9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Αγαπητέ μου πρόεδρε, δε διαφωνώ καθόλου με όσα λες, ιδιαίτερα σε ο,τι αφορά την παρουσία του στη Λέγκια. Να σου ξεκαθαρίσω εδώ ότι δεν έχω καμιά καψούρα με τον Πρίγιο και ασφαλώς βλέπω ότι έχει μειονεκτήματα.
Πραγματικά δε γνωρίζω αν του κολλάει καλύτερα το 3-5-2, αλλά σε ό,τι αφορά τα επιθετικά μπακ υπάρχει στην ομάδα ο Μάτος, νομίζω πως καλύπτει τον όρο.Άλλωστε καμιά ομάδα του επιπέδου μας δεν παίζει με 2 επιθετικά μπακ ταυτόχρονα.Δεύτερος επιθετικός, γρήγορος καί εκτελεστικά επαρκής υπάρχει ο Μακ για να συνδυαστούν σαν δίδυμο.
Γενικότερα υπάρχουν παίχτες με χαρακτηριστικά στον ΠΑΟΚ μας για να γίνουν πολλά και ωραία πράγματα.Δυστυχώς Δεν βλέπω καμία προσπάθεια να γίνουν αυτά τα χαρακτηριστικά εκμεταλευσιμα μέσα στο παιχνίδι.Αυτό ακριβώς, κατά τη γνώμη μου, είναι και το πρόβλημα στην ομάδα.Δεν βλέπω να γίνονται στοχευμένα πράγματα για να εκμεταλευτούμε τα πλεονέκτημαματά μας.Ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσαρμόσεις την ομάδα σε έναν παίχτη, κάντο αρκεί να εχει αποτέλεσμα, αφού φαίνεται ότι τίποτα άλλο δε βγαίνει.Για να γίνει αυτό όμως δε μπορείς να περιμένεις πίσω απ το κέντρο μια ομάδα με 10 παίχτες για να βγάλεις αντεπίθεση.
Το πρόβλημα λοιπόν εκεί το εντοπίζω και όχι στα χαρακτηριστικά του κάθε παίχτη συγκεκριμένα.
ΥΓ.Κι εγώ τρελό μπινελίκι του έριξα χθες έτσι όπως πήγε στην μπάλα.
Πραγματικά δε γνωρίζω αν του κολλάει καλύτερα το 3-5-2, αλλά σε ό,τι αφορά τα επιθετικά μπακ υπάρχει στην ομάδα ο Μάτος, νομίζω πως καλύπτει τον όρο.Άλλωστε καμιά ομάδα του επιπέδου μας δεν παίζει με 2 επιθετικά μπακ ταυτόχρονα.Δεύτερος επιθετικός, γρήγορος καί εκτελεστικά επαρκής υπάρχει ο Μακ για να συνδυαστούν σαν δίδυμο.
Γενικότερα υπάρχουν παίχτες με χαρακτηριστικά στον ΠΑΟΚ μας για να γίνουν πολλά και ωραία πράγματα.Δυστυχώς Δεν βλέπω καμία προσπάθεια να γίνουν αυτά τα χαρακτηριστικά εκμεταλευσιμα μέσα στο παιχνίδι.Αυτό ακριβώς, κατά τη γνώμη μου, είναι και το πρόβλημα στην ομάδα.Δεν βλέπω να γίνονται στοχευμένα πράγματα για να εκμεταλευτούμε τα πλεονέκτημαματά μας.Ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσαρμόσεις την ομάδα σε έναν παίχτη, κάντο αρκεί να εχει αποτέλεσμα, αφού φαίνεται ότι τίποτα άλλο δε βγαίνει.Για να γίνει αυτό όμως δε μπορείς να περιμένεις πίσω απ το κέντρο μια ομάδα με 10 παίχτες για να βγάλεις αντεπίθεση.
Το πρόβλημα λοιπόν εκεί το εντοπίζω και όχι στα χαρακτηριστικά του κάθε παίχτη συγκεκριμένα.
ΥΓ.Κι εγώ τρελό μπινελίκι του έριξα χθες έτσι όπως πήγε στην μπάλα.
