ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Απ' ότι λέει το Inpaok πάλι τα ίδια με το φύλλο αγώνα. Πάλι δεν γράφει υπαιτιότητα ξεκάθαρα προς κάποιον. Άρα λογικά αναμένουμε συμπληρωματική που να λέει ότι φταίει ο ΠΑΟΚ. Γνωστό το έργο. Για ακόμη μια φορά μια ομάδα δεν καταδέχεται να χάσει στο γήπεδο και βάζει την ουρά στα σκέλια, με μια γελοία πρόφαση. Έχει μαζί της όλο το κατεστημένο και πάμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές.
Και βέβαια γράφει και το απόλυτο ψέμα ότι κατακύρωσε το γκολ υπέρ μας πριν πάει στα αποδυτήρια. Δεν έχουν τσίπα οι τύποι.
Και βέβαια γράφει και το απόλυτο ψέμα ότι κατακύρωσε το γκολ υπέρ μας πριν πάει στα αποδυτήρια. Δεν έχουν τσίπα οι τύποι.
- revolution1976
jpower73 έγραψε:Απόσυρση χορηγιας ΧΤΕΣ
Τον τρόπο τον έδειξε η Ευρωλίγκα,προφανώς σε ανώτερο πανευρωπαικό επίπεδο.Αν δεν αποφασίσουν να γίνουν άνθρωποι θα τους κάνουμε εμείς.Κομπάρσοι πλέον ΤΕΛΟΣ
-
Μπαρκαρούτσος
Ksenitemenos4 έγραψε:τι εγραψε ο σαββιδης?
Αν τον έδιναν να διαλέξει ανάμεσα στο πρωτάθλημα και την υγεία του πατέρα του, θα διάλεγε την υγεία του πατέρα του. Και καναδυό άλλες ατάκες, μπες κεντρική στα ΜΜΕ.
Μετά και τα χθεσινά ,και τα νέα δικαστήρια που θα επακολουθήσουν, δηλώνω ότι στα π@π@ρια μου αν θα μου δώσουν το πρωτάθλημα.
Το πρωτάθλημα εγώ ξέρω ότι το πήρα χθες στο 90'με την κεφαλιά του βαρελα.
Είμαι φουλ ΑΕΚ ...για τον ημιτελικό κυπέλλου.Τους θέλω στον τελικό μέσα στο σπίτι τους.κατι τους χρωστάω.
Ρε τον βαζελο....ο μόνος που ήρθε και έπαιξε μέσα στην Τούμπα φέτος. Οι άλλες οι κότες είτε δεν λαταβηκαν να παίξουν, είτε έπαιξαν μέχρι να φάνε γκολ
Το πρωτάθλημα εγώ ξέρω ότι το πήρα χθες στο 90'με την κεφαλιά του βαρελα.
Είμαι φουλ ΑΕΚ ...για τον ημιτελικό κυπέλλου.Τους θέλω στον τελικό μέσα στο σπίτι τους.κατι τους χρωστάω.
Ρε τον βαζελο....ο μόνος που ήρθε και έπαιξε μέσα στην Τούμπα φέτος. Οι άλλες οι κότες είτε δεν λαταβηκαν να παίξουν, είτε έπαιξαν μέχρι να φάνε γκολ
Έχει βρεθεί καινούρια πατέντα στη συμπλήρωση του ΦΑ. Τα γράφουν "στο περίπου". Μετά, και αφού έχουν προηγηθεί οι απαιτούμενες "ζυμώσεις", έρχονται να φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία...
Η κουλίτσα ρωτούσε να μάθει ποιο είναι το σκορ για να βγει να παίξει. Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν έμαθε από τα λάθη του και για δεύτερη συνεχόμενη φορά έχουμε έναν διαιτητή που στο φύλλο αγώνα ΔΕΝ αναγράφει υπαιτιότητα. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Μια ομάδα αρνείται να βγει γιατί χάνει και δεν γράφεις υπαιτιότητα; Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα αυτή τη στιγμή, που μου βγήκε μέχρι και ο υπουργούλης αμέσως να μιλήσει, να βρούμε το δίκιο μας στα δικαστήρια. Άλλος ένας ψεύτης, δειλός και λίγος διαιτητάκος.Το Φύλλο Αγώνα του χθεσινού ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έφτασε ηλεκτρονικά στις δύο ομάδες και σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κομίνης σημειώνει τα εξής βασικά σημεία:
-Γίνεται λόγος για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.
