Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Σιγά μη πληρώσω κι όλας!john4serres έγραψε: Τζαμπα τα διαβαζεις Αποστολη,
- kataramenos5
Ενα φορ ρε,ενα φορ(ενα χαφ,ενα αρ μπακ, ενα μπαλ μποϋ εστω) τι σας ζητησαμε? Δε βλεπετε τι μας κανετε εκει στη ΠΑΕ?Δε μας λυπαστε?DaRkFeaR έγραψε: Εσύ που θα έγραφες στην Ελλάδα; ίσως σε κανένα μέσα στα κρύα της Ρωσίας θα έγραφες αν υπάρχει φόρουμ με τα αλοπαρμένα σου.
Να δέχεσαι και εκτός τα δικά σου που είναι μπούρδες και των αλλονών forum είναι δεν είναι οικονομική εταιριά εδώ + για σένα αρκετοί δεν δημοσιεύουν απορώ πως γράφεις εδώ και σε αφήνουν τέσπα και μη με ξανα ενοχλήσεις εδώ από τώρα μπαίνεις στην μπλοκ λιστ μου γιατί λές μάλλον είσαι γαύρος και όχι ΠΑΟΚ.

Dark ετσι ΦΑΙΝΕΤΑΙ(προηγ ποστ) προς στιγμη να ειναι τα πραγματα αλλα ας περιμενουμε μεχρι να ολοκληρωθει η μεταγραφικη περιοδος οπου φανταζομαι θα δωθουν και καποιες εξηγησεις για τον τροπο που επιλεξαμε να κινηθουμε μεχρι τωρα.
ΥΓ Βαζε και καμια τελεια ρε να βγαζει νοημα.Ουτε εγω δε τα καταλαβαινω

Ο προπονητής είπε, φέρτε μου ένα αριστερό μπάκ καλύτερο του Αντρέ να τον απελευθερώσω απο εκεί πίσω, να τον δέσω στην επίθεση, και ένα κανονικό χάφ να ξέρει μπάλα, και πάμε να τα πάρουμε όλα.
Μας καθυστερούν αυτοί οι δύο παίκτες.Θα έρθουν, αλλά είναι ακόμα Ιούλιος...
Μας καθυστερούν αυτοί οι δύο παίκτες.Θα έρθουν, αλλά είναι ακόμα Ιούλιος...
Πότε το είπε αυτό για τον Βιεϊρίνια; Γιατί στην απολογιστική θυμάμαι, είπε το ακριβώς αντίθετο. Ότι δεν σκοπεύει να τον κουνήσει από κει.
«Ως προπονητής έκανα μία ανάλυση για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν. Σε αυτή είχαν ως κύριο μέλημα την απόκτηση αριστερού μπακ. Κυρίως για να παίξει ο Βιεϊρίνια στην φυσική του θέση καθώς του αρέσει να παίζει μπροστά και εμένα επίσης. Εκεί έχει να μας δώσει περισσότερα. Είναι δυνατό όπλο και μπορεί να μας δώσει πολλά σε πολλές θέσεις. Επίσης μία λύση ήταν ο Κρέσπο, αλλά και αυτός έχει να προσφέρει περισσότερα στο κέντρο της άμυνας. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και ένα δυνατό σύνολο. Δεν θέλω να συζητήσω φήμες. Θα κοιτάξουμε να διατηρήσουμε την ισορροπία του συνόλου.
Αυτα τα ειπε 5 Ιανουαριου....
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... y-aresei-o
Αυτα τα ειπε 5 Ιανουαριου....
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... y-aresei-o
...δέν σκοπεύει να τον κουνήσει απο εκεί εάν δέν έχει καλύτερο του, Μίνγκους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Τρί 17 Ιούλ 2018, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειλικρινα κι εγω απορω αφου ψαχνουμε ΜΠΑΚ ΑΠ του Πριγιο γιατι δεν τσιμπαμε Κοντε να ξεμπερδευουμε.Mao_Mao έγραψε:Θεωρώ πως ο ομπράντοβιτς και κοντε κολλάνε εξαιρετικά
Για μενα ειναι προφανες οτι τα μεταγραφικα για καποιο λογο εχουν παγωσει.
- Petros1988
Παιδιά το πρόβλημα στον επιθετικό ειναι και ποσοτικό εκτός και αν υπολογίζεται για 3ο φορ ο Μυστα.Ειναι πολλά τα ματς δεν βγαίνει η σεζόν Ευρώπη Πρωτάθλημα Κύπελο μόνο με τον Πριγιο και μια μεταγραφή κατά την γνώμη μου ο Μυστα θα χαιρετήσει στο τέλος έτσι νομίζω εγώ οπότε πάρτε ρε καλά παιδιά εκεί στην ΠΑΕ τώρα τον Κοντε αν και μέχρι τα τέλη Αυγούστου Βλέπουμε πως πάει το πράγμα και περνούμε έναν ακόμη ισάξιο του Πριγιο με άλλα χαρακτηριστικά.Θα ρθουνε ματς Μέσα στη σεζόν που θα χρειαστεί να παίξει ο φορ που θα πάρουμε και βασικός! Τώρα όπως είναι τα πράγματα κάνουμε τον Σταύρο μας να μην Τραυματιστεί η πάρει κάρτες ο Πριγιο!
Χωρις να θεωρω τον Κόντε κακό παίχτη, μήπως ψάχνουν κάτι καλύτερο;
Δεν εξηγειται αλλιώς διότι τον Κοντε θα μπορούσαμε να τον είχαμε πάρει εδω και 2 μηνες...
Δεν εξηγειται αλλιώς διότι τον Κοντε θα μπορούσαμε να τον είχαμε πάρει εδω και 2 μηνες...