Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

Odi έγραψε:sic-4 και sick τα post δεν πειράχθηκαν,αλλά μην συνεχίσετε.

Sick εκφράζεσαι με απαράδεκτο τρόπο,χωρίς να λες κάτι συγκεκριμένο μόνο για να πεις ότι οσοι έχουν την αντίθετη άποψη λένε πίπες και μ@λ@κιτσες.Εκφράσου καλύτερα παρακαλώ.

Μην συνεχίσετε την αντιπαράθεση,αν συνεχίσετε τα Post Θα διαγράφονται.

δεν εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης...
δεν μπορω ομως να μην απαντησω σε καποιον που μου λεει οτι λεω μαλακιτσες και πιπες...
δεν προσεβαλα ποτε κανεναν
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Επειδή έχεις αυτό το δικαίωμα,γ αυτό εγκρίθηκε το Post.Απλά μην συνεχίσετε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλά κάνεις και τα αφήνεις.

Ποιά αντίθετη άποψη πλάκα κάνεις;

Εγώ είπα: ''Θέλει να φύγει ο Σαββίδης;'' Στο καλό
Δεν είπα, ΦΥΓΕ ΣΑΒΒΙΔΗ, ποτέ και πουθενά.

Απαντάει ο αγαπητός sic ως εξής:
Υπαρχει μια σκεψη... Ολοι αυτοι που ζητουν να φυγει ο Ιβαν,
Λάθος νούμερο 1 καθώς, δεν θέλω να φύγει, αλλα να κάνει δουλειά σωστή που κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν κάνει
ας αφησουν τα στοιχεια τους στο ΠΑΟΚμανια και καθε φορα που θα σκανε οι προσφυγες και θα χρειαζονται οι ενημεροτητες να τους παιρνουμε να τσονταρουν απο κανα χιλιαρικακι ο καθ' ενας... Κι αν δεν μπορουν να δεχονται καμια επισκεψη με κουραμπιεδες απο τιποτα καλα παιδια
και αυτή μου τι λες ''αντίθετη άποψη''
Γεμάτη ειρωνεία και μάλιστα ποιό πάνω λες ότι δεν προσβάλουν και κανένα;
Ε, τι περιμένεις δηλαδή να του τη χαρίσω και να του πω, μπράβο +1926

Κι ενώ εγώ πρέπει να πω ντε και καλά μια διάδοχη κατάσταση και λέω τι περίπου έχω στο νου μου
τον χαλάει κιόλας το ''δεν μπορεί να μην υπάρχουν'' και στο καπάκι λέει ότι δεν προσέβαλε ποτέ κανέναν.
Αυτός και η Αγία Τερέζα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καθομε και διαβαζω τις τελευταιες σελιδες και ...χωρις πλακα....καραφλιασα.....

επιδη ειμαστε ΠΑΟΚ νομιζετε μερικοι οτι δεν μπορει να μας ακουμπισει κανεις ε???

χαμπαρι δεν θα παρουμε....

και μην καθεστε και κανετε συγκριση με το μπασκετ.....
ολο το μπατζετ του ΠΑΟΚ ατο μπασκετ ειναι περιπου το συμβολαιο του σαλπι

το μοντελο της λαικης κυριαρχειας και τον 1000000 διαρκειας τελειωσε γιατι απετυχε...
εδω για μια θερμη......φαγαμε ....τρελα και δεν ανοιξε ρουθουνι

δηλ. ετσι που σας ακουω σε λιγο θα αρχισουμε να φωναζουμε λευτερια στον ΠΑΟΚ ε??

ωστε εχει αναγκη τον ΠΑΟΚ ο ιβαν για τις δουλιες του ε??

αυτος που ειναι απο τις κεφαλες σε ενα απο τα μεγαλυτερα λομπι του κοσμου .....του ποντιακου

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE% ... E%B7%CF%82

http://www.vice.com/gr/read/ivan-savvid ... ston-vorra

οτι να ειναι ειμαστε εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

K_geo έγραψε:
Black&White έγραψε:Ποιος είπε να φύγει; Κι αν το είπε κάποιος θα το είπε πάνω στα νεύρα του.

