Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Vasilis pap »

Και όσον αφορά τον φορ εδώ θα ήθελα να κάνω μία ένσταση. Πιστεύω ότι εδώ θα έπρεπε να γίνει μία ακριβή καλή μεταγραφή όχι κάτι το εξωπραγματικό . Απλά ο πριγιοβιτς και ο μπολι ενώ είναι κάτι το διαφορετικό δεν αποτελούν την διαφορά. Για μένα θεωρώ πως πρέπει να γίνει η υπέρβαση και να αποκτηθεί η παικταρα ο μουκαντζο! Τρομερός παίκτης και βάτος. Με αυτόν αλλάζεις επίπεδο. Για ψηλό και νταμάρι που ξέρει μπάλα για μένα είναι ο Κουλούρης που θέλει ΣΤΗΡΙΞΗ αλλά θα τον στηρίξεις μόνο φέρνοντας ένα μεγάλο φορ σαν τον καμερουνεζο για να μην καεί ο Ευθύμης. Όσον αφορά τον αντικατάσταση του Φακούντο για μένα είναι ο Λάμπρου. Ίδια χαρακτηριστικά έχουν αλλά ο μικρός έχει τεράστιο ποτενσιαλ! Μια τριάδα στα φορ με μουκαντζο Κουλούρη Λάμπρου είναι ιδανική για μένα(μεγάλες προοπτικές και διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Sick Bastard έγραψε:
Gospi έγραψε:Ενα παιχνιδι εκανε μονο κακο ο Μπρικιτς αν θυμαμαι καλα...
απλα στην θεση του τερματα τα λαθη δυσκομα συγχωρουνται.
Ο Γλυκος ειναι σε φοβερη φορμα οποτε τον κραταει βασικο και καλα κανει!
Αν δεν του εκανε θα τον ειχε στειλει ηδη νομιζω...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παραπάνω έκανε, ότι πήγαινε μέσα έγραφε κι ελπίζω να μην ξανακάνει κανένα και να πωληθεί το καλοκαίρι.
Πολλά + στο ότι πήγαινε μέσα έγραφε.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Pilote τι ανέβασες?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Hermann έγραψε:ΕΙΣΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ; ΕΙΣΑΙ 23-26; ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ; Ο Οργανισμός Αναστάσεων-Φιλανθρωπική Οργάνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ σου έχει τη λύση. Εμπιστέψου μας, έλα σε εμάς και σε 2-3 χρόνια θα έχεις καταφέρει να πάρεις μεταγραφή για την ομάδα των ονείρων σου. ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΙΤΗΣΗ.

Άντε να μας έρθει και ο άλλος ο εξτρέμ από τη να τον κάνουμε και αυτόν άνθρωπο, να τον στείλουμε στη Παρί.
ε?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ανεβασε ενα τουιτ ο πιλοτος που απλα λεει οτι ενδιαφερομαστε και ειμαστε σε συζητησεις για Σκουλετις και Μπολι.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Επεξεργαστηκα το post του πιλοτου και ανεβασα την φωτο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sic-4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:...ο παίχτης πρέπει να βάλει 10 γκολ στο πρωτάθλημα μίνιμουμ.
10 γκολ μινιμουμ? Ελπιζω πως δεν εννοεις στο δευτερο μισο του πρωταθληματος που απεμεινε γιατι τοτε δεν θελεις εξτρεμ, θελεις κανεναν ημιθεο...
Ακομα και σε ολη τη διαρκεια ενος πρωταθληματος ομως να εννοεις και παλι δεν καταλαβαινω το "πρεπει να βαλει 10 γκολ" και μαλιστα "μινιμουμ". Απο τα λιγα που ξερω απο ποδοσφαιρο, εχω την αισθηση πως εξτρεμ αξιας δεκαδων εκατομμυριων, εχουν συνηθως μονοψηφιο αριθμο τερματων, ωστοσο ειναι πολυ επιτυχημενοι. Ο δικος μας ομως πρεπει να εχει ΜΙΝΙΜΟΥΜ το 10αρικο αλλιως ειναι αποτυχια;
Κανεις λαθος, με τοσες τελικες που δημιουργουμε, το εξτρεμ που εχει την εκτελεση οπως ο βιερινια και ο στοχ σε ενα γυρο βαζει ανετα 10 γκολ. Ο Καμπος στον πρωτο γυρο με τοσα αχαστα εβαζε 7-8 ανετα η οχι?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οπως εγραφαν και του Ολσεν και τον φαγαμε μεσα σε ενα εξαμηνο και φετος κανει παπαδες...
Προφανως δεν δινουμε χρονο προσαρμογης σε κανεναν και δεν αναγνωριζουμε καμια ιδιαιτερη δυσκολια σε καμμια θεση...
Βεβαια στην δουλεια μας θελουμε να μας αναγνωριζεται το ανθρωπινο ακουσιο λαθος και να μας δινεται και δευτερη ευκαιρια...
πολυ αυστηροι ειμαστε νομιζω...

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Dimg4 έγραψε:
Hermann έγραψε:ΕΙΣΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ; ΕΙΣΑΙ 23-26; ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ; Ο Οργανισμός Αναστάσεων-Φιλανθρωπική Οργάνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ σου έχει τη λύση. Εμπιστέψου μας, έλα σε εμάς και σε 2-3 χρόνια θα έχεις καταφέρει να πάρεις μεταγραφή για την ομάδα των ονείρων σου. ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΙΤΗΣΗ.