-Η απόφαση για διακοπή πάρθηκε όταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ δήλωσαν ότι οι παίκτες ήταν τρομοκρατημένοι μετά τα όσα είχαν προηγηθεί στον αγωνιστικό χώρο (γίνεται απλά παράθεση γεγονότων και δεν αναφέρεται υπαιτιότητα).
-Ο Κομίνης σημειώνει ότι αρχικά ακύρωσε το γκολ και μετά από κουβέντα με τον βοηθό (Ποντίκης) θα το κατακύρωνε τελικά αλλά πριν προλάβει, έγινε η εισβολή του Σαββίδη.
-Η μόνη φράση που αναγράφεται είναι του Μίχελ που του είπε: "you are finished today"
-Γράφεται και απώθηση του Ιβάν Σαββιδη στον Βασίλη Δημητριάδη.
-Για το θέμα της οπλοφορίας αναφέρει πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον ενημέρωσαν για οπλοφορία και δεν αναφέρει ο ίδιος ότι είδε όπλο.
Ειναι σιγουρο πως θα ευνοήσει την αεκ παιδια....Στο ελλαδισταν ζουμε....
Εντωμεταξυ καθεσαι και σκεφτεσαι και λες,να ειχαμε κανει και κατι σοβαρο να μας τιμωρησουν....Για ενα ρολο χαρτι που δεν βρηκε εκει που προσποιούταν οτι τον βρηκε ο αλλος, και για μια εισβολη του σαββιδη λεκτικη και μονο την οποια ο καθε ανθρωπος που σεβεται την δουλεια του θα αναγκαζοταν να κανει τουλαχιστον.....
Εντωμεταξυ καθεσαι και σκεφτεσαι και λες,να ειχαμε κανει και κατι σοβαρο να μας τιμωρησουν....Για ενα ρολο χαρτι που δεν βρηκε εκει που προσποιούταν οτι τον βρηκε ο αλλος, και για μια εισβολη του σαββιδη λεκτικη και μονο την οποια ο καθε ανθρωπος που σεβεται την δουλεια του θα αναγκαζοταν να κανει τουλαχιστον.....
μην ανησυχειτε
«Η ΝΔ πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα στα γήπεδα», αναφέρει η Σπυράκη...
«Η ΝΔ πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα στα γήπεδα», αναφέρει η Σπυράκη...
-
Μπαρκαρούτσος
Να της πεις της Σπυράκη ότι όταν μπορώ θα κανονίσω να βρεθούμε, απλώς θέλω να μείνω λίγο μόνος να σκεφτώ.
Ο Γιώργος Σαββιδης τα είπε όλα. Ειλικρινής και από καρδιάς μίλησε εκ μέρους όλων μας.
Η ομάδα επικοινωνιακά είναι στα σχοινιά. Όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται στήριξη και καθαρό μυαλό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η ομάδα επικοινωνιακά είναι στα σχοινιά. Όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται στήριξη και καθαρό μυαλό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμείς το υπογράψαμε το φύλλο αγώνα; Βάλαμε * και επιφυλασσόμεθα ή όχι; Αν πάλι υπογράψαμε, αυτόςπ ου το έκανε είναι για σφαλιάρες.
Παιδιά δεν αντέχεται αυτό το πράμα.
Και ειπαμε το κολπο πια ειναι στο φα
το στελνουν με μειλ και μεχρι να φυγουν σε εχουν στα εγραψα καλα εισαι οκ
και την αλλη μερα μαθαινεις οτι στη φορεσε.
Και ειπαμε το κολπο πια ειναι στο φα
το στελνουν με μειλ και μεχρι να φυγουν σε εχουν στα εγραψα καλα εισαι οκ
και την αλλη μερα μαθαινεις οτι στη φορεσε.
Αν ζητηθεί συμπληρωματική κατάθεση, μαντέψτε τι θα λέει.