Δε χρειάζεται να φύγει. Μπορεί κάλλιστα να πουλήσει σε μεγαλύτερο επενδυτή.

Δε χρειάζεται να τον βρίσουμε για μεταγραφή. Ήδη υπάρχει μείωση στα διαρκείας. Αν δεν πάει καλά η ομάδα το ίδιο θα γίνει και με τα εισιτήρια. Πόσες φανέλες θα πουλήσει η μπουτίκ ; Τι χορηγούς θα έχει όταν υπάρχει κλίμα μιζέριας;Αυτός θα πρέπει να αγχώνεται για να κάνει μεταγραφές. Θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να μεγαλωσει το μαγαζί γωνία που λέγεται ΠΑΟΚ ή αν θα το καταντήσει ψιλικατζίδικο.

Αν πάλι η ομάδα πάει καλά, προφανώς και δε θα χρειάζεται μεταγραφή. Το θέμα βέβαια είναι τι θεωρούμε καλά. Για μένα ο στόχος του ΠΑΟΚ όταν υπάρχει επενδυτής πρέπει να είναι μόνο το πρωτάθλημα. Να είσαι επενδυτής στον ΠΑΟΚ που εκπροσωπεί όλη τη Βόρεια Ελλάδα και πανω απ' τους μισούς Έλληνες του εξωτερικού και να έχεις στόχο το κυπελλάκι; Άστο ρε φίλε, ασχολήσου με καπνό και ροδάκινα.Δηλαδή, πρόπερσι τρέχαμε δύο και με το ζόρι βγήκαμε δεύτεροι. Πέρυσι τρέχαμε δύο και βγήκαμε τρίτοι! Έρχεσαι τρίτη χρονιά και μου λες χαμηλά την μπάλα; Ξεφτίλα ρε Ιβάν.

Οι βρισιές ,οι προπηλακισμοί , το μπουκάρισμα στο γήπεδο είναι αναχρονιστικές μέθοδοι. Όταν δει
εδω αμαν καναμε να βρουμε ενα τωρα θελουμε και μεγαλυτερο.... που θα ερθει τρεχοντας γιατι η τουμπα ειναι παντα γεματη και γιατι ο ιβαν ειχε τρελο κερδος απο την ομαδα τοσα χρονια.....

συμφωνω. να βρει ενα μεγαλυτερο επενδυτη και να πουλησει.
Δηλαδή φταίνε οι οπαδοί που δεν είχε κέρδος ο Ιβάν και όχι οι μαλακίες που κάνει! Ενώ οι γαύροι γεμίζουν το τηγάνι και έχει κέρδος το παιδοβούβαλο.
Και αποκλείεται να βρεθεί άλλος επενδυτής για τον ΠΑΟΚ!!! Σοβαρά;

Συγγνώμη που στο λέω ρε φίλε, αλλά τέτοιες απόψεις δεν ταιριάζουν σε ΠΑΟΚτσή. Να υποτιμάς την ομάδα σου για να βγάλεις στον αφρό τον Ιβάν ! Ντρέπομαι πραγματικά για σένα και για όσους σκέφτονται έτσι .
black death

Δημοσίευση από black death »

Black&White έγραψε: Και αποκλείεται να βρεθεί άλλος επενδυτής για τον ΠΑΟΚ!!! Σοβαρά;
Η πιθανότητα πάντως είναι πολύ μικρή. Τώρα εσύ αν πιστεύεις ότι κάνουν ουρές οι επενδυτές, μάλλον βλέπεις κάτι που δεν βλέπουμε εμείς τόσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πρωτον δεν καταλαβαινω γιατι υποτιμα την ομαδα...Εχεις την εντυπωση οτι αν αυριο ειναι ακεφαλη η παε υπαρχει επιχειρηματιας να επενδυσει???Πες μου μια επενδυση μεγαλη επενδυση που ειδες στην ελλαδα την τελευταια δεκαετια.

