργιανός."?
Στα ρεπό του θα πηγαίνει για μπραβιλίκια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ή μπορεί κάθε κυριακή να ψήνει μτσβαντί
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

marsantos έγραψε:Αυτό το σημερινό τι φάση; Με τον τερματοφύλακα να διανύει κακή περίοδο, να βγαίνουν ακόμα και τα κυβερνητικά μας μέσα και να μιλάνε για πιθανή μεταγραφή άλλου είναι λίγο περίεργο.
Ή ο Κοταρσκι εχει στα σκαριά πιθανή μεταγραφή, πράγμα που δικαιολογεί ως ενα βαθμό την ασταθή του απόδοση τον τελευταίο καιρό (οπως αντίστοιχα ο Μπρινιολι πέρυσι όταν έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του) ή γίνεται κάποιο παιχνίδι που δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε ακόμα.
Πάντως απρόσμενο timing για δημοσίευση τέτοιων θεμάτων.
Τί αναρωτιέσαι φίλε μου; η δουλειά εχει βρωμίσει. Η απόδοσή του είναι αισχρή από την μεταγραφική του Ιανουαρίου όταν και δεν εφυγε. Ο Μανατζερ του μας είχε ζαλίσει με τις προτάσεις από Ιταλία. Αυτό που κάνει είναι άθλιο. Ελπίζω να εχει μεγάλη ρήτρα και να μην ξαναπαίξει σε εμας μέχρι να την φέρει. Και ας παίζει ο Μπαλωμένος δεν με νοιαζει. ετσι κι αλλιώς η χρονιά χαμένη είναι
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ρε σεις ηρεμήστε! Τι ακραία πράγματα διαβάζουμε! Ηρεμήστε! Φτιάχνετε σενάρια στο μυαλό σας και φουλ στο ανάθεμα!
Δε μπορεί ο εκάστοτε παίκτης να περνάει ντεφορμάρισμα; Όλοι στημένοι πρέπει να είναι;
Θα το βρει ο Ντομινικ!
Άντε λίγο με το τσουβάλιασμα και τις αποκαθηλώσεις. Ήρεμα παίδες!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε:
renegade έγραψε:Εμένα που είμαι λίγο retarded , μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό " Το μόνο προσόν που έχει ο τύπος για να βρεθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ότι είναι Γεωργιανός."?
Στα ρεπό του θα πηγαίνει για μπραβιλίκια.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Montrealiotis έγραψε:Καλά υπάρχει κόσμος που θέλει να φύγει ο Κοταρσκι;; Αλήθεια τώρα;

Να κάτσει λίγο πάγκο για να ηρεμήσει ναι. Αλλά και όχι να θέλουμε να φύγει αυτός ο τερματοφύλακας

Όχι φίλε δεν θέλουμε να φύγει ο σοβαρός και συγκεντρωμένος Κοτάρσκι. Ο αφηρημένος να φύγει. Δυστυχώς, όπως και με τον Κουλιεράκη, όταν αποφασίσουν να φύγουν οι παίχτες και στο δείχνουν και το κάνουν.

Μακάρι και αυτός και ο Ντέλιας και ο Κουλιεράκης να τελειώνανε μετά από 15 χρόνια την καριέρα τους στον ΠΑΟΚ αλλά δυστυχώςε δεν γίνεται. άλλωστε δεν είναι τυχαίο που "βρώμισε" ότι ο μάνατζεερ του εδώ και κανα 3μηνο τον προτείνει σε ομάδες για καλοκαίρι. Μπορεί να είναι και μούφα μπορεί και όχι. Θα δούμε.

Τα περί στημένων κλπ τα βρίσκω ακραία και αβάσιμα.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

theo-drama έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:Όταν η κακή περίοδος διαρκεί από τον Ιούλιο έως σήμερα, τότε μάλλον δεν είναι κακή η περίοδος αλλά ο τερματοφύλακας, φίλε marsantos.
Βέβαια για να λέμε την αλήθεια δεν είναι κακός τερματοφύλακας, είναι μέτριος έως καλός. Θα ήταν καλός αν δεν είχε αυτές τις διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν είναι στην κατηγορία του "πολύ καλός".

