29. Antonio Čolak
Re: 29. Antonio Čolak
Όταν όλα πάνε καλά λογικό είναι να υπερβάλλουμε λιγάκι. Εγώ δεν εντυπωσιάστηκα, σε σημείο να πω τι χάναμε που δεν τον είχαμε βασικό, αλλά δεν πειράζει, μακάρι να βγω λάθος εγώ και ο παίκτης να βοηθήσει μέχρι το τέλος. Νομίζω όμως ότι είναι προδιαγεγραμμένη η μοίρα του, όπως και άλλων παικτών που μια βοηθάνε και δίνουν ελπίδες και την άλλη τους σιχτιρίζουμε - βλ. Μιτρίτσα.
- Montrealiotis
Καλύτερος απ ότι περίμενα. Άργος ήταν, αλλά όχι για το ύψος του, γενικα. Ο Ακπομ πχ εκεί θα είχε προλάβει μια από τις πολλές μπαλιές που βγήκαν.
μια χαρα εμφανιση ενος κανονικου ποδοσφαιριστη
προφανως και το καλοκαιρι πρεπει να παμε σε κατι διαφορετικο αλλα μεχρι τοτε μπορει να μας βοηθησει και να τον βοηθησουμε
ολοι κερδισμενοι θα βγουν στο τελος
προφανως και το καλοκαιρι πρεπει να παμε σε κατι διαφορετικο αλλα μεχρι τοτε μπορει να μας βοηθησει και να τον βοηθησουμε
ολοι κερδισμενοι θα βγουν στο τελος
- falconakis
Μπράβο μετα τα χθεσινά ελπίζω να ερθουν και τα γκολ... ειναι ωραίο να έχεις σέντερ φορ που νιώθει την θέση!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Καλός φιλοτιμος αλλά δεν σκοράρει και η ομάδα.χρειαζεται σκόρερ ειδικά με τις κωλοομαδες στο ελληνικό πρωτάθλημα
Στη φάση που ο Μαροκινός χόρεψε 4 αντιπάλους, όφειλε να σκοράρει. Παλικαρίσια η ασίστ του στο 1-0.
Είναι ο παίκτης που έχω κραξει περισσότερο από οποιονδήποτε στην πρώτη παρουσία του.
Τελικά δεν είναι το παλτό που πίστευα. Λάθος μου
Τελικά δεν είναι το παλτό που πίστευα. Λάθος μου
- V-olakiotis
Μπράβο Αντόνιο!
Είχες τέσσερα τελειώματα στην εστία και μια ασίστ. Μπορούσες να κάνεις το γκολ στη φάση της παράτασης, αλλά έδειξες ότι μπορείς βοηθήσεις. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο αγωνιστικό κέρδος της ομάδας!
Το πέναλτι σου ιδανικό, σάλπισμα πρόκρισης!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Είχες τέσσερα τελειώματα στην εστία και μια ασίστ. Μπορούσες να κάνεις το γκολ στη φάση της παράτασης, αλλά έδειξες ότι μπορείς βοηθήσεις. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο αγωνιστικό κέρδος της ομάδας!
Το πέναλτι σου ιδανικό, σάλπισμα πρόκρισης!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Κι ο κουεστα τον πρόλαβε σε αντίστοιχη φάση στον προηγούμενο αγώνα …black death έγραψε:Καθολου αργός δεν ειναι. Αρκετα γρήγορος για το υψος του βασικα και με καλή κινηση στο χώρο, γι αυτο τους εφυγε σε 10 φασεις. Το τέρμα της μιντιλαντ έπαιζε καλα το λιμπερο.
- john4serres
Συγκινητική η προσπάθεια του για 120 και φεύγα λεπτά. Ακόμη κι αν δεν σκόραρε.
Έδειξε ότι δεν αποτελεί ξένο σώμα όπως έλεγαν κάποιες κακές γλώσσες.
BRAVO ANTONIO!
BRAVO ANTONIO!
Παίκτης ο οποίο ζήτησε ο ίδιος επιτακτικά να δοθεί δανειικός για να παίζει, δεν μπορεί να είναι ξένο σώμα και αδιάφορος.john4serres έγραψε:Συγκινητική η προσπάθεια του για 120 και φεύγα λεπτά. Ακόμη κι αν δεν σκόραρε.
BRAVO ANTONIO!
Από τους καλύτερους χτες, σε ματς που η ομάδα κέρδισε, το εμφανές μειονέκτημα είναι η ταχύτητα.
Κατά τα άλλα κερδίσαμε μέτρα απο την παρουσία, αρκετά στημένα, έδωσε και την ασιστ.
Το γκολ που δεν έβαλε πιθανόν να έρθουν, έχει δείξει ότι τα έχει
- ΑποστόληςΑ
PAOK_Antarctica έγραψε:Κοίτα να δεις τελικά που τα σκόρπια δεκάλεπτα δεν είναι "ευκαιρίες".
Περίεργο ε;