Το ιδιο εγινε και στην Τουλουζ πληροφοριακα. Αρα και εκει φταιει η ΠΑΕ και ο ΛουτσεΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή όλο εκείνο το διάστημα ο Τσιγγάρας ακολουθούσε συντηρητική αγωγή, αλλά λάμβανε κανονικά μέρος στις προπονήσεις και έμπαινε στις αποστολές;
Τι είδους αγωγή ήταν αυτή;
6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
- Μπαρκαρούτσος
Για όσους θεωρούν πως ο Lucescu δεν έχει εκτίμηση προς τον Τσιγγάρα σαν ποδοσφαιριστή:
https://www.transfermarkt.com/theochari ... aison=2021
28 αγώνες (έπαιξε και 2 φορές με ΠΑΟΚ Β')
1953 λεπτά (χωρίς τα 2 90λεπτα στον ΠΑΟΚ Β')
Μέσο όρο 69.7 λεπτά ανά αγώνα.
Μάλιστα, έπαιξε και 7 αγώνες στο Conference (479' σύνολο, 68.4' μέσο όρο).
Πού να μην τον εκτιμούσε.
https://www.transfermarkt.com/theochari ... aison=2021
28 αγώνες (έπαιξε και 2 φορές με ΠΑΟΚ Β')
1953 λεπτά (χωρίς τα 2 90λεπτα στον ΠΑΟΚ Β')
Μέσο όρο 69.7 λεπτά ανά αγώνα.
Μάλιστα, έπαιξε και 7 αγώνες στο Conference (479' σύνολο, 68.4' μέσο όρο).
Πού να μην τον εκτιμούσε.
Εγώ προσωπικά δεν τοποθετήθηκα ποτέ στο θέμα του τραυματισμού του. Δεν γνωρίζω και ασφαλώς δεν θα φτιάξω κανένα σενάριο. Ούτε θυμάμαι όλη αυτή την διαδρομή τραυματίας, προπόνηση, τραυματίας, αποστολή, ζέσταμα.
Το ερώτημα είναι αν ο παίκτης ήταν ψηλά στις προτιμήσεις του Λουτσε. Αν ο Χάρης πίστευε ότι θα είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Αν γίναν συζητήσεις μεταξύ τους. Κι αυτό δεν θα το μάθουμε.
Ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να έχει πρόβλημα, να έχει μεταβιβαστεί στον προπονητή από το ιατρικό επιτελείο και εκείνος να κάνει κάτι διαφορετικό.
Αν ο γιατρός είπε μόνο προπόνηση χωρίς υψηλές εντάσεις δεν υπάρχει περίπτωση ο οποιοσδήποτε προπονητής να ακολουθήσει άλλη επιλογή ακόμη κι ανπιέζεται από τον ίδιο τον παίκτη.
Να ήταν τραυματίας και να δόθηκε δανεικός δεν παίζει με την καμία.
Να έχει πρόβλημα που το χειρουργείο μπορεί να περιμένει ως τελική επίλυση, Ναι.
Αυτό ωστόσο θα το γνώριζαν και οι γάλλοι.
Έτσι λέω....
Το ερώτημα είναι αν ο παίκτης ήταν ψηλά στις προτιμήσεις του Λουτσε. Αν ο Χάρης πίστευε ότι θα είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Αν γίναν συζητήσεις μεταξύ τους. Κι αυτό δεν θα το μάθουμε.
Ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να έχει πρόβλημα, να έχει μεταβιβαστεί στον προπονητή από το ιατρικό επιτελείο και εκείνος να κάνει κάτι διαφορετικό.
Αν ο γιατρός είπε μόνο προπόνηση χωρίς υψηλές εντάσεις δεν υπάρχει περίπτωση ο οποιοσδήποτε προπονητής να ακολουθήσει άλλη επιλογή ακόμη κι ανπιέζεται από τον ίδιο τον παίκτη.
