Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Thracian

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Thracian »

οσο δεν αντεχω τα νησιώτικα τραγια άλλο τοσο νιωθω ξανα 20 σεξουαλικώς οταν σκεφτομαι μπαρουτοκαπνσμενο ιταλό στον παοκ
μεγαλοι κοπρίτες στο γήπεδο οι ιταλιανοι ακομα και σε μεγαλες ηλικίες
και μονο που περασε απο παλέρμο ο τύπος εμενα μου κανει
δυστυχως λογικα ειναι ιταλιανικη αρδια και γιατί οι ιταλοι αρδ ειναι ισως χειρότεροι και απο τους δικους μας συν το οτι δεν κολλαει στο προφιλ που μεχρι τωρα μας συνηθησε ο αρνεσεν ΕΚΤΟΣ και αν ο τυπος ειναι τοσο μεγάλος ψυχολόγος που καταλαβε τοσο γρήγορα το dna του ΠΑΟΚτσή

edit: τον μπερδεψα... αλλος ηταν στην παλερμο.... δεν πειραζει και η κατάνια μου κάνει οπως και η καλή τορίνο εκεινων των χρόνων που ηταν εκει (πολλοί κοπρίτες μαζεμενοι)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thracian την Πέμ 13 Αύγ 2015, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Για σεντερ φορ θα ηθελα αυτον αλλα πολλα τα λεφτα μάλλον
http://www.transfermarkt.co.uk/aleksand ... eler/89086
https://www.youtube.com/watch?v=eUsaI8LbFuI
Δυναμο Μοσχας
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Εγω ξερω απο ρωσια δεν ειναι να αγοραζεις..μονο να πουλας.υπεραξια μεγάλη
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

Mpoz έγραψε:Εγω ξερω απο ρωσια δεν ειναι να αγοραζεις..μονο να πουλας.υπεραξια μεγάλη
ετσι
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Με του ρυθμούς που ποστάρεις σε 2-3 μηνάκια τον έφαγες λάχανο τον eorptol και τον Απόστολο!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μούσλι σε Τσίμιροτ: Πήγαινε στην ΠΑΟΚΑΡΑ!

ινπαοκ - 13. Αυγούστου 2015 - 12:52 - Νίκος Τοσκίτσης

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε πριν λίγες ημέρες με τον συμπατριώτη του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς για να πάρει πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ. Όπως γίνεται κατανοητό ο Δικέφαλος και ο Φρανκ Άρνεσεν δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερο βοηθό στην προσπάθεια του να πείσει τον νεαρό Βόσνιο να πει «ναι» στην πρόταση του Δικεφάλου.

«Ούτε καν να το ρωτάς. Πήγαινε στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ΠΑΟΚ, είναι ΠΑΟΚΑΡΑ Είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου! Θα ζήσεις μεγάλες στιγμές!», του είπε μεταξύ άλλων το «αλάνι» κάτι που ο Τσίμιροτ το εκμυστηρεύτηκε σε ρεπόρτερ της Σαράγεβο όταν τον ρώτησαν αν έχει πληροφορίες για τον Δικέφαλο. «Είναι τρελός με τον ΠΑΟΚ μακάρι να ζήσω και εγώ έτσι», έλεγε ο Τσίμιροτ στους Βόσνιους ρεπόρτερ.

Να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες του INPAOK αναφέρουν ότι ο Τσίμιροτ θα βρίσκεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις του με τους «ασπρόμαυρους».
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ο Ιταλός όντως δεν κολαει στο πλάνο αρνεσεν στις μεταγραφές, αλλα χρειαζόμαστε κ κάποιον με εμπειρία, οποτε ισως να μην ειναι κ τοσο παπας.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Trilofiotis έγραψε:Ο Μακ λόγω αεροψεκασμών των ΗΠΑ γινεται Σαυράνθρωπος!