''Μπήκε μέσα ο Σαββίδης μπλα μπλα μπλα, απειλήθηκα μπλα μπλα μπλα, όπλο μπλα μπλα μπλα, τρομοκρατήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ μπλα μπλα μπλα. Κατόπιν όλων αυτών αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ''
''Μπήκε μέσα ο Σαββίδης μπλα μπλα μπλα, απειλήθηκα μπλα μπλα μπλα, όπλο μπλα μπλα μπλα, τρομοκρατήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ μπλα μπλα μπλα. Κατόπιν όλων αυτών αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ''
Αυτη η γαμημενη η ΚΕΔ και αυτός ο γλαστρας ο Γραμμένος πότε θα παρουν θεση επιτελους?
Δύο στημενοι διαιτητές τα κανανε πουτανα στα δυο πιο σημαντικα παιχνίδια της σεζόν και κλέβουν το πρωταθλημα απο την ομάδα που το πήρε στο γήπεδο.
Να κάνουμε και μεις ενα φακελο με βίντεο και να τον στείλουμε όχι μόνο στο γιο του κυρ Σαββα και τη FIFA αλλά σε όλα τα MME του εξωτερικού μπας και καταλάβει κανείς τι εγινε σε αυτή τη μπανανια τις τελευταίες 3 βδομάδες που οδηγησαν εναν ανθρωπο στα όρια του και τον έκαναν να θέλει να πάρει την ομάδα του και να φύγει και να αντιδρά στα καραγκιοζιλικα των χανουμιων που ακυρωσαν το γκολ με το ετσι θελω και μολις έμαθαν οτι θα χασουν δε βγηκαν να παίξουν με το έτσι θέλω.
ΙΒΑΝ αν αντέξεις και θελεις να το συνεχισεις κάλεσε ολο τον κοσμο σε ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
Εγω πιστευω οτι πρεπει η ομάδα να αποχωρήσει απο το πρωταθλημα, να τα κανει ολα μπουρδελο και να τους ξεβρακωσει διεθνώς.
Άκου δε βγαίνουν γιατί έβγαλε το μπουφαν και φανηκε το πιστολι και φοβηθηκαν μωρε.... Αν τους ελεγε δε μετράει το γκολ τρεχοντας θα βγαίνανε.
ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. Να διακοπεί το πρωτάθλημα, μη σωσει και ξαναπαιξει ελληνική ομαδα στην Ευρώπη
Δύο στημενοι διαιτητές τα κανανε πουτανα στα δυο πιο σημαντικα παιχνίδια της σεζόν και κλέβουν το πρωταθλημα απο την ομάδα που το πήρε στο γήπεδο.
Να κάνουμε και μεις ενα φακελο με βίντεο και να τον στείλουμε όχι μόνο στο γιο του κυρ Σαββα και τη FIFA αλλά σε όλα τα MME του εξωτερικού μπας και καταλάβει κανείς τι εγινε σε αυτή τη μπανανια τις τελευταίες 3 βδομάδες που οδηγησαν εναν ανθρωπο στα όρια του και τον έκαναν να θέλει να πάρει την ομάδα του και να φύγει και να αντιδρά στα καραγκιοζιλικα των χανουμιων που ακυρωσαν το γκολ με το ετσι θελω και μολις έμαθαν οτι θα χασουν δε βγηκαν να παίξουν με το έτσι θέλω.
ΙΒΑΝ αν αντέξεις και θελεις να το συνεχισεις κάλεσε ολο τον κοσμο σε ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
Εγω πιστευω οτι πρεπει η ομάδα να αποχωρήσει απο το πρωταθλημα, να τα κανει ολα μπουρδελο και να τους ξεβρακωσει διεθνώς.
Άκου δε βγαίνουν γιατί έβγαλε το μπουφαν και φανηκε το πιστολι και φοβηθηκαν μωρε.... Αν τους ελεγε δε μετράει το γκολ τρεχοντας θα βγαίνανε.
ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. Να διακοπεί το πρωτάθλημα, μη σωσει και ξαναπαιξει ελληνική ομαδα στην Ευρώπη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Δευ 12 Μαρ 2018, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.