Άντε να μας έρθει και ο άλλος ο εξτρέμ από τη να τον κάνουμε και αυτόν άνθρωπο, να τον στείλουμε στη Παρί.
ε?
Hermann ποιο άκυρος πεθαινεις
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ας παρουμε κ μαικον πακέτο
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

MANIAKOS έγραψε:Για μενα φταιει ο παχύς λόγος σαββιδη μ τα στερητικά μας

Γιατι νοικοκυριό υπαρχει αλλα φαινεται πέφτει κόφτης σε μετεγγραφες άνω των 1,5 μυρριων
Με τα δεδομένα που χουμε δει κ βασει τους στοχους

Οχι οτι ειναι κακο ξαναλέω αλλα θελει οργάνωση κ απο μεριάς μας αποδοχή οτι παικταράδες με ΤΡιακ τέσσερα εκ μεταγραφές γιόκ ..
εγω ειμαι υπερευχαριστημενος αν εχω μια διοικηση που μου εγγυαται οτι θα εχω μετεγγραφες υψους 1,5εκ.
Θυμαται κανεις να ειχαμε ποτε καλυτερες συνθηκες και δεν θυμαμαι εγω καλα; Το λεω γιατι μεσες-ακρες παρουσιαζεται ως αποτυχια ή μιζερια η κατασταση αυτη. Προσωπικα στα ματια μου ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ με οσα εχουν δει στον ΠΑΟΚ δεκαετιες τωρα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σωστο σικ αλλα βλεπεις οτι το κλίμα ειναι ερσι

Παλια μετρούσαμε για πωλησεις ποσα μας χάριζαν πριν φυγουν λευτεροι
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Gospi έγραψε:Οπως εγραφαν και του Ολσεν και τον φαγαμε μεσα σε ενα εξαμηνο και φετος κανει παπαδες...
Προφανως δεν δινουμε χρονο προσαρμογης σε κανεναν και δεν αναγνωριζουμε καμια ιδιαιτερη δυσκολια σε καμμια θεση...
Βεβαια στην δουλεια μας θελουμε να μας αναγνωριζεται το ανθρωπινο ακουσιο λαθος και να μας δινεται και δευτερη ευκαιρια...
πολυ αυστηροι ειμαστε νομιζω...

Δεν πειράζει αυτά έχουν οι μεγάλες ομάδες, αυστηρότητα στην κριτική γιατί υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις.
Εγώ δεν τον έφαγα τον Όλσεν, δεν καταλαβαίνω γιατί ο πρώτος πληθυντικός.
Επιπρόσθετα ο Μπρίκιτς είναι πολύ πιο έμπειρος κι όχι ο Όλσεν, ούτε ΑΜΕΑ δεν τρώει αυτό που αρπάζει στη βαζελοφωλιά. Και βγαίνει και λέει μετά ότι δεν έβλεπε κιόλας.
Αντίο σας κύριε και σας ευχαριστούμε πολύ.
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

sic-4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Για μενα φταιει ο παχύς λόγος σαββιδη μ τα στερητικά μας

Γιατι νοικοκυριό υπαρχει αλλα φαινεται πέφτει κόφτης σε μετεγγραφες άνω των 1,5 μυρριων
Με τα δεδομένα που χουμε δει κ βασει τους στοχους

Οχι οτι ειναι κακο ξαναλέω αλλα θελει οργάνωση κ απο μεριάς μας αποδοχή οτι παικταράδες με ΤΡιακ τέσσερα εκ μεταγραφές γιόκ ..
εγω ειμαι υπερευχαριστημενος αν εχω μια διοικηση που μου εγγυαται οτι θα εχω μετεγγραφες υψους 1,5εκ.
Θυμαται κανεις να ειχαμε ποτε καλυτερες συνθηκες και δεν θυμαμαι εγω καλα; Το λεω γιατι μεσες-ακρες παρουσιαζεται ως αποτυχια ή μιζερια η κατασταση αυτη. Προσωπικα στα ματια μου ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ με οσα εχουν δει στον ΠΑΟΚ δεκαετιες τωρα.
Sic να αγιάσει το στόμα σου φίλε. Δεν ξεχνώ τις εποχές που έφευγαν ελεύθεροι οι παίκτες με προσφυγές. Δεν είναι τόσο μακρινές αυτές οι εικόνες σε εμένα τουλάχιστον.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Η κατάρα του Όλσεν θα σας κυνηγάει συνεχιστές του Σταύρου, του φερέφωνου της λογικής τρώω όποιον γουστάρω για δικούς μου λόγους, του έχω να ανεβάσω νέα ΠΑΟΚ από το 2014 γιατί κόπηκε το καλώδιο - ομφάλιος λώρος που τροφοδοτούσε νέα και απογαλακτισμένος ούτε ξέρει που πέφτει η είδηση.

Τουλάχιστον τη σακουλεύτηκε και επειδή διαβάζει εδώ μέσα απολαμβάνω τα ξεσπάσματα του στο FB καθώς το μεσημέρι ξεκίνησε να κάνει σκάουτινγκ αυτούς που ακούγονται απο εχθές.

Τελικά ο μηχανισμός ΠΑΟΚ, που τόσο επικαλείτε ο Σταύρακας πως δυσλειτουργεί κατάφερε να τον θέσει στο περιθώριο χωρίς να του απευθύνει τον λόγο ποτέ. Αν αυτό δεν είναι τέχνη τότε τι είναι;

Όσο για το φίλο που έκραξε προ ολίγου και πιέστηκε να απαντήσει στον άλλο φίλο μόλις κέρδισε το τίτλο "ποστ μπλαστ φρομ δε παστ"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”