- hasio_john
-
Dimg4
Φιλε ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου για τον παιχταρα Νεσιντ αλλα οι παντογνωστες τα ηξεραν ολαthomkat έγραψε:Βλέπω ότι η στοχευμένη «κριτική» των γνωστών δημοσιογράφων τελικά επηρεάζει τον οπαδό.Κακός και λίγος λοιπόν ο Πριγιο για τον ΠΑΟΚ μας.Και φυσικά κρίνεται για μια φάση, γιατί χθες αυτήν τη μία μπαλιά πήρε.Αν θέλουμε επιθετικό 1.90+, να βγαίνει απ το κουτί, να υποδέχεται, να κρατάει και να σπάει μπάλα, αλλά και να ολοκληρώνει 9/10 προσπάθειες στην εστία, μου έρχεται στο μυαλό ο Djeko
Τα ίδια βέβαια μας έλεγαν και για το Necid.
Εγώ πιστεύω ότι αν είχαμε σαν ομάδα επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι μας, με πίεση του αντιπάλου απ τη στιγμή που χάνουμε την μπάλα και σωστή κυκλοφορία αλλά και κίνηση στο αντίπαλο μισό, ο Πρίγιο θα έπαιρνε άλλες 5-7 ευκαιρίες στο αντίπαλο κουτί.Αν όντως τις έχανε, τότε το συζητούσαμε.
+11111Dimg4 έγραψε:Φιλε ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου για τον παιχταρα Νεσιντ αλλα οι παντογνωστες τα ηξεραν ολαthomkat έγραψε:Βλέπω ότι η στοχευμένη «κριτική» των γνωστών δημοσιογράφων τελικά επηρεάζει τον οπαδό.Κακός και λίγος λοιπόν ο Πριγιο για τον ΠΑΟΚ μας.Και φυσικά κρίνεται για μια φάση, γιατί χθες αυτήν τη μία μπαλιά πήρε.Αν θέλουμε επιθετικό 1.90+, να βγαίνει απ το κουτί, να υποδέχεται, να κρατάει και να σπάει μπάλα, αλλά και να ολοκληρώνει 9/10 προσπάθειες στην εστία, μου έρχεται στο μυαλό ο Djeko
Εγώ πιστεύω ότι αν είχαμε σαν ομάδα επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι μας, με πίεση του αντιπάλου απ τη στιγμή που χάνουμε την μπάλα και σωστή κυκλοφορία αλλά και κίνηση στο αντίπαλο μισό, ο Πρίγιο θα έπαιρνε άλλες 5-7 ευκαιρίες στο αντίπαλο κουτί.Αν όντως τις έχανε, τότε το συζητούσαμε.
- ΑποστόληςΑ
Ποιος είπε ότι ο Prijovic είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ;
Και αν το είπε τι σημαίνει αυτό;
Ότι είναι λίγος;
Ότι δεν έχει το δικαίωμα να το λέει;
Ότι το παοκμάνια δεν πάει καλά;
Και αν το είπε τι σημαίνει αυτό;
Ότι είναι λίγος;
Ότι δεν έχει το δικαίωμα να το λέει;
Ότι το παοκμάνια δεν πάει καλά;
Νεσιντ (του ΠΑΟΚ) λενε
(σε λιγο θα ακουσουμε και για τον μαρτενς)
πολυ καλος παικτης αλλα εχοντας ν'ακουμπησει μπαλα 2 χρονια απο χιαστους, ηρθε δανεικος για αποκατασταση κ για να αρχισει να παιρνει συμμετοχες. Για να επανελθει, ηθελε πολυ χρονο, ηρεμια κ συμμετοχες σε ομαδες χωρις ανταγωνισμο κ απαιτησεις. Ετσι πηγε στη 13η Σλαβια πραγας για 6 μηνες κ το 14/15 στην 11η Zwolle του, πολυ "εχθρικου" για επιθετικους, ολλανδικου πρωταθληματος..Εκει αρχισε να αναγεννιεται γραφοντας καποια γκολ.
να μου λεγατε για τον Νεσιντ, που πηρε η μπουρσα οταν φεραμε μπερμπα, ναι, τοτε ξαναεγινε καπως ο παικτης που εννοειτε
πολυ καλος παικτης αλλα εχοντας ν'ακουμπησει μπαλα 2 χρονια απο χιαστους, ηρθε δανεικος για αποκατασταση κ για να αρχισει να παιρνει συμμετοχες. Για να επανελθει, ηθελε πολυ χρονο, ηρεμια κ συμμετοχες σε ομαδες χωρις ανταγωνισμο κ απαιτησεις. Ετσι πηγε στη 13η Σλαβια πραγας για 6 μηνες κ το 14/15 στην 11η Zwolle του, πολυ "εχθρικου" για επιθετικους, ολλανδικου πρωταθληματος..Εκει αρχισε να αναγεννιεται γραφοντας καποια γκολ.