Να ήταν τραυματίας και να δόθηκε δανεικός δεν παίζει με την καμία.
Να έχει πρόβλημα που το χειρουργείο μπορεί να περιμένει ως τελική επίλυση, Ναι.
Αυτό ωστόσο θα το γνώριζαν και οι γάλλοι.
Έτσι λέω....
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή δανείσαμε παίκτη ο οποίος είχε πρόβλημα κοιλιακών;aivas19 έγραψε:Το ιδιο εγινε και στην Τουλουζ πληροφοριακα. Αρα και εκει φταιει η ΠΑΕ και ο ΛουτσεΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή όλο εκείνο το διάστημα ο Τσιγγάρας ακολουθούσε συντηρητική αγωγή, αλλά λάμβανε κανονικά μέρος στις προπονήσεις και έμπαινε στις αποστολές;
Τι είδους αγωγή ήταν αυτή;
Αν συνέβη αυτό τότε μπράβο στην ΠΑΕ!
- Μπαρκαρούτσος
Είπαν για το Χάρη:
Τα τελευταία δύο απλώς τα έβαλα γιατί έχουν πλάκα.
constadine έγραψε:Οι Γάλλοι "λύσανε" τα βουντού και ξανά έγινε καλά.τσιριγωτης έγραψε:Μ οι κοιλιακοι του; ; δεν έχουν πρόβλημα; ;
Φαίνεται αυτό άλλωστε και στο βίντεο της παρουσίασης του.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προφανώς, όχι πλέον.τσιριγωτης έγραψε:Μ οι κοιλιακοι του; ; δεν έχουν πρόβλημα; ;
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο ρε Boto!
Τους έδωσες παίκτη τραυματία, που δεν θα έπαιζε καθόλου φέτος στον ΠΑΟΚ. Καλή κίνηση κατά τη γνώμη μου. Προσωπικά δεν νομίζω ότι οι Γάλλοι θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα.
nikpap1926 έγραψε:aivas19 έγραψε:Ψεματα ειπαν δλδ; Νεος λογαριασμος 1 ποστ [FACE WITH TEARS OF JOY] ρε θα τρελαθουμεnikpap1926 έγραψε:οι κοιλιακοι και η μεση ειναι παντα η καλυτερη μη ανιχνευσιμη δικαιολογια.
Οχι δεν ειπαν καθολου ψεμματα![]()
![]()
![]()
Ψεμματα λενε οι Γαλοι που δηθεν τον περασαν και ιατρικα τεστ![]()
![]()
![]()
και εσυ νεος λογαριασμος ησουν το 20 που πρωτομπηκεςεδω μεσα ....
Parolos έγραψε:Έκλαψα πάτερ!prist64 έγραψε:ας τακτοποιησουν το θεμα που εχει ο Χαρης με τους κοιλιακους
κι ας μην τον κρατησουν
astral έγραψε:ξέχασες το όνομα. αυτό είναι μονο το επώνυμοpaok düsseldorf έγραψε:Η ΦΥΓΗ ΤΣΙΓΓΑΡΑ εχει ονοματεπωνυμο.
Λ Ο Υ Τ Σ Ε Σ Κ Ο Υ.
mbison έγραψε:Nα γυρισει και να παιξει με αλλον προπονητη

Τα τελευταία δύο απλώς τα έβαλα γιατί έχουν πλάκα.
- abc_o_ karpouzas
ΑποστόληςΑ έγραψε:Παλικάρι μου δεν λέω ότι είναι εύκολη απόφαση. Ο Bradonjc για το δικό του πρόβλημα πέρυσι έκανε συντηρητική αγωγή και δεν μπήκε χειρουργείο, αλλά δεν έπαιζε καθόλου και έκανε ατομική προπόνηση.
Υπάρχει περίπτωση μετά από τέτοια επέμβαση αθλητικά ο παίκτης να μην επανέλθει ποτέ
Αυτό κάνει τους περισσότερους παίκτες διστακτικους σε μια τέτοια επέμβαση...