Για να τον έχεις ζεστό, θα πρέπει να του κάνεις καρότο με μαστίγιο, αλλά επειδή πέρσι ήταν όλοι καλοί, ηταν κι αυτός καλός, παίρνοντας σχεδόν όλα τα ματς, με τα περισσότερα με καταπληκτική αποκρούσεις, ειδικά τετατετ

Όταν τον έχεις βασικό κι αναντικαταστατο κ δεν εμπιστεύεσαι να βάλεις σε μικρής έντασης παιχνίδια, τους άλλους που εχεις( κι αντε τον Τσιφτσης οκ, αλλά πήρες έμπειρο από νωρίς της χειμερινής μεταγραφικής περιοδου, μπορούσες να τον βάλεις στην Ελλάδα αυτον), τότε ξέροντας ότι αυτός είναι ο ένας κ βασικός, χωρίς ανταγωνισμό, αυτά παθαίνεις.

Αν υπήρχε ανταγωνισμός κ πιο πολύ θα δούλευε εξόδους κλπ κ πιο καθαρό μυαλό θα είχε και δεν θα επαναπαυοταν.
Βρέξει χιονίσει κάθε 3 μέρες βασικός.

Βάλε κ λίγο οτι έφυγε ο Κουλιε κ ώσπου να βρουν ρυθμό οι(Κολει ήρθε αργά) κ (Μιχαηλιδης ώσπου να βρει αυτοπεποίθηση κ ρυθμό)
Βάλε κ λίγο ότι φέτος δεν είναι δοκαρι κ μεσα

Βάλε κ λίγο ότι από τον Μάη είμασταν στα στόπερ με Ενγκογκ Κουλιε Νασμπεργκ Θυμιανης, ύστερα ήρθε ο Κεντζιορα, μετα πουλήθηκε ο Νασμπεργκ κ ο Κουλιερακης(τότε ξεκίνησε να βαζει τον Μιχαηλίδη) , καπάκι μετά ήρθε ο Κολει κ πιο μετά ο Λοβρεν κ τέλος τον Γενάρη ο Βιετεσκα.

Πού να βρει χημεία η ομάδα κι αυτός.

Εχεις δίκιο φίλε μου. Ο συναγωνισμός για την θέση θα μπορούσε να τον βελτιώσει. Εχει ορισμένα πολύ καλά στοιχεία (τα ρεφλεξ του, οι έξοδοι σε τετ-α-τετ, οι εκτινάξεις του στα σουτ που πηγαίνουν ψηλά) τα οποία και του έδωσαν πόντους ώστε να πάρει μεταγραφή. Αν δεν δουλέψει όμως τις αδυναμίες του που είναι αρκετές, π.χ. το ότι δεν κατευθύνει την άμυνα και δεν φωνάζει στους αμυντικούς του ή το ότι δεν έχει έξοδο σε σέντρες του αντιπάλου, δεν πρόκειται να βελτιωθεί και να πάρει την μεγάλη μεταγραφή που ονειρέυεται.
Εχεις δίκιο επίσης σχετικά με τις πολλές αλλαγές που είχαμε στην άμυνα για φέτος.

Όμως τα συν και πλην του Κοτάρσκι ήταν φανερά ακόμη κι από την πρώτη του χρονιά. Αυτά είναι που με κάνουν να τον χαρακτηρίζω ως μέτριο-καλό.
Το πρόβλημα με τον Κοτάρσκι, για μένα, δεν είναι ότι είναι μετριοκαλός. Εξάλλου το 90% των παικτών που έχουμε μετριοκαλοί είναι. Πολύ καλοί είναι ένας Αντρίγια και ένας Ντέλιας, ενώ παλιότερα ήταν πολύ καλοί (αλλά δεν είναι πια) ο Αντρε και ο Τάισον. Το ίδιο συμβαίνει και στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματός μας. Εκείνοι ίσως να έχουν ακόμη λιγότερους πολύ καλούς παίκτες.
Το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει και στο Γιουρόπα ληγκ. Ακόμη κι εκεί η πλειοψηφία των ομάδων έχει μετριοκαλούς παίκτες, υπάρχουν βέβαια σαφώς κι αρκετές ομάδες που έχουν πολύ καλούς παίκτες αλλά αυτές δεν είναι τόσες πολλές. Επιπλέον δεν αρκεί να έχεις πολύ καλούς παίκτες, διότι αν δεν έχεις καλή ΟΜΑΔΑ, οι παίκτες αυτοί δεν θα μπορέσουν να κάνουν πάντοτε τη διαφορά, μπορεί σε κάποια ματς να μην την κάνουν (όπως συνέβει με την Γαλατά που έχει 3-4 πολύ καλούς παίκτες, ίσως μάλιστα ο Όσιμεν να μπορεί να χαρακτηριστεί και εξαιρετικός).