να μου λεγατε για τον Νεσιντ, που πηρε η μπουρσα οταν φεραμε μπερμπα, ναι, τοτε ξαναεγινε καπως ο παικτης που εννοειτε
+1000axristeas έγραψε:+11111Dimg4 έγραψε:Φιλε ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου για τον παιχταρα Νεσιντ αλλα οι παντογνωστες τα ηξεραν ολαthomkat έγραψε:Βλέπω ότι η στοχευμένη «κριτική» των γνωστών δημοσιογράφων τελικά επηρεάζει τον οπαδό.Κακός και λίγος λοιπόν ο Πριγιο για τον ΠΑΟΚ μας.Και φυσικά κρίνεται για μια φάση, γιατί χθες αυτήν τη μία μπαλιά πήρε.Αν θέλουμε επιθετικό 1.90+, να βγαίνει απ το κουτί, να υποδέχεται, να κρατάει και να σπάει μπάλα, αλλά και να ολοκληρώνει 9/10 προσπάθειες στην εστία, μου έρχεται στο μυαλό ο Djeko
- ΑποστόληςΑ
Τελευταία σου καλή εμφάνιση ήταν αυτή με τη Λαμία. Ούτε σήμερα με άρεσες. Ακόμη και στο τετ-α-τετ που κακώς υποδείχθηκες off-side, χάλια πλασέ έκανες.
- ΑποστόληςΑ
Ξέχασα να αναφέρω ότι συμπλήρωσε 4 κίτρινες, αν και αυτή που δέχτηκε ήταν τελείως ανύπαρκτη. Ελπίζω να την εκτίσει στον Πλατανιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 20 Νοέμ 2017, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Από το Ρίπλεϊ φαίνεται ο επόπτης να συνεχίζει την φάση άρα δεν έδειξε κανένα οφ σαιντ,ήταν λάθος του σπικερ
Από κει και πέρα φαινόταν ότι δεν ήταν καλά και σωστά δεν ξεκίνησε. Ειδικά στη φάση που δεν είχε κουράγιο να διώξει ούτε 10 μέτρα τον λυπήθηκα.
Από κει και πέρα φαινόταν ότι δεν ήταν καλά και σωστά δεν ξεκίνησε. Ειδικά στη φάση που δεν είχε κουράγιο να διώξει ούτε 10 μέτρα τον λυπήθηκα.
Εγω ειχα γραψει απο τα πρωτα του παιχνιδια οταν αλλοι ζουσαν ονειρο πως δεν με τρελαινει ο τροπος παιχνιδιου του.Μου αρεσουν αλλα φορ χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι κακος παικτης αλλα ειδικα σε μια ομαδα που αδυνατει να βαλει την μπαλα στην περιοχη τα κενα του θα φωναζουν περισσοτερο.Οσο και αν ακουγεται αστειο για μενα που φωναζα βαλε μεσα τον Πριγιοβιτς,μεταξυ σοβαρου και αστειου ετσι οπως πηγαινε το παιχνιδι μετα το 2-1 μπορει και να τον εβγαζα αλλα Αγγελος... 
- Παλαιολόγος
εχει τρομερα τελειωματα για φορ
αλλα πρεπει να φτανει και η μπαλα στα καρε
και το προβλημα στον ΠΑΟΚ ειναι αυτο
παιζιε με ενα φορ με τα εξτρεμ του να κανουν παρα πολλες σεντρες στο παιχνιδι σε μια περιοχη γεματη αμυντικους(Ενα φορ γαρ)
πρεπει να πατανε περιοχη,οπως καλη ωρα ο μακ
αλλα πρεπει να φτανει και η μπαλα στα καρε
και το προβλημα στον ΠΑΟΚ ειναι αυτο
παιζιε με ενα φορ με τα εξτρεμ του να κανουν παρα πολλες σεντρες στο παιχνιδι σε μια περιοχη γεματη αμυντικους(Ενα φορ γαρ)
πρεπει να πατανε περιοχη,οπως καλη ωρα ο μακ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης