Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Κακώς απολογούμαι σε βλάκες, αλλά δε γαμείς, ήταν στο job description.
Όταν μπήκα, το πρώτο μου βήμα ήταν να δω τα posts προς έγκριση και ήταν συνολικά 7! Κάποια από αυτά ήταν τα δικά σου και τα ενέκρινα σχεδόν ΟΛΑ μαζί, και τα 7.
Αν κάποιο post σου είχε ώρα πχ 08:14 και ένα άλλο 10:14, αλλά εγκρίθηκαν ΜΑΖΙ όταν μπήκα στις 12καικάτι, ημερομηνία postαρίσματος εμφανίζεται η γαμημένη ώρα που πάτησες το "Υποβολή" και όχι η ώρα που εγώ πάτησα "Δώσε μάγκα δικαίωμα λόγου στον πληβείο".
Οκ;
Άντε καλή εβδομάδα εύχομαι, τα λέμε την άλλη Κυριακή. Γιατί καυλώνω με την εξουσία που σε ασκώ τώρα.
Ναι, και αυτό που είπε ο Μανιακός για τα 150 posts, ξέχασα να σε το πω. Αυτό ισχύει μόνο για τα πρώτα 150 posts ενός ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ μέλους.
Όταν μπήκα, το πρώτο μου βήμα ήταν να δω τα posts προς έγκριση και ήταν συνολικά 7! Κάποια από αυτά ήταν τα δικά σου και τα ενέκρινα σχεδόν ΟΛΑ μαζί, και τα 7.
Αν κάποιο post σου είχε ώρα πχ 08:14 και ένα άλλο 10:14, αλλά εγκρίθηκαν ΜΑΖΙ όταν μπήκα στις 12καικάτι, ημερομηνία postαρίσματος εμφανίζεται η γαμημένη ώρα που πάτησες το "Υποβολή" και όχι η ώρα που εγώ πάτησα "Δώσε μάγκα δικαίωμα λόγου στον πληβείο".
Οκ;
Άντε καλή εβδομάδα εύχομαι, τα λέμε την άλλη Κυριακή. Γιατί καυλώνω με την εξουσία που σε ασκώ τώρα.
Ναι, και αυτό που είπε ο Μανιακός για τα 150 posts, ξέχασα να σε το πω. Αυτό ισχύει μόνο για τα πρώτα 150 posts ενός ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ μέλους.
με τσίμι τζιόλη στο 6 βασικούς θέλεις έναν σκύλο για να μπορείς να κρατήσεις αποτέλεσμα στύλ μπιτόλο ψηλο.
στο 8ρί μόνο ο χαρίσης μπορεί αλλά για βασικός όχι ακόμα 100% .
εκεί θέλεις παικταρά ψηλό και δεκάρι!
1 εξτρεμάρα και 1 φόρ στύλ μπέργκ αν μείνει ο μάκ
στο 8ρί μόνο ο χαρίσης μπορεί αλλά για βασικός όχι ακόμα 100% .
εκεί θέλεις παικταρά ψηλό και δεκάρι!
1 εξτρεμάρα και 1 φόρ στύλ μπέργκ αν μείνει ο μάκ
- sourmenetes
- Moderator
Επειδη μαλλον τα πραγματα δεν τα ξερεις και επειδη δεν ειναι αυτο υφος μαθε λοιπον οτι.Unpsofable78 έγραψε:από Unpsofable78 » Κυρ Ιουν 05, 2016 10:59 amsourmenetes έγραψε:Απλως δεν ηταν εκεινη την ωρα καποιος μεσα στο συστημα για να το εγκρινει...
Σας παρακαλω για μια πιο κατατοπιστικη απαντηση μιας και αυτο που απαντησατε υποτιμαει τη νοημοσυνη μου.
Το πρωτο μου ποστ λοιπον γραφτηκε:
από Unpsofable78 » Κυρ Ιουν 05, 2016 10:59 am
Και δημοσιευτηκε στις 12:15 περιπου?
Απο τοτε μεχρι τωρα λοιπον εχουν δημοσιευτει ενδιαμεσα δεκαδες ποστς απο αλλα μελη.
Αρα δεν μπορει να ισχυει αυτο που λετε...![]()
Εκτος κι αν ολοι οι υπολοιποι που γραφουν εδω μεσα ειναι εμπιστοι και εχουν το δικαιωμα να δημοσιευεται αυτοματα το κειμενο τους.
Αν ναι τοτε παω πασο ρε παιδια....οκ![]()
Roman παληκαρακι μου μην με απειλεις.Αντε να χαρεις παιδακι μου.
Εξηγησε μου πρωτα αυτο που ρωταω και μετα αμα θες στειλε με και για μπανακι.Ετσι κι αλλιως τζαμπα γραφω.Οταν δημοσιευονται τα ποστς μου εχουν περασει ενα σωρο σελιδες και κανεις δεν τα διαβαζει.![]()
Κοιτα να δεις η εξουσια κανει τα παιδακια μαγκακια.
Ποστ νεων μελων περνανε απο εγκριση και μετα δημοσιευονται.τα μελη που εχουν ξεπερασει τα 250 ποστ δημοσιευουν απευθειας.το καταλαβες;;;τοοοσσο απλοο..
Τωρα αν ετυχε να περασει ενα δυωρο δεν εγινε εσκεμενα,απλα δεν ηταν καποιος μοντ μεσα στη σελιδα ωστε να το εγκρινει..
- desperando
- Επικοινωνία:
Πόσο δύσκολο σου είναι να εξηγήσεις στον άνθρωπο ότι μέλη με πάνω από 150 ποστ δεν χρειάζεται αυτα να εγκριθούνRoMaN έγραψε:Κακώς απολογούμαι σε βλάκες, αλλά δε γαμείς, ήταν στο job description.
Οκ;
- Μπαρκαρούτσος
Από το 2014 είναι μέλος εδώ, ffs. 2 χρόνια! Και το έχουμε ξαναματαπεί και σε άλλους. Δεν θα κρατάμε σημειώσεις πότε και σε ποιους το έχουμε πει, για να θυμόμαστε "Αααα αυτός δεν το ξέρει!"..ανοιχτό είναι το forum, ας έμπαινε στο Προβλήματα και λύσεις, πριν γράψει μπηχτές και μαλακίες.
Τελικά πόσο είναι ρε παιδιά το όριο για την έγκριση των ποστ ? 150 ή 250 ? 