Ο Κοτάρσκι αποθεώθηκε ως μεταγραφή που θα μας έδινε μεγάλο κέρδος και αρκετοί οπαδοί μας το δέχτηκαν αυτό χωρίς να το εξετάσουν προσεκτικά, εμπιστευόμενοι εκείνους που τον έφεραν.
Ο Κοτάρσκι λοιπόν, παρόλο που έκανε ορισμένα χτυπητά λάθη και μάλιστα επαναλαμβανόμενα, προφυλάχτηκε ως επένδυση και από δημοσιογράφους και από οπαδούς. Αυτό είναι πρωτοφανές για τον ΠΑΟΚ, όπου κάθε τερματοφύλακας από την εποχή του Χατζηιωάννου που θυμάμαι μέχρι τον Πασχαλάκη έχει φάει την αμφισβήτηση και το κράξιμο της αρκούδας, για τα ίδια ή για μικρότερα λάθη.
Σου θυμίζω μόνο τον Όλσεν, έναν καλό τερματοφύλακα (όχι πολύ καλό αλλά όχι και μέτριο), που έφυγε με τις κλωτσιές επειδή έκανε ένα μεγάλο λάθος, σε ένα μάτς μάλιστα όπου είχαμε η πρόκριση είχε ήδη χαθεί. Ο ¨Ολσεν βέβαια έκανε μια αξιοπρεπέστατη, καλή καριέρα μετά την φυγή του και εξέθεσε κάτι άρδ σαν τον Κόλκα και πολλούς οπαδούς μας που τον έκραζαν από την πρώτη μέρα.
Δεν είναι κακό που προφυλάχθηκε ως επένδυση ο Κοτάρσκι. Ούτε είναι κακό που στηρίχτηκε και από οπαδούς και από διοίκηση και από τον προπονητή που συνέχισε να τον βάζει. Από τον Γενάρη και μετά ίσως μπορούσε να βαλει περισσότερο τον παβλένκα ή τον τσιφτσή αλλά τα ματς που είχαμε να δώσουμε ήταν φωτιά και ίσως δεν ήθελε να ρισκάρει (ο Παβλένκα νομίζω ήταν αρρωστος ή τραυματίας για κάποιο διάστημα). Σε κάθε περίπτωση δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Τότε ποιό είναι το πρόβλημα; θα με ρωτήσεις.
Το πρόβλημα φίλε theo-drama είναι ότι η στήριξη αυτή από τους οπαδούς μας χρησιμοποιήθηκε από το ΠΟΚ (μέσω των αρδ) ως μια καλή ευκαιρία να διχαστει ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μια πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Μετά από κάθε κομβικό ματς όπου ο Κοτάρσκι είχε κακή απόδοση και μας χαντάκωσε, δεν υπήρξε ούτε μία φορά που να σημειώσουν οι αρδ ως φταίχτη τον Κοτάρσκι. Πάντοτε, ενορχηστρωμένα όλοι τους, κατηγορούσαν τον....... Λουτσέσκου!!!
