Pc support
- ΑποστόληςΑ
Re: Pc support
Απεβίωσε και το δεύτερο usb stick που πήρα από το πλαίσιο, μετά από 7 μήνες ζωής. Πλέον θα ακούσω τους επαΐοντες και θα αγοράσω Kingston
- Kostomanolis
Εμενα το τροφοδοτικο απο το Πλαισιο αρχισε κολπα στον μηνα πανω. Ευτυχως μου το αλλαξανε και προς το παρον ολα καλα
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- john4serres
Εχει κανεις λογαριασμο στην paypal να με βοηθησει σε κατι? Ειχα κανει εναν λογαριασμο παλια, σταματησα να ασχολουμε μετα απο ενα διαστημα, εχω ξεχασει password και security questions εννοειται
, αλλα μεσα στο 2016 λαμβανα μειλ για "unauthorized transactions" και οταν προσπαθουσα να επικοινωνησω επεφτα σε τοιχο... Για να τους παρεις τηλεφωνο πρεπει να κανεις login. Για να ρωτησεις στο φορουμ πρεπει να κανεις login. Login ομως δεν μπορω να κανω γιατι δεν θυμαμαι τους κωδικους. Μεσω φεισμπουκ τους εγραψα σε μηνυμα αλλα απαντηση δεν πηρα. Εγραψα σε μορφη ποστ αλλα ουτε και εκει απαντησαν. Στο σαιτ τους υπαρχει ενα τηλεφωνο για "guest" για αυτους που μενουν εκτος αμερικης, και μολις το καλεσα επεφτε η γραμμη. Για να τους στειλεις μειλ, πρεπει παλι πρωτα να κανεις login. Νομιζω οτι ειναι ηλιθιοι που δεν εχουν προβλεψει κατι τετοιο 'η εγω που δεν βρισκω τροπο, ξερω γω. Πως στον μπεο μπορει καποιος να επικοινωνησει μαζι τους? Εχει κανεις σας λογαριασμο να τους ρωτησει εκ μερους μου?

- PAOK_Antarctica
Marianov κατά πάσα πιθανότητα είναι phising. Μούφα δηλαδή με σκοπό να αποσπάσουν τους κωδικούς σου. Μου έτυχε κάτι παρόμοιο πριν κανά μήνα. Και καλά ένας Γάλλος έκανε αγορές με 300 ευρώ και να κάνω Log-in να το ακυρώσω και μου το λένε επειδή και καλά δεν συνδέθηκε από τις συνήθεις συσκευές μου.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Απεβίωσε και το δεύτερο usb stick που πήρα από το πλαίσιο, μετά από 7 μήνες ζωής. Πλέον θα ακούσω τους επαΐοντες και θα αγοράσω Kingston
Έχω ένα π΄λαισίου εδώ και 2 χρόνια και ΟΚ .. αντίθετα ένα άλλο επώνυμο ξαφνικά καπούτ... Δεν θυμάμαι μάρκα... τσαντίστικα και το πέταξα!!!!

Ναι σιγουρα ειναι γιατι το e-mail δεν ειναι της πειπολ. Μου στειλαν προσφατα και απο την αμαζον και καλα για μια αγορα που εκανα ενω δεν εχω καν λογαριασμο σε αυτους χαχαχα. Απλα με την ευκαρια και με τα καπιταλ κοντρολς ηθελα να ενεργοποιησω παλι τον λογαριασμο μου εκει αλλα δεν μπορω να βρω τροπο να επικοινωνησω μαζι τους.
Μου ειχαν στειλει και απο την πειπολ πιο παλια για verification αλλα το ειχα αγνοησει γιατι δεν με ενδιεφερε. Τωρα σαν τηλεφωνο επικοινωνιας εχουν ακομα το παλιο μου στην Αθηνα, και εχω φυγει απο εκει απο το 2009
Ακομα δηλαδη και να επιλεξω να με παρουν αυτοι τηλεφωνο μιας και υπαρχει και αυτη η επιλογη, παλι δεν θα μπορεσω να επικοινωνησω μαζι τους. "Τοιχος" γενικα η κατασταση, πιο δυνατος και απο του Μουρινιο
Μου ειχαν στειλει και απο την πειπολ πιο παλια για verification αλλα το ειχα αγνοησει γιατι δεν με ενδιεφερε. Τωρα σαν τηλεφωνο επικοινωνιας εχουν ακομα το παλιο μου στην Αθηνα, και εχω φυγει απο εκει απο το 2009