Δευτερον,δεν καταλαβα γιατι ντρεπεσαι για τις αποψεις του.Ειπε ψεματα???Το οτι η Τουμπα γεμιζει μονο οταν εχει ντερμπυ ειναι ψεμα???Ή ο σαββιδης μονο εδιωξε τον κοσμο??Ή μηπως οταν επι ζαγορακη γεμιζε ερχοντουσαν για τον ΠΑΟΚ και οχι για το revolution οπως επικαλουνται οι περισσοτετοι??

Τριτον,δεν ειναι κακο καμοια φορα να βλεπουμε και εμεις τα λαθη μας ως κοσμος.Δεν τα εχω βεβαια με τον κοσμο αλλα ας κανουμε και εμεις 1 φορα κριτικη στον εαυτο μας.Το κυριο προβλημα το εχει η διοικηση αλλα και εμεις εχουμε καποια θεματα.

Κλεινω λεγοντας οτι ας μην επικαλουμαστε συνεχεια οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη και ο λαος θα σωσει και μπορουμε και μονοι μας ετσι απλα.Η ιστορια δεν εδειξε αυτο το πραγμα και σε χρονια που τα φραγκα εβγαιναν πιο ευκολα απο την τσεπη.Μακαρι ο κοσμος να μπορουσε να τα σκαει,να βρει ανθρωπους σοβαρους να διοικησουν-πραγμα δυσκολο-,και να μπορει οταν θα πεσει εξω η δουλεια να τα ξανασκασει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Black&White έγραψε:
K_geo έγραψε:
Black&White έγραψε:Ποιος είπε να φύγει; Κι αν το είπε κάποιος θα το είπε πάνω στα νεύρα του.

Δε χρειάζεται να φύγει. Μπορεί κάλλιστα να πουλήσει σε μεγαλύτερο επενδυτή.

Δε χρειάζεται να τον βρίσουμε για μεταγραφή. Ήδη υπάρχει μείωση στα διαρκείας. Αν δεν πάει καλά η ομάδα το ίδιο θα γίνει και με τα εισιτήρια. Πόσες φανέλες θα πουλήσει η μπουτίκ ; Τι χορηγούς θα έχει όταν υπάρχει κλίμα μιζέριας;Αυτός θα πρέπει να αγχώνεται για να κάνει μεταγραφές. Θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να μεγαλωσει το μαγαζί γωνία που λέγεται ΠΑΟΚ ή αν θα το καταντήσει ψιλικατζίδικο.

Αν πάλι η ομάδα πάει καλά, προφανώς και δε θα χρειάζεται μεταγραφή. Το θέμα βέβαια είναι τι θεωρούμε καλά. Για μένα ο στόχος του ΠΑΟΚ όταν υπάρχει επενδυτής πρέπει να είναι μόνο το πρωτάθλημα. Να είσαι επενδυτής στον ΠΑΟΚ που εκπροσωπεί όλη τη Βόρεια Ελλάδα και πανω απ' τους μισούς Έλληνες του εξωτερικού και να έχεις στόχο το κυπελλάκι; Άστο ρε φίλε, ασχολήσου με καπνό και ροδάκινα.Δηλαδή, πρόπερσι τρέχαμε δύο και με το ζόρι βγήκαμε δεύτεροι. Πέρυσι τρέχαμε δύο και βγήκαμε τρίτοι! Έρχεσαι τρίτη χρονιά και μου λες χαμηλά την μπάλα; Ξεφτίλα ρε Ιβάν.

Οι βρισιές ,οι προπηλακισμοί , το μπουκάρισμα στο γήπεδο είναι αναχρονιστικές μέθοδοι. Όταν δει
εδω αμαν καναμε να βρουμε ενα τωρα θελουμε και μεγαλυτερο.... που θα ερθει τρεχοντας γιατι η τουμπα ειναι παντα γεματη και γιατι ο ιβαν ειχε τρελο κερδος απο την ομαδα τοσα χρονια.....