ΠΑΟΚ Psekasmeno Generation

Έχετε παρατηρήσει ότι τελευταια το στομα του Μακ μεγαλώνει και γινεται πιο κορκοδειλέ; Ειναι τυχαίο ότι αεροπλάνα του Ομπάμα πέρασαν ξυστά απτο λευκο πύργο ενώ έπινε παραδίπλα τον καφέ του ο Σλοβάκος τρομερός σουπερστάρ;Το ΠΑΟΚ Psekasmeno Generation έχει το ρεπορταζ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΠΑΟΚ Psekasmeno Generation ο Σλοβάκος έχει αρχίσει να βγάζει φολίδες πρασινοπές στην περιοχή των γλουτών και της μασχάλης και ξαφνικά του αρέσουν οι εκδρομές σε έλη, λίμνες και οι ταινίες του Paul Hogan. Ο Ιβαν Σαββίδης κινήθηκε αστραπιαία να δέσει τον παίχτη με νέο συμβόλαιο σε πάσαλο, για να μη φάει κανενα συμπαίχτη ειδικά το Μαντούρο, τον οποίο φαίνεται να γλυκοκοιτούσε ο "Ρομπο" που πλέον φωνάζουν όλοι Σαυρόμπο, ώντας ο πιο καλοταισμένος. Περισσότερα σε λίγο...
Περιμένω τα περισσότερα...
Κλαίω Χαχαχα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τριλοφιώτη εγώ παρέθεσα άρθρο. Εσύ παρέθεσες μια μακακία για να γελοιοποιήσεις την παράθεσή μου. Θα σταματήσω να ανεβάζω άρθρα από το συγκεκριμένο blog αν υπάρξει κεντρική οδηγία από τους mods. Δεν μπορεί όμως ο καθένας να επιβάλει στον άλλον τι θα ανεβάζει και τι όχι.
Χιουμοριζει Αποστόλη... Χαλαρά, Αύγουστος είναι

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Mpoz έγραψε:Εγω ξερω απο ρωσια δεν ειναι να αγοραζεις..μονο να πουλας.υπεραξια μεγάλη
Σωστός! Δύσκολη αγορά, με περίεργα τρένα...

Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μούσλι σε Τσίμιροτ: Πήγαινε στην ΠΑΟΚΑΡΑ!

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε πριν λίγες ημέρες με τον συμπατριώτη του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς για να πάρει πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ. Όπως γίνεται κατανοητό ο Δικέφαλος και ο Φρανκ Άρνεσεν δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερο βοηθό στην προσπάθεια του να πείσει τον νεαρό Βόσνιο να πει «ναι» στην πρόταση του Δικεφάλου.

«Ούτε καν να το ρωτάς. Πήγαινε στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ΠΑΟΚ, είναι ΠΑΟΚΑΡΑ Είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου! Θα ζήσεις μεγάλες στιγμές!», του είπε μεταξύ άλλων το «αλάνι» κάτι που ο Τσίμιροτ το εκμυστηρεύτηκε σε ρεπόρτερ της Σαράγεβο όταν τον ρώτησαν αν έχει πληροφορίες για τον Δικέφαλο. «Είναι τρελός με τον ΠΑΟΚ μακάρι να ζήσω και εγώ έτσι», έλεγε ο Τσίμιροτ στους Βόσνιους ρεπόρτερ.

Να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες του INPAOK αναφέρουν ότι ο Τσίμιροτ θα βρίσκεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις του με τους «ασπρόμαυρους».
Αυτος πρεπει να σταματησει το ποδοσφαιρο και να παρει ποστο στην ομαδα..ειναι αρρωστακι παει και τελειωσε..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μούσλι σε Τσίμιροτ: Πήγαινε στην ΠΑΟΚΑΡΑ!

Εκτιμώ ότι αν τα είχε πει αυτά ο Μουσλι ήδη θα είχε κάνει ανάρτηση.
Έκανε;

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τριλοφιώτη εγώ παρέθεσα άρθρο. Εσύ παρέθεσες μια μακακία για να γελοιοποιήσεις την παράθεσή μου. Θα σταματήσω να ανεβάζω άρθρα από το συγκεκριμένο blog αν υπάρξει κεντρική οδηγία από τους mods. Δεν μπορεί όμως ο καθένας να επιβάλει στον άλλον τι θα ανεβάζει και τι όχι.

Αποτολε ως νεστορας του φορουμ πρεπει να εχεις ανοχες στο χιουμορ των νεων... Απο κει και περα συνεχισε σε παρακαλω να βαζεις αρθρα γιατι ετσι βλεπουμε τι γραφουν ολα τα λιμα γυρω απ την ομαδα δεν ειναι αναγκη να τρεχουμε ολοι σε αλλα σαιτ θεωρω οτι παντα το φορουμ ειχε την εννοια της μεταφορας ειδησεων και ας ειναι αρδιες

Ρε κοιτα που με διαφορα 15ετιας ζησαμε στο ιδιο μερος
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πολύ καλά κάνει ο Αποστόλης. Μας δίνει έτοιμο φαγητό να διαβάσουμε και δεν τους δίνουμε κλικς

Sent from my U51GT-C4BD using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Όλοι με τον ξεροξεκούτη και κανείς με το νιάτο από την ανατολική Θεσσαλονίκη, ε;

Τριλοφιώτη, περιμένουμε εναγωνίως το επόμενο "ρεπορτάζ"!

;) ;) ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”