- sourmenetes
- Moderator
- Kostas_Peraia4
Roman μην τρελαινεσαι ρε συ.Σκεψου οτι εχει Game of Thrones το βραδυ 

- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, κομπλέ.. Ας λήγει το θέμα γιατί εκτροχιάζεται το topic..
Ο Granero της Real Sociedad τι κάνει;; Μέχρι το 2018 έχει συμβόλαιο, αλλά...μήπως δεν τον πολυθέλουν;;
Θα τον ήθελα μαζί με Pereyra + Antonis..
Ο Granero της Real Sociedad τι κάνει;; Μέχρι το 2018 έχει συμβόλαιο, αλλά...μήπως δεν τον πολυθέλουν;;
Θα τον ήθελα μαζί με Pereyra + Antonis..
sourmenetes έγραψε:Απλως δεν ηταν εκεινη την ωρα καποιος μεσα στο συστημα για να το εγκρινει...
Γιώργο, για να αποφευχθεί τυχόν παρεξήγηση (τώρα που διάβασα κάποια προγενέστερα και μετά από πολλή ώρα εγκεκριμένα posts), ελπίζω να κατάλαβες ότι το post μου κάτω απ το δικό σου δεν είχε να κάνει σε τίποτα με την παρεξήγηση με τον Unpsofable!!!goran 64 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραίος ο Γιώργος...Κλασικός...μπλε...

Νόμιζα (αφού την ώρα εκείνη δεν είχα ακόμα διαβάσει τα posts που αφορούσαν το θέμα με τον Unpsofable) ότι το έγραψες για να "αιτιολογήσεις" χιουμοριστικά την λάθος ηλικία του Κανά Μπιγίκ που γράψανε στο πρωτοσέλιδο του Μέτροπορδ, εξ ου και τα γέλια και το σχόλιο...

Υ.Γ. Θεωρώ υπερβολικές τις αντιδράσεις του Unpsofable μεν, αλλά μάλλον προήλθαν απ την άγνοια του για τον κανονισμό έγκρισης των posts πριν την συμπλήρωση των πρώτων 150 του κάθε μέλους...Αν και μετά ο τρόπος του ξέφυγε αρκετά λόγω (ίσως αδικαιολόγητου) εκνευρισμού, προσωπικά εκτιμώ ότι το ban μιας εβδομάδας είναι ιδιαίτερα βαρύ για κάποιον συμφορουμίτη μας, ειδικά όταν ναι μεν είναι νέος στο forum, αλλά ούτε postάρισε κανέναν χυδαίο ή υβριστικό προσωπικό χαρακτηρισμό, αλλά και δεν έχει δώσει και πρωτύτερα άλλου είδους "άσχημα" δικαιώματα με τις δημοσιεύσεις του...
Υ.Γ. 2...Δικηγόρος του βέβαια δεν είμαι, απλά καταθέτω την προσωπική μου άποψη επί του θέματος και φυσικά sorry για τι off topic απ όλους...Θα το έγραφα στο "Προβλήματα & λύσεις για το forum", όμως επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, δεν ξέρω τον τρόπο να παραθέσω ένα post απ το ένα topic σε άλλο...Αν δεν κάνει κόπο σε κάποιον moderator ας το μεταφέρει, εφ όσον θεωρείται spamάρισμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 05 Ιουν 2016, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Περιπτερος
Να πάμε λίγο στα ουσιαστικά ?
Με Κανά-Μπιγίκ περιμένουμε να αλλάξουμε επίπεδο ?
Για εμένα τέτοιοι παίκτες μπορεί να πιάσουν στην Τρίπολη, τον Ατρόμητο κλπ.. Οταν διάβασα και τα του χαρακτήρα του έμεινα άφωνος.
Με μεταγραφές επιπέδου Αρθο, Μπαρμπόζα κλπ. επίπεδο δεν αλλάζει.
Δεν είμαι οπαδός του νεοπλουτισμού, το αντίθετο, αλλά το να φέρνουμε ιστορίες - αμαρτίες ειναι πολύ διαφορετικό.
Τέλος πάντων μακάρι να σφάλλω.
Για εμένα τέτοιοι παίκτες μπορεί να πιάσουν στην Τρίπολη, τον Ατρόμητο κλπ.. Οταν διάβασα και τα του χαρακτήρα του έμεινα άφωνος.
Δεν είμαι οπαδός του νεοπλουτισμού, το αντίθετο, αλλά το να φέρνουμε ιστορίες - αμαρτίες ειναι πολύ διαφορετικό.
Ρε συ, αυτός έχει δει φωτογραφίες μου!Unpsofable78 έγραψε: Μπραβο ρε αλανια....ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ!!!
- Kostas_Peraia4
Περιπτερε,προσεξε γιατι αν ερθεις θα εκτεθειςΠεριπτερος έγραψε:Να πάμε λίγο στα ουσιαστικά ?