Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Εχω κανει μπλοκ ολων τα ποστ. Καθομαι και βλεπω τα δικα μου μονο. Νταξει καλα τα λεω.
- kataramenos5
Το συστημα ειναι ενοχο...hasio_john έγραψε:Κατ και γω σε έχω κάνει μπλοκ τόσα χρόνια, αλλά βλέπω κανονικά τα ποστ σου...
Προφανώς κάτι έχεις χακέψει στο φόρουμ και δεν μπορούμε να σε αποφύγουμε!
kataramenos5 έγραψε:Για μενα λες?Πολυ υφακι απο καποιον που δε γνωριζει προσωπα και καταστασεις.παραγνωριστηκαμε εδω μεσα.
Τι λες ρε συ; Μόνο σε εσένα δεν αναφερόμουν...Ηρέμησε. Πάνω από εσένα πλακώνονται οι άλλοι πόση ώρα, οπότε προφανώς σε εκείνους αναφερόμουν.
Gimnistis έγραψε:Άτυχης εξίσωση του φόρουμ με μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και μαλλον μελλοντικού προέδρου. Αν εγώ γράψω στο ΠΑΟΚμανια είναι η γνώμη μου. Σε περίπτωση που ήμουν μέλος του ΔΣ θα εξέφραζα θέση της ΠΑΕ. Είναι εύκολα διακριτά τα δυο από τον καθένα. Αυτό ανεξάρτητα από το τι γράφει το ΠΑΟΚμετρο του καθενός...desperando έγραψε:Ο άνθρωπος με πάνω από 30.000 ποστ σε ένα φόρουμ κουνάει το δάχτυλο στον Σαββίδη γιατί λέει γράφει συχνά στα σοσιαλ μίντια. Έλα νιμου στο τόπο σου
Και πριν μου απαντήσει κανείς ότι αυτός είναι διοίκηση και υιός του μεγαλομέτοχου,θα του πω ότι πρώτα απ όλα είναι οπαδός της ομάδας,πολύ περισσότερο οπαδος από πολλούς δήθεν που γράφουν εδώ μεσα
Άντε γιατί μας τα πρηξατε με τα κόμπλεξ σας με το γιωργη
Το να ασκείς κριτική στο Γ. Σαββιδη δεν αποτελεί κόμπλεξ. Ο Γιώργης και ο κάθε Γιώργης όταν εκφράζεται μέσω των σοσιαλ μίντια θα πρέπει να γνωρίζει πως κρίνεται από τον καθένα και κυρίως από τον οπαδό του ΠΑΟΚ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν καταλαβαινω την ευκολια με την οποια παρουσιαζεις ως δεδομενο οτι ενα μελος ενος ΔΣ, εκφραζει την επισημη θεση της εταιρειας σε καθε εκφανση της ζωης του. Λες μαλιστα και με βεβαιοτητα οτι ειναι και ευκολα διακριτο και πασαρεις και την καραμελα περι ΠΑΟΚομετρων για να απαξιωσεις την αντιθετη αποψη. Λοιπον σε πληροφορω οτι κανεις λαθος. Ο Γιωργος Σαββιδης περα απο μελος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι και ο Γιωργος. Καθε τι που κανει ως Γιωργος δεν σημαινει οτι το κανει με την ιδιοτητα του μελους του ΔΣ. Αν προκειται να πει κατι ως μελος του ΔΣ θα το κανει στο πλαισιο εκεινο, με την υπογραφη της ΠΑΕ. Το οτι οι ανικανοι αρδ, που δεν εχουν την ικανοτητα να κανουν ρεπορταζ, μεγαλοποιουν την καθε φορα που ο Γιωργης θα κλασει, δεν ειναι προβλημα του Γιωργη αλλα δικο τους. Το οτι καποιοι συνοπαδοι, παρακολουθουν με προσηλωση καθε ποστ του Γιωργη (ή την αναδημοσιευση τους απο ανικανους αρδ) προκειμενου να κανουν τους καμποσους στηλιτευοντας την σοβαροτητα του, επισης δεν ειναι προβλημα του Γιωργη.