Πολλοί... Οι περισσότεροι... Το πάνε συντηρητικά με αποχή από τις δυνατές προπονήσεις
Στην τελική είναι απόφαση του παίκτη...αυτο και τίποτα αλλο
- ΑποστόληςΑ
Δεν διαφωνώ σ' αυτό. Αυτό που ρωτάω είναι αν ένας παίκτης που έχει τέτοιο πρόβλημα και διστάζει να βάλει νυστέρι μπορεί να μετέχει κανονικά των προπονήσεων και να μπαίνει στις αποστολές.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ δεν είπα για καμιά ΠΑΕ ότι λέει ψέμματα.
Εγώ εξέφρασα ένα ερώτημα. Πώς είναι δυνατόν ένας παίκτης να υποφέρει από κοιλιακούς, να κάνει συντηρητική αγωγή και να μετέχει κανονικά των προπονήσεων και να μπαίνει σε αποστολές.
Η λογική μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνεται.
Επειδή όμως δεν είμαι γιατρός περιμένω κάποιον γιατρό, αν μας διαβάζει, να μας πει.
Από και και πέρα θεωρώ κάποιες φράσεις του Οδυσσέα ιδιαίτερα άσχημες προς το πρόσωπό μου (και άλλοι το έκαναν, αλλά δεν έχουν την ιδιότητα του moderator):
1. Το ειρωνικό ότι γνωρίζω τα πάντα. Αυτό, επειδή δεν το εξέφρασα ποτέ, προφανώς είναι ερμηνεία του Οδυσσέα.
2. Το ότι γράφω παπαρολογίες.
Το ότι γνωρίζεις τα πάντα προκύπτει από την πλήρη αδυναμία σου να παραδεχθείς ότι μπορεί ενδεχομένως να έκανες και λάθος.
Δεν έγραψα ότι γράφεις παπαρολογιες. Έγραψα ότι τις αναπαρήγαγες.
Κ αυτή η καραμέλα με τους mod έχει κουράσει.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν διαφωνώ σ' αυτό. Αυτό που ρωτάω είναι αν ένας παίκτης που έχει τέτοιο πρόβλημα και διστάζει να βάλει νυστέρι μπορεί να μετέχει κανονικά των προπονήσεων και να μπαίνει στις αποστολές.
Είσαι αθλητικός γιατρός Αποστολη;
Αν ήσουν ή αν έκανες μια έρευνα πριν βγάλεις το συμπέρασμα σου, θα ανακάλυπτες πως το συγκεκριμένο πρόβλημα (κοιλιακών - προσαγωγών) είναι πολυσύνθετο τόσο στην ένταση του αλλά και στην αντιμετώπιση του.
Δηλαδή , αν είναι δυνατόν.
Gika η μεταμόρφωση σου σε πρόεδρο εδεσσαικου είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.
- ΑποστόληςΑ
Έχεις ξεφύγει Odi.
Δεν είναι μόνο ότι με βρίζεις. Λαμβάνεις το ερώτημά μου σαν δήλωση και με ρωτάς αν είμαι γιατρός.
Ούτε ερωτήματα δεν ανέχεσαι πλέον.
Δεν είναι μόνο ότι με βρίζεις. Λαμβάνεις το ερώτημά μου σαν δήλωση και με ρωτάς αν είμαι γιατρός.
Ούτε ερωτήματα δεν ανέχεσαι πλέον.
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Ποτε σε έβρισα άνθρωπε μου;
Όσο για το ερώτημα σου, πριν ρίξεις την χολή σου για την ΠΑΕ και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, πρότεινα να έκανες υην έρευνα σου , η οποία σε πέντε μόλις λεπτά θα σου έλυνε όλα τα ερωτήματα που θέτεις σχετικά με τον Τσιγγαρα και την αντιμετώπιση του τραυματισμού του.
