Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Παιχταραδες μπορουμε να φερουμε;
Θα τους προπονω εγω και θα κανουμε πλακα,Π-Α-Ι-Χ-Τ-Ε-Σ.
Θα τους προπονω εγω και θα κανουμε πλακα,Π-Α-Ι-Χ-Τ-Ε-Σ.
Bane αμα σου φερουμε κανεναν Κορινθιο θα δεχτεις να τον προπονησεις ?? 

- painkiller4
Για να προσθέσουμε και αυτόν στα ονόματα που γράφτηκαν http://www.transfermarkt.co.uk/miku/pro ... eler/58001
- και 1 επισκέπτης
δεν παραθέτω όλο το Post για οικονομία χώρου.. δεν ξέρω αν μέτρησες καθόλου τους παίκτες αλλά βγάζεις ρόστερ 31 παικτών! (εκτός αν ξέχασες να κοκκινίσεις την μια τριάδα στο κέντρο)john4serres έγραψε:ΤΦ
1ος Ολσεν
2ος Βελλίδης
3ος Σιαμπάνης
Γλυκος - Μελισσας
οι περισσότεροι προπονητές ζητάνε μικρά ρόστερ γύρω στους 25 παίκτες (μάξιμουμ σου λέω εγώ 27 για να καλύπτεις όλες τις πιθανές διατάξεις). το ζητούμενο είναι λοιπόν να έχεις 25 ενεργούς παικτες, όχι να έχουμε πιτσιρικαρία απλα για να υπάρχει. το να βάζουμε από την Κ20 κάποιους οι οποίοι δεν θα πάρουν ευκαιρίες είναι ανούσιο. αν ισχύσει αυτό που είπε ο Κοντονής για τις Β ομάδες όλοι οι μικροί θα πάνε εκεί.
επίσης οι 25 που θα έχεις θα πρέπει να είναι επιεικώς ανθεκτικοί σε τραυματισμούς (όχι σαν τον Κωνσταντινίδη)....
RoMaN έγραψε:ΠΟΡΚΥ-5, γράψε τη πηγή σου ή έστω ένα άρθρο που να στηρίζει αυτό που λες και θα το περάσουμε...
Ama εκοψες ποστ του ΠΟΡΚΥ να αυτομπαναριστεις ΑΜΕΣΑ.
Free πορκυ ρεεε! Θελουμε να ξερουμε πρωτοι απο την πιο εγκυρη πηγη μας τα μεταγγραφικα νεα!
- Chuck Norris
ΠΟΡΚΥ όλο το ΠΑΟΚμανια στέκεται πλάι σου απένταντι στην τυρρανία τον Mods ! Ο ΠΟΡΚΥ ειναι κάτι παραπάνω από ένα απλό άτομο , ο ΠΟΡΚΥ ειναι ιδέα !
- ace79grpaok

- john4serres
Free Porky.
Να πω την αληθεια , ξεχασα να μετρησω τον ογκο του ροστερ. Μεχρι και τον Φακούντο ξέχασα , που για τα ελληνικα δεδομενα ειναι πολυ καλος παικτης.και 1 επισκέπτης έγραψε:δεν παραθέτω όλο το Post για οικονομία χώρου.. δεν ξέρω αν μέτρησες καθόλου τους παίκτες αλλά βγάζεις ρόστερ 31 παικτών! (εκτός αν ξέχασες να κοκκινίσεις την μια τριάδα στο κέντρο)john4serres έγραψε:ΤΦ
1ος Ολσεν
2ος Βελλίδης
3ος Σιαμπάνης
Γλυκος - Μελισσας
οι περισσότεροι προπονητές ζητάνε μικρά ρόστερ γύρω στους 25 παίκτες (μάξιμουμ σου λέω εγώ 27 για να καλύπτεις όλες τις πιθανές διατάξεις). το ζητούμενο είναι λοιπόν να έχεις 25 ενεργούς παικτες, όχι να έχουμε πιτσιρικαρία απλα για να υπάρχει. το να βάζουμε από την Κ20 κάποιους οι οποίοι δεν θα πάρουν ευκαιρίες είναι ανούσιο. αν ισχύσει αυτό που είπε ο Κοντονής για τις Β ομάδες όλοι οι μικροί θα πάνε εκεί.
επίσης οι 25 που θα έχεις θα πρέπει να είναι επιεικώς ανθεκτικοί σε τραυματισμούς (όχι σαν τον Κωνσταντινίδη)....
- painkiller4
Θα φτιάξουμε club φίλων Πορκυ λέμε
Πορκυ είσαι ένας από μας.
Πορκυ είσαι ένας από μας.
Λάθος, ο ΠΟΡΚΥ δεν είναι ένας από εμάς, είναι
..............................................ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!!
Free PORKY-5 nnnooo.........wwwwww!!!!!!

Free PORKY-5 nnnooo.........wwwwww!!!!!!

Εκτοπισμενος ειναι ο πορκυ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 20 Απρ 2016, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογοκριμένος...Του ζήτησε ο RoMaN να "αποκαλύψει τις πηγές του" για να αφήσει το post του να περάσει!!!
Μετά το "Game of thrones" τώρα το αντίστοιχο ελληνικό...................
................................."Η τυρρανία των Μπλε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Πήρα ήδη τηλέφωνο σε δυο καρντάσια στον Λευκό Πύργο να φωνάξουν όλοι μαζί δυνατά:
"Πόρκυ γερά.........η freedom είν' κοντά"!!! Φωνή λαού, οργή Θεού λένε!!!
Υ.Γ.2...@ Chuck Norris, νομίζω ότι πρέπει να κάνεις και του λόγου σου πλέον κάτι πιο δραστικό από............... συνθήματα συμπαράστασης!!!
Μετά το "Game of thrones" τώρα το αντίστοιχο ελληνικό...................
................................."Η τυρρανία των Μπλε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Πήρα ήδη τηλέφωνο σε δυο καρντάσια στον Λευκό Πύργο να φωνάξουν όλοι μαζί δυνατά:
"Πόρκυ γερά.........η freedom είν' κοντά"!!! Φωνή λαού, οργή Θεού λένε!!!
Υ.Γ.2...@ Chuck Norris, νομίζω ότι πρέπει να κάνεις και του λόγου σου πλέον κάτι πιο δραστικό από............... συνθήματα συμπαράστασης!!!
ΑΝ βγουμε τσ.λ και οπως φαινεται οι λυκοι δεν βγουν ευρωπη,θεωρω πολυ υπαρκτο το σεναριο ο αντρε να κατηφορισει αυτο το καλοκαιρι 
επισης ισως παιξει επιστροφη νομποα.
λεγεται επειδή ο νατχο ειναι εκτός πλανων ισως ζητησει μεταγραφή .δανεικος με οψιον θα ηταν μια χαρα λυση!
τελος στοχ δαγκωτο!πιστευω θα παιξει δυνατα η επιστροφη του!
προυποθεση φυσικα η εξοδος στο τσ.λ.....

επισης ισως παιξει επιστροφη νομποα.
λεγεται επειδή ο νατχο ειναι εκτός πλανων ισως ζητησει μεταγραφή .δανεικος με οψιον θα ηταν μια χαρα λυση!
τελος στοχ δαγκωτο!πιστευω θα παιξει δυνατα η επιστροφη του!
προυποθεση φυσικα η εξοδος στο τσ.λ.....