Στις συναντήσεις με Μάλμε, ο Κοτάρσκι έφταιξε στα 4 από τα 6 γκολ που φάγαμε!!! Στα ματς αυτά χάσαμε την πρόκριση για το Τσ. Λ. Ποιόν έβγαλε φταίχτη η προπαγάνδα των αρδ του ΠΟΚ; τον Λουτσέσκου. Ούτε ένας δεν ανέφερε τον Κοτάρσκι. Μούγκα! Μου έκανε τότε μεγάλη εντύπωση και σκέφτηκα "για να δούμε πως θα πάει όλο αυτό". Ομολογώ ότι δεν μπόρεσα τότε να φανταστώ την συνέχεια.
Στα δυο ματς με Βόλο και ΌΦΗ που χάσαμε βαθμούς μέσα στην Τούμπα αποκλειστικά από μεγάλα λάθη του Κοτάρσκι, κρίσιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα, ενορχηστρωμένα πάλι οι αρδ έβγαλαν φταίχτη τον Λουτσέσκου. κανέις δεν είπε κουβέντα για τον Κοτάρσκι.
Τότε ακριβώς αποφάσισα να γράψω, κι έγραψα για τις ευθύνες του τερματοφύλακα. Έπεσαν να με φάνε εδώ μέσα!!! Και αντί να χρησιμοποιήσουν επιχειρήματα απέναντι στα δικά μου ξεκίνησε μια εκστρατεία μεγαλοστομων δηλώσεων του τύπου "ο καλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών στον ΠΑΟΚ" λες και οι μεγαλοστομίες ή οι φανφαρόνικες δηλώσεις μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα!!!
Ακολούθησαν τα ματς με αεχ στο κύπελλο, όπου ξεκάθαρα η πρόκριση χάθηκε από ένα ακόμη αδικαιολόγητο λάθος του Κοτάρσκι. Ποιόν εμφάνισαν πάλι ως φταίχτη; τον Λουτσέσκου!! Βεβαια άρχισαν τότε περισσότεροι να βλέπουν τα λάθη του Κοτάρσκι.
Στη συνέχεια είχαμε την Στεάουα. Κι εδώ ο Κοτάρσκι έκανε αδικαιολόγητα λάθη που μας κόστισαν πολύ. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω ότι η ομάδα θα μπορούσε να περάσει την Στεάουα ακόμη κι αν είχε τον Κουρτουά ή τον Ντοναρούμα. Εδω φταίει περισσότερο ο Λουτσέσκου. Πάντως σε ακόμη ένα κομβικό ματς που έκρινε την πρόκριση στους 16, ο Κοτάρσκι κρέμασε την ομάδα.
Και φτάνουμε στο προχτές, όπου πάλι ένα μεγάλο κι αδικαιολόγητο λάθος του μας στοιχίζει ακόμη 3 βαθμούς για το πρωτάθλημα!!! και μας απομακρύνει οριστικά από την πρώτη θέση κατά 99%.