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Marianov6 την Πέμ 05 Ιαν 2017, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Το δοκιμασα και αυτο ανταρτικα αλλα μετα ζηταει ειτε security questions που δεν τα θυμαμαι, ειτε να σε παρουν αυτοι τηλεφωνο με ενα κωδικο που θα εμφανιστει στην οθονη μου για επιβεβαιωση, αλλα οπως εγραψα και λιγο πριν, το τηλεφωνο στο οποιο μπορουν να με παρουν δεν ειναι πλεον δικο μου
- PAOK_Antarctica
Κακακια.
Απ'ο,τι φαίνεται με ένα γκουγκλαρισμα, η μόνη λύση για την περίπτωση σου ειναι να τους πετύχεις στο τηλέφωνο.
Απ'ο,τι φαίνεται με ένα γκουγκλαρισμα, η μόνη λύση για την περίπτωση σου ειναι να τους πετύχεις στο τηλέφωνο.
Marianov6 έγραψε:Εχει κανεις λογαριασμο στην paypal να με βοηθησει σε κατι? Ειχα κανει εναν λογαριασμο παλια, σταματησα να ασχολουμε μετα απο ενα διαστημα, εχω ξεχασει password και security questions εννοειται, αλλα μεσα στο 2016 λαμβανα μειλ για "unauthorized transactions" και οταν προσπαθουσα να επικοινωνησω επεφτα σε τοιχο... Για να τους παρεις τηλεφωνο πρεπει να κανεις login. Για να ρωτησεις στο φορουμ πρεπει να κανεις login. Login ομως δεν μπορω να κανω γιατι δεν θυμαμαι τους κωδικους. Μεσω φεισμπουκ τους εγραψα σε μηνυμα αλλα απαντηση δεν πηρα. Εγραψα σε μορφη ποστ αλλα ουτε και εκει απαντησαν. Στο σαιτ τους υπαρχει ενα τηλεφωνο για "guest" για αυτους που μενουν εκτος αμερικης, και μολις το καλεσα επεφτε η γραμμη. Για να τους στειλεις μειλ, πρεπει παλι πρωτα να κανεις login. Νομιζω οτι ειναι ηλιθιοι που δεν εχουν προβλεψει κατι τετοιο 'η εγω που δεν βρισκω τροπο, ξερω γω. Πως στον μπεο μπορει καποιος να επικοινωνησει μαζι τους? Εχει κανεις σας λογαριασμο να τους ρωτησει εκ μερους μου?
1.Κάνε forward το μήνυμα στην διεύθυνση από την οποία στο έστειλαν ρωτώντας αν είναι αληθινό.
Εμένα μου απάντησε το paypal λέγοντας ότι δεν είναι.
2.Αν ο λογοριασμός σου είναι παληός πιθανότατα η πιστωτική που είχες δώσει έχει λήξει οπότε δεν κινδυνεύεις ούτως ή άλλως.
3.Ακόμη κι αν έχουν γίνει χρεώσεις πήγαινε στην Τράπεζα σου όταν θα έρθει ο λογαριασμός και ακύρωσε τες, ακύρωσε και την κάρτα και βγάλε καινούργια.Οι Τράπεζες το δέχονται χωρίς συζήτηση.
Μού έχουν συμβεί και τα 3 που αναφέρω, στην τελευταία περίπτωση υπήρχαν χρεώσεις περίπου 200 ευρώ την μέρα για 2 μήνες μέχρι που μου άλλαξε η τράπεζα την κάρτα.
ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Για να ξέρετε, το PayPal όταν στέλνει μέιλ πάντα προσφωνει με το ονοματεπώνυμο σου. Δηλ αρχίζει με "dear όνομα επίθετο" αν δεν το έχει είναι σίγουρα fake.
https://support.discordapp.com/hc/en-us ... /208527808
Με εμποδίζει στο Τσατ να ακούω και να μεταδίδω φωνητικά σχόλια και μουσική. Αντίθετα ακούω ότι μόνο ποστάρεται σαν Βίντεο!!!
Με εμποδίζει στο Τσατ να ακούω και να μεταδίδω φωνητικά σχόλια και μουσική. Αντίθετα ακούω ότι μόνο ποστάρεται σαν Βίντεο!!!
Βοηθεια!Υπαρχει κανενα καλο,γρηγορο και 'ασφαλες' προγραμμα (για pc) για ληψη e-mail με ηχητικη ειδοποιηση οταν λαμβανεις μηνυμα?