συμφωνω. να βρει ενα μεγαλυτερο επενδυτη και να πουλησει.
Δηλαδή φταίνε οι οπαδοί που δεν είχε κέρδος ο Ιβάν και όχι οι μαλακίες που κάνει! Ενώ οι γαύροι γεμίζουν το τηγάνι και έχει κέρδος το παιδοβούβαλο.
Και αποκλείεται να βρεθεί άλλος επενδυτής για τον ΠΑΟΚ!!! Σοβαρά;

Συγγνώμη που στο λέω ρε φίλε, αλλά τέτοιες απόψεις δεν ταιριάζουν σε ΠΑΟΚτσή. Να υποτιμάς την ομάδα σου για να βγάλεις στον αφρό τον Ιβάν ! Ντρέπομαι πραγματικά για σένα και για όσους σκέφτονται έτσι .
Εδω κόντεψαμε να πέσουμε στην αγκαλιά του ΦΛΩΡΙΔΗ και του Καμπάνη με το νοικιασμένο κότερο και εσυ λες θα βρίσκαμε επενδυτή ; Που ζεις ; Σίγουρα οχι στην ελλαδα για να τα λες αυτα
Η επιλογές πριν τον ερχομό του Σαββιδη ΑΥΤΕΣ ηταν φιλε Φλωριδης και μετά Σαββιδης η Καμπάνης ΗΘΕΛΕΣ Καμπάνη ;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sic-4 έγραψε:

desperando έγραψε:καταρχην και μονο το οτι οποιος κανει κριτικη στον ιβαν και λεει οτι ο λογος που ηρθε στον ΠΑΟΚ δεν ηταν γιατι αγαπουσε την ομαδα απο μικρος αλλα για αλλους λογους που τους ξερει μονο ο ιδιος ιβαν
Αφου τους ξερει μονο ο ιδιος ο Ιβαν τους αλλους λογους.. εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος οτι υπαρχουν?
Για το οτι δεν αγαπουσε την ομαδα απο μικρος επισης πως εισαι τοσο σιγουρος?
Πολυ σιγουρια στην απαξιωση βρε παιδι μου...το ξερω απο τοτε που ηθελε να παρει την αεκ οταν ακομα στην ελλαδα πλην των παλλινοστουντων δεν ηξερε κανενας την υπαρξη του. αν εχεις απορεις και ενστασεις για το παραπανω πανε βρες καποιον αποτους συλογους αυτους και μιλα μαζι του για τον ιβαν. και θα το τονισω γιατι πολυ ευκολα εδω μεσα παρεξηγουνται και διαστρευλονονται τα λογια καποιου.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΙΔΙΩΚΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

Εμενα παλι μου λεει πολλα οταν καποιος που κανει κριτικη στον Ιβαν χρησιμοποιει επιχειρηματα τυπου:
desperando έγραψε:την δουλεια στην θερμη δεν θα την επαιρνε ποτε των ποτων χωρις τον ΠΑΟΚ
και
desperando έγραψε:εσυ βγες και πες οτι τον ΠΑΟΚ τον πηρε γιατι ηταν ΠΑΟΚτσακι απο μικρος στην τσαλκα και επειτα στο ροστοφ
Εμπεριστατωμενη, βαθια κριτικη... τι να λεμε...

