Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από Rexaris »

Rexaris έγραψε:
prax έγραψε: Τι λεφτά ξόδεψαν ρε φιλε το καλοκαίρι, δεν ξέρω ποιον πήραν, πάντως λεφτά δεν έριξαν γιατί αν έριχναν θα έπαιρναν έναν φορ με φρύδια
Σχετικά είναι αυτά φίλε, σύγκρινε το φετινό με το περισυνό τους μπάτζετ που φαινόταν οτι ο Μαρινάκης τα είχε παρατήσει εντελώς. Ταυτόχρονα δες πώς ο τίγρης δεν ξόδεψε τίποτε φέτος που είχε τρομερά έσοδα. Είναι πραγματικά δυστυχές, αλλά οι ποκίτες δεν κάνουν ποτέ τίποτε στην τύχη. "Μία σου και μία μου" που λένε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΑΣ - ΟΦΗ 1-1
prax

Δημοσίευση από prax »

Rexaris έγραψε:
Rexaris έγραψε:
prax έγραψε: Τι λεφτά ξόδεψαν ρε φιλε το καλοκαίρι, δεν ξέρω ποιον πήραν, πάντως λεφτά δεν έριξαν γιατί αν έριχναν θα έπαιρναν έναν φορ με φρύδια
Σχετικά είναι αυτά φίλε, σύγκρινε το φετινό με το περισυνό τους μπάτζετ που φαινόταν οτι ο Μαρινάκης τα είχε παρατήσει εντελώς. Ταυτόχρονα δες πώς ο τίγρης δεν ξόδεψε τίποτε φέτος που είχε τρομερά έσοδα. Είναι πραγματικά δυστυχές, αλλά οι ποκίτες δεν κάνουν ποτέ τίποτε στην τύχη. "Μία σου και μία μου" που λένε...
Ναι ναι το ξέρω αδερφέ!
Οι ποκιτες απλά θέλουν να μη φύγει από το λεκανοπέδιο η κούπα..
Βολιώτης χάρτινος, που ασχολείται με τα ΜΜΕ της χαβούζας με τηλ σε εκπομπές κτλ, μου το είπε ξεκάθαρα άρα ισχύει 10000%

Για μένα θα σ απαντήσω 1 Φλεβάρη αν το πάει σοβαρά ο γκευ, ανάλογα με τι φορ θα φέρει. Γι αυτό πιστεύω ότι το να κλείσουμε με 6/6 μέχρι τα Χριστούγεννα είναι αυτό που πρεπει(βάζω κ τα ματς στο κύπελλο κ της Ευρώπης)

Επίσης κάτι τελευταίο, θεωρώ ότι από μεθαύριο η ομάδα θα πρέπει να ρολάρει, τι σημαίνει;; Να αρχίζει τις 3αρες κ τα ντόρτια, είναι πολύ εφικτός στόχος μέχρι τα Χριστούγεννα. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνει ψυχολογία η ομάδα με τέτοια αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Αυτό είναι αλήθεια.

Πέρσι η ομάδα ξεκίνησε άσχημα και με γκέλες, μόλις όμως έστρωσε και σοβαρεύτηκε έριχνε ταρίφα 3αρες και με καλές εμφανίσεις.

Μόλις αρχίσει και φέτος τότε όσα στόματα τώρα μιλάνε, θα το βουλώσουν.

Ασε τους χαμουτζήδες στον πόνο τους.

Ας σκούζουν όλη μέρα τα νιαμου.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Άλλα δυο Χ να έρθουν και αυτά με ζέλα και γάβρο και θα μας βλέπουν με κυάλια όλοι από κάτω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Σάβ 01 Δεκ 2018, 22:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

ΑΕΛ: “Απίστευτες” δηλώσεις από Κούγια! Πανό και ένταση στην εξέδρα – [pics]

Η κόντρα των οπαδών της ΑΕΛ με τον Αλέξη Κούγια μεγαλώνει. Το πανό των φίλων των “βυσσινί” στο ματς με τον Πανιώνιο, οι απίστευτες ανακοινώσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Λάρισας και η ένταση στην εξέδρα.

Για ένα ακόμα παιχνίδι της ΑΕΛ, οι οπαδοί της ομάδας φώναξαν αρκετά υβριστικά συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια, δείχνοντας πως η κόντρα τους με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Μάλιστα, στης εξέδρες του “AEL FC Arena” σηκώθηκε και το ακόλουθο πανό, ενώ είχαμε και μια στιγμή μεγάλης έντασης όταν σεκιούριτι του γηπέδου ήρθαν στα χέρια με οπαδούς.

Εικόνα

Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια ήρθε μέσω τεσσάρων πρωτόγνωρων δηλώσεων, οι οποίες “σηκώθηκαν” στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ

1η δήλωση:

“Προς τους 5 απέναντι εμπόρους ναρκωτικών και τα 25 μπασταρδάκια αλβανάκια τους, την κυρία Τούρτα και τον κύριο Τούρτα, που σε λίγο φυλακίζονται μαζί με τον Ελβίρ:

Όσο βρίζετε εμένα οι παίκτες μας θα βάζουν γκολ και θα το ευχαριστιόμαστε και όσο νυχτώνει η πο..τσ@ μεγαλώνει και σαν κι εσάς έχω γ@..σει πολλούς!”

