sic-4 έγραψε:
desperando έγραψε:καταρχην και μονο το οτι οποιος κανει κριτικη στον ιβαν και λεει οτι ο λογος που ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν ηταν γιατι αγαπουσε την ομαδα απο μικρος αλλα για αλλους λογους που τους ξερει μονο ο ιδιος ιβαν
Αφου τους ξερει μονο ο ιδιος ο Ιβαν τους αλλους λογους.. εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος οτι υπαρχουν?
Για το οτι δεν αγαπουσε την ομαδα απο μικρος επισης πως εισαι τοσο σιγουρος?
Πολυ σιγουρια στην απαξιωση βρε παιδι μου...
το ξερω απο τοτε που ηθελε να παρει την αεκ οταν ακομα στην ελλαδα πλην των παλλινοστουντων δεν ηξερε κανενας την υπαρξη του. αν εχεις απορεις και ενστασεις για το παραπανω πανε βρες καποιον αποτους συλογους αυτους και μιλα μαζι του για τον ιβαν. και θα το τονισω γιατι πολυ ευκολα εδω μεσα παρεξηγουνται και διαστρευλονονται τα λογια καποιου.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΙΔΙΩΚΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
Εμενα παλι μου λεει πολλα οταν καποιος που κανει κριτικη στον Ιβαν χρησιμοποιει επιχειρηματα τυπου:
desperando έγραψε:την δουλεια στην θερμη δεν θα την επαιρνε ποτε των ποτων χωρις τον ΠΑΟΚ
και
desperando έγραψε:εσυ βγες και πες οτι τον ΠΑΟΚ τον πηρε γιατι ηταν ΠΑΟΚτσακι απο μικρος στην τσαλκα και επειτα στο ροστοφ
Εμπεριστατωμενη, βαθια κριτικη... τι να λεμε...
συγγνωμη αλλα απο "συνωμοσιολογια-απαξιολογια" δεν θα παρω...
μαλλον εχειςμπερδευτει πολυ και δεν καταλαβαινεις ουτε τι διαβαζεις, φυσικα και το οτι δεν ηταν ΠΑΟΚτσακι απο μικρος δεν ειναι κριτικη,ειναι μια προσωπικη αποψη και ειναι βασισμενη σε γεγονοτα που ξερω. απο κει και περα οπως εχω αναφερει πολλες φορες στο παρελθον φυσικακαι δεν με νοιαζει ο ιδιοκτητης της ομαδας μου να ειναι ΠΑΟΚ απο τα γεννοφασκια του,εξαλλου ο αμπραμοβιτς για παραδειγμα ηταν τσελσι απο μικρος? οχι βεβαια,απλα για καποιον λογο αγορασε την τσελσι και σιγουρα αυτος δεν ηταν να βγαλει λεφτα απο την ομαδα.τουλαχιστον οχι αμεσα,εμμεσα μπορει. κατι τετοιο λεω και για τον ιβαν και δεν καταλαβαινω γιατι τρελενεσαι τοσο πολυ.αν εχετε την αναγκη να πιστευετε οτι ο μεγαλομετοχος ειναι φπλα ΠΑΟΚτσακι τοτε υπαρχει μεγαλο προβλημα.
για οσους ακομα δεν εχουν καταλαβει και θα συνεχισουν να λενε οτι ειμαι πολεμιος του ιβαν και οτι θελω να φυγει και ολα αυτα τα ωραια,να απντησω ξανα.
ουτε πολεμιος του ιβαν ειμαι,ουτε θελω να φυγει και ουτε θελω να βγουμε απο την ευρωπαικη ενωση και να μην πληρωνουν τις συνταξεις των ηλικιωμενων.
απλα δεν δεχομαι ο καθε ιβαν να νομιζει οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι αλλη μια σεκαπ. στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει το ΄΄ εγω ειμαι ο ιδιοκτητης και θα κανω οτι γουσταρω,θα μιλαω οποτε θελω εγω και θα λεω και οτι θελω΄΄.
ο ΠΑΟΚ ειναι ενα ολοκληρο κινημα,μια ιδεα η οποια εμεινε ζωντανη σε παρα πολυ πιο δυσκολους καιρους για οποιους το εχουν ξεχασει. ο ΠΑΟΚ χωρις τον λαο του δεν ειναι ΠΑΟΚ.και οταν λεμε τον λαο του πρεπει μεσα να τους βαζουμε ολους και τα μπερδεμενα,και τους ρετσινοπνυχτες και τα φυτα και του εξυπνους και τους χαζους και ολους.
και ρωταω...για ποιον λογο ο ΠΑΟΚτσης δεχεται αυτην την αλλαγη στο DNA του?
για την ασφαλεια που προσφερει ο ιβαν? για το οτι εχει την ομαδα πληρομενη? για ποιον λογο? δεν πρεπει να τους κανουμε σαφες οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ενας ολοκληρος οργανισμος που δεν γινετε να τον αλλαξει ο ιβαν για να ταιριαζει,αυτος θα πρεπει να αλλαξει για να ταιριαζει με τον ΠΑΟΚ.
εγω ξερω οτι ο ΠΑΟΚτσης δεν ηταν ποτε χειροκροτιτης και ειδικα λογο φοβου στο αγνωστο.
ουτε οι μεταγραφες που δεν γιναν ειναι το προβλημα ουτε ο αγγελος ,ουτε τιποτα, απλα ηταν αφορμη τον τελευταιο καιρο να εχουμε ενα ξεσπασμα.
τον ΠΑΟΚτση στα @@ αν παιζει με τον κουλουρη ή με τον ντριγμπα,αληθηνες κουβεντες θελει και δυστυχως απο δαυτες εχουμε πολλα χρονια να ακουσουμε
@mpouJr
σορρυ φιλε αλλα πλεον στα ματια μου εισαι ο αντιστοιχος αδωνης της παε