συγγνωμη αλλα απο "συνωμοσιολογια-απαξιολογια" δεν θα παρω...
μαλλον εχειςμπερδευτει πολυ και δεν καταλαβαινεις ουτε τι διαβαζεις, φυσικα και το οτι δεν ηταν ΠΑΟΚτσακι απο μικρος δεν ειναι κριτικη,ειναι μια προσωπικη αποψη και ειναι βασισμενη σε γεγονοτα που ξερω. απο κει και περα οπως εχω αναφερει πολλες φορες στο παρελθον φυσικακαι δεν με νοιαζει ο ιδιοκτητης της ομαδας μου να ειναι ΠΑΟΚ απο τα γεννοφασκια του,εξαλλου ο αμπραμοβιτς για παραδειγμα ηταν τσελσι απο μικρος? οχι βεβαια,απλα για καποιον λογο αγορασε την τσελσι και σιγουρα αυτος δεν ηταν να βγαλει λεφτα απο την ομαδα.τουλαχιστον οχι αμεσα,εμμεσα μπορει. κατι τετοιο λεω και για τον ιβαν και δεν καταλαβαινω γιατι τρελενεσαι τοσο πολυ.αν εχετε την αναγκη να πιστευετε οτι ο μεγαλομετοχος ειναι φπλα ΠΑΟΚτσακι τοτε υπαρχει μεγαλο προβλημα.
για οσους ακομα δεν εχουν καταλαβει και θα συνεχισουν να λενε οτι ειμαι πολεμιος του ιβαν και οτι θελω να φυγει και ολα αυτα τα ωραια,να απντησω ξανα.
ουτε πολεμιος του ιβαν ειμαι,ουτε θελω να φυγει και ουτε θελω να βγουμε απο την ευρωπαικη ενωση και να μην πληρωνουν τις συνταξεις των ηλικιωμενων.
απλα δεν δεχομαι ο καθε ιβαν να νομιζει οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι αλλη μια σεκαπ. στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει το ΄΄ εγω ειμαι ο ιδιοκτητης και θα κανω οτι γουσταρω,θα μιλαω οποτε θελω εγω και θα λεω και οτι θελω΄΄.
ο ΠΑΟΚ ειναι ενα ολοκληρο κινημα,μια ιδεα η οποια εμεινε ζωντανη σε παρα πολυ πιο δυσκολους καιρους για οποιους το εχουν ξεχασει. ο ΠΑΟΚ χωρις τον λαο του δεν ειναι ΠΑΟΚ.και οταν λεμε τον λαο του πρεπει μεσα να τους βαζουμε ολους και τα μπερδεμενα,και τους ρετσινοπνυχτες και τα φυτα και του εξυπνους και τους χαζους και ολους.

και ρωταω...για ποιον λογο ο ΠΑΟΚτσης δεχεται αυτην την αλλαγη στο DNA του?
για την ασφαλεια που προσφερει ο ιβαν? για το οτι εχει την ομαδα πληρομενη? για ποιον λογο? δεν πρεπει να τους κανουμε σαφες οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ενας ολοκληρος οργανισμος που δεν γινετε να τον αλλαξει ο ιβαν για να ταιριαζει,αυτος θα πρεπει να αλλαξει για να ταιριαζει με τον ΠΑΟΚ.

εγω ξερω οτι ο ΠΑΟΚτσης δεν ηταν ποτε χειροκροτιτης και ειδικα λογο φοβου στο αγνωστο.

ουτε οι μεταγραφες που δεν γιναν ειναι το προβλημα ουτε ο αγγελος ,ουτε τιποτα, απλα ηταν αφορμη τον τελευταιο καιρο να εχουμε ενα ξεσπασμα.
τον ΠΑΟΚτση στα @@ αν παιζει με τον κουλουρη ή με τον ντριγμπα,αληθηνες κουβεντες θελει και δυστυχως απο δαυτες εχουμε πολλα χρονια να ακουσουμε

@mpouJr
σορρυ φιλε αλλα πλεον στα ματια μου εισαι ο αντιστοιχος αδωνης της παε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 02 Σεπ 2014, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πες τα χρυσόστομε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Οι τρεις τελευταίες παράγραφοι του Despe με βρίσκουν πολύ σύμφωνο.

Το θέμα είναι όταν κάποιοι είτε κατα λάθος είτε απο έπαρση είτε απο άγνοια, φλερτάρουν με το απόλυτο μπουρλότο απλά και μόνο για να τονίσουν αυτές τις τρεις παραγράφους.

Εκεί είναι που ξεσπάει ο καυγάς.