Βεβαιως και εχετε δικαιωμα να κανετε κριτικη στις δημοσιευσεις του, απο την στιγμη που ειναι ...δημοσιες. Ομως ακριβως το ιδιο δικαιωμα εχουν και ολοι οι υπολοιποι να κρινουν την κριτικη σας, απο την στιγμη που αυτη ειναι επισης δημοσια. Τοσο απλα. Οποτε το να κλαιγεστε γιατι κρινεστε, οσοι κρινετε, ειναι αστειο.
Στα ματια τα δικα μου, οπως και του desperando, ειναι καθαρο κομπλεξ αυτο που γινεται με τον σχολιασμο καθε κλανιας του Γιωργη. Οχι επειδη θιγεται κανενα τοτεμ, απλα επειδη ειναι αστεια η κριτικη που ασκειται, με τους ορους που ασκειται και καθισταται ακομα αστειοτερη απο την απαιτηση των κρινοντων να μην κρινονται. Αν δεν σας αρεσει η κριτικη μου για την κριτικη σας, προβλημα σας. Σε καποιους αντιστοιχα δεν αρεσει η δικη σας κριτικη.
Ειναι δημοκρατικο να λεμε Τρακη και ασοβαρο και ανωριμο και χιλια δυο τον Γιωργο Σαββιδη αλλα ειναι αντιδημοκρατικο να πει καποιος κατσαπλιαδες οσους τον λενε ετσι... Κατι δεν παει καλα με τη δημοκρατια σου.aspromaura ioannina έγραψε: Κατσαπλιαδες και φελλοι οσοι εχουν αντιθετοι αποψη απο σενα. Να χαρω εγω εναν εξυπνο και δημοκρατη ανθρωπο. Μπραβο μαν ωραιος. Καλα ΜΠΑΝια.
- aspromaura ioannina
Οπως το θετεις εχεις απολυτο δικιο. Δεν μπορω να διαφωνησω. Ας μου επιβληθει κι εμενα 3ημερο ΜΠΑΝ για να ειμαστε δικαιοι. Το εννοω.
Γιώργος Σαββίδης
Sic4
Καταρχήν δεν καταλαβαίνω το «εσείς και εμείς» και το ποιοι είμαστε εμείς που κλαιγόμαστε. Λες και βρεθήκαμε κάποιοι τύποι καιακολουθούμε και κρίνουμε τα λεγόμενα του κάθε Σαββιδη. Εδώ είναι το τοπικ του, εδώ θα σχολιαστούν όσα γράφει/λέει. Εύκολο...
Περί ΠΑΟΚομετρου, κανένας μας δεν ξέρει αν ο Σαββιδης είναι πιο ΠΑΟΚ από κάποιον άλλον ή το αντίστροφο. Εκτός και αν κατέχει το αλάνθαστο ΠΑΟΚμετρο και δεν το ήξερα.
Ναι φίλε μου sic4 δυστυχώς ή ευτυχώς όταν είσαι μέλος ενός οργανισμού/εταιρείας (εδώ είναι ο γιος του ιδιοκτήτη) και μιλάς ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ έχεις μια ευθύνη και εκφράζεις την εικόνα της. Όταν εκφράζει δημόσια την άποψη του το κάνει για να τη δουν οι υπόλοιποι, δεν το κάνει ιδιωτικά. Και ναι είναι δημόσιες, αυτό δεν αλλάζει.
Κανένα κόμπλεξ, κανένας δεν νοιάζεται για τις κλανιες του...
Καταρχήν δεν καταλαβαίνω το «εσείς και εμείς» και το ποιοι είμαστε εμείς που κλαιγόμαστε. Λες και βρεθήκαμε κάποιοι τύποι καιακολουθούμε και κρίνουμε τα λεγόμενα του κάθε Σαββιδη. Εδώ είναι το τοπικ του, εδώ θα σχολιαστούν όσα γράφει/λέει. Εύκολο...