Ανασκόπηση: Τα μεγάλα και αδικαιολόγητα για τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ λάθη του Κοτάρσκι και μόνον αυτά μας στοίχισαν:
- την πρόκριση στο Τσ.Λ. ή έστω την διεκδίκησή της (1ος στόχος)
- την πρόκριση στο κύπελλο (2ος στόχος)
- την κατάκτηση του πρωταθλήματος χάνοντας 9 βαθμούς (3ος στόχος)

Τα λάθη λοιπόν του "καλύτερου όλων των εποχών" ήταν καθοριστικά και μας στοίχισαν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Κλείνω με την εξής διαπίστωση.
Οι άνθρωποι που υμνούν τον Κοτάρσκι και τον θεωρούν τον καλύτερο έβερ, είναι 1000% ΠΑΟΚτσήδες, δεν είναι τρολ, δεν είναι οπαδοί αντιπάλων. Είναι ΠΑΟΚια ως το κόκκαλο, φανατικοί ασπρόμαυροι. Στην μεγάλη τους πλειοψηφία όμως είναι άνθρωποι οι οποίοι αντιπαθούν τον Λουτσέσκου.
Δεν βλέπουν τα λάθη του Κοτάρσκι επειδή αν τα δούν νομίζουν ότι αναγκαστικά θα φύγει από το επίκεντρο ο Λουτσέσκου κι αυτό δεν το θέλουν με τίποτε. Ο ορισμός της εμμονής δηλαδή.
Πιστεύω ότι η προπαγάνδα του ΠΟΚ και κάποιοι αρδ στα ΜΜΕ στόχευσαν ειδικά στον να παραλείπουν την κριτική στον Κοτάρσκι και να την κατευθύνουν στον Λουτσέσκου. Όσοι ήταν αρνητικά προκατειλημμένοι με τον Ραζβάν, τσίμπησαν.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι άνθρωποι εδώ κάτω στο ΠΟΚ είναι επιστήμονες στον τρόπο που στήνουν το σκηνικό.
Ο βασικός στόχος ήταν από την αρχή της χρονιάς ο Ραζβάν. Παράλληλα ροκανίζουν και τον Ιβάν.
Ο Ραζβάν τους ενοχλεί και για ποδοσφαιρικούς λόγους και για μη ποδοσφαιρικούς.
Αν φύγει ο Ραζβάν, έχουν τον τρόπο να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Ιβάν και να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουν.
Εχουν αλλάξει τροπαριο και μεθόδους. Αντί να επιτίθενται στον Ιβάν ή στον Ραζβάν απευθείας, που το κάνουν βέβαια και αυτό όπως τα πρώτα χρόνια, χρησιμοποιούν τώρα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως αυτός δεν είναι πια αυτό που ήταν κάποτε. Το έγραψα κι αλλού ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ υστερεί, βασικά δεν είναι υποψιασμένος και έτσι είναι εύκολο να τον διαιρέσεις. Αντίθετα, ειδικά οι γαύροι και οι χάρτινοι είναι πολύ συμπαγείς, οι βάζελοι λιγότερο γι αυτό και είναι τρίτοι στη βαθμολογία. Όσο πιο πολύ συμπαγής είσαι ως λαός, ως κόσμος, ως οπαδικό κίνημα τόσο πιο πολύ βοηθάς την ομάδα σου να είναι ψηλά στη βαθμολογία.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

καλημέρα Jean Valjean,

Ένας απ όσους εξέφρασαν αντίθετη άποψη απο σένα ήμουν εγω.

Καταρχήν δεν είμαι προσωπολάτρης .

Είμαι υπέρμαχος της παραμονής του Λουτσέσκου και ας κάνω την κριτική μου.

Ο Κοτάρσκι είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και ο παλιότερος που θυμάμαι είναι ο μπλάντεν φορτούλα.

Φέτος είναι κακός τελικά, ήρθε η ώρα να συμφωνήσω μαζί σου.

Όμως όταν μια ομάδα δεν πατάει καλά ο πρώτος που το νιώθει αυτό είναι ο τερματοφύλακας.

Σε πόσα ματς έχει παίξει με διαφορετικά δίδυμα , με διαφορετική προσέγγιση.

Νιώθει ασφάλεια κάτω απο τα δοκάρια?

Άλλαξε ο προπονητής τερματοφυλάκων .

Παρατηρώ ότι όσα αναφέρουμε για την απόδοση και άλλων παικτών τα ίδια ισχύουν και για αυτόν.

Η ομάδα μας στηρίχτηκε πέρσι στην ομαδική λειτουργία ...ενότητα ...φέτος δεν υφίσταται αυτή η συνθήκη οπότε τους έχει πάρει όλους η μπάλα.

Ναι έχει μειονεκτήματα διαφορετικά θα μας τον είχαν πάρει ήδη.

Πόσα ματς μας έχει γλυτώσει φέτος μπορείς να μου πεις? Πόσα έχει σταματήσει?
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Εισαι επιηκώς πολύκακός στα τελαιτέα παιχνίδια!!! Καθάρισε το μυαλό σου και ΄σωσε οτι σώζετε!!!
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

van rooy έγραψε:καλημέρα Jean Valjean,

Ένας απ όσους εξέφρασαν αντίθετη άποψη απο σένα ήμουν εγω.

Καταρχήν δεν είμαι προσωπολάτρης .

Είμαι υπέρμαχος της παραμονής του Λουτσέσκου και ας κάνω την κριτική μου.

Ο Κοτάρσκι είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και ο παλιότερος που θυμάμαι είναι ο μπλάντεν φορτούλα.