2η δηλωση:

“Καληνύχτα αλβανάκια και περαστικά σας!

Σήμερα όπως είδα, ήρθατε ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδος σας, το μαύρο χρώμα της Παρτιζάν Τιράνων.

Σε λίγο καιρό θα είσαστε μόνιμα στα Τίρανα.

Οι Έλληνες Δικαστές όταν σε καταδικάζουν για ναρκωτικά και είσαι Αλβανός, την άλλη μέρα σε στέλνουν πίσω στη βρώμικη γεμάτη ναρκωτικά χώρα σου.

Σας έχω για πρωινό και να θυμάστε, ακόμη δεν σας έχω πάρει στα σοβαρά, ακόμη σας έχω για πλάκα.

Τον Ελβίρ, τον Ράγια, τον Μπέτσι, τον Τούρτα και τη χοντρή γυναίκα του θα τους τακτοποιήσω όπως πρέπει και πάντα με τον Νόμο”.

3η δήλωση:

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές, σιγά σιγά θα φτιάξουμε μεγάλη ομάδα.

Όταν μπορείς να νικάς τόσο εύκολα τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ιστορικό Πανιώνιο, μπορείς να τους νικήσεις όλους.

Αν δεν είχαμε πληρώσει τη βρωμιά του Λάμπρου στην Ξάνθη και το γεγονός ότι με τη Λαμία παίξαμε χωρίς άμυνα λόγω των αποβολών της Ξάνθης, θα είχαμε τώρα 20 πόντους.

Τα καλύτερα έρχονται!

Είμαι καψούρης με την ομάδα μου.

Ευχαριστώ τους χιλιάδες οπαδούς μας που ξεφτίλισαν αυτά τα χαρτζιλικωμένα με τυρί Τρικάλων αλβανάκια”.

4η δηλωση:

“Κατόπιν ωρίμου σκέψεως έχω αποφασίσει να αλλάξω ριζικά τη διοικητική λειτουργία της ΑΕΛ.

Όσοι είναι στο συμβούλιο και όσοι βγάζουν γλυκό ψωμί στην ΑΕΛ θα πρέπει να ξεχάσουν τη φράση “δημόσιες σχέσεις” και ή θα γίνουν “πολεμικό έργο” ή θα φύγουν.

Όποιος καταλαβαίνει τι αποφάσεις έχω πάρει, καλύτερα να φύγει μόνος του.

Και για να μην παρεξηγιόμαστε, μιλάω σαν Λαρισαίος πολίτης και όχι σαν ιδιοκτήτης της ΑΕΛ”.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ηθος
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο Χριστός κι η Παναγία
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχα το έχει κάψει.

Όσο νυχτώνει έγραψε σε δήλωση του;

Ρε δε πάμε καλά
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Πως φαίνεται οτι το έχει σπουδάσει και ξέρει να χειρίζεται τον λογο.
Στις αγορευσεις στα δικαστήρια τέτοια λεει και κερδίζει;;;
Και μετά απορούμε πως κερδίζουν υποθεσεις γκευ και χαρτι με τις μαλακιες που λενε στα δικαστήρια.
Η ελληνική δικαιοσύνη μάλλον δεν ειναι τυφλή, κουφή είναι.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Αν αυτός είναι ο αφρός της αιλαδας φαντάσου πώς είναι ο πάτος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol:
Attention whore
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sekeris έγραψε:Αν αυτός είναι ο αφρός της αιλαδας φαντάσου πώς είναι ο πάτος.
:lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θλίψη.
prax

Δημοσίευση από prax »

Μια φορά είχα στεφτεί την περίπτωση του κοντού 1.79 αυτοαποκαλούμενου..
Δε μπορεί ρε παιδιά.. ειλικρινά ο έχει αμύθητη περιουσία που σημαίνει ότι είναι πολύ κακός στη δουλειά του.. βασικά ο καλύτερος(σίγουρα θα έχει κονε στο δικαστικό κύκλωμα)
Δεν μπορεί ένας Δικηγορος να έχει μια ομάδα σαν την αελ, σαν τα Γιάννενα Πάτρα κτλ, και να τα βγάζει πέρα..
Αυτό σημαίνει ότι ότι έχει τρέλα λεφτά.
Είχα μιλήσει στον στρατό με μια σειρά μ που ήταν Δικηγορος κ μάχιμος, ο οποίος μ είπε ότι είναι ποινικολόγος όπου αυτοί ή αλλάζουν κλάδο (ποινικά διοικητικά κτλ) ή είναι μεγάλοι έχοντας τρομερά μέσα!!!

Κάτι δεν πάει καλά με αυτόν κ γουστάρει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας..
Μια με το ξεκατίνιασμα με την βατιδου(που είναι Μουναρος ε) μια με τα καραγκιοζιλίκια του με τις ομάδες του κτλ..
Μια με το ξύλο από τους μπράβους του τζάμπα..

Τι να πω, θα ήμουν τόσο πετυχημένος κ θα είχα τόσα χρήματα κ θα ασχολιόμουν με τα τυριά κτλ..

Παίζει να χάνει βίδες, δεν εξηγείται αλλιώς..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”