Το γεγονός ότι δεν το έκανες και συνεχίζεις να καταλογίζεις ευθύνες χωρίς να ψάχνεις με οδηγεί στο συμπέρασμα πως η μόνη έννοια σου είναι να κράξεις την παε και τον λουτσεσκου, παρά να ενημερωθείς.
Επίσης , ο παίκτης έμπαινε και στις αποστολές της τουλουζ και προπονούνταν χωρίς να παίξει λεπτό φέτος. Ποτε προλαβε κ εκεί ο προπονητής να τον κακοδιαχειριστει;
Όσο για το ποιος έχει ξεφύγει, το αφήνω ασχολίαστο.
Μεγάλο πράγμα το γνωθει σαυτον. Κρίμα που δεν το έχεις.
Όσο για το ερώτημα σου, πριν ρίξεις την χολή σου για την ΠΑΕ και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, πρότεινα να έκανες υην έρευνα σου , η οποία σε πέντε μόλις λεπτά θα σου έλυνε όλα τα ερωτήματα που θέτεις σχετικά με τον Τσιγγαρα και την αντιμετώπιση του τραυματισμού του.
Το γεγονός ότι δεν το έκανες και συνεχίζεις να καταλογίζεις ευθύνες χωρίς να ψάχνεις με οδηγεί στο συμπέρασμα πως η μόνη έννοια σου είναι να κράξεις την παε και τον λουτσεσκου, παρά να ενημερωθείς.
Επίσης , ο παίκτης έμπαινε και στις αποστολές της τουλουζ και προπονούνταν χωρίς να παίξει λεπτό φέτος. Ποτε προλαβε κ εκεί ο προπονητής να τον κακοδιαχειριστει;
Όσο για το ποιος έχει ξεφύγει, το αφήνω ασχολίαστο.
Μεγάλο πράγμα το γνωθει σαυτον. Κρίμα που δεν το έχεις.
- ΑποστόληςΑ
1. Γράψε ακριβώς πού έριξα χολή για τον προπονητή και την ΠΑΕ.
2. Όταν γράφω κάτι και απαντάς ότι αναπαράγω παπαρολογίες δεν είναι ύβρις;
3. Για την έρευνα που γράφεις θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑ.
4. Το γνώθι σ' αυτό δεν το έχω, πράγματι. Πασχίζω να το αποκτήσω τα τελευταία 60 έτη αλλά δεν το έχω καταφέρει.
Περιμένω απάντηση στο 1.
2. Όταν γράφω κάτι και απαντάς ότι αναπαράγω παπαρολογίες δεν είναι ύβρις;
3. Για την έρευνα που γράφεις θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑ.
4. Το γνώθι σ' αυτό δεν το έχω, πράγματι. Πασχίζω να το αποκτήσω τα τελευταία 60 έτη αλλά δεν το έχω καταφέρει.
Περιμένω απάντηση στο 1.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ έγραψα ότι δεν μπορεί το παιδί να μπαίνει στην αποστολή (και να μην παίζει ποτέ) και η αιτία να είναι ότι έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Όποιος έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να αγωνιστεί ΔΕΝ μπαίνει στην αποστολή, Στην αποστολή μπαίνουν μόνο οι ετοιμοπόλεμοι.
Αυτό λέει η κοινή λογική.
Τώρα το ποιος ανέφερε ότι έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς δεν το ξέρω. Διάβασα πάντως ότι εγχειρίστηκε στους προσαγωγούς. Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι, φέτος.
Εδώ τι κανεις ακριβώς ; Δεν αφήνεις μομφές για τη διαχείρηση του ; Δεν υπονοείς ότι αφού έμπαινε στην αποστολη δεν μπορεί να ήταν και τραυματίας ;
Δεν είναι κράξιμο αυτό όσον αφορά τη διαχείριση του ; Αν όχι, τι είναι ;