Φέτος είναι κακός τελικά, ήρθε η ώρα να συμφωνήσω μαζί σου.

Όμως όταν μια ομάδα δεν πατάει καλά ο πρώτος που το νιώθει αυτό είναι ο τερματοφύλακας.

Σε πόσα ματς έχει παίξει με διαφορετικά δίδυμα , με διαφορετική προσέγγιση.

Νιώθει ασφάλεια κάτω απο τα δοκάρια?

Άλλαξε ο προπονητής τερματοφυλάκων .

Παρατηρώ ότι όσα αναφέρουμε για την απόδοση και άλλων παικτών τα ίδια ισχύουν και για αυτόν.

Η ομάδα μας στηρίχτηκε πέρσι στην ομαδική λειτουργία ...ενότητα ...φέτος δεν υφίσταται αυτή η συνθήκη οπότε τους έχει πάρει όλους η μπάλα.

Ναι έχει μειονεκτήματα διαφορετικά θα μας τον είχαν πάρει ήδη.

Πόσα ματς μας έχει γλυτώσει φέτος μπορείς να μου πεις? Πόσα έχει σταματήσει?
Φίλε van rooy εκτιμώ πολύ τις απόψεις σου, σε διαβάζω πάντα με προσοχή και συνήθως συμφωνώ μαζί σου.
Όλα όσα γράφεις για την θέση του τερματοφύλακα είναι σωστά.
Είναι η πιο δύσκολη θέση. Ο λόγος είναι απλός. Πίσω από κάθε παίκτη της ενδεκάδας υπάρχει πάντοτε κάποιος άλλος, μόνον στον τερματοφύλακα δεν συμβαίνει αυτό. Πίσω του υπάρχουν τα δίχτυα.
Τα λάθη του τερματοφύλακα δεν επιδέχονται διόρθωση, μας αρέσει ή όχι έτσι είναι.
Τι σημαίνει αυτό; ότι πρέπει να είμαστε πιό ελαστικοί μαζί του ή πιο σκληροί απ'όσο με τους υπόλοιπους;
Ας το απαντήσει ο καθένας αυτό ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του. Όπως όμως κι αν το απαντήσει θα πρέπει να τηρήσει την απάντησή του αυτή και θα πρέπει να φερθεί ανάλογα και στους υπόλοιπους παίκτες και να είναι συνεπής με αυτό.
Σε ότι με αφορά είμαι πάντοτε πιο σκληρός με τον τερματοφύλακα απ'ότι με τους υπόλοιπους. Η δυσκολότερη δουλειά απαιτεί και καλύτερους για να την κάνουν και επομένως θα πρέπει να κρίνονται πιο αυστηρά, αυτό νομίζω.
Πάντως, γενικά αποφέυγω να χαρακτηρίζω παίκτες της ομάδας μας και μάλιστα αρνητικά.
Το έκανα για τον Κοτάρσκι μόνο και μόνο επειδή τα λάθη του Κοτάρσκι αποσιωπήθηκαν και όλο το μένος της κριτικής για τις ήττες έπεσε πάνω στον Λουτσέσκου. Το θεώρησα άδικο, θεώρησα ότι υποκινήθηκε από τα ΜΜΕ και θεώρησα ότι έτσι παγιδεύτηκαν πολλοί συνοπαδοί μας. Αυτός ήταν ο λόγος, και τον δήλωσα από την αρχή κιόλας.
Στα όσα γράφεις δεν έχω αντίρρηση. Φυσικά και πρέπει να στηριχτεί ο Κοτάρσκι.Και το έγραψα και πιο πάνω και το έχω ξαναγραψει και παλιότερα.
Η ανθρωποφαγία απέναντι στους παίκτες μας, σε οποιονδήποτε παίκτη όσο κακός κι αν είναι, είναι λάθος και είναι απαράδεκτη ως συμπεριφορά.
Είναι άλλο να επισημάνεις τα λάθη του Σαμάτα π.χ. ή του Μουργκ κι άλλο να ξεφτιλίζεις με ανεπίτρεπτες εκφράσεις τον παίκτη. Κάνοντάς το δεν ξεφτιλίζεις τον παίκτη αλλά τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Εμένα αυτός είναι ο γκαϊλές μου, αυτό με καίει, να μην ξεφτιλίζουμε τον ΠΑΟΚ. Και για αυτό στο προηγούμενο σχόλιό μου και σε καναδυό πριν από αυτό αναφέρθηκα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στο ότι θεωρώ πως υστερούμε σε σχέση με την θέση μας. Αυτό είναι για μένα το σημαντικό και πρέπει να το κοιτάξουμε ως οπαδοί.
Κι αυτή η παθογένεια η δική μας εμφανίζεται σε όλη της την έκταση στην περίπτωση Κοτάρσκι. Είναι ανεπίτρεπτο να τσιμπάμε στην ολοφάνερη πρακτική του ΠΟΚ. Θα έπρεπε να μας πονηρέψει που ΚΑΝΕΙΣ δεν αναφέρθηκε στα λάθη του Κοτάρσκι στα ματς με την Μάλμε αλλά ΟΛΟΙ ξεκίνησαν να κατηγορούν τον Λουτσέσκου από τότε. Και πολλοί το έχαψαν, επειδή έχουν εμμονή με τον Λουτσέσκου κι αυτό τους τύφλωσε και δεν είδαν πόσο σημαντικά ήταν τα λάθη του τερματοφύλακά μας σ' εκείνα τα δυο ματς.
Δεν λέω να την πληρώσει ο Κοτάρσκι, αλλά όχι ρε φίλε να την πληρώσει ο Λουτσέσκου αντί γι αυτόν! Διότι αυτό έγινε. Αυτό επιδίωξαν και επιδιώκουν να γίνει.
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