Οπότε και απο τις δύο πλευρές υπάρχει μια μικρή... μαλακία.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Η αποχαύνωσης του ΠΑΟΚτση φάνηκε και στην Καμάρα τον Μάιο...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

abg12d34 έγραψε:καθομε και διαβαζω τις τελευταιες σελιδες και ...χωρις πλακα....καραφλιασα.....

επιδη ειμαστε ΠΑΟΚ νομιζετε μερικοι οτι δεν μπορει να μας ακουμπισει κανεις ε???

χαμπαρι δεν θα παρουμε....

και μην καθεστε και κανετε συγκριση με το μπασκετ.....
ολο το μπατζετ του ΠΑΟΚ ατο μπασκετ ειναι περιπου το συμβολαιο του σαλπι

το μοντελο της λαικης κυριαρχειας και τον 1000000 διαρκειας τελειωσε γιατι απετυχε...
εδω για μια θερμη......φαγαμε ....τρελα και δεν ανοιξε ρουθουνι

δηλ. ετσι που σας ακουω σε λιγο θα αρχισουμε να φωναζουμε λευτερια στον ΠΑΟΚ ε??

ωστε εχει αναγκη τον ΠΑΟΚ ο ιβαν για τις δουλιες του ε??

αυτος που ειναι απο τις κεφαλες σε ενα απο τα μεγαλυτερα λομπι του κοσμου .....του ποντιακου

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE% ... E%B7%CF%82

http://www.vice.com/gr/read/ivan-savvid ... ston-vorra

οτι να ειναι ειμαστε εδω μεσα

Δηλαδη ρε συ με το περιεργο νικ ο Σαββιδης ηρθε στον ΠΑΟΚ επειδη ειναι ΠΑΟΚτσακι απο τη κουνια του;
Η μηπως ειναι η αρσενικη μητερα τερεζα και ηρθε να μας δωσει ενα χερι βοηθειας λιγο πριν πεσουμε στον γκρεμο;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

δλδ στον ΠΑΟΚ πρεπει να εισαι ΠΑΟΚτσακι απο κουνια η μητερα Τερεζα για να εισαι ιδιοκτητης;;;
Αλλη περιπτωση δεν υπαρχει;;;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

rainmaker έγραψε:Οι τρεις τελευταίες παράγραφοι του Despe με βρίσκουν πολύ σύμφωνο.

Το θέμα είναι όταν κάποιοι είτε κατα λάθος είτε απο έπαρση είτε απο άγνοια, φλερτάρουν με το απόλυτο μπουρλότο απλά και μόνο για να τονίσουν αυτές τις τρεις παραγράφους.

Εκεί είναι που ξεσπάει ο καυγάς.

Οπότε και απο τις δύο πλευρές υπάρχει μια μικρή... μαλακία.
ναι ρε rainmaker συμφωνεις με τον Despe αλλα απο που προκυπτουν ολα αυτα που αναφερει????
πραγματικα γεγονοτα εχει κανεις να καταθεσει???
ή κανουμε ολοι ικασιες...δηλ. πουλαμε μυαλο....

σημερα ενας φιλος μου ειπε οτι ο ζαγορας το συμπερασμα που εβγαλε απο τον τζακ ηταν οτι ο ιβαν εχει σκοπο να ριξει την ομαδα στην γ

τωρα εαν εμεις αυτην την παπαρια την παρουμε και την αναπαραγουμε και ξανα και ξανα και ξανα στο τελος θα κραζουμε γιατι θελει να την ριξει χωρις αυτο να προκυπτει απο πουθενα

obanebane επιχειρηματιας ειναι....και φυσικα θα χρησιμοποιησει ολους τους τροπους για να κανει το χ κεφαλαιο χ στο τετραγωνο
αλλα αυτο με το οτι εαν δεν ηταν ο ΠΑΟΚ δεν θα εκανε τιποτα απεχει οσο το δικο μου περιεργο nikename με το δικο σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 02 Σεπ 2014, 20:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”