Περί ΠΑΟΚομετρου, κανένας μας δεν ξέρει αν ο Σαββιδης είναι πιο ΠΑΟΚ από κάποιον άλλον ή το αντίστροφο. Εκτός και αν κατέχει το αλάνθαστο ΠΑΟΚμετρο και δεν το ήξερα.
Ναι φίλε μου sic4 δυστυχώς ή ευτυχώς όταν είσαι μέλος ενός οργανισμού/εταιρείας (εδώ είναι ο γιος του ιδιοκτήτη) και μιλάς ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ έχεις μια ευθύνη και εκφράζεις την εικόνα της. Όταν εκφράζει δημόσια την άποψη του το κάνει για να τη δουν οι υπόλοιποι, δεν το κάνει ιδιωτικά. Και ναι είναι δημόσιες, αυτό δεν αλλάζει.
Κανένα κόμπλεξ, κανένας δεν νοιάζεται για τις κλανιες του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gimnistis την Κυρ 05 Νοέμ 2017, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν θέλουν ας απαντήσουν οι υπερασπιστές του Γιώργη και "κατήγοροι" κάποιων συμφορουμιτών για κόμπλεξ:
1...Όταν είσαστε σε αγώνα στην Τούμπα και κάποια "κόκαλα", μέσα από οποιαδήποτε θύρα πάνε να πετάξουν μέσα μαλαματίνες ή κροτίδες, μια, δυο, τρεις κ.ο.κ. κράζετε εξ αρχής, μετά από επανάληψη ή μήπως ποτέ?
2...Όταν κάποιοι βρίζουν εν χορώ και επαναλαμβανόμενα έναν παίχτη, προπονητή ή Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ., τότε εσείς τι κάνετε ρε παλικάρια?
Υ.Γ. Gimnistis, συμφωνώ μέχρι κεραίας με τα γραφόμενα σου, δυο posts παραπάνω...
1...Όταν είσαστε σε αγώνα στην Τούμπα και κάποια "κόκαλα", μέσα από οποιαδήποτε θύρα πάνε να πετάξουν μέσα μαλαματίνες ή κροτίδες, μια, δυο, τρεις κ.ο.κ. κράζετε εξ αρχής, μετά από επανάληψη ή μήπως ποτέ?
2...Όταν κάποιοι βρίζουν εν χορώ και επαναλαμβανόμενα έναν παίχτη, προπονητή ή Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ., τότε εσείς τι κάνετε ρε παλικάρια?
Υ.Γ. Gimnistis, συμφωνώ μέχρι κεραίας με τα γραφόμενα σου, δυο posts παραπάνω...
- kataramenos5
Και για το σκυλο του? ΓΙΑΤΙ δε λετε τιποτα για το σκυλο του?

ΠΟΙΑΝΟΥ φανελα φοραει ο σκυλος?Πειτε την αληθεια ρε.
ΥΓ και ειμαστε ολοι καμμενοι ....

ΠΟΙΑΝΟΥ φανελα φοραει ο σκυλος?Πειτε την αληθεια ρε.
Βρε καλε μου ανθρωπε...klainmein έγραψε:Τι λες ρε συ; Μόνο σε εσένα δεν αναφερόμουν...Ηρέμησε. Πάνω από εσένα πλακώνονται οι άλλοι πόση ώρα, οπότε προφανώς σε εκείνους αναφερόμουν.kataramenos5 έγραψε:Για μενα λες?Πολυ υφακι απο καποιον που δε γνωριζει προσωπα και καταστασεις.παραγνωριστηκαμε εδω μεσα.
kataramenos5 έγραψε:Ειπα να συμμετεχω στο αμπαλαεα
ΥΓ και ειμαστε ολοι καμμενοι ....
- Μπαρκαρούτσος
Έχεις δίκιο γιατί εγώ δεν είπα τη γνώμη μου ακόμα.Ζαντός έγραψε:Έχετε όλοι άδικο, εγώ έχω δίκιο.
Αν την είχα πει θα είχες άδικο.
Απλά