Τα λάθη του τερματοφύλακα δεν επιδέχονται διόρθωση, μας αρέσει ή όχι έτσι είναι.
Τι σημαίνει αυτό; ότι πρέπει να είμαστε πιό ελαστικοί μαζί του ή πιο σκληροί απ'όσο με τους υπόλοιπους;
Ας το απαντήσει ο καθένας αυτό ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του. Όπως όμως κι αν το απαντήσει θα πρέπει να τηρήσει την απάντησή του αυτή και θα πρέπει να φερθεί ανάλογα και στους υπόλοιπους παίκτες και να είναι συνεπής με αυτό.
Σε ότι με αφορά είμαι πάντοτε πιο σκληρός με τον τερματοφύλακα απ'ότι με τους υπόλοιπους. Η δυσκολότερη δουλειά απαιτεί και καλύτερους για να την κάνουν και επομένως θα πρέπει να κρίνονται πιο αυστηρά, αυτό νομίζω.
Πάντως, γενικά αποφέυγω να χαρακτηρίζω παίκτες της ομάδας μας και μάλιστα αρνητικά.
Τ[url]ο έκανα για τον Κοτάρσκι μόνο και μόνο επειδή τα λάθη του Κοτάρσκι αποσιωπήθηκαν[/url]και όλο το μένος της κριτικής για τις ήττες έπεσε πάνω στον Λουτσέσκου. Το θεώρησα άδικο, θεώρησα ότι υποκινήθηκε από τα ΜΜΕ και θεώρησα ότι έτσι παγιδεύτηκαν πολλοί συνοπαδοί μας. Αυτός ήταν ο λόγος, και τον δήλωσα από την αρχή κιόλας.
Στα όσα γράφεις δεν έχω αντίρρηση. Φυσικά και πρέπει να στηριχτεί ο Κοτάρσκι.Και το έγραψα και πιο πάνω και το έχω ξαναγραψει και παλιότερα.
Η ανθρωποφαγία απέναντι στους παίκτες μας, σε οποιονδήποτε παίκτη όσο κακός κι αν είναι, είναι λάθος και είναι απαράδεκτη ως συμπεριφορά.
Είναι άλλο να επισημάνεις τα λάθη του Σαμάτα π.χ. ή του Μουργκ κι άλλο να ξεφτιλίζεις με ανεπίτρεπτες εκφράσεις τον παίκτη. Κάνοντάς το δεν ξεφτιλίζεις τον παίκτη αλλά τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Εμένα αυτός είναι ο γκαϊλές μου, αυτό με καίει, να μην ξεφτιλίζουμε τον ΠΑΟΚ. Και για αυτό στο προηγούμενο σχόλιό μου και σε καναδυό πριν από αυτό αναφέρθηκα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στο ότι θεωρώ πως υστερούμε σε σχέση με την θέση μας. Αυτό είναι για μένα το σημαντικό και πρέπει να το κοιτάξουμε ως οπαδοί.
Κι αυτή η παθογένεια η δική μας εμφανίζεται σε όλη της την έκταση στην περίπτωση Κοτάρσκι. Είναι ανεπίτρεπτο να τσιμπάμε στην ολοφάνερη πρακτική του ΠΟΚ. Θα έπρεπε να μας πονηρέψει που ΚΑΝΕΙΣ δεν αναφέρθηκε στα λάθη του Κοτάρσκι στα ματς με την Μάλμε αλλά ΟΛΟΙ ξεκίνησαν να κατηγορούν τον Λουτσέσκου από τότε. Και πολλοί το έχαψαν, επειδή έχουν εμμονή με τον Λουτσέσκου κι αυτό τους τύφλωσε και δεν είδαν πόσο σημαντικά ήταν τα λάθη του τερματοφύλακά μας σ' εκείνα τα δυο ματς.
Δεν λέω να την πληρώσει ο Κοτάρσκι, αλλά όχι ρε φίλε να την πληρώσει ο Λουτσέσκου αντί γι αυτόν! Διότι αυτό έγινε. Αυτό επιδίωξαν και επιδιώκουν να γίνει.

Επιτελους μια λογικη φωνη γιατι θα τρελαθουμε. Συμφωνω στο οτι ειναι απαραδεκτη η αποσιώπηση καθε λαθους του και στην μετατροπη του σε ιερη αγελαδα
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Κακός ο φετινός κοταρσκι ενώ ο φετινός ΠΑΟΚ φύσαγε ας πούμε….
Ναι λάθη έκανε, αρκετά και κόστισαν…
Αλλά υπήρχαν ματς που μόνος του μας έδωσε βαθμούς (πχ πέναλτι) και άλλα ματς που δεν διασυρθήκαμε εξαιτίας του…
Μακάρι να είδαν όλοι οι σκάουτερ τις αδυναμίες του και να μείνει εδώ για πάντα.
Ο γεωργιανος είναι αρκετά καλός για να του φέρνει τις μπάλες στην προπόνηση
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Εχει 3 μερες εχει βαλθει ολος ο οργανισμος ΠΑΟΚ να βγαλει στη σεντρα τον Ντομ

Παραλληλα γινονται τα παντα προκειμενου να πεσει η τιμη του με ολο το σκατο που τρωει

Μιλαμε για τον καλυτερο τερματοφυλακα που εχουμε δει στην ομαδα, ετων 25, Κροατη διεθνη, με χρηματιστηριακη αξια 8 χαρτια στο transfermarkt

Στατιστικα ακομα και στην "ντεφορμε" χρονια του, ειναι ο καλυτερος αναμεσα στο big-4

πραγματικα ανεξηγητα πραγματα συμβαινουν στο κλαμπ ΠΑΟΚ, κανενα ενστικτο προστασιας τον πιο σημαντικων περιουσιακων στοιχειων του
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ξεχνάμε γρήγορα. Κανείς άλλος δεν τρώει τις σάρκες του σαν εμάς
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ποιος είναι ακριβώς ο ορισμός του "βάλθηκε ο οργανισμός του ΠΑΟΚ να βγάλει το Κοτάρσκι στη σέντρα";
Επειδή γράψαμε ότι τρώει τσάμπα γκολ όλα αυτά;
Εμένα γιατί μου φαίνεται καταγραφή της πραγματικότητας απλά;

Δηλαδή θα δίνει τη μπάλα στους αντιπάλους να σκοράρουν ,θα το τρώει μέσα απο τα χέρια του, θα κάνει άστοχες εξόδους κλπ και εμείς θα φοβόμαστε να το γράψουμε μη τυχόν κατηγορηθούμε για συνωμοσία ;
Δε καταλαβαίνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”